Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Boris Miličević, to služi...

da se SPS može pozivati na svoju gej mečku na lancu
34
69%
da se unaprijedi položaj LGBT zajednice u srbiji
7
14%
nešto treće
8
16%
Ne ulazeći u dnevno-političke tračarije tko je što izjavio, jedna nepobitna činjenica mi se jako sviđa. Boris Miličević je javno deklarirani homoseksualac, gej aktivist sa snažnim backgroundom, i sama činjenica da jedna takva osoba ima mogučnost biti akterom na političkoj sceni dovoljno govori sama za sebe. On ima Prajd 365 dana u godini, i ma koliko ljudi koji se bave politikom bili primorani taktizirati u skladu s odlukama i politikom svoje partije, ta činjenica strši daleko iznad svih ovih šupljih forumskih čičkarija. Zahvaljujući baš tom Borisu Miličeviću, hrvatski pederi imaju na što biti "ljubomorni" srpskim, i kad nemaju Prajda. Zapravo tim više, ova činjenica i dobiva na važnosti. Hrvatska jest imala 10 Prajdova, ali još uvijek nema deklariranog homoseksualca-političara u strankama koje nešto znače na političkoj sceni.

Kapa dolje Borisu Miličeviću!
Korisnikov avatar
By blenta
jedno je imati javno deklarisanog geja politicara
a drugo je imati gej politicar aduta u rukavu
kako bi se moglo lakse manipulisati

a opet je sasvim drugo
kad taj gej politicar govori stvari koje ne idu u prilog opstoj gej populaciji
pa daje opravdanje onima kojima je glavni argument:
moji gej prijatelji i poznanici kazu a je to bezveze a on je jedan od vasih
i to sad na jednom institucionalnom nivou
Korisnikov avatar
By istok
i cisto da zakljucimo:

-Razgovaraću s pripadnicima LGBT populacije o njihovim daljim aktivnostima. SPS je jedina stranka koja u svom rukovodstvu ima i gej aktivistu, i on je podržao moju odluku, pa znači da ni gej populacija nema jedinstven stav - kazao je Dačić.
Korisnikov avatar
By Burak
Je li ono Dačić proglašen za najevropljanina godine? :lol: :D :omg:
Evo chemu B. M. sluzi, da dachic moze srati:
"Verujte da sam u prvi mah pomislio da me zovu zbog Kosova, kad oni zovu zbog Parade. Nažalost, postali smo isuviše podložni pritiscima, pa sada mogu da nas ucenjuju za sve što im padne na pamet. Svi moraju da shvate da su parade i razni molitveni marševi unutrašnji problem Srbije i, ako ne možemo da kažemo ne zbog Kosova, zbog toga vala možemo", istakao je ministar.

Dačić je ocenio i da nisu ugrožena prava gej populacije, jer su istovremeno zabranjeni svi rizični skupovi koju su bili zakazani za nedelju. "

- znachi da se utvrdjuje sasvim naopaka i perverzna logika po kojoj se poruchuje da EU ima pravo da stalno pritiska Srbiju da udovoljava i ugadja zeljama i hirovima thaqijevog rezima i kos.albanskih maksimalista, to je po Dachicu a i po B. M.-u ochito sasvim razumljivo, ali da EU nikako nema prava da pritiska Srbiju upravo tamo gde treba - u domenu ljudskih prava srpske gej populacije tj. lojalnih gradjana, poreskih obveznika, radnika... same Srbije.
Totalno naopako!
Znachi po Dachicu a i B.M.-u ljudska prava gej srpskih gradjana su na veoma dobrom i velikom nivou, nisu uopshte ugrozena.
Eto shta vam poruchuju gljivica dachic i B. M.
Popeye napisao: reformirani
pa ajde da si se i ti maknuo s mrtve točke i nešto "reformirao", pa makar i svoju klevetu :))

