Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Trenutno na TV Pink emisija "Piramida" (za neupućene: emisija u kojoj jedan otvoreni fašista iz nekakve grupe 357, glasovima gledalaca ove ugledne televizije, do nogu potuče gej aktivistu).

O političkim i inim događajima iz prethodne nedelje raspravlja krem srbijanske javne scene: radikalska novosadska perjanica Igor Mirović (ne znam da li je ovaj gospodin sada prešao kod tobož evropeiziranog Tome Nikolića od Antina ili je ostao veran Voji Šešelju), ratna "novinarska" perjanica Milijana Baletić (Baletić? Hm, nomen est omen) te patriJota sa velikim "p" Dragoslav Bokan.

Divno. Sjajno. Predivno.

Pure devedesete!

Sa nestrpljenjem očekujem završetak ove sjajne političke emisije, pa da vidim najnovije izdanje Grand parade, emisije u kojoj se mladi i talentovani ljudi (naglasak je, dakako, na talentu) takmiče ko će bolje otkreštati neki kafanski stih. S nadom da im se pridruži nedavno od Pink establišmenta rehabilitovana Ceca Ražnatović Arkan.

Da nema Mitrović Željka trebalo bi ga izmisliti.

:superstar:
By Ulix
Jao... Dragoslav Bokan? Onaj bivši dobrovoljac-koljač koji je sada direktor nekakve škole za dame ili šta već? :katemoss:
Originally posted by Simor
(Baletić? Hm, nomen est omen)
:lol:

Hvala ti za ovo. :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
By Simor
Originally posted by Ulix
Jao... Dragoslav Bokan? Onaj bivši dobrovoljac-koljač koji je sada direktor nekakve škole za dame ili šta već? :katemoss:
Da, taj Bokan. Mada, ja sam zbunjen što ga vidim na ovoj uglednoj televiziji. Naime, kako piše "Politika" od 17. maja o.g.:

"Posle 17 godina od pljačke našeg poznatog privrednika Novosađanina Tomislava Đorđevića, pri čemu mu je u porodičnoj kući u Bukovcu oduzeto 250.000 tadašnjih nemačkih maraka, o čemu je „Politika“ više puta pisala, Okružni sud u Novom Sadu izrekao je na ponovljenom suđenju kazne petorici aktera ovog nedela. Beogradski reditelj i nekadašnji komandant paravojne organizacije „Beli orlovi“ Dragoslav Bokan (48) osuđen je na godinu dana zatvora, a u obrazloženju presude pripisano mu je da je organizovao i pomagao razbojništvo nad Đorđevićem i njegovom porodicom..."

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/ ... na.lt.html
Korisnikov avatar
By spliff
:teletabisi:

kod ovakvog odabira gostiju, gospodin iz sns-a je josh i fin...
By Simor
Znači gospodin je iz SNS! :sweet:

Nego, znate li da je Mirović objavio i dve zbirke pesama. Wikipedija kaže da su naslovi sledeći: "Nebo nad Vizantijom" (1994) i "Kremen plamen" (2003).

Moram da priznam da sam zaintrigiran. Posebno oko ove druge zbirke "Kremen plamen", pa ako ima na forumu neki fan pesnika Mirovića, zamolio bih ga da koju pesmu objavi u temi "Poezija".

:astral2:
By Simor
Nego, jbt, jel ta Piramida ide direktno, ili se snima deset meseci unapred, ili Bokan nije osuđen na zatvor nego Politika laže, ili je ovo neki drugi Bokan, ili Karamela imitira Bokana za potrebe emisije, ili...

:shok:
Korisnikov avatar
By spliff
to je taj bokan
ostale odgovore nemam
:predaja:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ili Pink ima studio u CZ-u?

Kad malo razmislite, zar to ne bi bilo praktično?
By Simor
Ili ga je predsednik Tadić pomilovao zbog dobrog vladanja u "Belim orlovima"?

:osama:
By Ulix
Nego, jbt, jel ta Piramida ide direktno, ili se snima deset meseci unapred, ili Bokan nije osuđen na zatvor nego Politika laže, ili je ovo neki drugi Bokan, ili Karamela imitira Bokana za potrebe emisije, ili...

:shok:
Možda su čoveka pustili da dođe na snimanje emisije. Zašto zaboga da propusti priliku da se pojavi pred kamerama, samo zato što je izvršio neko krivično delo...

:merlinka:
Korisnikov avatar
By KiWi
slika govori više od reči .. baletanka, nego šta :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dzelajza Rouz

:smeh:

za ostalo... no comment
ustvari imam previse neumesnih komentara. :polite:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne gledam Pink.
Mada, sada oru djavolske njive upravo oni koji su devedesetih bili glavni akcesoar zabave miliona.
Korisnikov avatar
By castor
Nikad ih nije ni napustala.

