Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By жњ
evo sta sam nasla

Preuzeto sa shitfronta...

Slika

Нови Сад, 7.октобар

СРПСКИ МАРШ

Марш за јединствo Србије

Протест против цепања наше Србије.
Против свих облика аутономаштва, сепаратизма, секташења и подела.

Скуп ће почети код споменика Јаши Томићу у 17 часова, полагањем венаца српске омладине.
Протестна колона ће се затим упутити на Трг слободе у центар Новог Сада где ће се народу обратити говорници.
Скуп организују српске патриоте које су одржале и меморијални скуп у Београду поводом 8 година од бомбардовања.

Свако коме на срцу лежи Србија, национална слобода српског народа и изнад свега јединство и будућност нашег народа треба да пружи свој допринос и да присуствује скупу.

Српска омладино
Буди тамо!

Ima li sanse da se nekako zabrani taj nakazni, umobolni i potencijalno opasni skup koji se krije iza paravana "srpstva"??
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ajde sad mi da idemo njih da bijemo, bolesnike! :D

bo'me, kad bi se skupilo par ratobornih lezbica, oduvale bi te upisanke koji nisu nizasta do za marsiranje sa zastavama i online-kurchenje kao da su perje!:protest:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao kako je sladak ovaj baja sa plakata !!! :drkanje: 'ocu i ja u front!
By жњ
Jednom im izgleda nije dovoljno, pa sad paradiraju i dvaput godisnje.
Korisnikov avatar
By селпередејз
Ovo me podseca na onaj skup u Beogradu povodom godisnjice bombardovanja.
Bilo ih nekoliko... manijaci.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pedere na kolac!
ups, pobrkah forume...
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Zoe
Gde im je dozvola za ovako nesto? :djavo:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by bananica
ajde sad mi da idemo njih da bijemo, bolesnike! :D
Uze mi rech iz tastature :D

Premda organizuju marsh protiv samih sebe ("Против свих облика аутономаштва, сепаратизма, секташења и подела.") :lood:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zoe
To bar nije tesko dobiti u radikalskom NS-u.
Korisnikov avatar
By Zoe
Naravno, ti ces to bolje znati :lukavi:
By Sixto
Originally posted by Delete
Originally posted by Zoe
To bar nije tesko dobiti u radikalskom NS-u.
E za to ces morati da se obratis gospodinu Jocicu posto se javni skupovi prijavljuju policiji a ne kabinetu gradonacelnika!
Po toj logici Bogdanovic je veci fasista od Maje jer boze moj ko se sve skupljao i skuplja na ulicama BGD to je za plakanje!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ili jos bolje..uletim tamo sa strapom i krenem sve da ih guzim hahahahahhahahaa
Korisnikov avatar
By colorado
A ja ih kad zavrsis sve dezinfikujem bacacem plamena.
By Swanheart
sve ludaci nikom ponikose...
placi*icke nijedne nasle da se nesto organizuju i da se kurche a ovamo nece da idu u vojsku vec mama i tata sredjuju za civilno...sve to treba jednom motkom premlatiti :mad:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Swanheart
sve ludaci nikom ponikose...
placi*icke nijedne nasle da se nesto organizuju i da se kurche a ovamo nece da idu u vojsku vec mama i tata sredjuju za civilno...sve to treba jednom motkom premlatiti :mad:
Uze mi reci iz tastarure :zavist:

Sve su to slinave pubertetlije. Nemaju gde da potrose energiju, jer boze moj, devojke su sponzoruse, ne daju im, jel...
Pa i taj na plakatu ako ima 20, ja sam Pokahontas...
Nemoj da ih je neko nabadao strapom ili shipkom, moze da im se dopadne. Sta cemo onda, ljudi moji?
:gotika:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sad nesto gledam, bas je sladak klinja sa plakata...

