Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Živ je Sheky, umro nije! :cheer:
Originally posted by Sheytan

Vanredno kopiranje za neupućene, da vide ko je zapravo Stripi, lažov nad lažovima, neobrazovani Hrvat, nevešto zamaskirani srbomrzac, branitelj ustaške ideologije prema Srbima u današnjoj Hrvatskoj i - na veliku žalost - još uvek moderator i član GS uredjivačkog tima ovog Foruma
Neka si se ti samo meni vratio :kiss:
Zaboravio si napisati da sam iz Novog Sada i da sad živim u Zagrebu, no nema veze, opraštam ti ovaj put.

A za Sašu Rendića....ako je on stvarno iz takve antifašističke obitelji onda je stvarno žalosno da on piše za NSFM.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Sashi Rendicu bih samo rekao - neka Srbija bude poput Izraela takodje i u pogledu poshtovanja zivota, prava i interesa bar sopstvenih gejeva i sekularnosti (umesto shto homeini, pardon, amfilohije daje proglase o "ochaju, poshasti, pohotnosti, jadnosti... homoseksualaca" i ostale antisekularne proglase), pa ce biti bash dobra ta nakana da se bude kao Izrael, iskreno.
Korisnikov avatar
By Stripi
Usput, evo komentara na tekst koji je toliko uzbudio frendove iz NSFMa. Tek toliko da vidimo šta pišu pisci koje Šeki neizmjerno voli.

Gej parada, mišolovka za Srbe
Ozabavile: e-Novine

Izvesni Saša Randić, muški izazvan činjenicom da će se 10. oktobra u Beogradu održati gej parada, a pritisnut erotskom obavezom da je politički diskvalifikuje, krenuo je putem nekontrolisane psihičko-psihotične zavere u kojoj su MI6, CIA, BND, NLO i FBI glavni protivnici nacionalne osovine Vukadinović-Antonić. Srećom, priča je puna seksa, valjda iz Randićevog ličnog iskustva, pa redakcija e-novina nije morala mnogo da interveniše u ovom entertainment-procesu u kojem se NSFM-voda pretvara u NSFM-vino, s nizom pikantnih erotskih detalja. Tekst sa NSFM portala, prenosimo u polnoj celini

NISAM ZNAO KAKO DA POČNEM OVAJ NARUČENI TEKST, PA MI JE OVO PALO NA PAMET, MADA JE NEOBIČNO GLUPO: Ozbiljno urušavanje srpske države, kao jedne od najstarijih u Evropi, kao da nije posebno zabrinulo nijednog političara u zemlji, bilo da pripada režimu ili opoziciji.

IMAO SAM TEŽAK MENTALNI PROBLEM KAKO DA POVEŽEM TAČIJA SA GEJ PARADOM, ALI KAD SAM SE SETIO ĐORĐA VUKADINOVIĆA SINULO MI JE PRED OČIMA: U momentu kada se Tači priprema za obračun sa ono malo Srba što je ostalo na Kosmetu, kada se muftija Zukorlić ostrastio da što pre otcepi Rašku oblast od Srbije, kada na mnogim automobilima u Vojvodini možemo videti nelegalnu oznaku “V” (zanimljivo je da rigorozna policija ovo toleriše), mediji u Srbiji podižu maksimalnu temperaturu forsirajući “događaj decenije” – gej paradu.

NIKAKO SEBI DA OBJASNIM ZBOG ČEGA TADIĆ NE DIGNE VOJSKU I KRENE NA KOSOVO, STVARNO NIJE U REDU ŠTO SMO PIČKE I NEĆEMO DA RATUJEMO:
U ogromnoj meri dodatnu tenziju podigao je predsednik Tadić, koji nije našao za shodno da Hašimu Tačiju stavi do znanja da Srbija ima vojsku, da muftiji predoči nešto slično, bilo u vidu armije ili policije, ali je zato žestoko zapretio sopstvenom narodu, jer ako niste znali, integritet države Srbije brani se svom raspoloživom silom na gej paradi u Beogradu!