@ Wilhelmina :up:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Divno. Sjajno. Predivno.

Pure devedesete!
koliko se ja sećam, tv pink tokom devedesetih nije imao ovakvih emisija i po njemu se baš i nije šećkala naci ekipa - osim, jel, neizbežnog estradno-koljačkog bračnog para s ražnja - tako da se za ovu emisiju baš i ne može reći da je vraćanje pink-korenima. ali se može reći da je vraćanje devedesetih. stvarno je ogavno (ponovo) gledati te ljude. naročito mi je užasavajuće stokanovo javno pojavljivanje. ne znam kojom je on vuduom izbegao hag, pa mu se može da po dnevnim novinama, opskurnim websajtovima i treš političkim emisijama bljuje ta svoja fašistička sranja. još je lik dobio godinu dana zatvora zbog pljačke(!), a to što je žario i palio po bosni i hrvatskoj nevermind. odvratno.

:roflmao:
By RACABG

moglo bi nesto tipa veliki brat da se organizuje u CZ-u
,mada sam ja vishe za emisije tipa menjamo pokojnika ( svako sahranjuje tudjeg pokojnika ) ili 48 sati sahrana

a sto se tice TV pink oni su uvek ishli ispred vremena i na vreme pocinjali saradnju sa sledecom garniturom vlasti ...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Samo neka vrate Ljubav & Modu, i ima odma da se radujem. Ipak je Rushka zasluzhna shto sam peshko.
Korisnikov avatar
By boy89
Ta ti je Vivisect dobra o Rushki, he he, gde nju nadjose. Inace mozes je gledati na tv palma. Sad se tamo malo tripuje. A ova Baleticka kao da ima nekog ili vise podstanara u glavi, zar ne?
By alexandermagic
Originally posted by RACABG

moglo bi nesto tipa veliki brat da se organizuje u CZ-u
,mada sam ja vishe za emisije tipa menjamo pokojnika ( svako sahranjuje tudjeg pokojnika ) ili 48 sati sahrana

OnT: Pink k'o Pink. Zabava za široke narodne mase. :shrug:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Drzava krene u siromastvo, a dzukele se odmah izguraju u prvi plan.
Korisnikov avatar
By Stripi
Koliko ja znam, Piramida bi trebala ići uživo. Barem je kod nas išla, jer su se tokom emisije prebrojavali sms glasovi koji su bili pročitani na kraju te je potom bio proglašavan pobjednik te emsije. Ne vjerujem da bi snimili emisiju pa se onda vraćali za par dana isto obučeni samo radi čitanja glasova.
Korisnikov avatar
By Burak
I inače ne podržavam teme koje su i kreirane kako bi hejtovale ili pljuvale i blatile nekoga ili nešto. A posebno ne podržavam ovu u kojoj se pokušavaju izvrgnuti ruglu:
Milijana Baletić - veliko ime srpskog novinarstva.
Nikola hadži Nikolić - frontmen kultne rok grupe 357 i veliki patriota i rodoljub(iako se na ovom forumu patriotizam označava kao nešto najgore).
A pojedinci se nisu suzdržali da ne ospu po najvećoj zvijezdi srpske estrade Ceci, uz čije pjesme vjerovatno danonoćno cupkaju.
Korisnikov avatar
By Madonna
oooooooooooooooooooooooooooooooooo....................................................
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by burak-BL
I inače ne podržavam teme koje su i kreirane kako bi hejtovale ili pljuvale i blatile nekoga ili nešto. A posebno ne podržavam ovu u kojoj se pokušavaju izvrgnuti ruglu:
Nikola hadži Nikolić - frontmen kultne rok grupe 357 i veliki patriota i rodoljub(iako se na ovom forumu patriotizam označava kao nešto najgore).
A pojedinci se nisu suzdržali da ne ospu po najvećoj zvijezdi srpske estrade Ceci, uz čije pjesme vjerovatno danonoćno cupkaju.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by Stripi

burak prs'o.
milijana - VELIKO ime srpskog novinarstva.
357 - kultni band.
sta je sledece?
marko milosevic postaje UN ambasador dobre volje...

:jerry:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Mahoney
Originally posted by Stripi
By жњ
nasmejali ste me redom :lol:

tragikomedija
Korisnikov avatar
By hlaefdige

sad stvarno pitam...jel vi ljudi ozbiljno mislite da mi ne postojimo?
Korisnikov avatar
By bas bleu
:ubise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!