Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By mythe
Originally posted by Stripi
Jaca, miljenica Vranje bila od 1995e do danas? U SDP? HSS? HNS? SDSS? Ne! Jadranka Kosor je bila svo to vrijeme u HDZu, Vranjo je gladio po umilnim obraščičima, ona Sanadera gladila po kosi i vječno uz njega stajala. I usput nije protiv te iste korupcije ni glasa pustila, čak dapače, uvijek je bila na braniku HDZove nevinosti.
Dakle, čekajte ipak malo prije nego počne sticati vaš rispekt.
jao, jao! Covjece, jer to najvaznije, gdje je ona bila "od 1995. do danas"? Si ti cuo za "dati nekome sansu , "promeniti se" , "promeniti stranu"! Isto tako si pisao u jednom drugom topicu za Biljanu Plavsic i Ivicu Dacica, mada su se ovo dvoje itekako primenili i stali odredjenog momenta na pravu stranu. Za pametnog, liberalnog, fleksibilnog, obrazovanog, modernog i sirokomisleceg coveka sasvim dovoljno, nisu nam potrebne neke dodatne "eticke spike". Uostalom, za Ivicu Dacica je npr. americki ambasador u Beogradu jasno rekao "covek se promenio, Amerika je zemlja koja svakome daje drugu sansu i gospodin Dacic je od nas dobio vizu na 5 godina". Isto tako i za Jadranku Kosor, cuj ako svi ti predsjednici, premijeri, ministri i ostali visoki duznosnici iz EU i USA ne spominju Kosorki njenu proslost , zasto joj ti to spominjes??? Ugledaj se malo na istinsku europsku kulturu, nacin razmisljanja i zivljenja, jer drugacije, bez uvrede, zvucis kao moj deda i njegova generacija, ona njihova staracka shvatanja i razmisljanja.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne, nisu se promijenili i kod toga i stojim. Eto, baš je Biljka dala jučer intervju RTRSu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stra ... 71297.aspx
a tu provjerite, kome se se gleda i sluša, koliko se to gospođa Plavšić promijenila
http://rtrs.tv/av/player.php?id=4773&x=1
Baš i ne odstupa od svojih stavova. Tako da, molim te, više mi ne spominji te njihove "promjene" jer se ne mijenjaju. A ti, ako već glumiš naivnost, onda se bolje pripremi pa probaj dokazati suprotno. Nisi dokazao onomadne ništa, pa nećeš ni sad.
To što ja tebi zvučim kao tvoj deda jest to što ti toliko skučeno razmišljaš i tolike te pale te uštogljene desničarsko-fašističke figure, da ništa ni ne vidiš ni ne čuješ.
Jadranka Kosor se nije promijenila, ona samo ponavlja scenarij otprije par godina. Ja bih volio da sam u krivu, radi svih nas koji tu živimo, no veća je vjerojatnost da nisam.
By mythe
Mislim da sam ti vec odgovorio glede Plavsicke - u odredjenom momentu uradila je pravu stvar i meni je to doovljno, ne zato sto sam "naivan , "glup" ili "zaboravan" nego jednostavno sam naucio u zivotu podvuci crtu i preci preko nekih stvari. Tako i ovde.

A ne znam zasto izbjegavas odgovoriti na pitanje glede stavova zvanicnika EU i USA glede Kosorke i Dacica na primjer - ako njima ne smeta njihova proslost i to im ne naturaju na nos, zasto tebi smeta???

P.S.
to je nesto slicno kao i u zivotu, posvadjas se sa nekim, ali nakon nekog perioda(nekad duljeg, nekad kraceg), sretnes tu osobu i jednostavno joj kazes "pa gde si ti, pa sto te nema sve ovo vreme, ajde da popijemo nesto, ajde bratjela moj.." i podvuce se crta i krene dalje....
Korisnikov avatar
By Stripi
A šta je to Biljana Plavšić napravila pametno u bilo kojem trenutku? I za koga?
A što se tiče američkih i inih pohvala....svojedobno je Milošević bio faktor stabionosti na Balkanu. Toliko o tome.
Nemam ja šta tu podvlačiti crtu, jer nismo se posvađali Jaca i ja, nego je HDZ, kojem je ona trenutno na čelu a deset godina je u vrhu stranke, svojim ponašanjem uništio ovu zemlju. I sad bih ja tu trebao podvlačiti crtu, njih 4000 članova sjebalo nas 4 500 000. Trebaš stvarno biti kreten pa da te tako nešto oduševljava.
By mythe

A šta je to Biljana Plavšić napravila pametno u bilo kojem trenutku? I za koga?

