Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Pitanje je jednostavno.
Da li neko zna pouzdano ko tacno stoji iza klero-fasistickih organizacija kao sto su Obraz,1389, Dveri i njima slicnih?
Oni navodno imaju i sopstvene prostorije u vecim gradovima i nekakvu mrezu ogranaka sirom Srbije-to sve kosta, sami od dobrovoljnih priloga svojih clanova to ne mogu finansirati.

Moje predpostavke su da oni imaju manje vise precutnu podrsku pojedinih stranaka poput:SRS,DSS,SNS,NS...stranke tkz. nacionaliostickog bloka i naravno SPC i da ih oni i finansiraju iz svojih "tajnih fondova".

Ovi tkz pokreti govore i rade javno ono sto SPC i pojedine stranke ne smeju javno da kazu i nece jer se boje da budu optuzene za extremizam.

Neko ovde sigurno zna nekoga ko je u tim pokretima i zna ko ih finansira.Mislim da sam sam vec manje-vise odgovorio na svoje pitanje :lood: :D ali bih hteo da znam detalje o ovoj temi jer bi se otkrivanjem njihovih finansijera otkrilo i ko je kriv za njihovo rasireno delovanje po Srbiji.
By ...Sitnicava...
Ne mogu da se suzdržim - tzv. a ne tzk. :)

Svi tako pišu.

I ne znam ko stoji iza pomenutih organizacija, sigurno da je neko jak koga pokriva država.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa kote se.... imas ih.... cak sam videla i ribe sa natpisama, na ledjima srbIN
gde to moze biti in... dzizs...
Korisnikov avatar
By 2kune
Teta Daca! Zato i jest u zatvoru! :kurir:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nemam pojma... ali zar nije rekao Dacic ili neko drugi da stoji narko mafija?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja, fala dobrom i blagom pravoslavnom bogu, ne znam nikog ko je u tim pokretima. al' znam da je za dss-ova vakta donesen ustav koji počinje baš onako kako je to obraz izvoleo predložiti par godina ranije.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Receno je da narko kartel stoji iza jedne od najvecih navijackih skupina (mada nisu rekli koje)...

Obraz i njima slicni dobijaju lovu za svoje funkcionisanje od nekoga ovde ili i iz inostranstva (jer iako se predstavljaju kao patriote siguran sam da im se strane donacije ne gade)

Postoji u majci Rusiji isto neki pokret navodno slican kao ovaj nas i slicno se i zove.
Moguce je da je nas Obraz samo mladji brat svog velikog ruskog tate Obraza :D

Uglavnom zabranom delovanja i sporadicnim hapsenjima njihovih clanova se nece toliko postici....otkrivanjem njihovih finansijera i prekidom dotoka novca za ove organizacije bi se mnogo vise postiglo.

Licno me ne bi cudilo da dobijaju lovu i od SPC-a....neoficijelno naravno....a SPC opet veci deo novca dobija od drzave i tako ispada da ih sama drzava finansira....takav apsurd me ne bi puno zacudio.
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Dveri sigurno dobijaju novac od SPCa jer se oni vode kao neko religionzo udruzenje maltene pri samoj Crkvi.

Za Obraz ne znam. Verovatno od desnih stranaka i kriminalaca.

Nacionalni Stroj sumnjam da ima ikakve finansijere.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja sam čuo iz svojih povjerljivih izvora ( :serlok: ) da iza svega stoje djelovi ex JNA i crvenih beretki. Vjerojatno isti oni koje Sablja nije posmicala...
A vele i da je po čitavom Begešu u šahtovima nađeno gomile kamenica za gađanje prajda, da su pokupovali lovačke praćke i čelične baline za istu namjenu, da su čak imali razrađene planove za izazivanje saobraćajki i blokiranje ulica za zaustavljanje parade i da su se pripravili na to da grunu u zgrade u centru i sa prozora bacaju molotovljeve koktele. Navodno se pripremao i teroristički upad zapaljenim busom u švedsku ambasadu. I onda je pandurija skužila, opet navodno, da 4500 ljudi ne može ono za što bi trebalo minimalno 20 000 sa oklopnim kolima za deblokiranje ulica i šmrkovima pa su u zadnji čas odustali od prajda.
Što vi velite na to? :novinar:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 2kune

