Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
ZAGREB - Ivo Sanader na izvanrednoj je konferenciji za novinare objavio kako podnosi ostavku na sve svoje političke funkcije. Kako je prethodno objavio Jutarnji list, Sanader je o tome obavijestio najuže suradnike i klub zastupnika HDZ-a. Na čelo Vlade dolazi Jadranka Kosor kojoj je danas - rođendan. - Donio sam odluku da se neću kandidirati za predsjednika Hrvatske i donio sam odluku da se povućem iz aktivne politike. Nisam olako donio te odluke one su rezultata dubokog promišljanja. Otkad sam prije 20 godina ušao u politiku, otkad sam naslijedio Tuđmana na čelu HDZ i otkad sam preuzeo odgovornost za hrvatsku Vladu prije gotovo šest godina uvijek sam govorio kako politika nije sama sebi svrha. .. :kakodane:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/a ... ,168101.jl

Van ovih kurtoazijskih rečenica,šta se zapravo dešava?
Korisnikov avatar
By Burak
Očito se lopuža toliko nakrala da joj više ne treba para tj. kuna, pa se sad kao povlači...
Korisnikov avatar
By Winter
Hmmm...izjavio je da se povlaci iz politike, i da ce na svoje mesto predloziti Jadranku Kosor(a moguce je i da Milinovic zauzme neku visoku poziciju :neznam: ).....prihvatice mesto pocasnog predsednika stranke itd...ali i u samom HDZ-u dolazi do nekog prestruktuiranja.....mada, postoji mogucnost da je on sam dao ostavku, kako bi se mogao kandidovati za mesto predsednika Hrvatske, ali su to jos uvek samo spekulacije.......
Korisnikov avatar
By deran
Špekulacije me i interesuju a ne suvoparna saopštenja za javnost...:srbin:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Lose mi je od kada sam gledala konferenciju... :usamljen:

Verovatno ce se kandidovati za predsednika, ne znam ko bi drugi mogao tu biti predsednik... :neznam:
Korisnikov avatar
By deran
Jadranka-izgara za vlašću :evil:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by kal zakath
Nečime su ga ucjenili.
To sam i ja čula kad je išao snimak konferencije.
O kakvoj li je uceni reč...
Korisnikov avatar
By Winter
Jadranka ima tako smešne izjave...smešnija je i od samog Mesića....onako mi je sa onom frizurom nekako baš šta ja znam...na neki način deluje zlo :uplasen: ....videh je zimus i uživo u nekom restoranu, ajde tu je kao malo manje zla, ali ipak izbija iz nje to nešto loše :uplasen:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Sutra u Jutarnjem Listu navodno detalji o dogadjanjima u zadnja 48h...
Zelim da znam!

Mozda je u nekoj aferi ucestvovao ili tako nesto. Iako ne verujem da mu je to potrebno, kada i ovako moze sta god hoce.
Korisnikov avatar
By Loni
Ja sam odavno čuo, mada je verovatno glupost, da je on bisex i da neko negde ima snimak kako se on intimizira s nekim tipom.

... verovatno je samo patka.
Korisnikov avatar
By deran
Ne znam šta ti znači "ne seri",ali to se svakako priča-najpre,čini mi se od novinara Arsena Oremovića (i to ne da je bisex,nego baš gay)...

Čak su i moji prijatelji prošle godine u ZG pričali o tome...:srbin:
Korisnikov avatar
By Winter
Znaci da :seronjo: kakate...covek nije peder....samo je 'peder'....ali da, to je zavera protiv homosexualaca, tako da mora da si i ti i taj tvoj prijatelj u pravu :doh:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Winter
Joj Loni daj ne seri majke ti
ja sam jos davno, pre 5 godina, cuo da je on bisex, naposletku, da nije tako, ne bi ga aleksandar stankovic u udarnom talk show "nedeljom u 2" najotvorenije pitao: jeste li vi peder, gospodine sanader?

evo: ''

glede njegovih biseksualnih sklonosti, hrvatsku je nedavno tresao skandal kada je objavljena pesma NENIA SALONITANA, koju je ivo sanader objavio u slobodnoj dalmaciji, u periodu kada je bio anonimni pesnik...

evo i pesme:

Nenia Salonitana

Dosta mi je polovnjaka.
Hoću, konačno, muški da me se,
Balkanski, štono riječ.
I to: sada. Odmah. Nunc aut numquam.

Dosta mi je polovnjaka.
Tko će me, ah, tko će me, konačno, muški?
Drhćem uzbuđena. Zakoraknuti u povijest?
Quid multa? Muškarčinu čekam. Dokrajči!

Dosta mi je polovnjaka.
Numerus Negidius. Prekini, konačno, agoniju.
Dosadni niz historijskih zelembaća.
Faex populi.
Čekaj s asfaltom. Iskorijeni najprije.

Dosta mi je polovnjaka.
Od Avara do danas. Iskrči sve, konačno.
O, sancta simplicitas. Muški me dohvati!
Ne dvoumi. Iščupaj. Ob maiorem cautelam.

