ja rekoh- bilo bi pouchno da neki voljni frendovi iz Hrvatske objasne koje godine je to zupanijsko tuzilashtvo u Zagrebu tako sramno odbacilo optuzbu protiv ove.
dakle, ko je voljan da to izgugla i objasni ovde- na tom je akcenat, a ne da ja guglam o tom. ja necu namjerno da guglam o tom jer ja nemam s njom veze, zapravo vishe veze, po automatizmu njene endehazijske "logike", imam s njenim zrtvama, dok vi gospodo frendovi iz Hrvatske imate s njom bar toliko veze koliko je, do prije njene smrti, dijeljenje istog drzavno-pravno-nacionalnog prostora. kuzish? ja svakako ovim NE povezujem bilo koga random iz Hrvatske s ustashkom zlochinkom nadom shakic, vec samo podsjecam na kom je akcenat pokazati i dokazati neshto, kad me se vec vuche za jezik.
takodje, iako je srpsko tuzilashtvo ovde ispalo diletantsko i naivno nasamareno, akcenat, barem, informiranja strane (Srbije) koja tu ustashku zlochinku potrazuje je bio na Hrvatskoj tj. zemlji koja je dala i utochishte i aboliciju te konachno, zlochinkinoj smrcu, i pogreb totalno ignorirajuci da izvrshi odgovrnosti i obaveze koje je imala (Hrvatska) prema strani (Srbija) koja je tu zlochinku potrazivala.
Situacija je vrlo, vrlo slichna kao kada bi npr. se Srbija bila ponijela prema Haashkom sudu u vezi zlochinca mladica ovako kao shto se je ponijela Hrvatska prema Srbiji u vezi zlochinke shakic. Ili kada i da se je npr. Srbija ponijela tako prema BiH da je BiH direktno bila potrazivala mladica od Srbije. Na srpskom drushtvu, bilo naciji ili drzavno-pravno-nacionalnom subjektu je bilo da izvrshi odgovornost hvatanja i isporuchivanja mladica. Isto tako, na Hrvatskoj je bila odgovornost isporuchivanja shakicke, ili barem informiranja o njoj, strani koja ju potrazuje (Srbiji). Hvatska je nazalost tu totalno ne samo pala na ispitu vec i oslobodila zlochinku svake odgovornosti i krivice kroz perverziju od "sudjenja". A ja sam samo pitao- koje godine je to bilo?
dakle, popaje ako nisi voljan dati podatke, odbij! meni necesh naredjivati da li cu ja guglati, pogotovo ne u jednom ovakvom nimalo bezazlenom issue-u.