Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Voditeljka emisije B92 Brankica Stanković je vodila emisiju nepripremljena, gosti su je ubacili u mašinu i nije znala da se snađe. Jako loš momenat za novinara.
Izbegavala je pomenutu temu koju je započela zbog neiformisanosti. Dokazala je samo da nije dorasla za takvu ulogu novinara.
Ili nije dorasla svojim kolegama i nema iskustva, ili želi da ostavi utisak sposobne i pametne novinarke, što dokazuje suprotno.
Lepo sam se smejao na njeno nesnalaženje, što je kobno za svakog novinara, pogotovo što se bavi politikom.
Koga god bude dovela u goste zbuniće je i poklopiti...
Glupavi osmeh i najava reklama uvek su joj dobro rešenje da izbegne svoje nesnalaženje...
Ili kopira Olju Bećković ili joj nije dorasla :D
Korisnikov avatar
By Frizerka
Zena je komedija.Politika i protekla politicka desavanja su suvise krupan zalogaj za nju.Ne moze da pohvata konce,zapocne nesto,pa se pogubi na desetoj temi,izmislja dogadjaje koji se nisu dogodili i slicno.
Korisnikov avatar
By HARP
Ja veću ćurku nisam gledao skoro.
Zašto se hvata sa uredništvom i vođenjem takve emisije kad samo pravi komediju od same sebe i dozvoljava da joj se gosti smeju... :roll:

Čak su je ispravili da se ne kaže "izvinjavao se", već izvinio se :smeh:

Možda je bolje da ide da vodi Grand Show
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Smesni su mi samo oni koji tvrde da su Brankica i Olja novinarke.
Korisnikov avatar
By Paki
Ček, ček, dočekali ste prvu njenu lošu emisiju i etiketirali je?! Nisam gledao sinoć, ali vam verujem da je bila loša... Pitam se samo zašto ranije niste postavili ovu temu i komentarisali je (niste imali materijala za pljuvanje po Brankici?), Insajder ne postoji od juče, a u formi žive emisije ide od pre 8 dana (niste imali šta da izvučete iz tog prvog emitovanja uživo, a ni iz gomile snimljenih emisija za protekle oko 2 godine?)...
Korisnikov avatar
By Delete
Moje misljenje o Brankici je jako dobro. Dovesti u emisiju takve osobe je, po mom misljenju, bilo sasvim dovoljno. Bila ona pripremljena za tu emisiju ili ne, smatram da je dobro odradila svoj posao. Ne znam FireGox otkad si ti kompetentan da analiziras voditeljku kao sto je Brankica!

Odradila je to bolje nego sto bih ja odradil, i sve do onog trenutka dok je tako, ne smatram se dovoljno dobrom da blatim njen lik. Btw, uopste nije losa :saint2: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Nije cudo sto nju u novinarskim krugovima zovu KASANDRA...Da je okacis i gadjas nozevima
:kesa:
Randuuuu jesi li tuuu :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Frizerka
Da je okacis i gadjas nozevima
Toliko je loša da bi je gađala noževima... :sweet:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Nisam gledao Insajdera sinoć jer suviše cenim svoje vreme da bih ga spucao na Čovića ili Vučića.

A Brankica je odlična, makar samo zbog toga što iritira latentne radikale poput Zvezdaša.

:kolo:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Paki
Nozeve treba zabosti pored nje,ne u nju..u tome je stos :potapsava:
Mozda joj strada koji pramen kose,ali Boze moj..kolateralna steta :tuc:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja volim Brankicu-mislim da se ona bavi istrazivackim novinarstvom u pravom smislu te reci i pokusava da iskopa informacije o temama koje mogu biti opasne po jednog novinara u Srbiji.
Gledao sam emisiju i istina je da se nije bas najbolje snasla jer je emisija isla LIVE,pokusala je od gostiju da izvuce odgovore na neka bitna pitanja ali se sve zavrsilo svadjom kao sto uvek biva kada politicari gostuju na tv-u u PREDIZBORNO vreme!!!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Super Mario
Nisam gledao Insajdera sinoć jer suviše cenim svoje vreme da bih ga spucao na Čovića ili Vučića.

