Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
koji poremeceni idioti... :wow:

al eto, bar sam vjezbao cirilicu, rijetko je citam :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars
Постпарадна репресија Slobodana Antonića
"Са друге стране, ако већ хоћемо да будемо до краја објективни, утисак је и да код неких од чланова ових организација има нечег помало непромишљеног, па и изазивачког... То вероватно долази од младости њених вођа, као и од огорчења због неспособности националне елите, како политичке тако и културне, да боље заштити националне интересе."

"...најаве појединих навијачких група да ће, као одговор на "Квиријину" провокацију названу "Вазелин за Уроша", разбити геј параду..."

itd.

Kakvo odurno stvorenje i kakav maliciozan i huškački uvod. :katemoss:

A o onom apologetskom nastavku teksta, koji se završava nekim romantičarskim buncanjem, bolje da ne govorim.
Korisnikov avatar
By deran
*освојити српску престоницу и подићи победничку заставу нове идеологије :lol:

*демонстрирати своју политичку моћ и заштиту као новог недодирљивог и привилегованог друштвеног слоја :bic:

*направити провокацију и изазвати негативну реакцију која би потом била одговарајуће медијски упакована као још једно у низу ружно лице Србије и онда презентована широм света, у циљу добијања нових и још већих подршки, финансија и притисака на српску државу :zid:

*коначно, нанети ударац традиционалном духовном, моралном и културном обрасцу у Србији, :sweet: потиснути га на друштвену маргину и осудити на изумирање.
By mythe
svako ima pravo na misljenje i stav, sa nekim stvarima tamo napisanima se ne slazem, ali je cinjenica da i na "nasoj" strani ima dosta onih sa namerom da izazivaju kao i da drugima namecu vlastiti sustav vrednosti. Cista glupost, jednostavno - zivi i pusti druge da zive
By Dragonite
Evo Velboyu prilike da stekne naklonost ogromnog dela forumaša - da skokne do prijateljske Kanade i izvrši atentat na Obradovića!

Zamislite te naslove...

Nego, kako volim kad neko počne da se proserava iz udobne zapadne zemlje kako je Srbija pod 'okupacijom'. Ajde da ga vidimo kako bije pedere po Kanadi?

Antonić je potpuno kvir. Kišon i Domanović se okreću u grobovima kao centrifuga.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by mythe
svako ima pravo na misljenje i stav, sa nekim stvarima tamo napisanima se ne slazem, ali je cinjenica da i na "nasoj" strani ima dosta onih sa namerom da izazivaju kao i da drugima namecu vlastiti sustav vrednosti. Cista glupost, jednostavno - zivi i pusti druge da zive
os biti ljubazna da obrazlozis na koji nacin "nasi" namecu vlastiti sistem vrednosti?
By mythe
Originally posted by Sprinter
os biti ljubazna da obrazlozis na koji nacin "nasi" namecu vlastiti sistem vrednosti?
provokativnim, izazivackim i debilnim tekstovima onoga Predraga Azdejkovica i njegove ekipice - cisti primer kontraproduktivnosti
Korisnikov avatar
By blabla54380
jel mogu konkretan primer da dobijem, posto nisam upoznat ko je predrag a.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam još pre mnogo godina lepo predlagao da ih zaključamo u podrim, al kad mene niko nije hteo da sluša...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Bogu hvala pa ne znam ko je doticni. :retard:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dragonite
Evo Velboyu prilike da stekne naklonost ogromnog dela forumaša - da skokne do prijateljske Kanade i izvrši atentat na Obradovića!

Zamislite te naslove...

Nego, kako volim kad neko počne da se proserava iz udobne zapadne zemlje kako je Srbija pod 'okupacijom'. Ajde da ga vidimo kako bije pedere po Kanadi?
KO JE U KANADI? :shok: KOJI Obradovic?? edit: tek sad videh neki Boshko Obradovic. koji je pa kurac on? edit2: a onaj d(z)verovac iz tzv. nove srpske politichke misli :pokazuje: oj, miline od onog sajta :piski:

p.s. u vezi mog sticanja moje naklonosti kod forumasha, kod onih za koje marim da ju imam, imam. elem, nemojmo da offtopikujemo ovde. Dragonite, ti nisi takav tip, zar ne? :mazi:

dalje, ONT, tja, zar vas iznenadjuju antonic, vukadinovic i kompanija? :shrug: zachinjeni dobropoznatim kondimentima iz kuhinja ajmerichkog christian right-a, fox news-a, republikanaca, focus-on-the-family-a te predhodno filovani ruskim vseslovesnim punjenjima sve(to)pravoslavne bratovshtine, shta drugachije bi degeni antonic, vukadinovic itd... mogli i da kazu?
E, problem bi se tek javio kada bi Vlada Srbije uvazila ishta od ovoga shto ant.-vuk.-neki obrad..ic laprdaju. Tako da samo treba pratiti shta i kako Vlada i MUP i Zakonodavstvo i ostali aparati Srbije kazu i rade. To je bitno.
Korisnikov avatar
By jukie
Na blogu b92 ranije je bilo dosta tekstova potpisanih kao queeria. Javno se sprdao s kim je hteo (npr fotošopovane slike patrijarha Pavla u bikiniju, ako se dobro sećam), a ostali blogeri na B92 smatrali su da je sve što on kaže zvanični stav svih srpskih gej ljudi (valjda zato što je bio jedini gej koga su poznavali i što je nastupao ispred organizacije kvirija), čak i kad je (nadam se) bio ironičan.
Glupi, naivni ostali blogeri na B92.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Vel boy

Tako da samo treba pratiti shta i kako Vlada i MUP i Zakonodavstvo i ostali aparati Srbije kazu i rade. To je bitno.
I ovo bi bio vic za Dobro jutro...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo ja ovde na forumu okačio neke radove...

Klik.

Vrsta zajebancije i nestašluka koja može da prodje bez posledica samo u zemljama koje su daleko ispred nas što se položaja gay populacije tiče.

A Peđica se zaigrao bojicama u nevreme, pa nikako da prestane.

Niti da mu neko izbije te bojice iz ruku.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran

Tako da samo treba pratiti shta i kako Vlada i MUP i Zakonodavstvo i ostali aparati Srbije kazu i rade. To je bitno.
I ovo bi bio vic za Dobro jutro... :rotflmao:
Video sam i ja to, ali se nisam smejao. Imam teoriju da ga je uhvatio napad trenutnog ludila dok je to pisao.

Ili upau u neki paralelni univerzum, Srbija za 100 godina...

Pod ostali aparati misli verovatno na pravosuđe. Najcrnju moguću rupu u sistemu.
Korisnikov avatar
By agent-fisher
veljko
Otkud nekome ideja da paradu homoseksualaca nazove parada ponosa ili u žargonu samo ponos. Kako je moguće sastaviti te dve reči. To je zaista rebus. Evo mog tumačenja. Da se vratimo na genezu homoseksualizma. Jedan deo homoseksualaca nastaje u zatvorima zbog represije, straha i seksualne izgladnjelosti, tu nema razloga za ponos. Drugi deo nastaje usled toga što su neki narko dileri homoseksualci, daju drogu za seksualne usluge, ni tu nema razloga za ponos. Treći i većinski deo homoseksualaca nastao je u ranom detinjstvu zbog homoseksualnog zlostavljanja. Naime pedofili siluju debeljuškaste dečake. Recimo da u svakom gradu veličine pedeset do sto hiljada stanovnika ima jedan do dva,tri pedofila koji siluju dečake. recimo njih stotinu u dužem vremenskom periodu. Od tih stotinu silovanih dečaka polovica postanu homoseksualci. Pitaćete se kako? Psihološkim mehanizmom pretvaranja u suprotnost. Silovanje je bolno i zastrašujuće, ali i nadzor i zastrašivanje da se ne oda tajna. Nemoćni da bilo šta urade ti dečaci u strahu i bolu da bi im to sve bilo podnošljivije počinju da "vole" svoje mučitelje da im se pokoravaju i podaju. I onda uhodaju taj obrazac ponašanja. Sa druge strane društvo iz nekih razloga štiti pedofila, jer je bogat ili uticajan, ili su organizovani, a roditelji i ako otkriju ćute i misle da će ćutanjem zaštititi dete od dalje bruke. Ta zlostavljana deca postaju i ogorčena i zlostavljanjem u tom, homoseksualnom, pravcu seksualno usmerena, i da bi mogli da žive ponovo uključuju mehanizam reaktivne formacije i sram i bol pretvaraju u ponos. Sve u svemu, meni ih je žao, ali ne mogu zbog svoje nesreće da druge zastrašuju i uznemiravaju. A tu njihovu nesreću koristiti za političku promociju, što heteroseksualni političari podržavači te parade rade je u najmanju ruku gadno. E to je razlika između "poštenih" homoseksualaca i nepoštenih zloupotrebljavača njihove nesreće. A mi, koji smo protiv te parade, ne treba da budemo homofobni, nego principijelni.
Jedan deo mene ga zali jer mozda nije kriv sto je glup, drugi deo hoce da ga zgazi kao bubasvabu koju u intelektualnom smilsu jeste.