UMESTO DA MESNA ZAJEDNICA BUDE PROŠIRENA PRAVOSLAVNA PORODICA, MI AKUMULIRANU NEGATIVNU ENERGIJU ISKALJUMO NA NAŠIM ŽENAMA I NAŠOJ DECI, JER VOĐA NACIJE NEOBJAŠNJIVO NEĆE DA PRIŠTINU PRETVORI U VUKOVAR: Ovakvo ponašanje vođe nacije neodoljivo podseća na očeve koji nisu sposobni da se snađu u svojoj sredini, da se suprotstave šefovima na poslu, da obezbede porodici koliko toliko pristojan život, da bi zatim svu akumuliranu negativnu energiju i ostale frustracije, iskalili na sopstvenoj ženi i deci. Mislim da je ovo poređenje adekvatno, jer država predstavlja jednu veliku porodicu.

SKINUO SAM SE NAG I PITAO SEBE ŠAPATOM:
Kome odgovara atmosfera negativnog elektriciteta, i ko najviše priželjkuje da se 10. oktobar 2010. pretvori u dan neviđenog haosa sa najkrvavijim posledicama?
TKO ĆE PROFITIRATI OD SLATKOG MAŠTANJA DA SE 10. OKTOBRA POPIČKAMO S PEDERIMA I JEBEMO IM MATER ZAPADNJAČKU I PERVERZNU: Svakako najviše stranim obaveštajnim službama, koje bi time još više ukazale na činjenicu “da smo varvarski narod koji jedva čeka da se obračuna sa neistomišljenicima”. Takođe, takav razvoj situacije omogućio bi vlastima u Beogradu da organizuju novu “sablju” (prva sablja posekla je sve sem onih koje je trebala), kojom bi završili obračun sa svim patriotskim snagama u zemlji, jer kako jednom u “Otpisanima” reče major Kriger: ”Treba uterati strah u kosti kolebljivcima, potencijalnom neprijatelju!”

RADIO SAM KAO TZV. MUŠKARAC U MNOGIM DRUŠTVENIM PREDUZEĆIMA I KAD GOD SU ME JEBALI NIKAD SE NISAM BUNIO, SHVATIO SAM DA JE SEKS SAKRALNI OBJEKT MOJIH TAJNIH ŽELJA: Nisam nešto primetio da homoseksualci nemaju svoja prava u Srbiji. Radio sam u tri velika preduzeća, tačno se znalo ko je gej, ali njih niko nikad nije vređao, a kamoli fizički napadao ili na bilo koji način zlostavljao. Naprotiv, oni itekako umeju da budu dobri prijatelji, takođe smo im i mi ostali uzvraćali na sličan način. Od Stambolićevog vremena, do dana današnjeg, uvek su se znala mesta gde se homoseksualci okupljaju. Na takva mesta drugi ljudi jednostavno ne zalaze, tako da i to ne predstavlja nikakav problem.

OPET SAM SE SKINUO GO I SEBI GLASNO POSTAVLJAO PITANJE NA KOJE SAM RUKOM U EKSTAZI SVETOGRĐA DAO ODGOVOR:
Glavni problem u Srbiji su MI6, CIA i BND, koji su odavno rešili da nam potpuno ukinu državnost.

ČITAO SAM DVERI SRPSKE I POTPUNO NAG, OPET, PRED OGLEDALOM, ZAKLJUČIO, DIRAJUĆI SE:
Mnoga ubistva u Srbiji koja su se dogodila u poslednjih desetak godina, ostala su i dalje nerazrešena. Ako je nalogodavac bio Slobodan Milošević, kako je moguće da CIA, MI6 i BND to još nisu otkrili, posebno danas, kad njihovih agenata u Srbiji ima više nego nakupaca na pijaci?!

REKAO MI NJE ANTONIĆ DA SAM NORMALAN, ALI KAKO TO NIKO NE PRIMEĆUJE OSIM MENE:
Ako su problem srpsko – crnogorski narko klanovi, zašto i sad ima toliko droge na svakom ćošku, ili možda to pitanje treba postaviti agentima DEA – e, koji su se takođe razmileli po zemlji Srbiji?! Ili je možda kriv “dežurni ekspert za piromaniju” – Voja Koštunica?