Dosta mi je polovnjaka.
Po peti put. Po tko zna koji put. Konačno!
Svrši!!! O fictus possessor. U spomen
Mojim imenom cestu nazovi.
Nuper obiit.

Objašnjenje latinskih izraza:
nenia Salonitana - solinska naricaljka
nunc aut numquam - sad ili nikad
quid multa - čemu mnogo (priče)
Numerus Negidius - vlastito ime
faex populi - izmet naroda
o sancta simplicitas - sveta jednostavnosti!
ob maiorem cautelam - zbog većeg opreza
fictus possessor - lažni posjednik
nuper obiit - nedavno je preminuo

Pjesma Ive Sanadera objavljena u Slobodnoj Dalmaciji 1987. god.

meni je autor ovih stihova, so so gay...

:pionir:
By Ulix
Rekao je da neće da se kandiduje ni za predsednika, da je u pitanju privatna stvar i da ima delimično veze sa pregovorima sa Slovenijom.

Eh kad bi naš premijer dao ostavku... ništa ne mora da objasni. :drama:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Winter
Znaci da :seronjo: kakate...covek nije peder....samo je 'peder'....ali da, to je zavera protiv homosexualaca, tako da mora da si i ti i taj tvoj prijatelj u pravu :doh:
Ne kažem da sam u pravu,kažem da smo i da se pričalo o tome-u fazonu trača...

A bolje bi mu bilo i da je peder nego "peder"-možda bi onda i zaslužio titulu Čovek :P
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Ulix
Rekao je da neće da se kandiduje ni za predsednika, da je u pitanju privatna stvar i da ima delimično veze sa pregovorima sa Slovenijom.

Znam ja šta je on rekao,ali ipak ne znam zašto-ne ostavlja se takav položaj tek tako...:salut:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:shok:

Ko bi nam onda na Univerzijadi čitao govor sa papirića?

Dobro, znamo da je šaptač zaslužan, ali ipak...
Korisnikov avatar
By lostinspace
Eh, zar nije Djelic citao govor sa papirica?! :zbun:
Korisnikov avatar
By Pipin
Bezze. Dao ostavku, a nije skoro ništa rekao. Sve neka demagogija. Ali zar nije rekao da se povlači samo iz aktivne politike?
Ne razumem se baš nešto u HR političku scenu, ali nije li Jadranka Kosor više nešto kao Sanaderova rukavica? Ona meni ne deluje sposobno da mu bude zamena.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hrvatsku je ekonomska kriza jako pogodila....pad BDP je veci nego sto se ocekivalo, ocekuju se serije strajkova, para nema u buzdetu a svi ih traze, Slovenija je zbog granicnog spora blokirala potpuno dalji napredak HR ka EU i tako potpuno zaustavila proces pridruzivanja HR...Sanadaer vidi da nemoze nista tu da ucini vise i povlaci se...to je moja teorija.

Iako mi je Sanader bio ok kao politicar (on je bio pripadnik liberalnije struje unutar HDZ-a) mislim da je njegovo povlacenje sa mesta premijera sad u ovako teskom momentu u najmanju ruku pedersko a predstavlja i prevaru sopstvenih biraca.
On je najvise dobio izbore za HDZ i zahvaljujuci njenu HDZ je opet uspela da formira vladu i sad posle par meseci se povlaci i bezi :ubise:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lepa Krepa
i mene zanima voc hepening... :kokice:

inače, facebook grupa "Neću da mi Jadranka Kosor bude premijerka" je već nakrcala preko 20 000 ljudi za par sati (i, koliko vidim, raste za approx 100 ljudi u minuti, ludilo).
Pa ne, ozbiljno.
Ko bi na svetu voleo da mu Kosorka bude i predsednica kućnog saveta, a ne premijerka :smeh:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Meni je najbolji Mesić kada spušta Suzani (kako on od milja naziva Jadranku).
Pa kada joj je u predsjedničkoj kampanji slao paštete .. ludilo :rotflmao:

''
Korisnikov avatar
By jukie
Pa lepuškast je

edit: mislim Sanader, ne Mesić
uleteo mi onaj youtube
By wilmott

zbog cega :drama:
Korisnikov avatar
By toni79
da je peder se prica vec godinama.

uz to je i kreten.

@Laki: "Iako mi je Sanader bio ok kao politicar (on je bio pripadnik liberalnije struje unutar HDZ-a) " - elokventan mozda, ali teski kreten i pljackas drzave. pa njega se nije smilo slikati EJJJJJ!!! Slikati, osim ako ne pozira. :barf:
By alexandermagic
Ako je eventualno peder, onda mu Jaca pašteta dođe nešto kao fag-haguša, kaj ne? :merlinka:

OnT:Off.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Super mi je sto se ceo Balkan uzmuvao oko Sanadera.
Prosto, ovde nije normalno napustati fotelju, nego se za istu drzimo dok nas naglavacke ne izbace kroz prozor. Ili jednostavnije, izglasaju druge.
Ne mora svaki premijer da se vodi svetlim kostunjavim primerom.

Ides - zdravo. Boli me kredenac za razloge.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!