Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by DinaZnaš kako će da se izbore? Tako što će da nauče da se iskontrolišu i prvo spuste roletne i puste vodu u kupatilu da komšije ne čuju dete, pa tek onda krenu da ga biju.
Roditelji ce ako taj zakon zazivi, a ja se nadam da hoce, morati da nadju nacina da se izbore sa tim raznim tipovima dece i situacija.
Originally posted by MarsA jel mogu ja vas da zamolim da prestanete da se ganjate? Ok, ne slazete se. Ajde zajebite licnu osnovu.
Imam ja ceo forum, dečko.
Ovo nije spamovanje teme.
Sa tvojom pameću i literarnim uzorima pre si ti za forumsko zabavište, zato ne budi bezobrazan i ne vređaj celu jednu grupu ljudi ovde.
Originally posted by Leon WalrasSok terapija..
@Mars: Nacelno postoje dva metoda - graduelizam i sok terapija. Kazu da nema konacnog odgovora koji je bolji.
Meni je bliza sok terapija.
Originally posted by Hys.Ja ću za tebe da uradim i više, ali ne može on kad mu skreneš pažnju na kontradikciju da određuje ko je intelektualno dorastao nekoj temi a ko ne, i da getoizira ljude.
A jel mogu ja vas da zamolim da prestanete da se ganjate? Ok, ne slazete se. Ajde zajebite licnu osnovu.
Kad vas molim lepoBudite veliki decaci.
Originally posted by Mars
Originally posted by DinaZnaš kako će da se izbore? Tako što će da nauče da se iskontrolišu i prvo spuste roletne i puste vodu u kupatilu da komšije ne čuju dete, pa tek onda krenu da ga biju.
Roditelji ce ako taj zakon zazivi, a ja se nadam da hoce, morati da nadju nacina da se izbore sa tim raznim tipovima dece i situacija.
Originally posted by Magepa im treba batinama objasniti sta je dobro a sta ne?
Originally posted by ZwezdicaApsolutno se slažem! BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA! Ja ne da sam zahvalan svojim roditeljima što su me tukli kada sam bio klinac nego PREZAHVALAN! Da nisu to radili, sada bih bio RAZMAŽENO DERLE koje niko ne može da podnese!
Ma bre batine su iz raja izasle!
Po dupetu pa da vidis kako ce da se ponasa lepo!
Nama koje su roditelji tu i tamo malo shljepnuli kada preteramo nista ne fali.. Ajde molim te, pun mi je kurac povladjivanju danasnje dece, kao da su samo ta deca na svetu deca i da pre njih ni jedno dete hodalo zemljom nije, kao prema malim bogovima se ponasaju...![]()
Oni koji smatraju da decu ne treba tući ili žive u "utopističkim idejama" ili ne shvataju da deca NEMAJU RAZVIJENU SAVEST I ČESTO NE ZNAJU ŠTA JE DOBRO A ŠTA NE. I ne samo to, već u vrlo mladom dobu, ne mogu ni da razumu ništa drugo do "prijatnog" vs "neprijatnog" osećaja (aka nagrada vs kazna)
Deca se moraju "izdresirati" kao vrlo mala jer će u protivnom posle izrasti u monstrume, kretene, psihopate itd. Kada vidim danas sva ta razmažena derišta, dođe mi da ispedbijam i njih i njihove slabiće od roditelja!
Ovaj zakon em što se neće (a ne bi ni trebalo) poštovati, već neće dugo ni trajati jer će "pametnice" koje su ga lupile skontati šta će to napraviti od njihove dece: TOTALNE KRETENE!
Originally posted by ZwezdicaHe....Sisanje i satiranje.
Sok terapija..![]()
![]()
![]()
Originally posted by Dinapomenuo sam izolovan sistem u smislu da, iako si ti-tvoje vaspitanje najbitniji faktor koje ce od deteta da napravi ovakvu ili onakvu osobu, postoje jos i gro drugih stvari koje u zavisnosti od deteta do deteta uticu na njega u manjoj ili vecoj meri. posebno u pubertetu kada si ti sa detetom odsvirao sta si imao da odsviras u dotadasnjem vaspitanju. ali ostavimo to za smatranje sta je ispravno i bolje, a sta nije.
Ja sam protiv fizickog kaznjavanja deteta. Bilo bi dobro da nema ni drugih vrsta kazni ali o tome vec moze da se raspravlja. Upravo sto ne zivimo izolovano nego u drustvu uvode se zakoni a trebalo bi da se radi i na obrazovanju uz njih. Roditelji ce ako taj zakon zazivi, a ja se nadam da hoce, morati da nadju nacina da se izbore sa tim raznim tipovima dece i situacija. Ta situacija sa stekerom je vrlo jednostavno resiva jer postoje poklopci za stekere, neke ce biti malo teze ili bas teze resiti... Ali mislim da ce upravo ovaj zakon i slicni uozbiljiti ljude, otezati im da olako donose odluku o roditeljstvu, naterati ih da promisljaju svoje ponasanje, da vise razmisljaju o licnosti deteta. One koji to inace cine zakon nece ni doticati...