TOLIKO VOLIM KOŠTUNICU DA SAM SPREMAN DA IZNESEM TEORIJU KOJA BI MI OMOGUĆILA DA ME JEDNOG DANA VOJISLAV MUŠKI ISKORISTI POD PAROLOM „TAKE ME, I’M YOURS“: Da li je možda Koštunici odgovaralo da onako veličanstven miting za Kosmet pretvori u noć haosa? Naravno da nije, njegova greška je što nije poslao svoje poverljive ljude da sami obezbede američku ambasadu, jer bi tim potezom sprečio mračan scenario izazivanja nereda i požara!

STRANI AGENTI VREBAJU IZA ĆOŠKA, OPERATIVCI SE UBACUJU U NAROD, SLEDI SEKSUALNI POGROM, OPET MORAM DA SE SKINEM NAG I DA VAM IZ LEŽEĆEG POLOŽAJA DESNICOM PORUČIM: Iz svega navedenog, dobro se vidi gde vrebaju opasnosti na gej paradi, jer stranim agenturama i domaćim obožavaocima istih, zaista neće biti teško da među nezadovoljan narod ubace svoje operativce koji će izazvati incidente, omogućiti policijsku intervenciju, novu “sablju” i početak završnog pogroma nad srpskim narodom.
TKO NAS NAVLAČI NA ULICU I POLNI ORGAN, PITAM SE, ALI ODGOVOR, SREĆOM, ZNAM: Bilo je mnogo situacija kada su reke Beograđana trebale da se izliju na ulice – prvi slučaj je pad Knina, drugi srebrenička rezolucija, treći prekrajanje sopstvene rezolucije o Kosmetu. Beograd je tada ćutao. A sada, kao pod dirigentskom palicom, neko nas navlači na ulicu!

NAREĐENO MI JE DA NEŠTO NAPIŠEM O OPOZICIONIM PARTIJAMA ŠTO I ČINIM, ALI NEVOLJNO:
Opozicioni političari povodom ovoga ćute, njih zanima jedino da se dočepaju vlasti i nastave bitku za kasicu – prasicu, jedinu svetinju srpskih vladajućih stranaka u poslednjih 20 godina.

GDE JE SAD DOBRICA ĆOSIĆ KAD MI NAJVIŠE TREBA, GDE JE MATIJA BEĆKOVIĆ DA IZGOVORI NEKU ZAKLANU REČ KAD ME MUČI PITANJE BEZ ODGOVORA:
Mene najviše zanima zašto ćuti SANU? Zašto intelektualna elita ne pokušava da objasni narodu kakav su mu mamac stavili na mišolovku, ovog puta uvijen u oblogu gej parade?! Ako su mediji blokirani, postoje valjda i drugi načini legalne borbe – leci, plakati, odlazak aktivista od stana do stana.

DOK SAM LETEO KROZ VAZDUH, PRIMETIO SAM KUKASTI KRST U PARKU MANJEŽ I ODBIO DA KORISTIM PADOBRAN ŠTO SAM SMATRAO LIČNOM ŽRTVOM ZA CILJEVE NOVE SRPSKE FAŠISTIČKE MISLI U OBLIKU MOJE PRIMEDBE: Smatram takođe da bi neko iz SUBNOR – a ili društva srpsko – jevrejskog prijateljstva, mogao da priupita nadležne zašto park “Manjež” (mesto sa kog parada treba da krene) iz vazduha izgleda kao stilizovani kukasti krst? Nemojte samo da neko kaže “to je slučajnost”, “svastika je i stari indijski simbol” itd.