A Brankica je odlična, makar samo zbog toga što iritira latentne radikale poput Zvezdaša.

:kolo:
Kakva produhovljenost: što iritira latentne radikale
Onda bi najbolje bilo da Brankica pomovishe koku,hashish i spriceve i igle
da iritira malo ove iz LDP-a :stopdrogi:

:sarana:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Hehe, malo si se zaigra(la)o Firzerko.
No ispraviće grešku u tvojoj rečenici Zvezdaš :pop:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Hehe, malo si se zaigra(la)o Firzerko.
No ispraviće grešku u tvojoj rečenici Zvezdaš :pop:
Posto imas problema sa polovima,Frizerka..to je zenski rod.

Mastoviti poput mene znaju da se i zaigraju i naprave ispravljive greske,za razliku od tvojih neispravljivih Super Mari(o)la.

Mozda ce takvima uspeti Brankica da pomogne :smeh:

ps.Za razliku od sitih dusa poput tebe koje se kite nazivima fuksarskih partija Lizaci Dupeta i Pichki
i u svojoj glavi imaju izgrtadjen kult licnosti poput indijanaca,
ja gledam kako ce ovaj narod bolje da zivi.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Delete
Ne znam FireGox otkad si ti kompetentan da analiziras voditeljku kao sto je Brankica!
Pa upoznao dosta profi novinara, šta znam, nisam kompetentan za njihovu koncepciju, ali znam šta je live program, radio sam ga... Tad se pokazuju najveće veštine i kvaliteti snalažljivosti...
Odraz inteligencije je brzo reagovanje na situaciju i pravilno postavljanje stvari... malo se pomrsila...

Možda trema jer ide live...

Možda i treba da radi na otklanjanju treme.
Korisnikov avatar
By Paki
Znam, mila, šta bi 'tela - svejedno ti noževi idu u njenom smeru... Dakle, još jedan sweet :sweet:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by FireGox
Ne znam FireGox otkad si ti kompetentan da analiziras voditeljku kao sto je Brankica!
Pa upoznao dosta profi novinara, šta znam, nisam kompetentan za njihovu koncepciju, ali znam šta je live program, radio sam ga... Tad se pokazuju najveće veštine i kvaliteti snalažljivosti...
Odraz inteligencije je brzo reagovanje na situaciju i pravilno postavljanje stvari... malo se pomrsila...

Olivera Kovacevic i Bojana Lekic da vode Insajder,
pa Brankica bi chuchnula da se ne ukaki od sramote.

Znam, mila, šta bi 'tela - svejedno ti noževi idu u njenom smeru... Dakle, još jedan sweet :sweet:
Da nisi ti malo ljubomoran zbog tih nozeva :sweet:
Korisnikov avatar
By Paki
C ... Milo mi da te gledam dok se koprcaš između Brankice seljanke i Brankice ka kojoj bacaš noževe... :love:
Korisnikov avatar
By Frizerka
C ... Milo mi da te gledam dok se koprcaš između Brankice seljanke i Brankice ka kojoj bacaš noževe... :love:
Cccc nisam pomenula da je ona seljanka i ja ne bacam nozeve,vec Randu
E Kasandra,Kasandra.....
:sweet: :sweet:
Korisnikov avatar
By Super Mario
ps.Za razliku od sitih dusa poput tebe koje se kite nazivima fuksarskih partija Lizaci Dupeta i Pichki
:lol:

Frizerka u PMS-u ;)
Korisnikov avatar
By Frizerka
:lol:

Frizerka u PMS-u ;)
Ti to iz licnog iskustva?
Samo sto se kod tebe to ne naziva menzis,
jer je iz guze:kasalj:
Korisnikov avatar
By M M and I

Nikako se ne slazem sa ovom tvojom definicijom "odraza inteligencije". I nije tacno da se u Live-programu pokazuju najvece vestine i kvaliteti snalazljivosti (kako to ti kazes) vec samo pojedini kvaliteti, pojedine vestine i pojedine vrste snalazljivosti.

