Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By superfly
:radosnice:

b92.net

Beograd -- Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović i članovi njegove porodice napadnuti su danas popodne kada ih je troje napadača presrelo i nasrnulo na njih.

U saopštenju LDP-a se navodi da je Jovanović u vozilu bio sa suprugom i troje dece. "Jovanović je uspeo da izbegne napad i da se udalji, ali su napadači ostali na mestu napada i nastavili da vređaju i prete roditeljima njegove supruge, poručujući da će Jovanovića ubiti i da 'neće ostati živi'", navodi se u saopštenju. O napadu je obaveštena zemunska policija.

LDP smatra da je napad posledica političkih prilika u Srbiji i, kako se navodi, kampanje koja se vodi protiv Jovanovića.
"Pozivamo sve državne organe i javnost, a naročito one koji mogu da utiču na atmosferu u društvu, da preduzmu sve da onemoguće ili preduprede ovakve događaje u kojima su ugroženi životi i bezbednost ne samo predsednika LDP-a nego i članova njegove porodice", navodi se u saopštenju.

_________

kao što neko pomenu vreme je bilo da se
pažnja javnosti skrene sa besnog audija i
haj-tek vile na dedinju. jadničak.

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja ne razumem ovaj posprdni ton teme.
Korisnikov avatar
By deran
Čeda se preselio u jedan od stanova u vili na Dedinju.Zakup stana je 2500 eura mesečno.Pri tom vozi ne znam kakav već džip...

Ne mislite da napad možda ima veze sa tim?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by deran
Čeda se preselio u jedan od stanova u vili na Dedinju.Zakup stana je 2500 eura mesečno.Pri tom vozi ne znam kakav već džip...

Pa dobro bre, gomila njih zive po samotakvim gajbama pa ipak ne nasrcu na njih i porodicu im po ulici.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Egmont
me neither.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

Aha.. Pa?

Nije mi jasno kako neko moze biti u stanju da sa podsmehom komentarise napad na neciju porodicu i decu. Okej da tog nekog ne volis, ma i da ga mrzis, iako coveka ni ne poznajes i glavni ti je argument to sto ima dzip i povecu kvadraturu stana, ali mi je sve to jadnjikavo, da izvines.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by the1whowished

Pa dobro bre, gomila njih zive po samotakvim gajbama pa ipak ne nasrcu na njih i porodicu im po ulici.
Znam-samo sam to dovodio u vezu-i nije to prvi put da ima sličnih problema.Na letovanje u Grčkoj je išlo i njegovo lično obezbeđenje...

Uglavnom,on se stalno dovodi u vezu sa lokal mafiozama.Da li je istina ili nije,ja ne znam,ali IPAK malo ljudi može da plati destomesečnu kiriju 250.000 eura...
By iWanna
sve sto kazes stoji, ali zar nisu mogli da ga savataju bez djece i slome nogu/e?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Radikalno:

Seme im se zatrelo a ruke polako sušile! Da Bog umirali u najgorim mukama a deca im se popišala po grobovima! Da bog im sinovi bili pederi a ćerke abortirale! Da Bog ih se majke odrekle i danima hleba ne jeli!!!

Liberalno:

U ovo teško vreme za našu državu najprimitivniji čin iskazivanja neslaganja sa nečijim mišljenjem je danas preduzet napadom na presednika LDP-a. Tim činom nisu napadnuti samo gospodin Jovanović i njegova porodica, već i više od 250 000 ljudi koji podržavaju politiku koju dotični brani. Ovakav čin nije dovoljno osuditi. Potrebno je strogo kazniti počinioce i preduzeti sve mere da se isto ne ponovi jer večeras, pored porodice Jovanović, u svojim krevetima neće spavati mirno više od četvrtine miliona građana i građanki Srbije!
Korisnikov avatar
By KiWi
Razumem da je neko protivnik njegove politike, ali da se neko raduje kada je neko napadnut .. to ne mogu da razumem.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by jovanabeograd

Aha.. Pa?

Nije mi jasno kako neko moze biti u stanju da sa podsmehom komentarise napad na neciju porodicu i decu. Okej da tog nekog ne volis, ma i da ga mrzis, iako coveka ni ne poznajes i glavni ti je argument to sto ima dzip i povecu kvadraturu stana, ali mi je sve to jadnjikavo, da izvines.
Nije moj post uvodni,pa da se podsmehujem.Niti sam ga ja napao.Izneo sam činjenicu...

