Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by Sixto
Meni je to sa plazama i lezaljkama uzas da ne mogu da smislim da moram da odvojim jos debele pare radi jebenog mesta pod suncem!
kad već daješ "debele" pare onda ideš u hotel sa privatnom plažom.
E tu dolazimo do problematike mernog sistema! Definisanje 'velikih i debelih para'!
Da li je 500evra koje das za Tursku ili Egipat dovoljno da u CG platis smestaj, prevoz, klopu, lezaljke i sl!
Korisnikov avatar
By h2o
Što se Montenegra tiče najlepše uspomene nosim iz Bečića. Ako bih morao da izdvojim jedno mesto u CG onda bi to bili Bečići. :kupanje: :sunce:

I na Svetom Stefanu mi je bilo prelepo, ali tad sam imao 18 godina, pitanje je da li bi mi sad bilo toliko lepo :usamljen:
Korisnikov avatar
By Stripi
I dobro. Jel taj turizam u njih krahirao prošle godine ili ne?
By mythe
pa prosla sezona im nije bas bila "najbolja do sada" , a ocekivanja (i nadanja) su da ce ova biti jos losija...ako, ako, neka presusi jedan od glavnih izvora prihoda te mafijaske drzave koju vodi uzi komitet smrti - Milo, Brano Micunovic i Stanko Subotic Cane Zhabac pa da vidim sta ce onda :D ; a vec godinama je jedna od 'reklama' za CG otprilike ovako 'dodjite na odmor u CG, vas auto je vec tamo' :D
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Poslednji put sam bio dole 1998.
Do tada smo redovno isli svake god jer smo imali kucu tamo.

Posle otcepljenja nismo imali prilike, a zadnje 2 god nemam zelju tamo da krocim, pored mnogo jeftinijih, ljubaznijih, i cistijih Hrvata i Grka!

I neka propadnu, i treba da propadnu. Sve su tamo rasprodali Rusima i Albancima... mamicu im.

:kupanje:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by mythe

pa prosla sezona im nije bas bila "najbolja do sada" , a ocekivanja (i nadanja) su da ce ova biti jos losija...ako, ako, neka presusi jedan od glavnih izvora prihoda te mafijaske drzave koju vodi uzi komitet smrti - Milo, Brano Micunovic i Stanko Subotic Cane Zhabac pa da vidim sta ce onda :D ; a vec godinama je jedna od 'reklama' za CG otprilike ovako 'dodjite na odmor u CG, vas auto je vec tamo' :D
Da ljudi gledaju tako, nikad niko nogom ne bi kročio u Italiju.
A i vic je već star i izlizan, s tim da je u priginalu umjesto Crne Gore bila Bosna u glavnoj ulozi.
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Originally posted by mythe

neka presusi jedan od glavnih izvora prihoda te mafijaske drzave koju vodi uzi komitet smrti -
Dobro, ne mozemo nazvati jednu naciju ''mafijaskom'', ali mozemo svakako konstatovati cinjenicu da njihova vlast jako lose vodi drzavu po pitanju turizma.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ccc, vi bash u fazonu: Da komshiji crkne krava?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Super mi je Crna Gora, jako volim Kotor i okolna mesta, ali i Budvu i HN.

1. NIJE ISTINA da su Crnogorci nadrkani. Ili su bar moja iskustva bila odlična. Nadrkanosti ima svuda u vrhu sezone, i za očekivati je kad domaćini moraju da rade po 16 sati dnevno na 200 stepeni da bi mogli da žive ostatak godine dok turisti izvoljevaju ovo i ono, i ta tenzija postoji u svakom mestu na svetu koje živi od masovnog turizma.

2. NIJE ISTINA da je Crna Gora skupa. Cene su više nego u Srbiji i ponekad se ogrebu o turiste, ali opet, to postoji svuda. U Grčkoj ćete platiti kafu 4 evra a ležaljku 5 evra i nećete se žaliti, ali ćete zato po Crnogorcima osuti paljbu za svaku jebenu sitnicu.

3. Molio bih da se prestane sa pljuvanjem Crnogoraca po nacionalnoj osnovi. Oni su ovakvi, onakvi. To je rasistički i ružno, pogotovo kad dolazi iz Srbije koja se ni po čemu mnogo ne razlikuje od CG.
Korisnikov avatar
By Mars
CG je jedinstveno lepa i volim je.

Kako prirodne lepote tako i ljude.