za medjunarodnu zajednicu i mir u Bosni. Okrenula se 1997. protiv Karadzica i njegove lopovske ekipe, pocela da saradjuje sa Zapadom i na koncu u januaru 1998. ucestvovala u formiranju prve NE-SDS Vlade RSp skupa sa muslimanskim poslanicima u Skupstini RSp. Zaboravio?
Korisnikov avatar
By Stripi
wow! Okrenula se 97e protiv Karadžića a od 92-97 je sa Radovanom ratovala po gudurama. Možemo li onda reći da je zapravo Biljana mudrim petogodišnjim ratom zapravo stvarala prostor da napravi pravi potez? Pa ti si jednostavno zabavan! :love:
By XanaX
Stripi, nije... Sjeti se: "Biljana platno beleše..." (Of, aman, Biljo! Ostavaj Biljo, Domestos, ubava e tatkovina, ubava naša tatkovina!)
By mythe

wow! Okrenula se 97e protiv Karadžića a od 92-97 je sa Radovanom ratovala po gudurama. Možemo li onda reći da je zapravo Biljana mudrim petogodišnjim ratom zapravo stvarala prostor da napravi pravi potez? Pa ti si jednostavno zabavan! :love:
jeste, ratovla je pre toga sa Radovanom po gudurama, jeste Dacic bio jedan od ljudi bliskih Milosevicu, jeste Kosorka bila jedna od najblizih Sanaderovih suradnica etc.... pa sto? jel bi bilo bolje da se nisu promenili?

a link koji si nam dao da bi "se uvjerili da se Bilja nije promenila" je ustvari priocenje 'Stranke za BiH', mislim kome je to relevatno za davanje ocene o Bilji? Misljenje jedne muslimansko-ekstremisticke stranke! A drugi link - pa tamo ona jasno kritikuje lopovsku i ratno-profitersku Vladu Gojka Klickovica i uopce cele te bande oko Karadzica, Krajisnike, Mome Mandica i ostalih lopova.

Kao sto rekoh, meni je vazno sta neko radi u datom momentu, a ne proslost. I ne postavljam mnogo ta eticko-moralna pitanja, jednostavno gledam na pragmaticnu stranu.

Uzgred, ima jos jedan lik, liko koji najvise opstaje na politickoj sceni zemalja bivse Jugoslavije, lik koji je predvodio rezerviste u napadu na Dubrovnik, bio jedan od najblizih Milosevicevih suradnika, a onda isto te 1997. mu okreno ledja jer je uvidio da se blizi kraj velikom sefu. Uz to, taj lik je najveci lopov i mafijas od svih politicara ex-YU, stoji iza sverca cigareta, iza desetina ubistava, covek koji je zloupotrebio funkciju predsednika Vlade one Crne Gore i priznao laznu i na terorizmu nastalu 'drzavu' Kosovo (a najvise da bi siptarski trgovci heroinom oprostili njegovom bratu Aci dugove)...mozemo malo i o Milu lopovu i ubici, he?
By XanaX
Originally posted by mythe

.... pa sto?

... u datom momentu, a ne proslost...

... ta eticko-moralna pitanja...

... gledam na pragmaticnu stranu...

... ima jos jedan lik...

... najvise opstaje na politickoj sceni...

... okreno ledja jer je uvidio da...

... he?
Korisnikov avatar
By Stripi

jeste, ratovla je pre toga sa Radovanom po gudurama, jeste Dacic bio jedan od ljudi bliskih Milosevicu, jeste Kosorka bila jedna od najblizih Sanaderovih suradnica etc.... pa sto? jel bi bilo bolje da se nisu promenili?
Bilo bi, jer bi onda čak i tebi bilo jasno o kome se radi. Ovako, oš uvijek ima slabašnih ljudi koje očas zaludi.
a link koji si nam dao da bi "se uvjerili da se Bilja nije promenila" je ustvari priocenje 'Stranke za BiH', mislim kome je to relevatno za davanje ocene o Bilji? Misljenje jedne muslimansko-ekstremisticke stranke! A drugi link - pa tamo ona jasno kritikuje lopovsku i ratno-profitersku Vladu Gojka Klickovica i uopce cele te bande oko Karadzica, Krajisnike, Mome Mandica i ostalih lopova.
Pogotovoo naj dio gdje optužuje srebreničke žene koje su zaradile na svojoj tuzi. Kurve jedne, kako se samo usuđuju da idu i mole se na grobove svojih najmiliih? Gospođi Biljani se sve to jako gadi. Jer, ona se ipak promijenila tako što je sjebala Radovana kako bi pridobila vlast samo za nju. Kakva očaravajuća promjena, divota jedna.
Korisnikov avatar
By Srklet
cisto pragmaticno gledajuci, ono sto je plavsicka napravila 1997. je bilo dobro za BiH. u tom trenutku.
By mythe

