Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536343#p2536343]Galadriel napisao:[/url]Da komsiji crkne krava? :srba:

:piski:

Dole zive i Srbi zasto da Kosovo ne udje nikad u EU?

yep, to je poenta "prijatelja rodje" mythe-a. ni Srbija ni Kosovo da nikad ne budu u EU a on ce iz Sitges-a ili vec odakle da nagovara svoje sunarodnike Hrvate da nakon shto Hrvatska udje u EU da dovedu hdz i njihove satelite na vlast u Hrvatsku i da se to predstavi kao rvacki obol uljudbenom predzidju krshcanstva....... mythe :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
A kako ce da glasaju tamo sa srpskim pasosima? Ne verujem da ce to moci?
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536343#p2536343]Galadriel napisao:[/url]Da komsiji crkne krava? :srba:

:piski:

Dole zive i Srbi zasto da Kosovo ne udje nikad u EU?
Kosovo nece nikada uci u EU, kao nezavisna drzava procice kao i Turska koja pregovara skoro 40 godina i nikada nece biti clanica EU kako sada stvari stoje

pitanje je da li ce Kosovo ikada imati i stolicu u ujedinjenim nacijama,
prica sa Kosovom je tek pocela za Srbiju a i za Albance na Kosovu, prakticno ovaj sporazumem je potpisan za neke buduce generacije politicara koji ce resiti ovaj problem i naravno vratiti srpske institucije na Kosovo.
Da, ljudi koji nose pasoš jedne zemlje mogu da daju svoj glas na državna pitanja kao i građani locirani u glavnom gradu zemlje, gdje god da se nalaze u svijetu, u najbližem konzularnom predstavništvu zemlje.

Jedini primjer osoba sa pasošem zemlje a bez mogućnosti glasa, na cijelom svijetu, je primjer stanovnika Američkih Djevičanskih Ostrva, koji su državljani SAD-a, ali posebnom ustavnom klauzulom ne glasaju.

Isto kao što državljani Srbije koji su nastanjeni u BiH mogu glasati u ambasadama u Banjaluci i Sarajevu, tako bi i državljani Srbije sa Kosova mogli na glasačkim mjestima (koja u ovom posebnom slučaju možda neće biti konzulati već uobičajeno glasačka mjesta)

P.S. Uvijek se raspišem kad je u pitanju rasprava o nečemu u vezi sa ličnom profesijom, sorry XD
Korisnikov avatar
By Galadriel
to znam, ali

kako ce srbi na kosovu sa srpskim pasosima glasati na kosovskim izborima? hoce li imati pravo na dvojno ili kako?
Korisnikov avatar
By Galadriel
taci je stavku po stavku objasnjavao pred kosovskom skupstinom sta sta znaci, a od nasih niko nista konkretno nije izlozio
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536423#p2536423]Galadriel napisao:[/url]to znam, ali

kako ce srbi na kosovu sa srpskim pasosima glasati na kosovskim izborima? hoce li imati pravo na dvojno ili kako?
Kao sto ti vec rekoh, nece im trebati pasosi za glasanje na kosovskim izborima, imace kosovske licne karte ;) I verovatno ce imati pravo na dvojno drzavljanstvo, a sve i ako im šipci to pokusaju zabraniti, ne moraju to prijavljivati nego kao Hrvati iz Vojvodine 90ih, dva pasosa, pa kada izlazis iz Srbije pokazujes srpski, a kada ides negde dalje hrvatski.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536471#p2536471]kal zakath napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536458#p2536458]2kune napisao:[/url]jel zna netko šta uopće piše u tom sporazumu? :trep:

štagod da piše, sigurno je napisano da može svatko tumačiti kako njenu odgovara
Kao i svaki drugi sporazum koji "regulise" EU, kao i sve drugo kod njih. Sve je uopsteno, nema nista konkretno i direktno a sve u cilju da su kao svi zadovoljni a posle ko koga zajebe. Zato mi se i gade, neka budu ponekad i konkretni, direktni, to the point !
Premijer Dacic je odrzao jako dobar govor u skupstini, evo najboljih delova.

"Pre 32 godine, predsedništvo SFRJ uvelo je vanredno stanje na KiM. Tada sam imao 15 godina i od tada smo gotovo svo vreme živeli u vanrednim stanjima, ratovali smo, imali sankcije i mučili se, imali smo i bombardovanje, gubili smo i bitke i teritorije, sami sebe pljačkali..."

