Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li vam Gadafijevo ponašanje sliči na Miloševićevo?

Da
23
53%
Ne
14
33%
pukovniku nema tko da piše...
6
14%
Korisnikov avatar
By harlequin
Originally posted by svejedno

zato sto je centralizovana vlast, banka & vojska.... losa stvar.

..

ako ne kapiras zasto, jbg.

peporucujem knjige '1984', 'vrli novi svet', 'mi' i tome slicne.
Vec je rekao.
Originally posted by ultraviolet

evo sad ona ćurka naša priča kako je mirno tamo. ko koga jebe tu.
Isto sam slusala da je mirno, cula sam da Srbi koji su spaseni, nisu znali zbog cega su spasavani i gledala reportazu na Pinku, gde su prikazali neostecene kvartove koji su navodno sravnjeni sa zemljom...

Zato mi je malo dobila na tezini ideja da se mnogo manipulise informacijama i ljudima i da iza toga neko stoji.

Zasto je nemoguce da iza cele ove price stoji nafta, a da su pobune naduvane i inicirane?

Ili zato bi Pink imao razloga da folira takav izvestaj sa
terena?

Ne tvrdim nista, prosto bih volela da mi neko objasni..
Korisnikov avatar
By Korisnik22
Procitao sam te tri, ako znas neku (kvalitetnu) slicnu, slobodno preporuci. Mada mislim da je tu skoro sve receno.
Centralizacija mozda i nije dobra stvar, ali udruzivanjem ne moraju nastati centralizovane drzave. Uostalom, smanjivanjem broja drzava bi se napravio korak ka zaustavljanju ratova (jer bi manje ljudi tada imali ''pravo'' na rat protiv nekih drugih, takodje ljudi), smanjivanju gladi u svetu (jer bi se uvecala svest o tome da smo svi ljudi). Trziste bi bilo slobodnije, a i ljudi bi imali vecu slobodu kretanja. Mozda i nisam u pravu, i prihvatam to. Samo me zanima gde gresim da bih mogao to da ispravim.
Izvinjavam se zbog blagog off-topic-a.
Korisnikov avatar
By svejedno
off:

svet bi svakako bio bolji bez drzava.

..

jedina stvar gora od svih ovih drzava bi bila jedna drzava.

..

eto, sada su svi u fazonu 'super, libijsku drzavnu tiraniju ce ograniciti neke druge'. gistro.

ko bi ogranicio jednu jedinu vladu, sa jednom jedinom vojskom, kada tiranise ceo svet?

..

pS. knjiga koja mi sad pada na pamet - 'farenhajt 451'. rej bredberi.

edit - nevermind.
Korisnikov avatar
By Mozart
Pa ima slicnosti samo sto je Milosevic krace vladao od njega :B
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Blond Brat

Ne razumem kako neko moze da podrzi NATO bombardovanje... I ko je ta Amerika da se mesa u sve? Van svake pameti.
pa moze ulix, moze loni, popeye i slicni beskicmenjaci koje ne treba popišati ni da gore.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by *deni*

Stvarno je vreme da ode, ako ni zbog čega drugog, ono zbog toga što je čitave 42 godine na vlasti. Tolike godine na vlasti bi i najboljeg čoveka pokvarile do srži, a pošto Gadafi ni kad nije bio na vlasti nije bio u grupi baš najplemenitijih, možemo misliti koliko je do sada ogrezao u sve i svašta.
Ne treba mu više dopustiti da uživa u svojoj ogrezlosti.

kakv inteligentni razlog za bombardovanje. :bljak:
Korisnikov avatar
By Stripi
Aha, znači nisi beskičmenjak ako kažeš, pa dobro, neka Ghadafi poubija svoj čitav narod.
Glede izvještavanja, da li ima borb ili ne, dovoljno govori izjava Ghadafijevog sina (koji mi je na momente ludo zgodan):
"Jedina istina je da u 3/4 Libije poptpuni mir. 3/4 naroda Libije živi u Tripoliju a tu se ne vode nikakve borbe. Dakle, u većini zemlje je mir."
E sad, ako to nije manipuliranje informacijama, ja ne znam šta je.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Korisnik22