Bilo bi, jer bi onda čak i tebi bilo jasno o kome se radi. Ovako, oš uvijek ima slabašnih ljudi koje očas zaludi.

dakle tu smo batice - bolje bi bilo da je 2002 na unutarstranackim izborima prevagnula Pasaliceva struja, a kad se to nije dogodilo i Sanader ipak pobedio, onda da je barem Sanaderov puc od pocetka januara 2010 uspio jer onda bi "ljudi uvidili sto je ustvari HDZ, razocarali bi se, a dio glasova pokupila moja Vesnica i njen HNS". Jel se o tome radi, "sto gore, to bolje, a da bi moja stranka i moja Vesnica pokupila glasove nezadovoljnika". Pa eci to tako batice, jasno i otvoreno bez onih moralno-etickih spika.

P.S.
Ali Vesnica nikada nece postati premijerka, mozda joj se bude dalo da bude ministrica vanjskih poslova, ali i to opet ne zato "jer to tako treba", nego iz pragmaticnih razloga, kada vec ima ugled kod pojedinih u EU, pa ajde da taj njen ugled iskoristimo.
Korisnikov avatar
By erkondisn
da bude joj se dalo?!?

pa ona jedva to ceka!

eno pri zadnjim izborima su, umjesto da su vec prije s SDP-om usli u koaliciju, HNS je oklijevao i pregovarao dugo s njima jer je cacic trazio dopremijersku fotelju, a vesna da je ministrica vanjskih... na kraju su se cak i dogovorili ali je bilo kasno, trebali su to obaviti prije tih izbora i amen...
Korisnikov avatar
By Stripi

dakle tu smo batice - bolje bi bilo da je 2002 na unutarstranackim izborima prevagnula Pasaliceva struja, a kad se to nije dogodilo i Sanader ipak pobedio, onda da je barem Sanaderov puc od pocetka januara 2010 uspio jer onda bi "ljudi uvidili sto je ustvari HDZ, razocarali bi se, a dio glasova pokupila moja Vesnica i njen HNS". Jel se o tome radi, "sto gore, to bolje, a da bi moja stranka i moja Vesnica pokupila glasove nezadovoljnika". Pa eci to tako batice, jasno i otvoreno bez onih moralno-etickih spika.

P.S.
Ali Vesnica nikada nece postati premijerka, mozda joj se bude dalo da bude ministrica vanjskih poslova, ali i to opet ne zato "jer to tako treba", nego iz pragmaticnih razloga, kada vec ima ugled kod pojedinih u EU, pa ajde da taj njen ugled iskoristimo.
A loše je navijati za neku političku opciju iz kojih točno razloga? I ja ne glasam za HNS, ja glasam za SDP. Za Vesnu sam glasao na predjedničkim izborima.
Osim toga, šta se tebi zamjerila Vesna Pusić osobno? Nije imala neku handžar diviziju koja bi poklala nekoliko desetaka tisuća ljudi? To te jebe?
A tvoje ludilo nema granice. Dakle, optužuješ me da ja ovdje, na gay-serbija forumu, agitiram za Vesnu Pusić, jer tvrdim da se Jadranka Kosor nije promijenila? Bravo, svakim tvojim postom ja sve više uživam.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ja hocu da se sve te tri pomenute politichke cure (Bilja, Jaca i Vesnica) lepo izljube i pomire! :lezkiss: trojni, dobro bilo Bilja ili Jaca moze Vesnici u dvojnom kiss-u lickati picu. Vesnica je uvek bila pacifistica, ali ako bi i one dve da se promene nabolje, treba im mozda dati shansu. :hvala:
By mythe

P.S.
A loše je navijati za neku političku opciju iz kojih točno razloga? I ja ne glasam za HNS, ja glasam za SDP. Za Vesnu sam glasao na predjedničkim izborima.

tocno, nije lose navijati ni za jednu politicku opciju, no zivo me interesira jel isto mislis ako netko glasuje za HDZ ili HSS ili HSP ?

