Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Projekat aerodroma u Novom Sadu
08:17 | Izvor: Beta
Novi Sad -- Grad Novi Sad radi na projektu izgradnje aerodroma koji bi prihvatao male putničke avione i teretne avione.

Član novosadskog Gradskog veća zadužen za saobraćaj Siniša Bubnjević je izjavio da je projekat aerodroma odavno uradio "Beogradski aeroinženjering", a da je za potrebe grada izradu projekta finansiralo Javno preduzeće Poslovni prostor.

"Projekat se mora modifikovati, jer ne planiramo aerodrom za velike putničke avione, već za kargo transport i mali putnički saobraćaj", kazao je Bubnjević i dodao da je reč o avionima koji mogu da prevezu od 40 do 50 putnika.

On je dodao da će Gradsko veće pokrenuti inicijativu, a da "će se videti koliko se može uraditi u ovom mandatu". "Ovih dana ću imati i sastanak s rukovodstvom aerodroma na Čeneju, pa ću znati na koji način oni razmišljaju", najavio je Bubnjević.

Prema njegovim rečima, Grad sigurno neće finansirati izgradnju, već će tražiti investitore, ali je izvesno da će budući aerodrom biti pod upravom grada Novog Sada.
http://www.b92.net//biz/vesti/srbija.ph ... _id=339953
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jupiiiii ja bi mogao da budem stjuart posto je kasno da budem pilot :D

Kakve kvalifikacije uopste treba da ima jedan stjuart? :nerd:
Osim da bude ljubazan i da mu dupe izgleda dobro u uniformisanim pantalonama :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao laki da je meni tvoj mozak da se odmorim malo :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A sta kao ova tema je kao za ozbiljnu diskusiju? :nerd:

A i ja kad sam zaljubljen onda sam happy i onda sam blesav...ta korelacija je opste poznata :bouncy:

Al sad ozbiljno sta je potrebno da bi neko bio stjuart?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ko je rekao da treba da bude ozbiljno? :puzzle: ti izgleda kad se zaljubis nista ne kapiras. :zeka:
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da bi bilo lepo da se napravi veci aerodrom na NS, za normalne komercijalne letove.
Ali ni ovo nije lose, I guess... :)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Lakiboy_ns
Jupiiiii ja bi mogao da budem stjuart posto je kasno da budem pilot :D

Kakve kvalifikacije uopste treba da ima jedan stjuart? :nerd:
Osim da bude ljubazan i da mu dupe izgleda dobro u uniformisanim pantalonama :lol:

Za kargo transport?
Korisnikov avatar
By deran
Jako su blizu NS i Bg da bi postojala dva "normalna" aerodroma...:srbin:
Korisnikov avatar
By blenta
A i ja kad sam zaljubljen onda sam happy i onda sam blesav...ta korelacija je opste poznata :bouncy:
to znachi da kad nisi zaljubljen onda nisi blesav? :roll:

elem ontopic
glupiranje
novome sadu ne treba aerodrom
By жњ
Dok Beograd ne sagradi kosmodrom, ja sam protiv da Novi Sad gradi aerodrom! :hand:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa onda da nam dodju low cost prevoznici. Cool.

Samo odakle tolike investicije, i most i aerodrom, za oba je diskutabilo koliko nam treba. Osecam da ce se 'neko' tu lepo nakrasti.
Korisnikov avatar
By mili86
U Srbiji cak ni niski aerodrom ne funkcionise tako da bi bilo sumanuto graditi bilo sta u NS...
Uostalom, svima je jasno da od toga nema nista
Korisnikov avatar
By ns.happy
tu bi pederke mogle da slecu svojim helikopterima i dzetovima. da li se neko seca one price koja je objavljivana na gay-serbia, bulevar uspomena, tako nekako? lik je isto tako, leteo sa ljubavnikom do tivta cini mi se... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ako moze aerodrom u ns, onda bi ga mogli "zdrndati" i u so :seljak: hahah
Korisnikov avatar
By ns.happy
nema toliko spektakularnih pederki u somboru :roflmao:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:smeh: e e e bolje i to, nego svaki x da se klackamo do bg zbog aviJona....