"Ovo je pitanje biti ili ne biti, ali ne samo za sever Kosova, već za čitavu Srbiju, biramo da li ćemo Srbiju sutra imati u narodnim kuhinjama i ugušenu u suzama, ili jaku i prosperitetnu"

"To što neko neće da laže o Kosovu ne znači da ga manje voli od vas. Ratovali smo, zemlja se mučila pod sankcijama, gubili smo bitke i teritorije, sami sebe pljačkali tokom tranzicije i samo ako budemo imali hrabrosti i sami sebe ne budemo lagali, imali viziju, naša generacija će uspeti da od Srbije napravi prosperitetnu Srbiju"

"Neko je to morao da uradi, da ni iz čega dobijemo ništa. Znamo da je premalo, znamo da nemamo Kosovo već dugo vremena, imamo na jednom malom delu, i naravno da smo ih sačuvali"

"Sve su to bile naše svete srpske zemje, neka se neko seti izbeglica, kolona, stradalih civila, a sada su Gotovina i Markač na slobodi, a gde smo mi? Nepravdu nismo mogli da dozvolimo, nepravdu u kojoj niko ne bi odgovarao, u kojoj bi Kosovo bilo priznato i nastavljalo ka Evropi, a mi ponovo eskomunicirani, zaboravljeni i skrajnuti u Evropi"

"Ako se ponašamo drugačije možemo da izgubimo i ono što smo realno dobili. Šta je bila alternative? Da napustimo pregovore i da blokiramo proces, da izolujemo zemlju, da se na međunarodnim forumima govori bez našeg prisustva, a krajnji rezultat bi bio egzodus Srba"

"Lakše je da mi trpimo uvrede i pretnje nego da gledamo stradanje naroda, ovim smo omogućili nastavak evrointegracije koje su za našu državu i narod važni"

Svaka cast na izgovorenome, ovo trebaju i moraju sve normalne i demokratske stranke, organizacije i pojedinci podrzati.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535673#p2535673]Denni85 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535210#p2535210]Kragi napisao:[/url]Na stranu moj licni stav o potpisivanju sporazuma ne mogu, ali ne mogu, da se rukovodecih debila ne setim pre par godina.
Svih prica, kampanja, pretnji, smejanja posle Djindjiceve smrti, ulice Ratka Mladica i sl ... i sad gledam Vucica i izjave o pretnjama i njegovoj borbi da primitivizam ne pobedi.
Radovacu se ako ga ubiju jebes mi sve!!! :D
Nije lepo radovati se bilo cijoj smrti...a to prozivanje "sta je ko rekao pre par godina"...jao, pa to je tako uncool, pa zivot tece, dogadjaji smenjuju jedni druge, pametni i uspesni ljudi gledaju u buducnost, ne stalno u proslost...
A cuj, meni bitno da je meni lepo i nesto se ne obazirem na moralne osude drugih. :neznam:
A to sta je ko rekao - pa bitno je zbog moci koju je njegova rec imala u datom trenutku, zbog dogadjaja nastalih pod uticajem tih i takvih reci i generalno svih posledica. ;)
Mislim, meni je bitno tebi ne mora da bude.
Eno, Srbi sa Kosova sada nece ni referendum? Pa sta hoce? Da 8 miliona gradjana Srbije budu taoci njihove politike? Da se zrtvuje 8 miliona za njih 50 hiljada plus sto ni tada oni nista ne bi dobili! E stvarno mi ih je dosta, srpski drzavni vrh treba jasno da im kaze ili da se urazume ili da ce ih prepustiti na milost i nemilost Taqiju i njegovima!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dačić: Nema ništa od referenduma o sporazumu s Prištinom

Slika

Premijer Srbije Ivica Dačić u izjavi za japansku agenciju Kyodo odbacio je mogućnost održavanja referenduma o sporazumu s Prištinom, javljaju mediji u Srbiji.

- Neće biti referenduma - rekao je Dačić za japansku agenciju koja podsjeća kako je ovo prvi put iznesen stav vlade u Beogradu o ovom pitanju nakon što je dogovor s Prištinom postignut 19. travnja koji su kosovski Srbi odbacili i zahtijevaju, prvo, utvrđivanje ustavnosti, a potom i referendum.

Mediji u Srbiji navode kako ova agencija ističe da je riječ o "historijskom sporazumu u cilju poboljšanja odnosa s Kosovom", dogovoru koji pruža široku autonomiju za Srbe na sjeveru Kosova i kako se u dogovoru navodi da "dvije strane neće jedna drugoj blokirati put prema Europskoj uniji".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!