Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SimorAli mu zato osmeh ne silazi s lica i optimizam ne napušta, što normalnom čoveku valjda uteruje još veći strah u kosti.
a sada imamo ovog SPS gospodina za koga mislim da ne bi bio u stanju da (re)organizuje ni garsonjeru a kamoli nešto tako zapušteno i loše kakva je srpska prosveta.
Originally posted by Simorznamo ko lezi, ali su ovakvi pikantni detalji interesantni i bitni kad vec tezimo i konkretizaciji i oslovljavanju imenom i prezimenom.
Onda su doveli onu DSS nesrećnicu što ukida Darvina (a koja se, btw, takođe prošetala porodično u organizaciji Srpskih dveri; ha! da ne leži tu odgovor na pitanje ko stoji iza nekih desničarskih organizacija?)
Originally posted by Marsto je bilo negde u vreme jednostranog proglasenja nezavisnosti lazne i teroristicke "drzave" Kosovo kada je pojedinim studentima bilo vaznije nekih 100ak stipendija nego 15% drzavne teritorije, pa joj je decko nesto na tu temu odgovorio a ono onda uzvratilo sa demagogijom tipa " a jel mislite da je bilo dovoljno da samo vi zavrsite fakultet u u Londonu"....
Ja imam sve epizode "Peščanika" a pod opisom fajla obavezno obeležim (izmedju ostalih) one gde je govorila Srbijanka.
Sećam se te tribine koju pominješ.
Originally posted by mytheNaravno, iskoristio si situaciju i odmah objasnio sestričini da joj se ujka jebe sa dečacima, ne devojčicama. Ljubi se sa njima, gura njima u guzu, ili oni njemu, uzima u usta njihov penis i daje njima svoj...ukratko radi sve što rade - žene...
P.S.
pre par godina, gledao sam neku emisiju na TVe i ulazi moja sestricna u sobu, imalaje tada oko 14 godina i ugleda Srbijanku na TVe i pita "a sta je ovo, jel ovo musko ili zensko" lol![]()
Originally posted by Mars... i zarad toga ume da pokaze zube i svojim starijim kolegama i nadredjenima!
Ne poznajem nekog ko je nije voleo, da je neko imao problem a da mu ona nije pomogla da ga reši...
Originally posted by CareBearBaš tako. Autoritet istine, a ne istina autoriteta.
... i zarad toga ume da pokaze zube i svojim starijim kolegama i nadredjenima!
Originally posted by MarsAjde, ne bilo ti zapovedjeno
Znam tačno na šta misliš, rekla je "Počeću od kritike nas samih...". Ali sigurno je bila i posle toga, nema šanse da nije...
Originally posted by Marsništa ti, mythe, ne govoriš...Originally posted by mytheNaravno, iskoristio si situaciju i odmah objasnio sestričini da joj se ujka jebe sa dečacima, ne devojčicama. Ljubi se sa njima, gura njima u guzu, ili oni njemu, uzima u usta njihov penis i daje njima svoj...ukratko radi sve što rade - žene...
P.S.
pre par godina, gledao sam neku emisiju na TVe i ulazi moja sestricna u sobu, imalaje tada oko 14 godina i ugleda Srbijanku na TVe i pita "a sta je ovo, jel ovo musko ili zensko" lol![]()
Originally posted by mythepa i ne treba visoko obrazovanje da bude socijalna kategorija. onda je vreme bilo drugacije i nije imalo potrebe buniti se, danas je drugacije.
e da, setih se sada jos ednog njenog nastupa na TVu, negde 2001. kada se likovi poput nje nisu skidali s ekrana. Bila je neka diskusija o studiranju, reformi visokog skolstva i pocne Turajlic o tome kako "studiranje nije i ne moze biti socijalna kategorija" i zalozi se ona za "trzisne cene studija". E onda joj Aleksandar Vulin lepo odgovori "jeli gospodjo Turajlic, a zasto to niste govorili i zasto se niste zalagali za trzisne cene studiranja u vreme kada ste vi studirali. Znaci, kada ste vi studirali onda je to bilo i trebalo da bude besplatno, a danas kada neki drugi studiraju onda to treba da bude trzisna kategorija"
Originally posted by Sprinterma nemojOriginally posted by mythepa i ne treba visoko obrazovanje da bude socijalna kategorija. onda je vreme bilo drugacije i nije imalo potrebe buniti se, danas je drugacije.
e da, setih se sada jos ednog njenog nastupa na TVu, negde 2001. kada se likovi poput nje nisu skidali s ekrana. Bila je neka diskusija o studiranju, reformi visokog skolstva i pocne Turajlic o tome kako "studiranje nije i ne moze biti socijalna kategorija" i zalozi se ona za "trzisne cene studija". E onda joj Aleksandar Vulin lepo odgovori "jeli gospodjo Turajlic, a zasto to niste govorili i zasto se niste zalagali za trzisne cene studiranja u vreme kada ste vi studirali. Znaci, kada ste vi studirali onda je to bilo i trebalo da bude besplatno, a danas kada neki drugi studiraju onda to treba da bude trzisna kategorija"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!