Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
realno moj spajz je opremljeniji od vojske srbije
By Sixto
Realno da Crveni Krst nema za sta pas da ujede.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613234#p2613234]Mars napisao:[/url]Slučajno sa onog sajta ispod uhvatio komentar, zaskrolovao sam malo brže i uleteo u tekst...kad ono tamo:

Ostoja· pre 3 sati
Narod nije svestan sta ce sve da se desava ako dobije izbore :
1.Pustice pedere i lezbejke da setaju i da usvajaju decu
2.Dovesce nam papu zavladace svejeres jer nas ni nas patrijarh nazalost ne vodi na dobrom putu
3.Prihvatice novi kalendar slavicemo Bozic kad i katolici
4.GMO hrana nam takodje stize
5.Bicemo poligon za ispitivanje raznih bioloskih i hemiskih oruzja
6.Totalna rasprodaja !
7.Od Kosova necemo imati ni "K" ITD. ITD.
Kao i svi narodi EU imacemo lazan mir i kao slobodu a u stvari dusevni rat i patnje praznine...Neka nas dragi Bog cuva i sacuva...Definitivno zivimo u poslednjem vremenu...Gospode Isuse Xriste sine Boziji pomiluj nas gresne!AMIN!
- See more at: http://www.teleprompter.rs/najsmesnije- ... 6wXL6.dpuf" target="_blank
pošto sam zakasnio na "feštu" od komentara i pošto mi se ne skrola 6 plus strana da bih uhvatio taj komentar, bi li mogao da mi kažeš je li to napisao hard smradikal o light smradikalu ili light smradikal (uz hard smradikala) o "evropizdama" dsovcima, ldpovcima....? :lol: hvala, Mars.
Korisnikov avatar
By Herald
Aleksandar Vučić je 30. januara 2014. prijavio samo platu od 108.900 dinara. Nema nijednu nekretninu, automobil, niti ušteđevinu u banci.
Korisnikov avatar
By constantine
Posvadjao sam se sa babom jer ona tvrdi da je Vuciceva akcija bila cista i plemenita. Ja sam joj se smejao u facu. naljutila se i rekla da vise nece da razgovara samnom. Moja baba voli Vucica. Sad cu da joj odradim poster da moze da ga zalepi u svojoj sobi
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615431#p2615431]constantine napisao:[/url]Posvadjao sam se sa babom jer ona tvrdi da je Vuciceva akcija bila cista i plemenita. Ja sam joj se smejao u facu. naljutila se i rekla da vise nece da razgovara samnom. Moja baba voli Vucica. Sad cu da joj odradim poster da moze da ga zalepi u svojoj sobi

Da, ni ja ne znam sta cu sa ocuhom. Problem je to sto je on zaista visedecenijski dosledno veberovski tip coveka, a prima se na ovo sa Vucicevim pricama ko na jevandjelje. Jebeno. :cupakosu:
By Sixto
Ima li igde Teska Rec od sinoc da se pogleda? Bejah u nekoj 'steti' pa nisam imao prilike.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i ja se pitam... sudeći po vestima koje su prenele priču iz Teške reči, u pitanju je težak oblik vređanja inteligencije.
jel srbija nakon đinđića imala na vlasti nekoga a da se moze bez problema reci da je normalna osoba? :nerd:
koštunica, pa tadić, pa dačić, pa vučić... i u svemu tome i nikolić... KOJI NIZ JE BO TE! :qqlele:
Korisnikov avatar
By spliff
imali smo dvojicu normalnih na vlasti
obojica su ubijeni
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615921#p2615921]Srklet napisao:[/url]jel srbija nakon đinđića imala na vlasti nekoga a da se moze bez problema reci da je normalna osoba? :nerd:
koštunica, pa tadić, pa dačić, pa vučić... i u svemu tome i nikolić... KOJI NIZ JE BO TE! :qqlele:
+ Zivkovic (polupismeni djilkos sa jedva stecenom diplomom vise poslovne koji se prstom potpisuje)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615924#p2615924]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615921#p2615921]Srklet napisao:[/url]jel srbija nakon đinđića imala na vlasti nekoga a da se moze bez problema reci da je normalna osoba? :nerd:
+ Zivkovic (polupismeni djilkos sa jedva stecenom diplomom vise poslovne koji se prstom potpisuje)
ne bih ga tako nisko smeštala.
ne u tu ekipu svakako.
By Sixto
BUAHAHAHAHAHA

Da li se zajebavas?