Inache kvalitet novinara koji se bavi istrazivackim novinarstvom (Investigative journalism) nije da budes brz na jeziku kad treba da odgovoris na razne bljuvotarije raznih kretena maskiranih u politicare.
Poenta je u otkrivanju istine koju pomenuti zele da sakriju, otkrivanju onoga sto nije bas "zgodno" da izadje na videlo javnosti, da se po prismotrom drzi vlast i kriticki analiziraju svi postupci iste.
Biti brz na jeziku jeste mozda osobina koju treba da poseduje voditelj nekih tv programa...ali nije od presudnog znacaja za novinara koji se bavi israzivackim novinarstvom.

Kao drugu stvar naveo bih da ovo nesnalazenje pomenute novinarke ne znaci da ona to i ne ume da radi...Mozda i ume, ali svako pravi pocetne greske, pogotovo ako tu emisiju vodi uzivo od prosle nedelje.

Nesto imam osecaj da su mnogi jedva docekali da popljuju jednu, inache dobru, novinarku. Kritika mi se u ovoj temi vise cini "ad hominem" nego sto je upucena na sustinu novinarskog rada Brankice Stankovic.
Korisnikov avatar
By Mars
Brankici svaka cast, problem je u debelokoznim, korumpiranim, bezobraznim sagovornicima.

Ona je samo naivna u svom verovanju da prezentovani i jasni dokaz neke tvrdnje moze za 1%% da promeni drzanje tih poluljudi. Da je neko sposoban da toliko gleda u oci i laze. Kada Ćosić dođe u tu situaciju - on ide dalje, dok se ova pogubi načisto.

Mislim da treba da se drzi vanstudijskog koncepta emisije, i O DA - ITEKAKO NOVINARSTVA. To sto neki ovde prisutni to ne vide i ne smatraju novinarstvom - njihov veliki problem.
Korisnikov avatar
By HARP
Nravno da nije profi da se preskače sa gostima jezikom, ali treba da drži emisiju pod kontrolom...

Ne interesuje me njen istraživački novinarski rad, već sam pomenuo njen način vođenja emisije, ma kog ona karaktera bila.
Voditelj i treba da održava atmosferu emisije koja treba da dobije svoj efekt zbog čega i postoji.
Vatreno krštenje live emisijama, peče zanat pozivajući goste neobuzdane i pune argumentacije...
Samo sam je doživeo kao nesnalažljivo devojče koje su uhvatili u mašinu izrihtane zverke...
Korisnikov avatar
By Mars
Zaletela se ovde, slazem se.

U svojoj prici ovde sam mislio na ovde prisutne koji joj osporavaju novinarske kvalitete, generalno, nevezano za Insajdera live.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Nravno da nije profi da se preskače sa gostima jezikom, ali treba da drži emisiju pod kontrolom...

Ne interesuje me njen istraživački novinarski rad, već sam pomenuo njen način vođenja emisije, ma kog ona karaktera bila.
Voditelj i treba da održava atmosferu emisije koja treba da dobije svoj efekt zbog čega i postoji.
Vatreno krštenje live emisijama, peče zanat pozivajući goste neobuzdane i pune argumentacije...
Samo sam je doživeo kao nesnalažljivo devojče koje su uhvatili u mašinu izrihtane zverke...
:up: :up:

Brankica nam je prosla gore od CRVENKAPE

Slika
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mars
Brankici svaka cast, problem je u debelokoznim, korumpiranim, bezobraznim sagovornicima.

Ona je samo naivna u svom verovanju da prezentovani i jasni dokaz neke tvrdnje moze za 1%% da promeni drzanje tih poluljudi. Da je neko sposoban da toliko gleda u oci i laze. Kada Ćosić dođe u tu situaciju - on ide dalje, dok se ova pogubi načisto.

Mislim da treba da se drzi vanstudijskog koncepta emisije, i O DA - ITEKAKO NOVINARSTVA. To sto neki ovde prisutni to ne vide i ne smatraju novinarstvom - njihov veliki problem.
Bash tako :up:
Korisnikov avatar
By Delete

Evo, ja ti kao polu-profi novinar, kometentan da kaze nesto o toj temi kazem da je Brankica tu emisiju odradila upravo onako kako je i trebala da je odradi.
Korisnikov avatar
By HARP
Ja rekoh da je doživeh kao preplašeno devojče...

Možda još treba da žulji dlanove po live emisijama...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!