[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789908#p2789908]Vel boy napisao:[/url]
anacionalni ljudi kritiziraju prvo narod od kog su se anacionalizirali.
opet bi ti ograničavao slobodu govora po nacionalnom ključu?
s time da se ja nisam izjasnio kao anacionalan. možda jesam, možda nisam. jedino sam se izjasnio da nisam hrvat.
i nije li baš tipično za nacinaliste da broje ljudima krvna zrnca, da im ustanovljavaju nacionalno porijeklo kako bi s tih pozicija onda diskvalificirali tuđe stavove?
napisati ndh=rs je netočno jer, ponavljam,
ta RS je kao entitet BiH međunarodnim sporazumima priznata od strane cijelog svijeta. taj entitet IMA nedirnute rimokatoličke crkve s biskupima, obnovljene džamije, Hrvate i Bošnjake koje niko ne dira (puno, PUNO ugroženiji i obespravljeniji su srpski gejevi od njih), Srbe koji NISU ni rkaradžićevci ni dodikovci poput npr. Predraga Kojovića iz Rudog koji je oformio najmultinacionalniju i najljudskopravniju Našu Stranku na nivou cijele BiH, prof. Živanovića u Banja Luci, Krsmanovića iz Foče koji je oštri protivnik dodikovog neo-rkaradžićevizma, PDP koji se isto suprotstavlja dodikovom rkaradžićevizmu itd...itd.....
pa nisu ni svi u NDH bili ustaše i podržavali NDH. dapače, hrvati su se velikim dijelom protiv NDH oružano pobunili i u konačnici je kao dio partizanskog narodno-oslobodilačkog pokreta srušili. (btw, postoji li primjer srba koji su se na teritoriju RS-a tijekom rata 1992-1995 oružano pobunili protiv genocidne i zločinačke politika RS-a?

)
slijedeći tvoju logiku, NDH nije bila ustaška, genocidna i zločinačka jer je u zagrebu za vrijeme drugog svj. rata živio miroslav krleža.

također, ako naglašavaš da 'hrvate i bošnjake nitko ne dira', ti zapravo naglašavaš njihov neravnopravan položaj u RS-u, jer da su ravnopravni uopće ne bi morali ovisiti o nečijoj dobroj volji da ih dira ili ne dira.
takođe, BiH entitet RS se ne može izjednačavati s endehazijom jer je neuporedivo MANJI genocid izvršen u tom entitetu u odnosu na onaj GIGANTSKI u endehaziji, a i sam si bio rekao da se RS može izjednačavati samo s Republikom Hrvatskom.
da preciziramo tvoj stav - RS je po tebi zapravo NDH light?
btw. nije se ni Mesić baš proslavio pa si CJELOKUPAN njegov (iako odličan) govor ovdje OBVEZATNO kopi-pejstovao kao njegov slijepi obožavatelj. i to niko nije omalovažio ni napao za razliku od tebe što radiš prema Drugoj Srbiji i pok. Đinđiću, već pozdravio
citirao sam mesićev govor jer mislim da je dobar govor. citirao bih i neki đinđićev govor za koji mislim da je dobar u za to odgovarajućoj temi.
nisam ničiji slijepi obožavatelj, za razliku od tebe koji si se sam tako kvalificirao u vezi đinđića.
/cut/cut/cut/cut/cut/cut
pa TO tebe žulja, Dayton-ski sporazum i samo međunarodnom zajednicom priznato postojanje BiH entiteta RS! znam ja to samo čekam kad ćeš to da ispljuneš iz sebe. dakle, ti si deklarirani protivnik Dayton-skog sporazuma jer ..... (dopuni sam) . pa, idi Holbrook-u na grob i Billu Clinton-u prosipaj tu gorčinu, što si se dopovezao ovog foruma![/quote]
mislio sam da nije nikakva tajna da sam protivnik postojanja RS-a i FBiH, te dejtonskog uređenja BiH. o kvaliteti tog sporazuma najbolje svjedoči aktualno stanje SVEGA u BiH.
uostalom, usporedi BiH 20 godina nakon drugog svjetskog rata i 20 godina nakon rata 1992-1995. koja je verzija bolja?