:carica: ali stvarno, ovde ima NEKI stari aerodrom - pa... :teletabisi:

(nije meni danas dobro, znam hahahah)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je tu najčudnije kako se ta priča tako odjednom pojavila u javnosti. bup - pravimo aerodrom! :) taj projekat je navodno odavno urađen i svi su eto tako ćutali dok se Siniša nije oglasio i obznanio vest. a još ni sami nemaju pojma hoće li od toga išta biti i kakav uopšte aerodrom može da se očekuje.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by blenta
to znachi da kad nisi zaljubljen onda nisi blesav? :roll:
Ne znaci :marinac:
Opet pogresno kontash :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni je tu najčudnije kako se ta priča tako odjednom pojavila u javnosti. bup - pravimo aerodrom! :) taj projekat je navodno odavno urađen i svi su eto tako ćutali dok se Siniša nije oglasio i obznanio vest. a još ni sami nemaju pojma hoće li od toga išta biti i kakav uopšte aerodrom može da se očekuje.
Napravljen je projekat za to jos ranije to je tacno a gradska vlast je tek sad resila da nesto uradi po tom pitanju odnosno da pokusaju da nadju investitora koji bi taj mali aerodrom izgradio svojim parama a da on bude pod upravom grada....samo ne znam kako su zamislili da neki privatni investitor svojim parama izgradi aerodrom a da on onda bude pod upravom grada a ne pod upravom onoga ko je ulozio pare tu.

Realno NS bi mogao imati takav aerodrom za manje letelice i carter letove za vreme turisticke sezone a low-cost avio kompanije koje tek treba da udju na nase trziste narednih godina ne verujem da bi sletale tu jer se njima ne isplati da lete manjim avionima sa 40-50 putnika max a takvi manji avioni bi samo mogli sletati na taj aerodrom :nokti:

@North-jeste na Ceneju bi trebao biti-prosirenjem i rekonstrukcijom postojeceg
By Sixto
Aerodorom u Nisu oko kog su me svi zivi na ovom forumu pljuvali belezi gubitke, a neko se ovde nada istom u NS!

Novi Sad nema takav promet roba tj takvu strukturu da mu treba avionski prevoz iste. Mali avioni do 50ak putnika su ipak carter varijanta, ali koliko je ona potrebna Novom Sadu!? Novi Sad sam po sebi nije grad u koji ce doci neko i ostati 10-20-30 dana. Turisti koji zalaze u NS su prvenstveno ljudi koji se namenski zadrze dan dva ili su na proputovanju Dunavom, ka Beogradu i sl. Izuzetak je mladjarija koja dolazi na Exit, ali ta cetiri dana ne opravdavaju celogodisnje postojanje i odrzavanje aerodroma.

Dakle specificne robe kojima treba avionski prevoz nemamo, zestoku turisticku ponudu tipa Luvr ili Gospa iz Medjugorja takodje nemamo. Ali sta Srbija ima na pretek!? Perace fondova, muljare, secikese, lihvare... ... ...! Neko je odlucio da uzme pare na projektu i zazdi sve udarajuci se nogama u guzicu!

Cisto sumnjam da ce visprena gradska vlast naci budalu dovoljno male inteligencije i srazmerno velikog budjelara da joj napravi aerodrom kojim ce ona da upravlja, a on da belezi gubitke.

Nazalost kolika god potreba novosadske gay scene bila za sexy dupetima utegnutim u belu uniformu netje da bidne!
Korisnikov avatar
By Delete
Treba obnoviti sve aerodrome sa betonskim pistama, neke piste asfaltirati i opremiti ih novom opremom po standardima, a onda uložiti pare u banje Srbije otvaranjem spa centara u svakoj, pa da vidite onda kako se zarađuje od visokog turizma. U Vojvodini ih barem ima, a o Južnoj Srbiji tek da ne pričam. :)

Ma kad se samo setim...i Ponikve su u prethodnom periodu spominjali kao dobru alternativu za Surcin, navodno taj aerodrom je bliži turističkim centrima Tara, Zlatibor i Kopaonik i tako ce se privuci baje sa malo dubljim dzepovima.
By Sixto
Neka banje zarade aerodrome, dotle lako je stici busom!
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Aerodrom u Novom Sadu -- kao i onaj u Nišu -- ima smisla samo ukoliko bude korišćen od strane low cost kompanija. Što naravno podrazumeva demonopolizaciju i sistemske promene, do kojih se još ne zna kada će doći, mada je izvesno da će doći... Do tih boljih vremena želim divnom Novom Sadu i više od aerodroma -- recimo, bogat kulturni život, deprovincijalizaciju i sl. Sve najbolje!:klap:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sixto
Neka banje zarade aerodrome, dotle lako je stici busom!
Sa takvim razmisljanjem i nasim "kvalitetnim" putevima, tesko da ce nam stranci posetiti drzavu ijednom, a kamoli dolaziti svake godine na odmor i ostavljati svoje pare.
Korisnikov avatar
By deran
Pa tim putevima svakako moraju proći,bilo aerodroma,il ne...:srbin:
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Ne koristim ni ovaj beogradski aerodrom... Mislim da nam je potrebniji zoloshki vrt!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!