[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395355#p2395355]barni011 napisao:[/url]
ja osudjujem drugacije?
ajde definisi sta je to drugacije pa kompletiraj post
tolerantna nisi niti znas sta znaci, kao i veliki broj ljudi odavde
i rekao sam vec da ste vi u poziciji drustvene vecine bili biste isti kao oni koji proganjaju gejeve
ti si rekla mnogo gore stvari na temama o religiji, naravno Iris to pobrisala kad sam prosli put hteo da ti povadim postove sirenja mrznje i netolerancije, bahatosti i samozivosti, ti , popaj, megi, smoug itd...dosta vas
ti ostali na koje se pozivas su slicni tebi na isti nacin se obracunavaju sa neistomisljenikom, uglavnom nemate osnovnu kulturu a to je preduslov da bi se uopste moglo sa vama razgovarati na bilo koju temu u kojoj smo razliciti, a mnogo smo razliciti.
u mojim postovima je iznesena istina pisao sam i o sebi i zaista bih trebao biti idiot (kako me ti nazivas) kad bi osoba poput tebe imala bilo kakvog uticaja na mene.
rekao sam ti vec da smo mi potpuno dva razlicita sveta
ovo mu dodje kao rat svetova 
Da, ti.
Ne mogu da definisem i necu jer ti to svakako neces shvatiti. Pa, da nastavim dalje..
Mrzi me da nabrajam, mogu da stavim samo nick Dirty, kojeg si objasnio kao olos zbog "promiskuiteta" (znam da Dirty nece ovo pogresno shvatiti) i drzao mu predavanja o tome kako jedan sociolog treba da se ponasa, bla bla. I to svima nama ti radis. Popaya si bojasnio kao glupog i samodestruktivnog, al je suvisno i bespotrebno pisati o njemu.
Meni "preporucujes" kako treba da se ponasam i razmisljam da bih bila "bolja osoba"
Mislim da najbolje poznajem sebe i kako i koliko treba da radim na sebi.
Ovo ostalo je bla bla bla.. dakle, jesam pisala dosta u temi sa religijom, iznela svoje misljenje i stav, ali ti ni to nisi razumeo. Nigde nisam sirila mrznju i netoleranciju, nego sam "osudila" one koji mene nazivaju "smradom sotonskim" bolesnikom etc.. Popove pedofile koji voze dzipove i tako to.
Ne pozivam se ni na kog.
Samo sam napisala ono sto primecujem i sa kim imas problem osim mene.
Imas sa mnogima, tj pravis ga sa mnogima.
Imam osnovnu kulturu, ali ne trpim idiote, koji omalovazavaju i obezvredjuju ostale zbog njihove razlike.
Ova tvoja recenica;
"u mojim postovima je iznesena istina pisao sam i o sebi i zaista bih trebao biti idiot (kako me ti nazivas) kad bi osoba poput tebe imala bilo kakvog uticaja na mene."
Da, iznosio si ti "istinu" ne samo za sebe vec i za mnoge ovde..
I realno jesi idiot bas zato sto na ovom forumu nisi ni malo naucio neke stvari.
Ali nije forum kriv, ti to ne zelis.
Ne zelim da imam uticaj na tebe, nisam nikada ni pokusala, ne interesujes me dovoljno da bih pisala koliko imas godina i da li si zavrsio fakultet, kao sto je bilo suprotno kada sam ja u pitanju.. ali, verovatno si i tada iznosio istinu.. pa ono, ponelo te
I to je to, valjda.. kada si ti u pitanju..
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395360#p2395360]Ulix napisao:[/url]Vidiš Barni, sve što ti napišeš se vrlo lepo uklapa u ono što sam gore napisao, samo što ti to ne vidiš. A i to što ne vidiš se uklapa, jer bi to takođe bio poraz tvoje životne filozofije. 
Da, vec sam napisala da se slazem sa Ulixom, od reci do reci.
Vrlo precizno zapazanje.
E i samo vel boyu da objasnim
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395362#p2395362]Vel boy napisao:[/url]
Blady i jeste "u poziciji drustvene vecine". heteroseksualka je. pa, kada i jedna heteroseksualka mora da reaguje na tvoje chesto implicite antigejne nebuloze barni, pa, shta ti to govori?
da nisam heteroseksualka. Ne izjasnjavam se kada je u pitanju sexualna orijentacija, nego kazem da sam
nedefinisana