DOK SAM SE PO KREVETU VALJAO POTPUNO NAG, PAO MI JE U ZLOKOBNU MISAO ZAKLJUČAK DA SU SRBI NEPREJEBIVO ANTIFAŠISTIČKA SKUPINA KOJOJ NI FRANCUSKA NE MOŽE NIŠTA, DA NE POMINJEM REMOVE SA TRUPE, MADA SU LEPO IZGLEDALI, SVAKA NJIMA ČAST NA SMEĐIM UNIFORMAMA: Srbi su imali nemerljivo jači antifašistički pokret od bilo koje zemlje u Evropi; u odnosu na naš, De Golov pokret otpora bio je dečija igra! Preko milion Srba pobile su Pavelićeve ustaše pod tim istim simbolom, uz podršku Vatikana. Čiji je to hir, ko to pokušava da Beograd, jedini grad koji se u porobljenoj Evropi suprotstavio Hitleru, prikaže kao nacistički? Ko je to toliko “romantičan” da nam podmeće gej paradu koja ujedno treba da “evocira uspomene” na Remove SA trupe?

LEŽIM I USTAJEM S PITANJEM NA USNAMA OBLOŽENIM KARMINOM: Šta nam je činiti?

DRAGA SAVETA, VEĆ DANIMA NAG LEŽIM U KREVETU I POVREMENO SE DIRAM KAD SE SETIM DOGAĐAJA IZ MOG NSFM ŽIVOTA O ČEMU BIH VOLEO DA VAS OBAVESTIM U FORMI INTIMNOG PRIZNANJA:
Poznajem dobro nekoliko homoseksualaca, kako muške, tako i ženske populacije. Nikom od njih ne pada na pamet da ide na gej paradu, ne zato što se boje, već zato što smatraju da je to njihova privatna stvar. Takođe su mišljenja da sve ovo nema veze sa njima, već da je inostranim strukturama stalo da dođe do nereda i potpunog urušavanja države. Imajući u vidu i procenat homoseksualaca u Beogradu, shvatićete da će ih dosta biti i “s druge strane ringa”, tj među onima koji su “predviđeni” da napadnu paradere.
DOK SAM BRIJAO MALJE NA GRUDIMA, SETIO SAM SE KAKO DA REŠIMO PROBLEM; LEGAO SAM NAG U KREVET, JAKO ZAMISLIO SLOBODANA ANTONIĆA NA UZGLAVLJU MOG JASTUKA I GLASNO IZGOVORIO TAKO DA ME NIKO NE ČUJE: Svakako bi najbolje rešenje bilo ignorisati paradu. Prazne ulice, spuštene roletne, pa neka “sveci” marširaju do mile volje! Neka na ulici ostanu samo uvezeni i plaćeni gejevi, operativci zaduženi da izazovu incidente i njihovi organizatori i gospodari. Da ne kažem koliko će biti besni kada vide da nismo zagrizli mamac, da nećemo upriličiti zadovoljstvo TV gledaocima širom Imperije da se naslađuju obračunom srpskog naroda sa sopstvenom policijom, ili čak armijom, što je životni san svakog srbomrza.

DA LI JE ČIČA DRAŽA BIO METROSEKSUALAC ILI JEDNOSTAVNO HOMOSEKUALAC MALJAVOG TIPA OSTAVLJAM ISTORIČAMA I HOMENU NA SAVEST, ALI SAM, OPET NAG, U KREVETU, DOŠAO DO KAPITALNOG ZAKLJUČKA:
Kao što vidimo iz dnevnih listova, za svaki slučaj spremljen je i Čiča Draža i “istina o njemu” (možemo li zamisliti kakvu istinu o Čiči šalje upravo ona zemlja koja ga je navukla na tanak led), ne bi li nas ponovo podelili na partizane i četnike, bacili u “bratski zagrljaj”, jer kakva bi to tek bila zabava za “sladokusce” iz Londona, Berlina i Vašingtona, a i šire!