Čitaj pre nego što odgovoriš!
By Ulix
Kako ne razumes? Pa Ceda (narkos, nemojmo zaboraviti) je sa svojih 5% birackog tela kriv za sve sto se desava u ovoj truloj supi koju neko jos naziva i drzavom.
:piski:
Korisnikov avatar
By Dominion
ne vidim sta je posprdno. narkoman, mafijas I lopov. Ako, ako, doci ce djavo po svoje, nicija nije do zore...
By iWanna
Originally posted by Dominion
ne vidim sta je posprdno. narkoman, mafijas I lopov. Ako, ako, doci ce djavo po svoje, nicija nije do zore...
pa neka je i ubica ali zar pravdas nasilje pred decom i usmereno ka deci?
Korisnikov avatar
By Kylender
... ali smo vrlo skloni kurobecanju kad neko kaže "Pederčići napadnuti od strane huligana"... A neko onda kaže: " Pa ko im je kriv kad su nastrani!"

Kako volim kad neko piše pre no što porazmisli o tome...

Ili je to samo Queer(ia) pogled na realnost...

Čedomira ne volim ni najmanje, i verujem da svoje poveliko bogatstvo nije stekao "poštenim" radom, šta god to u ovo vreme bilo, ali ne bih voleo da mu presude još gori od njega nego nadležni organi.
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by iWanna
Apsolutno!

Cisto da zna da se posledice nece samo na njega odnositi.
Na kraju krajeva, koliko je dece/zena/porodica zbog njega propatilo.
Korisnikov avatar
By .L O S T
ruzno, nebitno kome da se desilo:zvezdice:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Apsolutno!

Znaci, ti raskines sa deckom, a decko sutradan na tvoja vrata, pa ,,kuc, kuc", pa ,,Dobar dan, gospodja Majko (ili kome god iz porodice tako)" pa...
Korisnikov avatar
By Momo

a koliko? na koji nacin, kada?
mene stvarno zanima, bez ikakve ironije pitam...stalno pricaju o tom Cedi kao o nekom krimosu a niko ne iznosi nikakve dokaze (osim tih skupih dzipova i stanova) i uglavnom te optuzbe iznose ljudi kao sto su Velja, Palma i slicni...

non stop ga klevecu i iznose neke optuzbe a niko do sad nije rekao/izneo (ili ja bar nisam cuo) nesto konkretno, ne mora dokaz, nego bar neka posredna veza
Korisnikov avatar
By taurus
Apsolutno!

Znaci, ti raskines sa deckom, a decko sutradan na tvoja vrata, pa ,,kuc, kuc", pa ,,Dobar dan, gospodja Majko (ili kome god iz porodice tako)" pa...
Chemu drama malo se preplashili i nikome nishta....koliko dece jede chokoladu za kuvanje,trpi nasilje,zivi ko stoka....sad cu da se stresiram sto se deca prepala...nek' im kazu da je to bio maskembal...koji kurac se dize fama...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Lepa Krepa
me neither.
me "threider"
By iWanna
Originally posted by taurus
Apsolutno!

Chemu drama malo se preplashili i nikome nishta....koliko dece jede chokoladu za kuvanje,trpi nasilje,zivi ko stoka....sad cu da se stresiram sto se deca prepala...nek' im kazu da je to bio maskembal...koji kurac se dize fama...
alo bre ti
jel ti to pokusavas da kazes da crna cokolada za kuvanje ne valja?!!!!?!?!
By Ulix
Originally posted by hlaefdige
me neither.
me "threider"
Prosto mi je strasno koliko nas je malo koji ne shvatamo.
By iWanna
i svaka dalja rasprava o tome da li je to ok da nekom detetu pretis zato jer mu je tata bezobrazan pada u vodu jer je totalno idiotska
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Ulix
Originally posted by hlaefdige
me neither.
me "threider"
Prosto mi je strasno koliko nas je malo koji ne shvatamo.
+ :retard: x1
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by taurus
Originally posted by iWanna pa neka je i ubica ali zar pravdas nasilje pred decom i usmereno ka deci?
Apsolutno!

alo bre ti
jel ti to pokusavas da kazes da crna cokolada za kuvanje ne valja?!!!!?!?!
:smeh: daleko od toga ali je nekome u choco meniju jedina
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!