Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ана Ивановић, Јелена Јанковић и КЛИНТОН !

ДА
8
35%
НЕ
15
65%
Slika

Naše teniserke slikale se nasmejane sa bivšim predsednikom SAD, koji je bombardovao Srbiju!

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović ponosno su se fotografisale sa bivšim predsednikom SAD Bilom Klintonom, čovekom koji je najzaslužniji za bombardovanje naše zemlje 1999. godine i koji je poznat po svojoj antisrpskoj politici! Jelena i Ana su ovaj, malo je reći gaf, napravile tokom egzibicionog turnira „Bili Džin King" u Njujorku početkom ove nedelje.

Što je još gore, Ana Ivanović je ovu fotografiju ponosno istakla na naslovnoj strani svog internet sajta, uz komentar da joj je izuzetna čast što je upoznala bivšeg američkog predsednika.

- Velika mi je čast što sam upoznala predsednika Klintona, bilo je veoma zabavno razgovarati sa njim, on definitivno voli ovaj sport - oduševljeno je istakla Ana na svojoj internet prezentaciji, dok Jelena nije iznosila svoje utiske o druženju sa Klintonom.

Inače, Jelenino i Anino slikanje sa Klintonom deluje kao još veći gaf, ako se zna da su obe u gotovo svakom većem intervjuu za svetske medije detaljno objašnjavale svoje „patnje" tokom bombardovanja.

- Tokom bombardovanja Srbije 1999. godine bilo je zaista strašno. Tri dana nismo izlazili iz podruma, škole nisu radile, ljudi nisu išli na posao. Bila su to veoma teška vremena, imala sam samo 12 godina, ali sam savršeno dobro razumela o čemu se radi. Nisam mogla da treniram, ponekad sam to radila između sedam i devet sati ujutru, jer bi nakon toga počinjalo bombardovanje i trajalo do kraja dana - govorila je Ana pre nekoliko godina.

I Jelena Janković se sa ništa manje ogorčenja u svojim intervjuima prisećala događaja iz proleća 1999. godine.

Gaf sa objavljivanjem slike sa Bilom Klintonom na sajtu Ane Ivanović još je veći ako se zna da je na njenoj prezentaciji fotografija isečena tako da je sa nje izbačena Jelena Janković. Jednostavno, slika je odsečena na levom Klintonovom ramenu, taman na mestu gde se u kadru pojavljuje Jankovićeva. Ne zna se da li je ovaj potez napravljen namerno ili slučajno, ali svakako produbljuje sumnju da su odnosi dve najbolje srpske teniserke izuzetno loši.

- Imala sam samo 14 godina kada je bilo bombardovanje. Bila sam sa majkom na Floridi, ali su moj otac i brat bili u Srbiji. Veoma mi je teško kada se setim tih vremena, uopšte ne volim da govorim o tome - govorila je Jelena.

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš kaže da ovaj gest Jelene i Ane ne treba tumačiti na politički način.

- Znate šta, Ana i Jelena su sportistkinje i teniserke i one se ne bave politikom. To nije njihov posao, tako da ne treba povlačiti paralele. Sećam se i ja tih dana kada smo Ana i ja bežali sa treninga zbog vazdušne opasnosti. Sem toga, Ana ne uređuje svoj sajt, a njeni administratori i menadžment sigurno ne znaju šta ona zapravo oseća prema Klintonu. Siguran sam da to ona nije izjavila - jasan je Vraneš.

Novinari Pressa juče su preko menadžerskih timova Ane Ivanović i Jelene Janković pokušali da dobiju komentar srpskih teniserki, ali one očigledno nisu bile voljne da objasne svoj gaf.

Ана је фотографију истог дана поставима на свој званичан сајт...

Slika

Да ли су погрешиле што су се фотографисале са њим ?
Korisnikov avatar
By Mahoney
gaf!
:kisa:

po komentarima na netu, rekao bih da ih nece oprati ni sava ni dunav.

meni ne smeta, ali su ga mogle iskulirati. ili se fotkati za privatni album.
Korisnikov avatar
By .L O S T
prelepa slika!
i ja bih se tako slikao, samo sa Hilari!!!!
bas im zavidim:protest:

dosta vise sa tom patetikom oko bombardovanja...zasluzili smo ga, preziveli smo ga i sad nastavljamo dalje....... i slikamo se sa svima:whatever:
Korisnikov avatar
By gorilica
Eto nama ponovo medijske prashine.
Kontam da nisu mogle da odbiju choveka da se slikaju sa njim, ali kontam i zashto ce im se to ovde uzeti kao ogromna mrlja.
Jbg, Klinton ovde i jeste sinonim za bombardovanje i retko ko njegovu pojavu ovde ne dozivljava sa gadjenjem i odbojnoshcu.
Korisnikov avatar
By .L O S T
mene nervira taj stav kao hajde da mrzimo klintona zbog bombardovanja, a niko pre toga se ne seti da smo mi bili krivi za isto, izazvali ceo svet i dobili zasluzeno...........:barf:
Korisnikov avatar
By gorilica
Nisu svi ovde bili usijanih glava, i nisu svi odgovorni za sranja koja su se deshavala, ali smo svi kolektivno kaznjeni tim bombardovanjem.
Bash zbog toga ja npr, Ameriku ne dozivljavam kao zemlju koja mi je uchinila neshto nazao, ali Klintona, kao choveka koji je stajao iza nekih odluka svakako da da.
Gadjanje i ubijanje civila kasetnim bombama, sakacenje nacije osiromashenim uranijumom, chije se posledice sve vishe i vishe osecaju, svakako nije zasluzena kazna.
Korisnikov avatar
By IriS
pa kad je Srbija uspela da povampiri SPS, zašto se one ne bi slikale sa Klintonom :puzzle:
By Ulix
Hajde da i Anu i Jelenu proglasima izdajicama i oduzmemo im drzavljanstvo!
Korisnikov avatar
By ns.happy
dabogda nemale roda i poroda... ili kako bese vec rekla pop lazicka...
Korisnikov avatar
By gorilica
Shto se njih dve tiche, jbg, zaista im jeste bio gaf ovo fotkanje, ali nije kao da su sad pochinile veleizdaju.
Dobra stvar u svemu ovome je to shto ih vishe nece uzdizati u Bozanstva, losha shto ce ih verovatno sada Satanizovati. U ovoj zemlji se sve radi iz krajnosti u krajnost.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mada, ivanovicka se smeje - dakle uziva, a jj i ne bas. verovatno ih je klinton savatao na brzinu. zbog toga, jj treba izuzeti iz bilo kakvog hejta, u ocima joj se vidi dusa slovenska. ali zato ova mala ivanovicka.... :smirk:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Ulix
Hajde da i Anu i Jelenu proglasima izdajicama i oduzmemo im drzavljanstvo!
Hajde! :lol: :lol:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sada ce shrot Tabloidid poput Kurira i Pressa i njima slicnih ima nove zrtve koje ce da plijuju i razapinju na krst a sve zarad tiraza....pateticni su :crta:

Jelena i Ana imaju moju podrsku...nek se slikaju sa kim hoce :camac:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by gorilica
Eto nama ponovo medijske prashine.
Kontam da nisu mogle da odbiju choveka da se slikaju sa njim, ali kontam i zashto ce im se to ovde uzeti kao ogromna mrlja.
Hoće im se uzeti kao mrlja i to sa razlogom.
Što nisu mogle da ga iskuliraju?
Mogle su i da ga oteraju u PM, kao što je đubre i zaslužilo.
Nego jednostavno ih zabole klitoris, verovatno bi u dupe poljubile i Madlen Olbrajt da su joj se našle u blizini. Ova slika mi je ogavna do daske, one iskežene do poslednjeg kutnjaka sa njim na slici. Iskreno se nadam da je ovo neka fotomontaža.
Korisnikov avatar
By Rei
I did not have sexual relations with these women.

:panker:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by *STATUS*
Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović ponosno su se fotografisale sa bivšim predsednikom SAD Bilom Klintonom, čovekom koji je najzaslužniji za bombardovanje naše zemlje 1999. godine i koji je poznat po svojoj antisrpskoj politici!
ako se dobro setjam slobodan miloshevitj je bio chovek najzasluzniji za bombardovanje nashe zemlje...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by ns.happy
dabogda nemale roda i poroda... ili kako bese vec rekla pop lazicka...
Aahhhhh... :love: :sweet: :love: :sweet:

Jovanovićeva reče da je predsednik „kuga ljudska i izdajnik i da se svakom radikalu seme zatre...“, ukoliko mu ikad padne na pamet da s njim komunicira. Radeta je proklela „rod i porod svakog radikala koji se ikad sastao s Tadićem“, a Pop Lazićeva reče nešto slično, s tim što je rod i porod proklela onim radikalima „koji su se zakleli i sede ovde u parlamentu“.

:kolo:

Dakle:

Dabogda se seme zatrlo :napitak: i rod i porod :napitak: svakoj teniserki :napitak: koja se ikad sastala s Klintonom!!! :napitak:
Ana i Jelena - kuge ljudske i izdajnicI!