Originally posted by Hys.nes imati vise cimanja posto likove kao sto je mars prestanem u jednom trenutku da citam i to je to.
A jel mogu ja vas da zamolim da prestanete da se ganjate? Ok, ne slazete se. Ajde zajebite licnu osnovu.
Kad vas molim lepoBudite veliki decaci.
Originally posted by scout_finchNisam mislio da decu treba zlostavljati. Sve ima svoju granicu. Ali kada malo dete uradi neku glupost treba mu lupiti ćušku da skonta da tako nešto ne sme da radi jer mu u protivnom sledi kazna. Kada dete malo naraste da može da te razume, e onda mu verbalno objašnjavaš šta sme a šta ne sme. Ako te opet ne posluša, onda mu opet lupiš ćušku i da vidiš kako će vremenom naučiti šta sme a šta ne sme.
Originally posted by Magepa im treba batinama objasniti sta je dobro a sta ne?
Originally posted by ZwezdicaApsolutno se slažem! BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA! Ja ne da sam zahvalan svojim roditeljima što su me tukli kada sam bio klinac nego PREZAHVALAN! Da nisu to radili, sada bih bio RAZMAŽENO DERLE koje niko ne može da podnese!
Ma bre batine su iz raja izasle!
Po dupetu pa da vidis kako ce da se ponasa lepo!
Nama koje su roditelji tu i tamo malo shljepnuli kada preteramo nista ne fali.. Ajde molim te, pun mi je kurac povladjivanju danasnje dece, kao da su samo ta deca na svetu deca i da pre njih ni jedno dete hodalo zemljom nije, kao prema malim bogovima se ponasaju...![]()
Oni koji smatraju da decu ne treba tući ili žive u "utopističkim idejama" ili ne shvataju da deca NEMAJU RAZVIJENU SAVEST I ČESTO NE ZNAJU ŠTA JE DOBRO A ŠTA NE. I ne samo to, već u vrlo mladom dobu, ne mogu ni da razumu ništa drugo do "prijatnog" vs "neprijatnog" osećaja (aka nagrada vs kazna)
Deca se moraju "izdresirati" kao vrlo mala jer će u protivnom posle izrasti u monstrume, kretene, psihopate itd. Kada vidim danas sva ta razmažena derišta, dođe mi da ispedbijam i njih i njihove slabiće od roditelja!
Ovaj zakon em što se neće (a ne bi ni trebalo) poštovati, već neće dugo ni trajati jer će "pametnice" koje su ga lupile skontati šta će to napraviti od njihove dece: TOTALNE KRETENE!
da, batinama treba spreciti da postanu monstrumi i psihopate.![]()
nekad ne verujem sta sve ovde procitam.
Originally posted by spliffYou are free to try
da te tjushenem ja po jajima pa da vidimo kako the da ti se svidi
Originally posted by spliffma jok kad god napravi sranje ti mu daj joint da ispusi da se smiri.
da te tjushenem ja po jajima pa da vidimo kako tje da ti se svidi
Originally posted by Sprinterhahaha
Originally posted by spliffma jok kad god napravi sranje ti mu daj joint da ispusi da se smiri.
da te tjushenem ja po jajima pa da vidimo kako tje da ti se svidi
Originally posted by MarsJa se nadam da neće biti potrebe za tim. Ali nikad se ne zna... Ja smatram da koja ćuška može da bude korisna ukoliko je zaslužena.
Simptomatično je da već sada vatreno zastupate ideju batinanja u vaspitne svrhe iako možda u slučaju vaše buduće dece uopšte neće biti potrebe za tim.
Originally posted by scout_finchU tim slucajevima je cuska po ruci idealna prevencija.
cuska po glavi?
uf.
mislim da bi bio red da i ja dobijem opomenu.
Originally posted by unic0rn
Mislim da je to super ne samo zato sto verujem da ne treba lemati decu nego zato sto ce se valjda buduci roditelji zamisliti u shta se upushtaju.
Trenutno je dovoljno da se nadju dvoje kojima se trpa ili ima dete i tako se izrodi jedno malo ni krivo ni duzhno, a roditelji ga ili nisu planirali (kolko takvih sluchajeva znam!), ili kada su ga dobili su shvatili shta su napravili.
Hocu reci da, iz navike, nemoci a podosta i iz neinteresovanja ce roditeljima najlakshe biti da batinaju umesto da se konsultuju s struchnim licima ili razumeju probleme deteta.
Zato nije dovoljno samo zabraniti batinanje nego nekako obrazovati ljude da shvate sta zapravo znachi roditeljstvo, jer nije svako za to.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!