Uostalom, smanjivanjem broja drzava bi se napravio korak ka zaustavljanju ratova (jer bi manje ljudi tada imali ''pravo'' na rat protiv nekih drugih, takodje ljudi), smanjivanju gladi u svetu (jer bi se uvecala svest o tome da smo svi ljudi). Trziste bi bilo slobodnije, a i ljudi bi imali vecu slobodu kretanja.
moram dodati da je kod vecine ljudi ugradjen antagonizam prema necemu bez obzira kolika drzava bila. ako treba i jedno selo ce biti protiv drugog sela zato sto tipa jedno ima bolji nogometni klub, a ovo drugo 2% vise turista recimo. mislim da smo na balkanu vec dovoljno naucili o tome.

istina, trziste bi bilo slobodnije i ljudi bi imali vecu slobodu kretanja, no to se moze regulirati i bilateralnim odnosno multilateralnim ugovorima kao sto je to i sada slucaj kod nekih zemalja.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Stripi

Aha, znači nisi beskičmenjak ako kažeš, pa dobro, neka Ghadafi poubija svoj čitav narod.
Glede izvještavanja, da li ima borb ili ne, dovoljno govori izjava Ghadafijevog sina (koji mi je na momente ludo zgodan):
"Jedina istina je da u 3/4 Libije poptpuni mir. 3/4 naroda Libije živi u Tripoliju a tu se ne vode nikakve borbe. Dakle, u većini zemlje je mir."
E sad, ako to nije manipuliranje informacijama, ja ne znam šta je.

meni je dovoljno sto sam u kontaktu sa nasim ljudima koji zive u libiji. a cak i da nisam u toj situaciji, jos uvek imam mozak da mi cnn ne predstavlja izvor pouzdanih informacija, jos uvek pravim razliku izmedju civila i naoruzanih ljudi, jos uvek znam da ni jedna drzava ne bi bacala cvece na naoruzane pobunjenike, jos uvek znam da u takvim okolnostima mora da bude stete i da bi svaka drzava posebno SAD reagovala isto, ako ne i gore. kada se zaista intervenise za zastitu ljudskih prava onda to ne izgleda onako kako je izgledalo u avganistanu, iraku, srbiji, uz to ne izostaje tamo gde je bilo preko potrebno, ali avaj, liberijska privreda moze da ponudi samo gumu.

tako da te tvoje besmislene cnn floskule o gadafijevoj nameri da poubija citav narod ostaju to sto jesu, besmislene.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
NATO upozorio Japan da se mane ćorava posla i reši taj reaktor u naredna 24 sata, jer im je potreban slot za udarnu vest.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sprinter

meni je dovoljno sto sam u kontaktu sa nasim ljudima koji zive u libiji. a cak i da nisam u toj situaciji, jos uvek imam mozak da mi cnn ne predstavlja izvor pouzdanih informacija, jos uvek pravim razliku izmedju civila i naoruzanih ljudi, jos uvek znam da ni jedna drzava ne bi bacala cvece na naoruzane pobunjenike, jos uvek znam da u takvim okolnostima mora da bude stete i da bi svaka drzava posebno SAD reagovala isto, ako ne i gore. kada se zaista intervenise za zastitu ljudskih prava onda to ne izgleda onako kako je izgledalo u avganistanu, iraku, srbiji, uz to ne izostaje tamo gde je bilo preko potrebno, ali avaj, liberijska privreda moze da ponudi samo gumu.