KONAČNO, KAD SAM U ŠTAFETI 1x1 DOŽIVEO ORGAZAM, NIJE MI BILO TEŠKO DA POVERUJEM KAKO JE ĐILASTOWN MOJE JEDINO OGNJIŠTE NA ČIJOJ TIHOJ VATRI POSTOJIM KAO NAGI KOLUMNISTA NOVE FAŠISTIČKE MISLI, SPREMAN DA VAM PONUDIM JEDINI EROTSKI HAPPY END ZAKLJUČAK:
Beograd, kao pravi grad domaćin, dužan je jedino da ustane od trpezarijskog stola, pokaže svojim dugogodišnjim gostima iz MI6, CIA i BND put ka izlaznim vratima, jer su prevazišli svaku meru u svojoj bahatosti i ucenjivanju. Takođe, ko god od posluge nije shvatio da treba da služi prvenstveno svom domaćinu, ne zaslužuje gostoprimstvo glavnog grada, a kamoli vladavinu nad jednom ponosnom, istorijski napaćenom i krvlju natopljenom zemljom.

* Tekst, bez pravopisnih i moralnih intervencija, preuzet sa sajta Nove Srpske Fašističke Misli; međunaslovi samoupravno vlasništvo OOUR e-novine d.o.o. i Radničkog saveta iste kuće

Dakle, Tači, Kosovo, Zukorlić i najekstremnije svjetske tajne agencije, preko Gay Pidea i kukastog križa u parku Manjež (kako li se do sad nisu pobunili protiv njega?) u borbi protiv Srba i Srbije? :smeh:
Svaka čast drugarima iz NSFMa :siegheil:
Korisnikov avatar
By Vel boy
a, tako je sasha rendic pocheo...... :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Vel boy
a shto se tiche ovih licemernih i laznih homo-"prijateljskih" delova njegovog pisanja
Originally napisano by sasha randic/rendic/whatever

Nisam nešto primetio da homoseksualci nemaju svoja prava u Srbiji. Radio sam u tri velika preduzeća, tačno se znalo ko je gej, ali njih niko nikad nije vređao, a kamoli fizički napadao ili na bilo koji način zlostavljao. Naprotiv, oni itekako umeju da budu dobri prijatelji, takođe smo im i mi ostali uzvraćali na sličan način. Od Stambolićevog vremena, do dana današnjeg, uvek su se znala mesta gde se homoseksualci okupljaju. Na takva mesta drugi ljudi jednostavno ne zalaze, tako da i to ne predstavlja nikakav problem.
Poznajem dobro nekoliko homoseksualaca, kako muške, tako i ženske populacije. Nikom od njih ne pada na pamet da ide na gej paradu, ne zato što se boje, već zato što smatraju da je to njihova privatna stvar. Takođe su mišljenja da sve ovo nema veze sa njima, već da je inostranim strukturama stalo da dođe do nereda i potpunog urušavanja države. Imajući u vidu i procenat homoseksualaca u Beogradu, shvatićete da će ih dosta biti i “s druge strane ringa”, tj među onima koji su “predviđeni” da napadnu paradere.
dovoljno je samo malko baciti pogled na npr. ovaj tek jedan najnoviji primer kako homoseksualci "imaju prava", kako " tačno se znalo ko je gej, ali njih niko nikad nije vređao, a kamoli fizički napadao ili na bilo koji način zlostavljao. Naprotiv, oni itekako umeju da budu dobri prijatelji, takođe smo im i mi ostali uzvraćali na sličan način"
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=43419

samo jedan tek najnoviji nasumichan primer i prikaz kako je to shto sasha rendic reche tamo "tachno"......
a, da ne pominjem sada i ja josh moja lichna iskustva, opet..

sve ostalo shto sasha rendic napisa, k'o da chitam "Hrvatsko Pravo" hsp-a tj. stvarnu ustashku praksu, samo srpska verzija svega toga..... :sweet:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Moderator Stripi sada pokušava temu o ustaškoj praksi u aktuelnoj Hrvatskoj da pretvori u blaćenje Srba i Srbije zbog, navodnog, fašizma.

Za potporu izima e-novine, i to birajući i apostrofirajući ono što odgovara njegovoj tezi da je Srbija fašistička država, ne komentarišuči ono što autor iz NSPM govori u odgovoru e-novinama.

Da je reč o čoveku koji iz dna duše mrzi Srbe i Srbiju, i da je još na žalost moderator i da nekažnjeno otkriva tudje lične podatke i vredja Srbe i Srbiju, već sam govorio.

