Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MahoneyA, ne! Necu da mi dira tundre Rusije! Tu je vazno jachati ravnopravan suzivot iliti sazivot Rusa sa Samojedima, pardon, Nenecima, necu da mi to neki soj porodice smiloshevic minira!
nadam se da cvili za onom svinjom od muza negde u ruskim tundrama
Originally posted by Winteri da ironija bude veca, i Kraljevina SHS (shto uopshte nema nuzno veze s velikom Srbijom) je bila bolja (bar je bila odraz onog vremena i odraz ondashnjih geo-politichko-nacionalno-drushtvenih.... prilika) od onog za shto su se devedesetih zalagali ona, njen muz, njihova porodica, SANU i svi njihovi sateliti..........
.....vođena idejom velike Srbije, koju je SANU natuknuo stvaranjem Kraljevine SHS, pa na dalje....
Originally posted by castorVideo sam prvi put taj slogan tokom studentskih protesta 96/97.Originally posted by Lakiboy_nsOtporov slogan? Ili je nastao nekad tokom demonstracija?
Neka ode da zivi u Indiju....tamo krave ne ubijaju![]()
Originally posted by *deni*Originally posted by Dr. MЉубави, па ти си и тражио да је вратим на аватар.
Ja volem Miru Markovic...
Uzivam gledajuci je svakodnevno na tvom avataru...
Seca me na lepsa vremena...![]()
Зато и стоји.
Волем те.![]()
Originally posted by FireGoxPametan post.
Svačiji uspeh u obrazovanju poštujem. Opredeljenje je već nešto drugo. Nisam tu da sudim. Svako snosi posledice svojih postupaka.
Sigurno da postoji puno stvari o kojima mi ništa ne znamo, a odnosi se na prošlost Mire Marković. Možda se jednog dana i obelodani cela istina njenog života, šta je zapravo radila i šta je bio cilj svih tih postupaka.
Možda je bila žrtva, a možda kreator nekih akcija. Ostaje da vidimo...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!