(ili mora biti smesten jos nize?)
možda je najveća tragedija u vezi vučića to što je on očito najveći intelektualni kapacitet stranke koju vodi. svaki put kad uhvatim izjavu nekog drugog iz SNS-a u medijima pitam se jel ta osoba blago retardirana ili stavec. ona nekakva zorana mihajlović, wtf?! pa onaj diletant koji je predsjednik skupštine a priča kao stranačko priopćenje... ili onaj neki gradonačelnik leskovca... OMG!
mene živković malo podsjeća na jadranku kosor. ono, očito je da nema premijerskih kapaciteta, ali je taj posao obavljao poštenije od mnogih koji su premijerskih/predsjedničkih kapaciteta imali. utoliko je sličan i sirotom nikoliću.
Korisnikov avatar
By cornflakes
Tako je jadna scena juče bila. Ako ste primetili, emisija teška reč je pomerena sat vremena kasnije jer je tada počinjao Utisak nedelje. Saša Radulović je gostovao u Utisku nedelje zajedno sa onim Stefanovićem koji se pošteno izblamirao u nekoliko navrata, a pošto je to bilo očekivano, bilo je jasno zašto su unapred uskladjeni termini ove dve emsisije. (očigledno da bi što manje ljudi gledalo b92 i Radulovića kojem inače uopšte ne daju medijski prostor). Ovo je tako bilo bedan čin da mi se juče zgadio SNS kolektivno. Ako je neko kojim slučajem gledao iz Subotice, video je da je slika na b92 bila katastrofa, svakih dvadesetak sekundi se prekine, šušti, preskače, a isto se dešavalo tokom izbora iz 2012 samo što su tada cenzurisali nazadnjake.

Pratim politiku i inače se ne nerviram, ali se naljutim kada pokušavaju da cenzurišu bilo poziciju ili opoziciju, jer mi je to jadno.

Šta mislite o Raduloviću?
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615933#p2615933]Orlando the Lady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615931#p2615931]Sixto napisao:[/url]BUAHAHAHAHAHA

Da li se zajebavas?

(ili mora biti smesten jos nize?)
Pa, Siksto, Zoran ipak, obavljajući svoju osnovnu funkciju političara-bez-kapaciteta-za-državnički-poziv, uspeva da pribavi moju pažnju i pozornost. Okej mi je njegova retorika.

o kej...
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615945#p2615945]cornflakes napisao:[/url]Tako je jadna scena juče bila. Ako ste primetili, emisija teška reč je pomerena sat vremena kasnije jer je tada počinjao Utisak nedelje. Saša Radulović je gostovao u Utisku nedelje zajedno sa onim Stefanovićem koji se pošteno izblamirao u nekoliko navrata, a pošto je to bilo očekivano, bilo je jasno zašto su unapred uskladjeni termini ove dve emsisije. (očigledno da bi što manje ljudi gledalo b92 i Radulovića kojem inače uopšte ne daju medijski prostor). Ovo je tako bilo bedan čin da mi se juče zgadio SNS kolektivno. Ako je neko kojim slučajem gledao iz Subotice, video je da je slika na b92 bila katastrofa, svakih dvadesetak sekundi se prekine, šušti, preskače, a isto se dešavalo tokom izbora iz 2012 samo što su tada cenzurisali nazadnjake.

Pratim politiku i inače se ne nerviram, ali se naljutim kada pokušavaju da cenzurišu bilo poziciju ili opoziciju, jer mi je to jadno.

Šta mislite o Raduloviću?
1. Emisija se u tom terminu emituje oko mesec dana; ako i jeste pomerena, učinjeno je to da bi bila konkurencija Utisku nedelje, što je sasvim legitimna stvar. (Cenzure u medijima ima, kao što je bilo i kad je DS bio na vlasti, ali od onoliko očiglednijih primera, ne treba je tražiti ovde.)
2. Оdgledao sam celu emisiju i nije bilo prekida u Beogradu iako bi po svu trojicu gostiju bilo bolje da ih je bilo, ispali bi pametniji; emisija je postavljena na internet mnogo brže nego što se Utisak inače postavlja.
3. O Raduloviću mislim isto što mislim i o SNS-u: mnogo toga, ali uglavnom ništa dobro. O njima zbog ideološke neodređenosti i generalne nesposobnosti, o njemu zbog ideološke određenosti i generalne antipatičnosti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Radulović koji je predlagao onaj zakon o radu?

Kad se ne onesvestih juče kad čuh kako će neko da glasa za njega. Pa me još pita 'a jesi li čitao taj zakon?', jer navodno ništa loše tu nema. Ne brate. Nosi se i ti i politika u pičku materinu.
By Sixto
Odgledah juce Radulovica. Prica, a onda na konkretno pitanje... Drzavna tajna. Dakle da verujemo i njemu i Stefanovicu pa ko nam je lepsi.
Korisnikov avatar
By Mars
Da li je ono sa fočn kukiz neka zajebancija ILI deo njihove kampanje?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!