Originally posted by Dragonite
Evo Velboyu prilike da stekne naklonost ogromnog dela forumaša - da skokne do prijateljske Kanade i izvrši atentat na Obradovića!
Zamislite te naslove...
Nego, kako volim kad neko počne da se proserava iz udobne zapadne zemlje kako je Srbija pod 'okupacijom'. Ajde da ga vidimo kako bije pedere po Kanadi?
KO JE U KANADI?

KOJI Obradovic?? edit: tek sad videh neki Boshko Obradovic. koji je pa kurac on? edit2: a onaj d(z)verovac iz tzv. nove srpske politichke misli

oj, miline od onog sajta
p.s. u vezi mog sticanja moje naklonosti kod forumasha, kod onih za koje marim da ju imam, imam. elem, nemojmo da offtopikujemo ovde. Dragonite, ti nisi takav tip, zar ne?
dalje, ONT, tja, zar vas iznenadjuju antonic, vukadinovic i kompanija?

zachinjeni dobropoznatim kondimentima iz kuhinja ajmerichkog christian right-a, fox news-a, republikanaca, focus-on-the-family-a te predhodno filovani ruskim vseslovesnim punjenjima sve(to)pravoslavne bratovshtine, shta drugachije bi degeni antonic, vukadinovic itd... mogli i da kazu?
E, problem bi se tek javio kada bi Vlada Srbije uvazila ishta od ovoga shto ant.-vuk.-neki obrad..ic laprdaju. Tako da samo treba pratiti shta i kako Vlada i MUP i Zakonodavstvo i ostali aparati Srbije kazu i rade. To je bitno.