u svakom slučaju, ja i dalje mislim da je sasvim super kada deklarirani homoseksualac s ispravnim stavovima prema pitanju homoseksualnosti uđe u politiku

bila bi još veća fora, recimo, da se takav jedan pojavi u Srpskoj radikalnoj stranci ili u Hrvatskoj biskupskoj konferenciji

jednostavno, volim kad se Zemlja trese zbog temeljnih prirodnih istina

a što se tiče Miloševića i njegove stranke, ona više nije Miloševićeva, jer je čovjek naprosto umro

iako, priznajem, kad gledam Dačićića, i u meni se prirodno budi neki poriv za astrologijom i sumnja u reinkarnacijske procese

ali bože moj, ja sam liberal ne totalitarist ko ti
osobno, ni jedne sekunde ne bi mogao biti u stranci koja je zabranila gej prajd, ali to ne znači da nije dobro da i u takvim strankama ima open pedera

neka cvjeta tisuću cjetova

a Boris će sam pokazati tko je i što je, za to mu ne trebamo ni ti ni ja
za ono što je godinama radio kao gej aktivist, pa i sama činjenica da je otvorio prostor u politici, dakako, može ići samo - kapa dolje!
Dellfino napisao:
a Boris će sam pokazati tko je i što je
vec je pokazao. :roll:

btw, sad si liberal? :sweet: jel jos mislis da gotovina nije trebao biti izrucen haagu i kako se to uklapa u tvoj liberalizam? :party:
Popeye napisao:
vec je pokazao. :roll:
prestrog si za moj ukus
jedna izjava ne čini čovjeka
Popeye napisao: btw, sad si liberal?
Teorije su sive, zeleno je stablo života! - tako bi rekao Goethe.
Više mi se sviđa ta njegova rečenica, nego sve ideološko-političke teorije.
I prije, i sad i u buduće.
:sweet: jel jos mislis da gotovina nije trebao biti izrucen haagu i kako se to uklapa u tvoj liberalizam? :party:
da!
mislim da je i Haag trebalo ići po redu,po težini i vrsti zločina
još od 1993. i moj potpis je na jednoj međunarodnoj tužbi gdje smo tražili uhićenje glavnog krivca s hrvatske strane za rat, i mnoga druga zla u Hrvatskoj - dr. Franje Tuđmana
mislim da bi to za daljnji tijek događaja bilo puno učinkovitije, i za Gotovinu se ne bi ni znalo da postoji
ovako se slažem s šefom hrvatske oporbe da "on plaća tuđe grijehe", samo kurva od Milanovića neće da kaže čije
Dellfino napisao:
da!
mislim da je i Haag trebalo ići po redu,po težini i vrsti zločina
još od 1993. i moj potpis je na jednoj međunarodnoj tužbi gdje smo tražili uhićenje glavnog krivca s hrvatske strane za rat, i mnoga druga zla u Hrvatskoj - dr. Franje Tuđmana
mislim da bi to za daljnji tijek događaja bilo puno učinkovitije, i za Gotovinu se ne bi ni znalo da postoji
ovako se slažem s šefom hrvatske oporbe da "on plaća tuđe grijehe", samo kurva od Milanovića neće da kaže čije
znachi samo i jedino njemu-sretno upokojeni franjo tudjman je jedini kriv za zlochine hrvatskih naci-shovinista prema srpskim civilima Hrvatske? ma, niiiiiitko drugi, sve one pobijene i protjerane srpske civile Hrvatske je samo i jedino f.t. ubio i/ili protjerao vlastitom rukom......
a, kad je Milanovic eto kurva koja nece da kaze koji su to tudji chije gotovina placa grijehe, a 'de onda reci ti, izvoli, samo da ne bude stalna jednina imena i prezimena f.t.
Dellfino napisao:
prestrog si za moj ukus
vjerojatno. ja sebi nikad ne bi oprostio da sam bio u HČSP-u. ;)
zvuci uvjerljivo, a ne kao totalna izmisljotina :giggle:
Popeye napisao: vjerojatno. ja sebi nikad ne bi oprostio da sam bio u HČSP-u. ;)
pa iskreno, i mene je sramota kad danas čujem kakve pizdarije pričaju u toj ideološkoj sekti, koju bi Hrvatska, da doista pošuje vrednote zapisane u svom Ustavu, i zakonom trebala zabraniti
no, to je danas
nekad su u toj stranci ljudi drugačije sanjali
zamisli kolike su to oscilacije, od jednog A. G. Matoša (koji joj je bio jedan od osnivača) ili Tina Ujevića, pa do ovih koji bi zabranili Gej Pride u Hrvatskoj, a političke saveze traže kod pedera u Austriji, ko Podrug kod Haidera?!