U prilog mojim osnovanim stavovima je i ova tema, odnosno najnoviji dogadjaj u samoj Hrvatskoj oko naslovnice zagrebačkog srpskog nedeljnika Novosti.

Skoro svi aktivni forumaši iz Hrvatske osudili su hajku protiv Novosti. Time su još jednom dokazali da imaju iste aršine prema svim dogadjajima, kako u svojoj državi, tako i u regionu. Bravo za njih.

Stripi,medjutim, na tu temu nije napisao ni jednu jedinu reč.
A, reč je o suludim ocenama i ozbiljnim pretnjama:

Novosti su saopštile je da je celo prepodne primala pretnje mejlovima i telefonom u kojima se nedvosmisleno poručuje da će na redakciju biti bačena bomba, a urednik izgubiti glavu, prenosi Jutarnji list.

U Novostima navode da pretnje shvataju ozbiljno.

"Dogodi li se išta od toga, odgovornima ćemo smatrati ministra obrane Branka Vukelića, načelnika Generalštaba Oružanih snaga Josipa Lucića, predsednika Hrvatskog helsinškog odbora Ivana Zvonimira Čička. Oni su u utorak u svojim javnim istupima huškali javnost i pozivali na linč članova redakcije, zlonamerno interpretirajući naslovnu stranu nedeljnika", kaže se u saopštenju Novosti.

Toliko od mene, do jednakog tretmana moderatora prema svim forumašima, uključujući i njihovog kolegu Stripija, koji je kršenjem Pravilnika odavno zaslužio malo duži ban a ne mioderatorsku funkciju.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne Stripi, vec ti sheytan-e promovishuci novu srpsku pichku materinu koju chak namecesh kao merilo i identitet srpstva i Srbije a koja je pandanska staroj/novoj hrvatskoj pichki materini zvana "Hrvatsko Pravo" u svemu (samo, ona srpska, ona hrvatska verzija istog paranoichnog sranja) ovde.

ja da vidim da se Stripi ponasha imalo generalno antisrpski (k'o shto se ovde npr. ponashao albion- a, kome si ti sheytane-dabome-istovrsnichki cutao) prvi bih kritikovao Stripija. medjutim, nije istina da Stripi shiri ovde ikakvu mrznju prema Srbima, naprotiv pravi krucijalno veliku razliku izmedju dobrih i zlih Srba, kao i u bilo kom narodu. a, to shto se ti prepoznajesh u zlim Srbima kojima si dushu i zivot dao sheytane je tvoj problem. to shto se Stripi nije oglasio o situaciji oko Novosti, ja verujem je zato shto su se oglasili drugi hrvatski forumashi kako su i trebali, pa mozda je Stripijeva cutnja upravo znak da nema shta drugachije da kaze nego da se slaze shto su rekli poshteni hrvatski forumashi i svi ostali ovde.

uz to, josh sujetno si povredjen sheytane zbog neuzvracene ljubavi ima vishe godina sheytane i to ti se patoloshki odrazava. :odbij:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Vel boy

uz to, josh sujetno si povredjen sheytane zbog neuzvracene ljubavi ima vishe godina sheytane i to ti se patoloshki odrazava. :odbij:
ha? ovaj dio mi bas nije jasan...? :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
ma, duga pricha od prije 4-5-6 godina.....

kao i ko, kada i chije je tj. unic0rn-ove lichne podatke objavljivao u bijesu.....
Korisnikov avatar
By Srklet
sheytan je bio zaljubljen u unicorna? :lol: zelim znati vise. :serlok:
Korisnikov avatar
By Stripi
@ Popeye

ma jok, samo je objavio njegove točne privatne podatke, tek onako.

@Velboy

Nije list "Hrvatsko Pravo", nego "Hrvatsko Slovo". Ali potpuno se slažem. To je NHFM.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@ Popaj, ma, u Stripija. :giggle:

@ Stripi, da i to i "Hrvatsko Pravo" kojeg lukas a.k.a lutvo voli s divljenjem da disciplinirano kopi-pejstuje u Dnevniku Gay.hr-a (bar onda kad sam imao vremena dolaziti tamo) k'o sheytan NSPM ovdje......
Korisnikov avatar
By 2kune
Nemojte mi dirati šejtana... Ne misli on ništa loše ni o hrvatima ni o stripiju, on se samo oštri za paradu... :cheer:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sheytan

Moderator Stripi sada pokušava temu o ustaškoj praksi u aktuelnoj Hrvatskoj da pretvori u blaćenje Srba i Srbije zbog, navodnog, fašizma.

