Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SixtoPa evo Vel Boy ne da da se ljudi unapred naslađuju ubistvom ubice, tako da mislim da treba napraviti mašinu za egzekuciju (ne znam kako, to bi trebalo da znaju ljudi sa tehničkih fakulteta), a puštanje mašine u rad pri egzekuciji treba da radi neko sa blažim oblikom autizma ko neće posle da zapadne u depresiju, po uputstvima mešovitog tima raznih stručnjaka koji nadgledaju iz druge sobe
Ti zahtevas smrtnu kaznu za drugara, ali ko ce tu kaznju konkretno da izvrsi, na koji nacin i pod kojim uslovima!?
Originally posted by Vel boyNaravno da nisi!
mislim da sam npr. ja rekao kako odabrati
poveriti-pravdoljubivom, poshtenom i nekorumpiranom funkcionalnom pravnom sistemu
kako-preferabilno letalnom injekcijom
Originally posted by Vel boyNemoj se kriti iza floskule 'pravdoljubivi sistem'! Nece ti prestupnika ubiti knjizurina sa zbirkom krivicnog zakona koja se samoinicijativno baca s beogradjanke a ti treba samo da natempiras da ovaj prodje tuda!
Ja sam vec rekao -pravdoljubivom, poshtenom i nekorumpiranom funkcionalnom pravnom sistemu (bio to jedan chovekili vishe njih, shta si zapeo za choveka
koji ce da izvrshi, bre...). problem je shto u Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu takvog sistema josh uvek manjka.
a, ako ti se ne svidja moj odgovor, ti produzi raspravljati s kim hocesh, ja sam prilichno sve shto sam imao reci rekao na ovu temu. a, uvek se mozemo sloziti i s onim shto jukie reche...![]()
Time imas coveka kome je posao ono za sta osudjujes onoga koji stoji ispred njega!da kao sto sve vreme ukazujes: upravo sam egzekutor cini krivicno delo, oduzimajuci nekom zivot
Originally posted by Sixtoshta je ovo?Originally posted by Vel boyNemoj se kriti iza floskule 'pravdoljubivi sistem'! Nece ti prestupnika ubiti knjizurina sa zbirkom krivicnog zakona koja se samoinicijativno baca s beogradjanke a ti treba samo da natempiras da ovaj prodje tuda!
Ja sam vec rekao -pravdoljubivom, poshtenom i nekorumpiranom funkcionalnom pravnom sistemu (bio to jedan chovekili vishe njih, shta si zapeo za choveka
koji ce da izvrshi, bre...). problem je shto u Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu takvog sistema josh uvek manjka.
a, ako ti se ne svidja moj odgovor, ti produzi raspravljati s kim hocesh, ja sam prilichno sve shto sam imao reci rekao na ovu temu. a, uvek se mozemo sloziti i s onim shto jukie reche...![]()
Za taj 'funkcionalan sistem' treba pored suda imati i sluzbu za izvrsavanje sankcija bila ona robija ili smrt! Neko konkretan ko ce da povuce polugu, ubrizga otrov, upali dugme, pusti gas i sl!
Od nacelne price sistem, pravda, nja nja nja nema nista vec konkretno treba razmisljati o svim elementima tog sistema! Svima se lako izjasniti u korist smrtne presude i staviti se u um sudije, ali niko ne razmislja o coveku koji treba taj nalog da izvrsi i sistem napravi pravdoljubivim!
Puno price, nista niste rekli!
Originally posted by SixtoMotivi egzekutora i njegova psiha su irelevantni.
Da ali postavlja se pitanje motiva samog egzekutora, ispravnosti motiva kao kriterijuma, psihicke komponente licnosti i same opravdanosti radnog mesta!
Time imas coveka kome je posao ono za sta osudjujes onoga koji stoji ispred njega!
Prakticno skaces sebi u usta malo!
Originally posted by ManonUbica je država koja sebi putem zakona daje to pravo.Time imas coveka kome je posao ono za sta osudjujes onoga koji stoji ispred njega!da kao sto sve vreme ukazujes: upravo sam egzekutor cini krivicno delo, oduzimajuci nekom zivot
Izvrsilac presude je ubica koga pokriva drzava, a to ga ne cini manje ubicom. Naprotiv, on svesno oduzima zivote drugima. Monstruozno!!!!
Originally posted by Sixtochoveche, ko ce da bude s shpricom- egzekutor?, ko ce da bude s shpricom, egzekutor? (kakvo smor-ski ponavljanje -to ti je svo pitanje shto imash?
Pa onda zamisljas delimicno, jer bi svi nesto funkcionalno, ali prljavim delom posla niko nece da se bavi!
Klasicna prica non government sektora! Kad treba ici u akciju zbrinjavanja romske dece s ulica oni bi da ucestvuju al niko nece da zasuce rukave i izadje na ulicu pa pomogne policiji i soc radnicima vec satro oni bi da daju logisticku pomoc pa otvore vrucu liniju 0-24h! Ma nije nego!
Nije konkretno zamerka upucena tebi, ali ako zelimo nesto onda treba maknuti od ideje i razraditi sve pojedinosti, a ne ostati za stolom i stati na nacrtu!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!