tako da te tvoje besmislene cnn floskule o gadafijevoj nameri da poubija citav narod ostaju to sto jesu, besmislene.
Koliko je meni poznato ti naoružani ljudi su u početku bili demonstranti koji više nisu htjeli Ghadafija. A onda je on krenuo oružjem protiv njih. Šta su se trebali oboružati postit papirićima i kemijskama i pisat mu poruke "Nemoj nas gađati, mi samo protestiramo."?
Korisnikov avatar
By 2kune
Well... Možda sam ja star i senilan pa me CNN može lako savladati... Iako ne gledam njega već Al Đaziru, no, kako sam star i senilan, što ja znam...
Sjećam se da je i na CNN-u i na Al Đaziri, i na HRT-u svugdje gdje sam pogledao, bilo prikazivano da su libijske demonstracije bile jednako mirne kao u svim ostalim arapskim zemljama. I takve su ostale jedno desetak dana. A onda je Gadafi počeo gaziti nenaoružane prosvjednike, prvo u gradu Zovara. Nakon učestalih pucanja po narodu u 7 gradova, prosvjednici su uzeli oružje u ruke. Tog oružja do dan danas imaju mnogo manje od Gadafijevih plaćenika i pristalica kojih je mnogo manje od pobunjenika. Po broju učesnika je svakome jasno da je na jednoj strani narod a na drugoj režim.
Pobunjenici su još i danas neorganizirani, bez oružja i bez jasnog lanca zapovijedanja. Tako im se događaju skaredne stvari poput zarobljavanja tenka s kojim se onda mlađarija vozi pred kamerama u slavlju dok Gadafijevi plaćenici probijaju front gdje bi taj tenk bio nužno potreban. Ili ono s avionom koji su samo sebi oborili. Dakle, pobunjenici su još uvijek zadržali karakter općenarodnog prosvjeda i nisu nikakva efektivna vojska. Što jasno ukazuje da nije u pitanju nikakva unaprijed planirana oružana pobuna protiv jadnog nevinog Gadafija koji je samo dobro donio svom narodu.
Zašto bi se, dovraga, libijci bunili? Pa jako im je bilo dobro pod Gadafijem... U zemlji koja u arapskom svijetu ima skoro pa najviše naftnih izvora, stanovništvo je bilo najsiromašnije. Nezaposlenost je vila najviša u regiji, 21%. Čak 28% stanovništva Libije nema pristup pitkoj vodi. I to sve dok gledaju kako se jedno od najvećih bogatstva na planetu sliva isključivo u gadafijeve džepove. Uza sve to, nemaju nikakvih političkih prava, zakona, ni ustava. Zemlju vodi revolucionarno vijeće koje nije podložno kraju mandata niti izborima. Izbora nema. Jedino što ostaje je pobuna. Jedino što ostaje kao odgovor na masakr jest oružana pobuna.
Ovakvi vaši komentari (čast rijetkim izuzecima) samo zbog umješanosti NATO-a iznimno su jadni. Ovakvo vaše iskrivljavanje stvarnosti i podržavanje krvoločnog gadafijeva režima graniči s apsurdom 90-tih. Srpsko društvo očigledno ima ogroman potencijal mitologizacije politike. Ako ovako razmišlja forumaška gay populacija kako li tek razmišlja tipičan šumadinac? Do zla boga jadno...

Što se bombardiranja NATO-a tiče, samo neke brojke pa sami malko razmislite...
Bombardiranje Beograda u jednom jedinom danu 6. aprila 1941. ubilo je 2 274 osobe. Bombarderi tog doba nosili su od 500 kg do jedva 2 tone bombi.
Mig 29 nosi 4 tone bombi, mig 21 nosi 2 tone bombi.
Najmanji aviona NATO-a, F-16, nosi 6 tona bombi. Najveći bombarder koji je napadao Jugoslaviju, B-2, nosi 22 i po tone bombi.
NATO bombardiranje Jugoslavije trajalo je 78 dana i vršeno je s 1031 zrakoplovom. Poginulo je od 1200 do 2500 ljudi. Zar zaista mislite da je NATO u Jugoslaviji gađao civile?
Da je u ta 78 dana svaki dan bombardiralo Jugoslaviju samo 1000 F-16, bilo bi na vaše usijane glave bačeno 468 000 tona bombi. Zar zaista mislite da je NATO u Jugoslaviji gađao civile?
U Srebrenici je u toku samo 4 dana ubijeno 8000 ljudi. Isključivo puščanim mecima, bez bombi, bez aviona. Zar mislite da je 468 000 tona NATO laserskih pametnih bombi toliko manje učinkovito od Mladićevih primitivnih kalaša? Zar zaista mislite da je NATO u Jugoslaviji gađao civile?
Sarajevo zna kako je to kada vojska gađa civile, Vukovar zna, Osjek, Karlovac, Zadar, Šibenik, Dubrovik... Vi ne znate. NATO bombardiranje koje ste vi osjetili je dječja šala prema onome što je spriječilo.
Ono što je radio Milošević, sada radi Gadafi. Na Kosovu nije bilo nafte. Kosovske rudnike ne iscrpljuju ameri. NATO je učinkovito zaustavio genocid nad albancima. I to je fakt.
Nadam se da će isto tako zaustaviti genocid nad vlastitim narodom koji radi Gadafi i nadam se da će za to u Haagu odgovarati pa makar svu libijsku naftu ukrali francuzi, englezi i ameri.
Uostalom, ameri ne vode ovaj show u Libiji. To vode francuzi. Po svemu sudeći, to je akcija bez uplitanja pješadije. Upitne je vrijednosti i velika je mogućnost nevinih civilnih žrtava jer je Gadafi svoje trupe sakrio u gradove. Broj civilnih žrtava bit će vjerojatno mnogo veći nego za bombardiranja Jugoslavije. Ali, baš kao i libijski narod koji je pozvao UN na tu akciju, sretan sam što će zločinac biti zaustavljen. Jer bi Gadafi pobio mnogo više civila.
NATO je ubio 2500 civila, Mladić 8000. Očito, Gadafi je mnogo veće zlo od NATO bombardiranja.
A vi se slobodno držite Gadafija. Jer je Kosovo zaista srce Srbije. Ili je NATO bombardiranje mnogo strašnije od svih ostalih pokolja na svijetu. One kojima je Kosovo srce Srbije mnogo više cjenim nego one kojima je NATO bombardiranje najveći pokolj u vasceloj istoriji. Jadno...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by 2kune