Inače sam iz Novog Sada a sad živim u Zagrebu.
Kako ja to skrećem sa teme? Koliko ja vidim, ti si ovdje prvi dao Saletov odgovor na nešto što možda niko nije pročitao. On je zapravo odgovarao sam sebi na svoj tekst kojem su ovi iz e-novina dodali komentare.
Korisnikov avatar
By 2kune
Tako je! Ne valja skretati s teme... :svetac:

IVO JOSIPOVIĆ u subotu, 9. lipnja ove godine boravit će u službenom posjetu Vatikanu, priopćeno je iz Ureda predsjednika. Tijekom posjeta Vatikanu Josipović će razgovarati s papom Benediktom XVI., a susrest će se i s tajnikom Svete Stolice kardinalom Tarcisiom Bertoneom.

Josipović će također položiti vijenac na grob Ivana Pavla II., a istog će dana u poslijepodnevnim satima posjetiti Suvereni malteški red gdje će mu fra Matthew Festing, princ i veliki meštar Suverenog viteškog malteškog reda, prirediti svečani doček i uručiti najviše odlikovanje Suverenog viteškog malteškog reda.

Tijekom posjeta Vatikanu predsjednik Josipović posjetit će Papinski hrvatski zavod sv. Jeronima te se susresti s mons. Jurom Bogdanom, rektorom Zavoda.

:šejtan:
Korisnikov avatar
By Mars
Šta vi pričate ovde na 30 strana?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune

Tako je! Ne valja skretati s teme... :svetac:

:šejtan:
Ne valja ti posao. Moraš staviti komentar ispred i iza teksa, u najboljem maniru TVBG iz ratnog perioda :cheer:
Originally posted by Mars

Šta vi pričate ovde na 30 strana?
Pa o ustaškoj praksi u današnjoj Rvackoj!? Zar ti naslov teme ništa ne govori :lol:
Bajdvej, tema je odlična, ima ona svojih uspona i padova ali kad jednom kreneš u prepisku sa Šekijem zna bit turbo fun :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Jbg. Niti nešto znam o tome niti mogu ovako da se uključim od 30. epizode...
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne moraš ništa ni da znaš. To je za Šekya najbolje. O svemu će te on informirat upravo na ovim stranicama, pa ako bude malo sreće, formirat ćeš mišljenje kao i on. A njemu mišljenje kreiraju NSFM, dnevni list Politika i na kraju, (last but not least!), njegov ljubljeni Vođa i predmet čežnje & obožavanja - Lepi Boki Bole a.k.a Boris Tadić
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Stripi

Ne moraš ništa ni da znaš. To je za Šekya najbolje. O svemu će te on informirat upravo na ovim stranicama, pa ako bude malo sreće, formirat ćeš mišljenje kao i on. A njemu mišljenje kreiraju NSFM, dnevni list Politika i na kraju, (last but not least!), njegov ljubljeni Vođa i predmet čežnje & obožavanja - Lepi Boki Bole a.k.a Boris Tadić
:pucaodsmeha:
By LeDeNa_
Sheytan ja tebe ne kontam.

A sta ce tebi ovo?

Malo malo pa se bunis nesto...

Izvini.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Stripi

....... njegov ljubljeni Vođa i predmet čežnje & obožavanja - Lepi Boki Bole a.k.a Boris Tadić
njah. :odbij: preshaltao se on tj. sheytan davno na neshto drugo, neshto srpski-je, "domacinskije"...... :smeh:
Korisnikov avatar
By Stripi
ma jok. Kud Bokiokom, tu Šeky skokom. A Bole mu fino pogoduje obzirom da se nježno naslanja na desničarsko rame.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Popeye

ok, prošla je parada ponosa, navijaci su se izdivljali, hilari je ošla i došla... srbijo, vratimo se važnijim temama! :D

genijalan tekst viktora ivančića o drami oko 'obadva su pala'-naslovnice:
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... 30006.html
zjuuuuuuuuuuu... :lol:

ali ne kontam to sa avionima-hrvatska ima samo dva aviona,ili šta-mislim čemu tolika pompa oko toga?