Dobro, glasas za SDP, ali to nije razlog da zelis da u suparnickoj stranci prevladaju ekstremne struje kako bi tvoja politicka opcija dosla na vlast. Da sam recimo stariji, odnosno da sam bio 1990. punoljetan i mogao glasati etc...nikada ne bih razmisljao na nacin " e bolje da je u SKH-SDP pobijedila dogmatska srpsko-komunisticka struja, nego Racanova reformisticka", mene osobno svaki napredak i modernazacija u SDP raduje, cak mislim da bi najbolje resenje za Hrvatsku bila tzv. "velika koalicija" :B
By mythe
Originally posted by Vel boy

Ja hocu da se sve te tri pomenute politichke cure (Bilja, Jaca i Vesnica) lepo izljube i pomire! :lezkiss: trojni, dobro bilo Bilja ili Jaca moze Vesnici u dvojnom kiss-u lickati picu. Vesnica je uvek bila pacifistica, ali ako bi i one dve da se promene nabolje, treba im mozda dati shansu. :hvala:
vidite VelBoy, ipak vas je zivot u zemlji napredne zapadne civilizacije necemu naucio :) da svakome treba dati drugu sansu, jedino sto u Biljinom slucaju to malo korigirao sa "treba je pustiti da na miru provodi penzionerske dane" jer govoriti o drugoj sansi ako netko ima 80 godina je cak pomalo sarkasticno :D

P.S.
umesto Bilje, moze onda Ivica Dacic u taj trojac
Korisnikov avatar
By Stripi
tocno, nije lose navijati ni za jednu politicku opciju, no zivo me interesira jel isto mislis ako netko glasuje za HDZ ili HSS ili HSP ?
Za HSP definitivno ne znam zašto bi neko ovih dana uopće glasao, ali ajde de, neka mu bude.
Za sve ostale mi je tako svejedno, to je bit demokracije. Da HDZ pokaže nešto čime bi zadobio moje povjerenje, kada bi pokazao da želi nešto drugo osim pukog držanja vlasti jeftinim političkim sloganima kojima pali ovakve poput tebe, kada bi izašao sa pravim idejama ja bih glasao za njih. Evo, da pokažu u roku ovog mandata par poteza ja bih glasao da oni ostanu na vlasti.
Dobro, glasas za SDP, ali to nije razlog da zelis da u suparnickoj stranci prevladaju ekstremne struje kako bi tvoja politicka opcija dosla na vlast. Da sam recimo stariji, odnosno da sam bio 1990. punoljetan i mogao glasati etc...nikada ne bih razmisljao na nacin " e bolje da je u SKH-SDP pobijedila dogmatska srpsko-komunisticka struja, nego Racanova reformisticka", mene osobno svaki napredak i modernazacija u SDP raduje, cak mislim da bi najbolje resenje za Hrvatsku bila tzv. "velika koalicija" :B
Ja definitivno ne znam o čemu ti pričaš? JA govorim o tome da se stvari u toj stranci ne mijenjaju. Oni samo zamijene svoje protivnike kako bi se domogli vlasti. Sve ostalo ostaje isto. Tu i tamo nabace koji makeup, ostalo sve ostaje kako je i bilo. Pa i sve ove afere koje je potegao neko drugi a ne Jaca, i koje se potežu već godinama, baš me zanimaju kako će završit. Do sada su optuženi vodili a sud i pravna država gubili. Pa ti vidi.
By mythe
a sto je to SDP uradio za 4 godine vlasti? Rijesio neku veliku aferu ili uhapsio Gotovinu mozda?

Ne znas o cemu pricam - pa da recimo ti (i ne samo ti) zelis i zelite stanje tipa "sto gore, to bolje" , (potajno) zalite sto Sanaderov puc nije uspio jer bi onda , moram i ja to priznati', poraz HDZ na izborima sledece godine bio siguran. Ovako, videcemo jos, ako do sledecih izbora Hrvatska postane clanica EU, pobeda HDZa je jako verovatna. A tebi je najvaznija stvar u zivotu ocito "da HDZ ode sa vlasti", nimalo ne razmisljajuci koliko dobrih stvari je ta stranka ucinila.
Korisnikov avatar
By Stripi
Stabilizirao je državu, smanjio unutarnji dug, poboljšao ugled zemlje, zapravo su popravili sve ono što je HDZ sjebao prijašnjih osam godina. Osim toga, u 19 godina postojanja Hrvatske, SDP je bio samo 4 godine na vlasti, sve ostalo hDZ.
Osim toga, HDZovci su napravili one famozne demonstracije na Rivi kao potporu generalima, prijeteći državnim udarom pa SDP nije mogao nikoga poslati u Haag. Ali je zato došao HDZ na vlast pa ih sve redom poslao. Toliko o "promijenjenom" HDZ. Ljigavo, da ljigavije ne može biti.
I da, napravila je svakako puno dobra, svojoj ekipi. Nama, običnim građanima nije. Nije mi stalo da se oni skinu sa vlasti nego da stanje u ovoj zemlji bude normalno i stabilno. A to sa njima, do sada, nije bilo moguće.
Korisnikov avatar
By Vel boy