A vi se slobodno držite Gadafija. Jer je Kosovo zaista srce Srbije. Ili je NATO bombardiranje mnogo strašnije od svih ostalih pokolja na svijetu. One kojima je Kosovo srce Srbije mnogo više cjenim nego one kojima je NATO bombardiranje najveći pokolj u vasceloj istoriji. Jadno...
ko se drzi gadafija?

kakve kosovo ima veze sa ovim?

nato bombardovanje nije strasnije od mnogih pokolja.

nato dominacija svetom & svetskim ratovima, doduse, jeste.

kao i ta cinjenica da tu naftu preuzimaju te drzave.

..

kako vole da kazu oni koji su zagovornici bombardovanja...

..'in the long run'...

..nije ovde bitno koliko ce gadafi ostati na vlasti. nije cak bitno ni koliko ce ljudi izginuti.

..

bitno je samo da li ce jedna organizacija preuzeti kontrolu nad vecim delom sveta & svetskih resursa.
Korisnikov avatar
By 2kune
ako Kosovo s ovim nema veze i ako je sve što se događa na bliskom istoku samo pitanje nafte, onda ti imaš jako ograničeno gledanje na stvari...
kako misliš da francuzi i englezi mogu doći do libijske nafte? zašto su se ameri zadržali isključivo na pružanju nužne podrške? zašto su se njemci povukli iz svega? kakvu ulogu u svemu imaju arapska liga i afrička unija? eto, odgovori na ta pitanja pa ćeš možda uvidjeti da nije sve onako kako je Milošević govorio za vrijeme NATO bombardiranja a dan danas se u Srbiji papagajski ponavlja...
Korisnikov avatar
By svejedno
kako je milosevic govorio nemam pojma, nisam slusao.

..

nisam ni rekao da je pitanje samo nafte. pitanje je kontrole.

dominacije svetom. nezadrzivo mesanje prstiju svuda.

..

englezi i francuzi do nafte - preko sledece vlade. pa privatizacije, verovatno. etc.

amerika - ne sme da zapocne ...sama...jos jedan rat. nuzna pomoc je ..dovoljna.

..

za nemce sam i sam iznenadjen, ali mozda ima neke veze sa merkelovom i njenim poljuljanim odnosima sa arapima. ali to vec nemam pojma, iskreno, kazem, i sam sam pomalo iznenadjen.

..

srpske medije ne pratim.

