Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeMale
Мобилни телефони , компјутери , телевизијски апарати , справе из нашег свакодневног окружења , заправо су идеални прислушни уређаји , али машта преточена у стварност иде даље. У свету , а ускоро и у Србији , ако се оствари наум злих владара , постојаће лична документа са биометријским подацима . Завршни ударац којим ће сваки појединац на планети бити под тоталном контролом тек следи. Микрочипови имплантирани под кожу могли би нас претворити у роботе контролисане даљинским управљачем .

''

''

Da li se plasite ovakve buducnosti da ste 24h pod kontrolom?Ja da :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By dungoll
good point abcd!!! šta više od toga reći!
Korisnikov avatar
By gorilica
LOL
Vala bash paranoja. :lol:
Srbi masovno otkrivaju Orvela.
By LeMale
Ma videcete vi Orvela kad pocnu da vas spricaju mikrocipovima pod kozu :elektro:
By Çâðê_DUP
Originally posted by LeMale
Мобилни телефони , компјутери , телевизијски апарати , справе из нашег свакодневног окружења , заправо су идеални прислушни уређаји , али машта преточена у стварност иде даље. У свету , а ускоро и у Србији , ако се оствари наум злих владара , постојаће лична документа са биометријским подацима . Завршни ударац којим ће сваки појединац на планети бити под тоталном контролом тек следи. Микрочипови имплантирани под кожу могли би нас претворити у роботе контролисане даљинским управљачем .
Ovo mi ko ona Biblija zvuci ,jos samo da stavimo Sotonu sa 666 i eto ti bajka za mladju retardiranu decu ...gluposti
Korisnikov avatar
By jukie
Pa to je trebalo davno da se desi nego je tehnologija mnogo sporo evoluirala...
kad sam bio mali čitao sam priču, valjda iz Zone sumraka, kad su svi bili spojeni nekom vrstom tih čipova, i onda su neki astronauti otišli na Mars, a (skoro) svi na Zemlji *su se uključili tako da osećaju isto što i oni osećaju, i Marsovci su ih na licu mesta pobili, pa su svi ti ljudi na Zemlji istovremeno pomrli jer su primili ubistvene moždane talase (dobro, priča je stara 30 godina i više).
*tj. priključili su se oni koji su imali manji IQ od astronauta jer je glavni organizator birao te astronaute tako da imaju manji IQ od njega.
By J...
Микрочипови имплантирани под кожу могли би нас претворити у роботе контролисане даљинским управљачем .
Zar mislis da bi ovo neko prihvatio? Morace da smisle nesto sto cemo sami da progutamo.
Korisnikov avatar
By ::fy::
xaxaxaxaxa, e ulepšao si mi dan ti iz uvodnog posta... :smeh:

pa-pa-pa-pa-pa.....paranoja....

:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
je l' to isečak iz onog teksta o diaboličnim ličnim kartama?
By Ulix
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH
Ovo mi ko ona Biblija zvuci ,jos samo da stavimo Sotonu sa 666 i eto ti bajka za mladju retardiranu decu ...gluposti
Upravo. :kosa:
By LeMale
Originally posted by J...
Микрочипови имплантирани под кожу могли би нас претворити у роботе контролисане даљинским управљачем .
Zar mislis da bi ovo neko prihvatio? Morace da smisle nesto sto cemo sami da progutamo.
Ucenice te vrlo nisko.To vec sda rade na CNN-u nprmr..Gubis posao ako ne prihvatis cip.
By J...

Ucenice te vrlo nisko.To vec sda rade na CNN-u nprmr..Gubis posao ako ne prihvatis cip.
Na CNN-u imaju cipove???

Ne verujem da bi to proslo tek tako legalizaciju od strane drzave.

A za takav posao - ja bih njima dala otkaz.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by J...
Nije samo to. Ako to postane standard i JEDINA vrsta legitimisanja, nije kao da ces moci da biras. Ili cip ili nemas identitet. Ne mozes da placas racune, usluge, hranu..jer je evidencija o tvom racunu na cipu, ne mozes da zatrazis medicinsku pomoc, jer je tvoj zdravstveni karton na cipu...

Ovo za CNN nesto ne verujem da je istina - ne postoji pravna regulativa po kojoj bi mogli na osnovu toga da te otpuste. Plus mislim da ce ceo proces cipovanja ljudske rase biti mnogo suptilniji.

..jel gledao neko Zeitgeist? (http://www.imdb.com/title/tt1166827/)
By J...
Originally posted by iJazz

Ima i članak o tome u IEEE Spectrum-u od marta prošle godine... http://spectrum.ieee.org/mar07/4940
bolje da mi uzmu kljuc nego da mi seku ruku da bi iskoristili chip. :ozbiljan:

Originally posted by iJazz
U svakom slučaju, nisam protiv toga
ja jesam veoma, e sad, ako neko hoce dobrovoljno - njegov problem.
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam za to.. znam da je Srpska pravoslavna crkva izdala neki dokumentarac o tim implantima...
Ja sam protiv toga, ne zelim da zivim u kuci velikog brata...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Black Lady
Nisam za to.. znam da je Srpska pravoslavna crkva izdala neki dokumentarac o tim implantima...
SPC se protivi i upotrebi kondoma i nashiroko govori o njihovoj "neprirodnosti"...
Korisnikov avatar
By Blady
Ja govorim o implantima, a ne kondomima...
Mislim da ima i na utubu ;)
Korisnikov avatar
By BellyButton
A ja sam hteo reci da je POTPUNO nebitno shta crkva ima da kaze o implantima...
Korisnikov avatar
By Blady
Mozda tebi.... nisam nesto za crkvu... ali sam imala interesovanje da pogledam njigovo misljenje... mada su malo preterali u nekim stvarima... ali opet, ima i nesto sto me je interesovalo..
A ti nemoj gledati ako te neinteresuje...
Korisnikov avatar
By Delete
Upravo downloadujem Elektronski logor, pa kad odgledam sve komentarisacu. Mada, licno sam protiv bilo kakvog cipovanja, pa cak i protiv cipovanja pasa.
Korisnikov avatar
By Egmont
Imam samo jednu reč da kažem, a to su dve: Filip Kindred Dik.
Korisnikov avatar
By bakalar
Ma vazi..
:)

problem topica je to sto je 1. klip (koji sam samo i postavio) sve likuje na neke stereotipe ...
mislim video sam dosta ovakih situacija u klipu (ali posto sam tek sada ustao, seticu se jedne :P ) ...

ide neka paranoicna spika i ono, vidi cuda u kadru Bela kuca (ali ubrzan nocni snimak, oblaci prolaze ...) i jedna genijalna asocijacija, X-Files !

Nego da preusmerimo topic (znam da bi zeleo), jesi gledao nov X-files ? :cheer:
Korisnikov avatar
By bothways
Zig zveri, taj dokumentarac o RFID-ovima, nije izdala SPC, vec neko blizak njoj. Koliko znam, SPC nema neki poseban stav o tom filmu.
By LeMale
Ali,logicno nevezano ni za crkvu niti za bilo sta...danas mogu da nas prate i putem mobilnih telefona,cak i kad je iskljucen!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!