Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Dragonite
Srbijanka je car, ja bih njoj dao da bude doživotni ministar za obrazovanje!
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja sam hteo jedno vreme da upisem fakultet koji me uopste ne zanima samo da bi mi ona bila profesor :D
Korisnikov avatar
By nsBeckie
:hail:
Kakav govor! Totalno iskreno i lucidno... :hail:
By Simor
Srba je carica! :)

Dok je ona bila pomoćnica ministra prosvete, a ministar prosvete Gašo Knežević, još je i delovalo da srpski obrazovni sistem može na nešto da liči. Onda su doveli onu DSS nesrećnicu što ukida Darvina (a koja se, btw, takođe prošetala porodično u organizaciji Srpskih dveri; ha! da ne leži tu odgovor na pitanje ko stoji iza nekih desničarskih organizacija?) a sada imamo ovog SPS gospodina za koga mislim da ne bi bio u stanju da (re)organizuje ni garsonjeru a kamoli nešto tako zapušteno i loše kakva je srpska prosveta.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Skroz je simpatican lik.
Uvek mi prija da je vidim i saslusam na TV-u.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Simor
a sada imamo ovog SPS gospodina za koga mislim da ne bi bio u stanju da (re)organizuje ni garsonjeru a kamoli nešto tako zapušteno i loše kakva je srpska prosveta.
Ali mu zato osmeh ne silazi s lica i optimizam ne napušta, što normalnom čoveku valjda uteruje još veći strah u kosti.

OT:

Svaka čast ženi, još jednom.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Simor
Onda su doveli onu DSS nesrećnicu što ukida Darvina (a koja se, btw, takođe prošetala porodično u organizaciji Srpskih dveri; ha! da ne leži tu odgovor na pitanje ko stoji iza nekih desničarskih organizacija?)
znamo ko lezi, ali su ovakvi pikantni detalji interesantni i bitni kad vec tezimo i konkretizaciji i oslovljavanju imenom i prezimenom.
By Hans
Ura za Srbijanku!! Kupila me je onda kad je na nekoj debati ili konferenciji onom idiotu koji je rekao da mi treba da okrenemo leđa Evropi u vreme protesta za Kosovo rekla da nije lepo da on završava škole po inostranstvu a da njegovi sunarodnici žive u izolaciji.I još ponešto mu je rekla. Ja bih tog malog i izudarao verovatno. Verujem da nije mogla tada a da bi rado i ona.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja imam sve epizode "Peščanika" a pod opisom fajla obavezno obeležim (izmedju ostalih) one gde je govorila Srbijanka.

Sećam se te tribine koju pominješ.
By mythe
pre cestitanja nanagradi bih upitao od koga je dobila tu nagradu i ko je uopsta organizacija koja je dodelila tu nagradu?
A glede perioda kada je Gaso Knezevic bio ministar prosvete a ona pomocnik - a jer to onaj period kada su u decjem kampu u Sremskoj Mitrovici organizirali nesto kao igru "kamena lica" a jedna devojcica skidala grudnjak...

P.S.
pre par godina, gledao sam neku emisiju na TVe i ulazi moja sestricna u sobu, imalaje tada oko 14 godina i ugleda Srbijanku na TVe i pita "a sta je ovo, jel ovo musko ili zensko" lol ;)

P.S.
hteo sam reci sestra od tetke
By mythe
Originally posted by Mars
Ja imam sve epizode "Peščanika" a pod opisom fajla obavezno obeležim (izmedju ostalih) one gde je govorila Srbijanka.

Sećam se te tribine koju pominješ.
to je bilo negde u vreme jednostranog proglasenja nezavisnosti lazne i teroristicke "drzave" Kosovo kada je pojedinim studentima bilo vaznije nekih 100ak stipendija nego 15% drzavne teritorije, pa joj je decko nesto na tu temu odgovorio a ono onda uzvratilo sa demagogijom tipa " a jel mislite da je bilo dovoljno da samo vi zavrsite fakultet u u Londonu"....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mythe
P.S.
pre par godina, gledao sam neku emisiju na TVe i ulazi moja sestricna u sobu, imalaje tada oko 14 godina i ugleda Srbijanku na TVe i pita "a sta je ovo, jel ovo musko ili zensko" lol ;)
Naravno, iskoristio si situaciju i odmah objasnio sestričini da joj se ujka jebe sa dečacima, ne devojčicama. Ljubi se sa njima, gura njima u guzu, ili oni njemu, uzima u usta njihov penis i daje njima svoj...ukratko radi sve što rade - žene...

A kome je komentar o Srbijankinom fizičkom izgledu LOL, njega mogu samo da žalim.

:down:
Korisnikov avatar
By CareBear
Zena je prava lavica. Nisam kompetentan da pricam o tome kakav je strucnjak, ali je fantastican profesor. Ima "ono nesto" sto motivise ljude da rade, a sto fali vecini profesora.
Ne poznajem nekog ko je nije voleo, da je neko imao problem a da mu ona nije pomogla da ga reši...
... i zarad toga ume da pokaze zube i svojim starijim kolegama i nadredjenima!