..

rado bih ostao da se igram jos, ali moram idem napolje.

pisemo se .)
Korisnikov avatar
By 2kune
ipak si potpao pod atmosferu... kontrola, kontrola... gdje bi uostalom UN trebao da mješa prste? sigurno ne u stanje na ovoj planeti... jerbo je ovo planeta gdje svaki diktator ima svoj zaštićeni atar... :roll:

kakva sljedeća vlada? ako se ne može znati tko će sljedeći biti na vlasti u Egiptu, kakva je sigurnost za to u Libiji? da su išli tom logikom, vratili bi Gadafija na vlast, on im je revno služio svo ovo vrijeme. imaš dvije opcije, ili se informiraj sam ili primi mišljenje iz okoline.

njemci su se povukli jer je akcija krajnje rizična i bilo bi veliko tehničko čudo da ne izazove velike kolateralne žrtve. ako ne izazove, onda neće biti učinkovita jer neće gađati nikoga.
Korisnikov avatar
By Stripi
Treba ukinut Vijeće Sigurnosti i svi bi bili skroz zadovoljni. Ma u biti, zašto stati na tome? Ukinuti one masone od UNa i sve pet.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by unic0rn

Neverovatno je kada se ljudi ne mogu sloziti oko cinjenice da je bomba = zlo.
nevjerojatno je da se o politici razmislja na nivou petogodisnjaka.

bomba je zlo, sladoled je super. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Hans

Mnogi od tih demonstranata su strani plaćenici i to se uveliko zna.
really? moze dva-tri linka na potkrijepe to 'uveliko znanje'. :)

jer koliko ja povezah iz brojnih medija koje pratim, bas je gadafi bio taj koji je doveo strane placenike (npr iz čada) da pucaju po libijskom narodu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jeeebote.

Znaci kada neko iz Srbije kaze da je protiv bombi to je odma egocentricni bullshit a kada vas nekoliko iz Hrvatske konstantno, godinama trabunja iskljucivo o Milosevicu i Kosovu kako bi provociralo nacionaliste i isticalo upravo svoj deo balkanske ratne price to je sve OK i krasno. Opsesija i egocentricni bullshit je i jedno i drugo. Traziti opsesivno neki closure i priznanje o bilo cijoj krivici i odgovornosti na peder forumu je stvarno tuzno.

Za pocetak dozvolite da neko bude kategoricki protiv bacanja bombi. Natovih, Gatadijevih, JNA bombi, severnokorejskih i svih ostalih.

I na kraju dozvolite da neko bude protiv Nato bombi ne samo zbog Jugoslavije nego pre svega zbog Iraka i Avganistana, a vrlo verovatno i Irana; te zbog ociglednih motiva te intervencije koji nemaju veze sa spasavanjem naroda Libije od diktatora.

Na kraju se bojim samo da ne ispadne nesto tipa da kao u Iraku nema nuklearnog naoruzanja, ili da nema cika Osame u Afganistanu, ili da, dicice ti se patka na ovo, su masakr u Racku pocinili sami UCKovci.

Ja sam svakako protiv Gadafija i ceo ovaj show koji izvodi je debilan i retardiran i ne znam je li jedini nacin da se to spreci (bio) da ga se zasuje NATO bombama. Ako 100% jeste onda neka drmaju ali ako nije onda j-e-b-i-g-a.
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by Popeye

jer koliko ja povezah iz brojnih medija koje pratim, bas je gadafi bio taj koji je doveo strane placenike (npr iz čada) da pucaju po libijskom narodu.
Gospode boze.
Korisnikov avatar
By Stripi
.

Za pocetak dozvolite da neko bude kategoricki protiv bacanja bombi. Natovih, Gatadijevih, JNA bombi, severnokorejskih i svih ostalih.

Ali, koje je rješenje protiv Ghadafijevih bombi koje su također zlo? Kako to zaustaviti?
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by harlequin
Originally posted by svejedno

zato sto je centralizovana vlast, banka & vojska.... losa stvar.

..

ako ne kapiras zasto, jbg.

peporucujem knjige '1984', 'vrli novi svet', 'mi' i tome slicne.
Vec je rekao.
Originally posted by ultraviolet

evo sad ona ćurka naša priča kako je mirno tamo. ko koga jebe tu.
Isto sam slusala da je mirno, cula sam da Srbi koji su spaseni, nisu znali zbog cega su spasavani i gledala reportazu na Pinku, gde su prikazali neostecene kvartove koji su navodno sravnjeni sa zemljom...

Zato mi je malo dobila na tezini ideja da se mnogo manipulise informacijama i ljudima i da iza toga neko stoji.

Zasto je nemoguce da iza cele ove price stoji nafta, a da su pobune naduvane i inicirane?