čak sam se iznenadio u vezi čička-da on tako odlepi...:peca:
Korisnikov avatar
By Srklet
imala je cetiri, dva su pala pa sad ima dva. :lol: vojno zrakoplovstvo od dva fakin aviona?! :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
ekšuli... ima ih 12 ali su samo 4 bila u letnom stanju... a 2 su pala jer ih je Grunf održavao... preostala 2 nesumnjivo će odbiti svaku zračnu opasnost koja može zaprijetiti Hrvatskoj...
By LeDeNa_
Pricas tu o pravilniku...

Ova tema...je najgroznija na forumu.

cccc

o Sheytan-U

Uporedjivati nesrecu jednog naroda sa gadjanjem terminima iz psihologije, psihijatrije i analitike jednog obicnog licemera koji svoju demagogiju pokusava proturiti kao pricu "muda pod bubrege", koji nikada i nikome nije odgovorio na neko pitanje bilo kojom svojom misli, nego uvek nekim citatom, tudjim mislima, tudjim recima, zgodno poslozenim da bi, mozda, nekog mogle i prevariti (pod uslovom da je spreman ne razmisljati niocemu, vec samo usvajati procitano), koji se uvek branio od izmisljenih (umisljenih) "napada" okrecuci vodu na svoj mlin tom navodnom "odbranom", i opet izbegavajuci da da konkretan odgovor na konkretno pitanje, koji je vise puta ispao budala zato sto, jednostavno, njegove misli nisu njegove, i kada bi i pokusao da ih potkrepi svojim mislima, to bi, na kraju, zavrsilo kao dodatno upetljavanje u stvari o kojima prica a nije siguran u to sto prica, koji jedino koristeci velike reci i velike definicije (tudje, ponovo) misli da moze ispasti neko i nesto, u najmanju ruku je beskrajno bezobrazno, bljutavo, pateticno i, iznad svega, najbolji je pokazatelj totalne gluposti onoga ko takve stvari moze da poslozi u isti post.

Jednom za sva vremena: JA ne mogu da se slozim ili ne slozim sa bilo kojim skytanovim stavom, jer ih on, jednostavno NEMA!

Stav nije beskrajno prepisivanje citata i strucnih knjiga, koriscenje tudjih misli i skrivanje iza "autoriteta". Stav je nesto sto mozes iz glave, svojim recima da postavis tako da je svima jasno zasto to mislis, i sto mozes da objasnis, ponovo svojim recima, ako te neko pita za pojasnjenje.
Ajde sad da ne ulazim u tvoju posvadjanost sa svakom mogucom logikom na ovom svetu, ali ovo je najbolji pokazatelj kako, ocigledno, nemas pojma o cemu pricas, ili si i ti licemer sa dvostrukim standardima, ili si, jednostavno glup.

PPS.

Nisam "nadrkana", nego besna kao ris zbog toga sto se neki patoloski tipovi licnosti zajebavaju sa stvarima zbog kojih smo ja i neki drugi, meni vrlo dragi i bitni ljudi, izgubili neke druge drage i vrlo bitne ljude. Pogotovo zbog toga sto smo ih izgubili zbog toga da bi svako imao pravo na slobodan izbor da odlucuje o svom zivotu i da misli svojom glavom, i da zbog toga ne mora da trpi nicija izdrkavanja zbog toga sto se jedna umisljena velicina nasla uvredjenom....

ja se izvinjavam....

svasta sam ispisala jer sam besna....

Ovaj rekao ovo, onaj ono...Hrvati, Srbi...ma dajte ljudi dosta!

Inace nastavljam :lol:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 48
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!