Cene Imlekovih proizvoda i ostalih srpskih filmi (Bambi, Knjaz...) su kod njih manje nego u Beogradu.
Korisnikov avatar
By el jaguar
dodje mi da se izbljujem kad procitam pojedine komentare..
baljezganje..ka i vazda..i zbilja ne znam,sto se cudim!!nije bitno sto se prica nego ko prica!!
Korisnikov avatar
By starky
volim kotor i kotorane,i to je sve.mogu da odem kod prijatelja tamo,ali u zivotu ne bih uplatila letovanje.za te pare grcka je tri puta bolja (mislim na ostrva).
Korisnikov avatar
By Mars
Ja najviše volim proleće tamo.

I opet...neka jesen, neka kiša...van sezone. Kad su tamo samo ljudi koji vole što su tamo, tada...

Inače u letnjem periodu jedino nekoliko dana u Kotoru, a odatle izleti po okolini...inače Budva, HN...ne.

Cesare....mada se poslednji put vidno promenila ekipa ljudi koji dolaze...

Slika
Korisnikov avatar
By el jaguar
e pa kad budes dolazio opet..dodji do moje maticne kafane, Scorpio,da popijemo neko pivo !:pivce:
Korisnikov avatar
By Mars
Sa zadovoljstvom! :pivo:

Evo još malo slika, mada nisu mi sve tu...Ovakvo vreme volim da je kad dođem :D Mislim...super je i sunce al po njega idem na neka druga mesta :D

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam sta bih rekla na ovu temu.
Ustvari, meni je apsolutno svejedno da li se to more na koje idem zove Jadransko, Crno, Sredozemno...
Od nekoliko letovanja koja pamtim dobro (posto necu ni da racunam ona sa 10- godina, tada sam bila suvise mala) u Crnoj Gori nisam imala iskustava koja bi mi je zauvek ogadila. Desavali su se nesporazumi i dizanje zivaca, ali se sve vrlo brzo sredi. Opet, to je moje iskustvo, a ja od letovanja i ne ocekujem vise od cistog kupatila, kreveta i vode za tusiranje (kad sam vec kod toga, jedino sam i Igalu imala problem sa vodom, tj. nestajala je na svaka cetiri sata, dok su Tivat, Becici, Petrovac i Ulcinj imali vode uvek), niti se upustam u rasprave o politickim situacijama 'gore' i 'dole'.
I nije istina da je Hrvatska ili Grcka jeftinija. Vec sada razgledam ponude za ovo leto, i razlika je drasticna, ne racunajuci u to troskove prevoza i hrane.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ide svako gde mu je lepo...Never complain, never explain...

Ali kad god se pokrene ovako neka priča, ispostavi se da ne mali broj onih od kojih ćeš najružnije stvari da čuješ - nikad nisu bili tamo. Niti ima potrebe. Oni ne moraju da idu da bi znali da je tamo loše.

Drugi će da kažu "Ma kakva Crna Gora, Grčka je zakon". I odu u Paraliu. Ili negde na Crno More, medju breze i polja kukuruza. A kad izadješ iz vode i lizneš onog do tebe - kao da ste bili na Adi, ne na moru.

Ko kako i šta voli, kao što rekoh.

Što se usluge tiče, divna iskustva i tu imam. Pri tome niti sam neki mazohista po tom pitanju niti mi je visok prag tolerancije (generalno).
By Swanheart
hmm
idem tamo vec 22 godine i ne mogu da se pozalim, valjda sam imala srece sa ljudima pa ne doziveh neke neprijatnosti osim alergije i primanja infuzije :drama: cak su i doktori bili ljubazni :lol:
By Swanheart
Originally posted by Mars

Ma ide svako gde mu je lepo...Never complain, never explain...

Drugi će da kažu "Ma kakva Crna Gora, Grčka je zakon". I odu u Paraliu. Ili negde na Crno More, medju breze i polja kukuruza. A kad izadješ iz vode i lizneš onog do tebe - kao da ste bili na Adi, ne na moru.

Ko kako i šta voli, kao što rekoh.

Što se usluge tiče, divna iskustva i tu imam. Pri tome niti sam neki mazohista po tom pitanju niti mi je visok prag tolerancije (generalno).
a ti koji odu u Paraliju i kukaju na Crnu Goru kako nista ne valja, mi nikada nece biti jasni.
By mythe
Originally posted by AngraMaina

Super mi je Crna Gora, jako volim Kotor i okolna mesta, ali i Budvu i HN.