Ili zato bi Pink imao razloga da folira takav izvestaj sa
terena?

Ne tvrdim nista, prosto bih volela da mi neko objasni..
Naravno!Ne mogu da verujem da neko ne vidi koliko je to ocigledno.
Korisnikov avatar
By Srklet

ma to uopce nije upitno. ti si, lajk, veliki pacifist. jej, kul.
no, time je manje-vise zavrsen tvoj doprinos bilo kakvoj raspravi o libiji, jer si se postavio izvan realnosti. ti si protiv bombi, a vjerojatno si i protiv metaka. a eto u libiji gadafi baca bombe i puca metke, a pobunjenici samo pucaju metke. ali ti si protiv svega toga. kul. sad jos samo da se u libiji (fejsbukom? :lol: ) prosiri tvoj zarazni pacifizam i stvar je rijesena. :party:

ostaje cinjenica da s tvojim stavom gadafi nastavlja ubijanje vlastitog naroda. jej. ali princip je vazan. bombe = zlo. onaj drugi principi bas i nije tako vazan. gadafi = zlo. taj princip, jel.
Ja sam svakako protiv Gadafija i ceo ovaj show koji izvodi je debilan i retardiran i ne znam je li jedini nacin da se to spreci (bio) da ga se zasuje NATO bombama. Ako 100% jeste onda neka drmaju ali ako nije onda j-e-b-i-g-a.
to sto radi gadafi nije 'debilno i retardiran', to je jebeni zlocin protiv vlastitog naroda. ako se maknes i teen kategorija 'debilno' i 'retardirano', a pokusas shvatiti sto se konkretno dogadja, mozda uvidis da ti je tvoj principjelni stav prazan ko kvaran zub.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Blond Brat

Ne razumem kako neko moze da podrzi NATO bombardovanje... I ko je ta Amerika da se mesa u sve? Van svake pameti.
pa moze ulix, moze loni, popeye i slicni beskicmenjaci koje ne treba popišati ni da gore.
lol, pa beskicmenjak si ti, jarane. :maji:
ili uspravne kicme trcis na kosovo da branis srce srbije? :trep: jesil ono hrabro out ili si beskicmena ormarusa? :trep: jesi li u srbiji dio vecinskog razmisljanja i mentaliteta ili zastupas nepopularne stavove? :trep:

jebote, koji je to svijet izvrnutih vrijednosti i deluzija. :wow:
Korisnikov avatar
By TheTree
.

Ali, koje je rješenje protiv Ghadafijevih bombi koje su također zlo? Kako to zaustaviti?
Prvo,moguce je da te bombe ni ne postoje,vec da je to samo prica kao razlog za NATO bombardovanje..Mozda..I pred nase bombardovanje su isle neke cudne slike navodno iz Beograda,koje nisu imale veze sa stvarnoscu..

Drugo,ko kaze da ti pobunjenici nisu zapravo bad guys?Jer,otkud mi pa znamo..

Trece,imali smo i mi takve 'jadne pobunjenike' ali zbog njih dobismo i mi bombe,i na kraju nam okrnjise teritoriju.'Jadni pobunjenici',zar nije bilo tako?I zar je to bilo fer?A zasto se to desilo?Jer su se drugi umesali u nase dvoriste.

Ne verujem da je tako tamo,ne verujem!
By Hans

Ne živim na internetu.
Korisnikov avatar
By unic0rn

kenjkenjkenj, kenj kenj, kenj, kenjkeeenj, kenj.
evo dajem ti zeljenih 2 sekunde paznje a sad odleprsaj negde da se hvalis sto ti je ukazana ta chast.

''
Korisnikov avatar
By unic0rn
.

Ne znam.. Za pocetak je li mu uskracena sva verbalna i neverbalna podrska u svetu koja njegovoj ludoj glavi omogucava da misli da ako ponovo osvoji Libiju ce sve biti ok. Verovatno nije, jer prvo mu je Berluskoni pevao pesmice preko telefona da bi evo i kad je akcija pocela nekoliko zemalja odustalo, nekoliko samo podrzavalo, nekoliko akcijalo a nekoliko se snebivalo. Svako ce kad vidi tu neodlucnost i neslogu da pomisli da ce njegova goreti do zore.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!