:mag:
Korisnikov avatar
By ::fy::
hahahahaha, STATUS se razočarao u Jelenu i Anu...o Živote, zašto si tako okruran :smeh:
By Kragi
Jeste mi smo jadni, naivni i fini i za sve su nam drugi krivi .....
Fotografisati se sa Cecom No 1 mafijasem u Srbiji je ok? :D
Moze im se, ja podrzavam devojke u svemu :)
:njanja:
By Kragi
Originally posted by .L O S T
mene nervira taj stav kao hajde da mrzimo klintona zbog bombardovanja, a niko pre toga se ne seti da smo mi bili krivi za isto, izazvali ceo svet i dobili zasluzeno........... :barf:

Ali mi smo nebeski narod! :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma,dobro to sto su se one slikale sa klintonom,tu nema bas nista da im se zameri,mogu devojke da se slikaju s kim god hoce,a i sta je trebalo da urade,da kazu,a ne,ne vi ste nas bombardovali,mrsh od nas.
nego,nije mi jasno cime smo mi to zasluzili bombardovanje? :wtf:
dosta vise sa tom patetikom oko bombardovanja...zasluzili smo ga
By Hans
Statuse, choveche, prestani vise da citas Kurir! Ti kao prezenter gay stvarnosti bi trebalo da se okrenes nechemu...umnijem, nije nasa stvarnost bas tako plitka...
on: nije nas bombardovao Klinton, vec mnogo zemalja pored SAD a bombardovali su nas zbog teranja inata celom svetu i pogresne politike koja je vodjena.
Korisnikov avatar
By mmiki
O Boze....
Slika mi je bila zanimljiva, ali nista vise od toga. Slika ko slika.

A bas je trebalo da Ana i Jelena naprve skandal i da dobiju kaznu zbog tzv "mesanja politike i sporta" kao sto je Cavic dobio za majcu.

Da sam na njihovom mestu, slikao bih se... cista turnirska formalnost.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne zna se sta je gore, da li to da je ovaj krelac sam pritiskao dugmad i bacao bombe, ili ovo drugo kako je bilo ko (pa i mi) zasluzio da mu se bacaju bombe iz bilo kog razloga.
Ich se nismo makli iz 1999.

Sto se teme tiche, Klinton je za amerikance, za razliku od nas, vrlo pozitivan simbol, tako da nije ni cudo sto su se na americkom turniru slikale s radoscu s verovatno pocasnim gostom. U ameriki je to verovatno velika stvar.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ok,da znam sta treba da uradimo kad budemo hteli da nas opet bombarduju.teracemo inat celom svetu.ala je dobar argument,u pm.jbt,2000 ljudi je poginulo,a zasto? zato sto smo terali inat? kakva budalastina.pa nisu oni bacilli dve bombe upozorenja,nego su nas gadjali 80 dana. i da su bar uspeli da nam skinu milosevica s kurca,nego je i on ostao da nas jebe jos godinu ipo dana. totalno uz kurac odradjeno.

znaci ako amerikanci ne zele da im avioni opet ulete u zgrade,ne treba cackaju muslimanske ekstremiste.oh,wait...

mogu samo da zamislim kako se celom svetu jebe za ljudska prava kosovskih albanaca,isto koliko i za ljudska prava iracana,vijetnamaca,somalijanaca i ostalih gradjana zemalja treceg sveta ili muslimanskih zemalja. lako je jebati slabije,al' da se vratim na temu,ana i jelelna su postupile kao lepo vaspitane devojke,naravno da nije trebalo da naprave skandal,kakve one veze imaju i sa bobardovanjem i sa politickim odlukama srbije i ostatka sveta.
By Sixto
Originally posted by gorilica

Gadjanje i ubijanje civila kasetnim bombama, sakacenje nacije osiromashenim uranijumom, chije se posledice sve vishe i vishe osecaju, svakako nije zasluzena kazna.
Upravo.

Sto se tice slikanja mogle su i sa izbeglicama iz Malawija, meni ni iz dzepa ni u dzep. Ionako nisam poklonik lika i dela doticnih.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja se iskreno rečeno ne sećam da nas je Klinton bombardovao, nego baš te priče o srpskom inatu (zbog čega se valjda sada brže-bolje daju pare za Miladina da ne bi pala još koja američka bombica), ali se sećam Monike Levinski, pa ne bih preporučivao mladim devojkama da drže usta ovako otvorena u njegovoj blizini

a doduše slikale su se i sa svojim tatom, a on im je mami oduzeo nevinost, jadna žena iskrvari, pa se niko nije bunio
:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by spliff
Originally posted by *STATUS*
Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović ponosno su se fotografisale sa bivšim predsednikom SAD Bilom Klintonom, čovekom koji je najzaslužniji za bombardovanje naše zemlje 1999. godine i koji je poznat po svojoj antisrpskoj politici!
ako se dobro setjam slobodan miloshevitj je bio chovek najzasluzniji za bombardovanje nashe zemlje...

a militarna organizacija NATO je samo kanal internacionalne (ili mozda transnacionalne?) pravde, losa karma koju je cikao sloba?...

naravno da je gaf sto su se slikale sa klintonom, deklarisale se one kao srpkinje ili ne.

:jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!