1. NIJE ISTINA da su Crnogorci nadrkani. Ili su bar moja iskustva bila odlična. Nadrkanosti ima svuda u vrhu sezone, i za očekivati je kad domaćini moraju da rade po 16 sati dnevno na 200 stepeni da bi mogli da žive ostatak godine dok turisti izvoljevaju ovo i ono, i ta tenzija postoji u svakom mestu na svetu koje živi od masovnog turizma.

2. NIJE ISTINA da je Crna Gora skupa. Cene su više nego u Srbiji i ponekad se ogrebu o turiste, ali opet, to postoji svuda. U Grčkoj ćete platiti kafu 4 evra a ležaljku 5 evra i nećete se žaliti, ali ćete zato po Crnogorcima osuti paljbu za svaku jebenu sitnicu.

3. Molio bih da se prestane sa pljuvanjem Crnogoraca po nacionalnoj osnovi. Oni su ovakvi, onakvi. To je rasistički i ružno, pogotovo kad dolazi iz Srbije koja se ni po čemu mnogo ne razlikuje od CG.
najbolje da zatvorimo oci i pravimo se da ne vidimo stvari, jel tako? Uzgred, CG je bas poznata kao 'gay friendly', bas se pitam sta bi se dogodilo kada bi se dva decka uhvatila pod ruku i krenula da se prosetaju plazom? Koliko metara bi se prosetali? 10m ili 20m??
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne verujem da cu ici vise u Crnu Goru. Kotor, Herceg Novi i Budva su lepi gradovi, ali sam ih vise puta posecivao i ne zelim da se vracam.

Medjutim, postoji mesto na koje bih se vracao svake godine i vise puta godisnje. To je planina Durmitor - najlepsa planina na kojoj sam bio. Ako niste bili, preporucujem vam, i to leti. Naravno, u sklopu planine Durmitor je i reka Tara. Prelepo!
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Toliko mora i okeana sirom planete, vi se ufatili za komsije. Koga briga za CG, imamo Shengen, mozemo gde hocemo! :vrcka:
Korisnikov avatar
By bern
Crna Gora tradicionalno boluje od nekih stvari, odnosno većina ugostitielja... Nadam se da će im ova godina biti dobra lekcija da izmijene neke "sitnice"... Na primjer nedostatak vode, buku, dim od mesa, cement i kompresore ispred hotela, neljubazne prodavce, smrdljive konobare, i uopšte predstavu o tome da svakog gosta treba opljačkati "sad i ovdje" - kao da ne mora doći sljedeće godine...

Sa druge strane, gosti bi iz svoje glave mogli izbaciti tradicionalne predrasude i shvatiti da nije sve tako crno.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sunce

Medjutim, postoji mesto na koje bih se vracao svake godine i vise puta godisnje. To je planina Durmitor - najlepsa planina na kojoj sam bio. Ako niste bili, preporucujem vam, i to leti. Naravno, u sklopu planine Durmitor je i reka Tara. Prelepo!
A ja hoću u Virpazar, Rijeku Crnojevića i Skadarsko jezero (dok cvetaju lokvanji).

Mada je i to postalo jedna lepa tradicija i atrakcija po sebi: šta mi se sve desi pri svakom od mojih pokuašaja da tamo odem - i na kraju ne uspem nego završim na neku drugu stranu.

Sve same lepe stvari, jedva čekam sledeću.

:D
Korisnikov avatar
By bern
Da, oni Rusi koji su kupili nešto u CG.

Anyway, ko hoće u CG na ljeto neka se dobro raspita o mjestu gdje želi da ide i to od nekog ko je već bio.

Po onome što sam mogao doznati na chatu ima nekoliko plažica gdje se muškarci igraju sa drugim muškarcima (ako volite takve stvari - ja nisam ljubitelj pa ne znam).
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Mars

Slika
Boze Mars, jedva te prepoznah! Lice ti se bash promenilo. :lol:

OT:

Moje ubedljivo najlepshe i najbolje letovanje u zivotu, proveo sam u Herceg Novom. Kao i u zivotu, ukoliko ne trazish sranja, necesh ih ni naci. Ubedjen sam da u 90% sluchajeva onih koji nose losha iskustva sa letovanja bilo gde, veci deo njih je sam i doprineo da im se desi to shto im se desilo, a u ljudskoj je prirodi da trazi krivca u drugome, umesto da krene od preispitivanja sebe.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by gorilica

Boze Mars, jedva te prepoznah! Lice ti se bash promenilo. :lol:
Za lice me baš briga - samo dupe da mi se ne menja nego da ostane uvek ovako dobro.

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!