vidite VelBoy, ipak vas je zivot u zemlji napredne zapadne civilizacije necemu naucio :) da svakome treba dati drugu sansu,
:roll: :mini:
veruj, zivot u zemlji zapadne civilizacije me nije nichem novom nauchio a shto vec nisam sam u sebi sopstvenoshcu i odgojem imao.
P.S.
umesto Bilje, moze onda Ivica Dacic u taj trojac
Ne moze! u mojoj ideologiji, ako lecama treba i kita, onda to ne moze biti hetero kita vec gej kita. :durise: evo, radije ja se stavljam u taj trojac. :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy

a sto je to SDP uradio za 4 godine vlasti? Rijesio neku veliku aferu ili uhapsio Gotovinu mozda?

to smo apsolvirali na Gay.hr-u, machak. s(j)ecash se? :trep:

a i ovo shto Stripi reche.
Korisnikov avatar
By blabla54380
anketa:

da li mislite da bi se vel boy upuc'o kad bi administracija foruma ukinula DIP?

1. da
2. ne
3. mozda
By mythe
Originally posted by Vel boy

to smo apsolvirali na Gay.hr-u, machak. s(j)ecash se? :trep:

a i ovo shto Stripi reche.
ne, nismo apsolvirali jer su "obe strane" ostale cvrsto na svojim pozicijama, vi ste branili SDP recima "nije mogao nista da uradi od HDZa i ekstremnih desnicara", a ja sam ostao misljenja da je ondasnja vlast morala preuzeti rizik i uhapsiti Gotovinu. Ne bi se nista posebno dogodilo, ne bi Racana nitko ubio, mozda bi bilo nekih protesta, ali stvar bi legla.

A od Stripi opet cusmo "moralno-eticke" spike tipa 'HDZ je vristao na Rivi, a par godina kasnije ga uhapsili" - da , tocno, ali sto je tu lose, cak sto vise promijenili se ljudi na bolje i uhapsili Antu.
Korisnikov avatar
By Stripi
bože, kako si ti jednostavno glup. Nisi ni komplicirano glup, ti si samo jednostavno glup. HDZ je jedna obična licemjerna stranka a ti si njihov vatreni fan. Što je u osnovi ok, ali to ne umanjuje njihovu licemjernost.
Koalicija je imala na grbači da normalizira zemlju, nakon 8 godina Francovog igranja kralja i kraljevine, vraćanja u poviesne zbiljnosti, poviesne događaje koji se možda jesu a možda i nisu dogodili. Koalcija je također morala preusmjeriti zemlju sa razmišljanja o ratu na razmišljanje o budućnosti. I onda dobiju Sanadera koji im se prijeti sa Rive zbog generala. Koje on onda pošalje u Haag. I ti govoriš o promjenama?
Korisnikov avatar
By Vel boy

ne, nismo apsolvirali jer su "obe strane" ostale cvrsto na svojim pozicijama, vi ste branili SDP recima "nije mogao nista da uradi od HDZa i ekstremnih desnicara", a ja sam ostao misljenja da je ondasnja vlast morala preuzeti rizik i uhapsiti Gotovinu. Ne bi se nista posebno dogodilo, ne bi Racana nitko ubio, mozda bi bilo nekih protesta, ali stvar bi legla.

A od Stripi opet cusmo "moralno-eticke" spike tipa 'HDZ je vristao na Rivi, a par godina kasnije ga uhapsili" - da , tocno, ali sto je tu lose, cak sto vise promijenili se ljudi na bolje i uhapsili Antu.
dvoumim se da li biti tako drzak i reci ti da ostati na suprotnim pozicijama od tvoje u polemici nije ni mudrost, vec... zakonitost...prirode. :misli:

a, ako se "bilo bi bude" neshto dogodilo, rekao bi pojeo ga mrak k'o shto otpilike si tvrdio i za pok. Djindjica... i nikom nishta.....
By mythe

bože, kako si ti jednostavno glup. Nisi ni komplicirano glup, ti si samo jednostavno glup.
e bas volim vas "superpametne" koji svakog drugacijeg misljenja nazivate 'glupim', 'fasistom' etc...i to naravno samo preko neta ili eventualno kad ste pod zastitom 300 naoruzanih policajaca, jedino onda dobijate hrabrost ali ne i pamet...to je nemoguce u tvom i slicnom slucaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!