Dilema.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Mars i deran, shta cu kada sam poznati nepopravljivi optimista. :)
well, ozbiljno, mogu reci da pr(e)osudjujem samo po onome shto prochitam i chujem. A, bar od pochetka ove sedmice, cheshce prochitam i chujem od strane relevantnih drzavnih delatnika i struktura Srbije naznake necheg- necheg konachno eto obecavajuceg. E, sad da li je to shto B92 "ulepshava" sliku Srbije ili shto samo pratim B92 (za ostale stvarno nemam ni vremena ni puno interesa), nejznam.
@agent-fisher, koji veljko? :puzzled:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Mars
Ja sam još pre mnogo godina lepo predlagao da ih zaključamo u podrim, al kad mene niko nije hteo da sluša...
e bas steta sto te nisu poslusali....

p.s. sta su to, neke ratne boje na avataru? :namig2:

ONT: tekstovi su tako debilni da cu samo :barf:
By XanaX
Ova "Tuga i opomena" je vrlo sofisticirani literalni uradak Nove srpske političke misli... Ipak, nije baš uputno dalje njuškati netom jer ako utipkate u Google "Hrvatski nacionalisti" - wow... Do not do that...

Elem, avaj, kukulele, činčilele - HN-ov "proglas" povodom Zagreb Pridea, identifikuje se sa tezama NSPM-a... Bratstvo i čojstvo srpsko-hrvatskog heteroseksualnog državotvornog bića... Ima l' nešto kao bosna-nacionalisti,ba?
Korisnikov avatar
By Mars
well, ozbiljno, mogu reci da pr(e)osudjujem samo po onome shto prochitam i chujem.
I nije ti nimalo čudno da državni javni tužilac sa istom strašću jednog dana priča o ................................... ne mogu ni da zapamtim "polemički tonovi", ključne reči, oko toga da će da lije krv ulicama Beograda...dakle jednog dana su mu to, tako...prosto različita mišljnja, možda čak i nešto pozitivno u jednom društvu....a onda sledećih dana žustro objašnjava koga i zašto od njih treba zabraniti.

Neozbiljni su i nemaju pojma šta rade i rezultati su očigledni. Ako i imaju neku dobru ideju ili je ne sprovedu dobro ili u pravom trenutku.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsBeckie
p.s. sta su to, neke ratne boje na avataru? :namig2:
Rat, moja Beckie, rat...nego optimistično (ko moj drug Vel) krenuo sa malom površinom, nadam se da nije vreme za full make up...
By mythe
Originally posted by jukie
Na blogu b92 ranije je bilo dosta tekstova potpisanih kao queeria. Javno se sprdao s kim je hteo (npr fotošopovane slike patrijarha Pavla u bikiniju, ako se dobro sećam), a ostali blogeri na B92 smatrali su da je sve što on kaže zvanični stav svih srpskih gej ljudi (valjda zato što je bio jedini gej koga su poznavali i što je nastupao ispred organizacije kvirija), čak i kad je (nadam se) bio ironičan.
Glupi, naivni ostali blogeri na B92.
nou, ja ipak ne bih rekao "naivni ostali blogeri na b92". Naime, doticno lice Azdejkovic Predrag jeste na celu Kvirije, dakle jedne od organizacija koja se bavi ljudskim pravima LG populacije te je sasvim normalno da to sto on pise ljudi dozivljavaju kao zvanican stav Kvirije te gay populacije opcenito.

A imao je on jos odvratnih karikatura, npr. fotka Djilasa kako tuca kozu, koju su mu, opravdano i na srecu, skinuli sa facebook jer ipak postoje granice dobra ukusa
Korisnikov avatar
By deran
fotka Djilasa kako tuca kozu,
KUĆU DAJEM ZA TU SLIKU!!!

:andjela:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa idi na sajt, sigurno ima.

GLIC se zove sad.
Korisnikov avatar
By deran
Bio-ali kako da nađem sliku?
Korisnikov avatar
By Mars
Traži od Peđice direKno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!