To su ti teorije - sive, trule, možeš ih izokretat kako god poželiš.
Zato je život monogo uvjerljiviji od njih.

Popeye napisao: zvuci uvjerljivo, a ne kao totalna izmisljotina :giggle:
eh, dragi moj, onda nije bilo ni interneta ni foruma, da bi se na njima uzgajali salonski aktivisti

ja ti pripadam onoj generaciji koja je odrasla na ulicama, u jednom stravičnom vremenu

no, ja imam veliku arhivu članaka i dokumenata koji svjedoče o tom vremenu, i kad danas čitam članke u kojima se pojavljuje moje ime, jako sam ponosan na sebe

sa 17 godina bio sam pametniji od mnogih akademika :)

ima tu i ta tužba, mohu je skenirati i pokazati ti
a možeš i otići do arhiva Policije, valjda su sačuvali bar jednu 0d 79 prekršajnih prijava, koliko su ih tih godina bili podigli protiv mene
i sve do jedne su bile antinacionalističe i antituđmanovske

ali nisi mi odgovorio na ono pitanje koje se odnosi na tebe?
kad ćeš nas pozvat na Pride u tvom Sarajevu?
Popeye napisao: tebe bih jedino pozvao pred streljacki vod. :crveni:
ne sumnjam u to uopće :)
ali ja bi svejedno rado otišao na Sarajevski Pride
jebeš pedera koji se boji fašista
crnih ili crvenih, tako svejedno
Vel boy napisao:
znachi samo i jedino njemu
bravo dječak! dobro si izračunao :)
nikako to nije mogao napraviti samo jedan čovjek
mora di ih je bilo malo više

Vel boy napisao:a, kad je Milanovic eto kurva koja nece da kaze koji su to tudji chije gotovina placa grijehe
pa ako netko zaslužuje ispriku, onda su to kurve, ne Milanović
kurve pošteno odrade svoju satnicu za neku crkavicu, a ovaj drugi sjedi u parlamentu s tima čije grijehe plača netko drugi
i za to prima plaču, i što je još važnije, ima namjeru voditi cijelu zemlju - valjda, s pola rečenice "mi znamo, ali nesme da vam kažemo"
Dellfino napisao:
bila bi još veća fora, recimo, da se takav jedan pojavi u Srpskoj radikalnoj stranci ili u Hrvatskoj biskupskoj konferenciji
Pa ušla je, pa nas samo sekira.
Vel boy napisao:ali, reci ti koji su to onda svi ti drugi a chije grijehe placa gotovina! ko su ti drugi?
Sva pitanja ovog tipa postaviti na

predsjednica@vlada.rh
Korisnikov avatar
By Stripi
zato što u toj vladi sjede oni koji su svoje dupe spasli od Haaga.
Korisnikov avatar
By Mars
Valjda treba da smo srećni što nam najubedljiviji nije bio onaj iz Dveri.

:placko:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mars napisao:Valjda treba da smo srećni što nam najubedljiviji nije bio onaj iz Dveri.

:placko:
problem jeste taj sto je onaj iz dveri za vecunu zvucao ubedljivije,
verovatno cak i za neke pedere koji ce se tek sada izvaditi burke iz ormara.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!