vidimo se na marshu:cuddle: :bj: :fuck:
Korisnikov avatar
By Zoe
@Delete, paz` da i tebe neko ne nabode :evilgiggle: od ovih "nasih"
By жњ
komentar kvirije na vestima b92, nije mogao biti bolji

Pa kad ne možemo da paradiramo mi gejevi i lezbejke, onda makar nek paradiraju neonacisti... Srbiji se to izgleda više dopada, jer su oni ipak mladi momci koji ne daju da se Srbija cepa.
(queeria, 11. septembar 2007 12:12)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vec se vidim na naslovnim stranama kako idem u susret kameri oznojana dok mi visi izandjali strap oko struka...a u pozadini eksplozija i fasisti na gomilama
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh:

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Jesi budala........
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jos trazim neku fotku tipa die hard da ilustrujem..bas sam se uzivela
By polarlicht4.1
Ima ona tough-looking teta u Terminatoru 2...Mada se nešto ne sećam da leže na gomili oko nje, ali ona izgleda kao da bi mogli. :lol:
Korisnikov avatar
By M M and I
Nije ni taj Ujvidek sto je nekad bio...:bljak:
By Simor
Goran Davidović? Jel' to onaj "Firer" što je predvodio razbijanje tribine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu?

No, meni je super interesantno da niko iz vlasti ne reaguje na ove najave. Ili, pošto je magistar Velimir Ilić, ugledni ministar DS-DSS vlade, mahao nekakvim vojvođanskim pasošem, sada treba nacistima dozvoliti da se razračunaju sa tobožnjim vojvođanskim separatistima? Malo li su Hrvatska, Bosna i Kosovo, pa sada treba praviti sranja i po Vojvodini?

Uvek tako nekako krene -- prvo se targetiraju neki tamo separatisti, delatnici protivu srpskih nacionalnih interesa, a onda...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by MinaHarker
Pa i taj na plakatu ako ima 20, ja sam Pokahontas...
Da se nadovezem i ispravim, mislim na 20 GODINA!
By жњ
Originally posted by Simor
Goran Davidović? Jel' to onaj "Firer" što je predvodio razbijanje tribine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu?

ma neeee... lepo se covek branio na sudjenju da mu "firer" nije nadimak, to su sve jevrejski novinari izmislili. Covek kaze da je samo veliki Srbin, a to sa fashizmom je cista novinarska izmisljotina.... lazu dusmani, sta ces...

Evo sta sam nasla medju komentarima vesti B92, porodicna fotografija s proslave hitlerovog rodjendana

Slika

Crvena strelica pokazuje na gos`n Davidovica. Ne znam ni sama kako se nasao na takvoj manifestaciji, a ruku je valjda podigao slucajno, da otera muve il sta vec...

:katemoss:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
heheheheheheeee

ja cu sad da cutim jer imam strasnu potrebu da vredjam
By polarlicht4.1
Montaža! Sve je to montaža! Kako se samo usuđujete da blatite tako uglednog čoveka?!

:pucaodsmeha:
By Sixto
Pazi ti te likove majke ti!

Sinoc konacno dogledam DVD Nacionalne geografije, u KGB arhivama koje su sada otvorene za koriscenje nadjena je kutija kojoj se nalazi fragment lobanje sa rupom od metka a uredno je zavedena pod imenom dosijea Adolf Hitler!
Uporedo s tim u drzavnom ruskom arhivu su pronadjeni delovi vilica sa zubima, dentalni kartoni i zubarska dokumentacija koji se pripisuju Adolfu! Analizom snimaka napravljenih u toku 1944. za koje se pouzdano zna da su pripadali njemu, a i po specificnom mostu koji je imao po svojoj narudzbi je utvrdjeno da su zibi njegovi!
Kad je forenzicar 'glavni junak price' zatrazio da se uporedi DNK lobanje i vilica rusi su mu zabranili ponovni pristup predmetima!
Objasnjenje, jos uvek se boje simbolike koju bi pretstavljali ti ostaci poremecenim umovima u svetu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!