- 15 Apr 2011, 21:58
Ahhh...dobro je. Posle svih izliva ljubavi balkanskih političara več sam bio zabrinut.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SheytanE baš šteta
Ja nemam šta više dodati.
Nisam se vratio, niti imam nameru dok si ti, osvedočeni branitelj proustaške ideologije prema Srbima u današnjoj Hrvatskoj, moderator na ovom forumu.Ako je samo to uvjet ja momentalno dajem otkaz!
Originally posted by kal zakatha što baš 24? misliš da to ima neke veze?
znači sledečih 24 godine stanje če biti redovno?
Originally posted by Stripi
Originally posted by SheytanE baš šteta
Ja nemam šta više dodati.![]()
A evo ja da ti dodam - presudu je moguće srušiti![]()
Možda to ne piše u "Politici" ali je istina.
Originally posted by StripiKonačno nešto iskreno i od tebe!
Znao sam da će te nešto vratiti u život![]()
Zahvalan sam Anti Gotovini na tome.
Originally posted by 2kuneŠto bi rekao jedan moj poznanik iz zapadne Hercegovine, inače žestoki hrvatski nacionalista: "Ante, svi smo za te"
Ante! Ante!![]()
Originally posted by 2kuneGreška Kuno! Naprotiv , moja značajna međuljudska tolerancija je razlog što svih ovih godina normalno komuniciramo i sarađujemo.. Samo mu ponekad kada počne da serenda o tome da je Blajburg veći zločin od Jasenovca, kažem da ne sere i to je to..
oće takva poznanstva... česta su među istovrsnima...![]()
Originally posted by 2kuneslichan se slichnom raduje
Originally posted by spliffok pozdravite onda ti i kuna sve te vaše pacifiste pacifične sa kojima se družite, a koje sakupiste po svekolikom Balkanu.
Originally posted by 2kuneslichan se slichnom raduje
![]()
Originally posted by Stripi
Kako li su samo zaboravili prenijeti riječi tužitelja da je sama operacija bila također i legitimna?
"Vjesnik" međutim, primećuje da "Bramerc nije razjasnio kako je navodno preterano artiljerijsko gađanje Knina tokom koga je grad ostao čitav, a poginuo samo jedan civil, centralni deo tog zločinačkog poduhvata, čiji je cilj navodno bio proterivanje Srba, dok tromesečno gađanje Vukovara nije vredno ni obične haške optužnice. Nije objasnio ni kako proterivanje Vukovaraca nakon okupacije grada i uz pretnju tenkovima nije primer etničkog čišćenja dok je odlazak srpskog stanovništva pre dodira s hrvatskim snagama udružen zločinački poduhvat", piše list.Na koji je sve nacin hrvatska javnost obmanjivana tokom sudjenja Gotovini govori i tekst "Na zapadnom Balkanu nista novo" objavljen u Pescaniku.
Na koji je sve nacin hrvatska javnost obmanjivana tokom sudjenja Gotovini govori i tekst "Na zapadnom Balkanu nista novo" objavljen u Pescaniku.Sta si ti to opovrgnuo?
Autor je bio konsultant Međunarodnog centra za tranzicionu pravdu i u tekstu analizira sve prigovore optuznici, ali i sve lazi koje su bestidni novinari proturali u javnost. U te lazi spada i tvrdnja da je Haski sud ustanovio da je tokom granatiranja Knina poginuo samo jedan civil.Svako ko je pratio i neke druge izvore o toku sudjenja (a takvih na netu ima bezbroj) zna da je ova tvrdnja- jadna izmisljotina.
Takve i slicne jadne izmisljotine su na ovom forumu prenosili 2kune i stripi tvrdeci cak i da granatiranja nije ni bilo, da su Srbi sami sebe granatirali, a 2kune je otisao korak dalje i od najgorih manipulatora napisavsi da je Gotovina osudjen samo zbog granatiranja jer drugih dokaza nije bilo.
http://www.pescanik.net/content/view/6752/1132/
''Kada je Tribunal ustanovio da je hrvatsko vođstvo imalo nameru proterivanja Srba i da je tu nameru ostvarilo, on time nije osporio pravo Hrvatske da uspostavi kontrolu nad svojom teritorijom, uključujući tu i upotrebu oružane sile protiv pobunjenika. Drugim rečima, nije problem bio u korišćenju sile kao takve, već u načinu na koji je ona korišćena, protivno međunarodnom pravu. Takođe, kada je Tribunal u slučaju Milutinović našao da je postojao zajednički zločinački poduhvat srpskog rukovodstva da protera albansko stanovništvo sa Kosova, on time nije osporio tadašnje pravo Srbije da silom uguši pobunu na delu svoje teritorije, već odluku srpskog rukovodstva da pribegne etničkom čišćenju te teritorije.Ukratko, zajednički zločinački poduhvat činilo je etničko čišćenje Srba iz Krajine. Ponovo, Tribunal nije smatrao zločinačkom odluku hrvatskog vrha da silom uguši pobunu u Krajini i povrati kontrolu nad hrvatskom teritorijom, već njegovu odluku da iz Krajine protera srpsko stanovništvo. .''Hrvatska vojska je mogla osvojiti ''krajinu'' i bez ijednog zlocina i onda ne bilo ni sudjenja za ratne zlocine kao sto ne bilo bilo ni sudjenja srpskim generalima da nisu etnicki cistili Albance. Jel? I ko to osporava? U nastavku teksta se objasnjava zasto je Gotovina osudjen.Dakle, cak ti se i tu lepo objasnjava zasto je osudjena osoba za koju tvrdis da je nevina.U drugom tekstu ciji sam link ja ostavila detaljnije se obrazlazu prigovori presudi i opovgava sve sto tvrdis i u vezi uloge Gotovine u zlocinima i u vezi prekomernog granatiranja. Ali izgleda da je uzaludno tebi obrazlagati bilo sta.Izgubljen slucaj.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!