Jel mi se cini ili ona nije gostovala u Pescaniku od kako je rekla da je glupo to sto se medju sagovornicima ne nalazi niko ko je spreman da kritikuje sebe ili druge sagovornike tj. da je kritika uvek usmerena "ka spolja" i da joj to smeta. Parafraziram sad, ali to je poenta. Je li to koincidencija ili je postala persona non grata?
Korisnikov avatar
By Mars
Znam tačno na šta misliš, rekla je "Počeću od kritike nas samih...". Ali sigurno je bila i posle toga, nema šanse da nije...
Originally posted by CareBear
... i zarad toga ume da pokaze zube i svojim starijim kolegama i nadredjenima!
Baš tako. Autoritet istine, a ne istina autoriteta.
Korisnikov avatar
By CareBear
Znam tačno na šta misliš, rekla je "Počeću od kritike nas samih...". Ali sigurno je bila i posle toga, nema šanse da nije...
Ajde, ne bilo ti zapovedjeno :D , proveri to kad imas vec markirano. Ili makar reci koji je poslednji Pescanik u kom je gostovala, pa cu da proverim.
Korisnikov avatar
By Mars
Pogledaću, na diskovima mi je sve.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovde možeš da vidiš u kojim emisijama je gostovala. sam pescanik.net nema pretraživač, tako da ostaje jedino svemoćni Google. pokušaj i sa pretragom transkripata emisija na isti način.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja se josh uvek samokontrolishem da ne planem na korisnika mythe-a. chestitajte mi na naporima jer jesu- napori, trudovi bre... :giggle:

dakle, drago mi je za Srbijanku!
By mythe
e da, setih se sada jos ednog njenog nastupa na TVu, negde 2001. kada se likovi poput nje nisu skidali s ekrana. Bila je neka diskusija o studiranju, reformi visokog skolstva i pocne Turajlic o tome kako "studiranje nije i ne moze biti socijalna kategorija" i zalozi se ona za "trzisne cene studija". E onda joj Aleksandar Vulin lepo odgovori "jeli gospodjo Turajlic, a zasto to niste govorili i zasto se niste zalagali za trzisne cene studiranja u vreme kada ste vi studirali. Znaci, kada ste vi studirali onda je to bilo i trebalo da bude besplatno, a danas kada neki drugi studiraju onda to treba da bude trzisna kategorija"
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
P.S.
Naravno, iskoristio si situaciju i odmah objasnio sestričini da joj se ujka jebe sa dečacima, ne devojčicama. Ljubi se sa njima, gura njima u guzu, ili oni njemu, uzima u usta njihov penis i daje njima svoj...ukratko radi sve što rade - žene...
ništa ti, mythe, ne govoriš... :roflmao:
Korisnikov avatar
By blabla54380
e da, setih se sada jos ednog njenog nastupa na TVu, negde 2001. kada se likovi poput nje nisu skidali s ekrana. Bila je neka diskusija o studiranju, reformi visokog skolstva i pocne Turajlic o tome kako "studiranje nije i ne moze biti socijalna kategorija" i zalozi se ona za "trzisne cene studija". E onda joj Aleksandar Vulin lepo odgovori "jeli gospodjo Turajlic, a zasto to niste govorili i zasto se niste zalagali za trzisne cene studiranja u vreme kada ste vi studirali. Znaci, kada ste vi studirali onda je to bilo i trebalo da bude besplatno, a danas kada neki drugi studiraju onda to treba da bude trzisna kategorija"
pa i ne treba visoko obrazovanje da bude socijalna kategorija. onda je vreme bilo drugacije i nije imalo potrebe buniti se, danas je drugacije.
By mythe
Originally posted by Sprinter
pa i ne treba visoko obrazovanje da bude socijalna kategorija. onda je vreme bilo drugacije i nije imalo potrebe buniti se, danas je drugacije.
ma nemoj ;) u svakom slucaju bolje da drzava dotira visoko skolstvo i tako svakome da iste sanse (a ne samo deci bogatasa) nego da daje novce na stanovnike nelegalnih naselja ili na ulaze u osnovno skolstvo onih koji ni sami ne zele u skolu

a licemerno da je Turajlic kritizirala i onog decka koji je zavrsio fakultet u Londonu (o vlastitom trosku) na slican nacin "jel mislite da ste samo vi trebali da zavrsite fakultet u Londonu....bla, bla, bla.."
Korisnikov avatar
By blabla54380
drzava svakako mora da dotira visoko skolstvo. medjutim, upravo zato sto je visoko skolstvo bila socijalna kategorija mi smo imali fakultete u stanju fijaska. ako prosetas od fakulteta do fakulteta videces alarmantno velike nedostatke po pitanju svih uslova za visoko skolstvo od
profesora, predavaca gostiju, literature, prakse! rekvizita odnosno ucila i sijaset drugih stvari.

jednostno, kvalitetno visoko skolstvo je veoma skupa stvar i nasa zemlja jednostavno to ne moze da isfinansira. zato je i napravljen sistem u kome se ostvaruje kompromis izmedju kvalitetnog visokog obrazovanja i situacije u zemlji. s tim u vezi sansa je data onim studentima koji se trude-uce, a onima koji ne bi bas da se trude je odredjena skolarina. prosto i jednostavno.
By mythe
pa naravno da visoko skolstvo ne treba da bude besplatno za one koji "tri godine studiraju jednu godinu da bi dobro utvrdili znanje" :D ali za studente koji redovno daju ispite i godine, treba i mora da bude (skoro) besplatno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!