I onda je pandurija skužila, opet navodno, da 4500 ljudi ne može ono za što bi trebalo minimalno 20 000 sa oklopnim kolima za deblokiranje ulica i šmrkovima pa su u zadnji čas odustali od prajda.
velim da je sve to ogromno sranje. par stotina bubuljičavih pubertetlija svakako nisu u stanju tako nešto da isplaniraju i sprovedu u delo. a ako je sve to tačno, onda je jedini adekvatan odgovor države proglašenje vanrednog stanja dok se ne pohvata i pozatvara paravojna formacija koja jeste u stanju to da napravi.
By RACABG
Ja sam čuo iz svojih povjerljivih izvora ( :serlok: ) da iza svega stoje djelovi ex JNA i crvenih beretki. Vjerojatno isti oni koje Sablja nije posmicala...
A vele i da je po čitavom Begešu u šahtovima nađeno gomile kamenica za gađanje prajda, da su pokupovali lovačke praćke i čelične baline za istu namjenu, da su čak imali razrađene planove za izazivanje saobraćajki i blokiranje ulica za zaustavljanje parade i da su se pripravili na to da grunu u zgrade u centru i sa prozora bacaju molotovljeve koktele. Navodno se pripremao i teroristički upad zapaljenim busom u švedsku ambasadu. I onda je pandurija skužila, opet navodno, da 4500 ljudi ne može ono za što bi trebalo minimalno 20 000 sa oklopnim kolima za deblokiranje ulica i šmrkovima pa su u zadnji čas odustali od prajda.
ja cu ti reci samo da je izvor jako dobro informisan
Korisnikov avatar
By HARP
Znači da Srbija nije spremna na fucking war...
Korisnikov avatar
By Delete
SPC, cetnici iz Cikaga i narko-mafija.
Korisnikov avatar
By HARP
A, da infiltriramo nekog među njih :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by RACABG

jako jako....
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by RACABG
Jeste informisan je jako dobro zato sto ume da cita i da slusa i da gleda.
Sve lepo pisalo za pismene.
Sori za demistifikaciju, al jeste tako bilo.

A sto se tice te stoke pandurske - a umeli su da se organizuju protiv opozicije onomad. Imali su i ljude i vodene topove i suzavac...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Na prvom mestu crkva, a zatim lecena tetka voja kostunica:giljotina:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Lakiboy_ns
jer bi se otkrivanjem njihovih finansijera otkrilo i ko je kriv za njihovo rasireno delovanje po Srbiji.
mislis da nadleznim organima treba da se otkriva? ne znaju oni i to kristalno jasno ko vozi traktor, a ko otvara kapiju?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Delete
SPC, cetnici iz Cikaga i narko-mafija.
A naše pare sa zapadne obale još nisu legle?!?! :D

A na temu...

Ja pouzdane izvore NEMAM. Ko što je autor teme postavio kao uslov.

Mislim da im črč sigurno daje neke pare...redovno, a SRS, DSS povremeno, prema mogućnostima. Tomislav Nikolić se danas kod Ljubice Gojgić nije ni trudio da sakrije kikotanje...(mislim da je totalno zaboravio da je na televiziji, ne radiju)

Naravno uvek ostaje otvorena opcija jevrejskog ili gay lobija, koji svaki na svoj način ima interes....to ne treba nikada zaboraviti.

Ili onaj Soroš, o njemu sam čuo sve najgore...

Možda se finansiraju iz članarine, kao LDP...

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Sve empirijske indicije mi nalazu da zakljuchim da je vrlo verovatno da ih finansiraju zdruzeno i Rusija (to je nazalost i ochito i duboko prozeto, izuzev reformskih ruskih snaga koje su i same u strahu od ruskog nacionalistichko-shovinistichkog statizma) i Amerika (shto se tiche Amerike- tzv. christian right, republikanci, oni shto podrzavaju fox news i inache americhki desnichari) te sateliti svih ovih po narochito istochnoj polovini Evrope. Homomrzioci i heteroseksisti su odavno u svojevrsnom krstashkom ratu protiv svih koji drugachije misle.
Korisnikov avatar
By 2kune
Kako to da nitko nije spomenuo vatikansku urotu? :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Mars
Zato što je to ekspozitura gay lobija, naravno. A to smo pomenuli.

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Kako to da nitko nije spomenuo vatikansku urotu? :vatroslava:
ima i tog, nije da nema, ali u ovoj specifichnoj tematici je to vishe urota zdruzenih fundamentalista pravoslavnih i protestantskih. :vudu: (medju pojedinim ajmerichkim protestantskim fundicima ima i vudu practitioners-a, josh na stranu njihove precious egzibicije s chegrtaljkama :radosnice: ), pa eto da ovaj smajli ne bude totalni off.
By Dragonite
Originally posted by smaug

Jeste informisan je jako dobro zato sto ume da cita i da slusa i da gleda.
Sve lepo pisalo za pismene.
Sori za demistifikaciju, al jeste tako bilo.

A sto se tice te stoke pandurske - a umeli su da se organizuju protiv opozicije onomad. Imali su i ljude i vodene topove i suzavac...
Mmm... da. Veselih devedesetih je panduracija uredno mogla da razbije demonstracije u Beogradu, da zaustavlja autobuse iz vascele nebeske Srbije, da stigne da izvede na ulicu vodeni top ili dva i priušti nam igre na vodi u februaru, me thinks. Petog oktobra imadosmo da policija i specijalne snage nisu pucale u narod, jer su bile bliže narodu nego vlasti , pa su ih zbog toga prigrljavali kao svece... yeah right, kao da je pravo da niko ne puca na mene i da mi ne baca suzavac neka specijalna datost. I onda nam ti isti ljudi kažu 'mi ne možemo da suzbijemo huligane, blablabla'... ustvari, slađe je vazda bilo da se tuku obični ljudi po naređenju, nego da se radi svoj posao i vataju kriminalci.

(uh kako se provalim kad kucam post pre kafe)

OT: Sve te pokrete finansira država ovako ili onako: nebitno da su im sredstva transferisana preko SPC-a, stranki ili udruženja poljoprivrednika iz Alibunara, ako su te organizacije dobile pare od države. Pa kud Zveri, kud SNP1389, kud Obraz i ostatak ekipe, dobro dođu kad treba neko da se ućutka i stvori atmosfera straha i da sve proključa.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Mars
Naravno uvek ostaje otvorena opcija jevrejskog ili gay lobija, koji svaki na svoj način ima interes....to ne treba nikada zaboraviti.
???
da oni finansiraju fasisticke i nacisticke organizacije?

jel se ti salis? :nisam_jos_popila_kafu:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by Mars
???
da oni finansiraju fasisticke i nacisticke organizacije?

jel se ti salis? :nisam_jos_popila_kafu:
Mars je bio sarkastican...smiri se :potapsava:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znaci imamo opcije:
-SPC
-stranke
-narko karteli
-ruski pravoslavni klero fasisti

Jel zna neko gde su "Obrazove" prostorije u NS-u?
Ja mislim da im je centrala na novom naselju.
Pitam samo onako bzvz. necu im ubacivati dildoe napunjene benzinom obecavam :D
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Lakiboy_ns
Jel zna neko gde su "Obrazove" prostorije u NS-u?
Ja mislim da im je centrala na novom naselju.
Pitam samo onako bzvz. necu im ubacivati dildoe napunjene benzinom obecavam :D
Sto da ne? :smeh:

Nemam pojma. Nisam ni znala da imaju centralu--mislila sam da se sastaju po nekim podrumima i tako...
Korisnikov avatar
By spliff
meni nije jasno zashto vojin dimitrijevitj nije lepo rekao (pre neki dan u vestima b92) ko sve stoji iza tih "organizacija"

stekao sam utisak da zna o kome se radi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!