[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321347#p2321347]Popeye napisao:[/url]hgd[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321170#p2321170]speedygonsales napisao:[/url]
Нормално да треба повући црвену линију. Смучиле су ми се више протестне ноте. И треба да се оружано одбрани сопствени народ под агресијом па по цену остатка државе!
Да су само шиптари проблем, били би врло брзо решени али САД су проблем! Ја, са друге стране нисам сигуран да би европска међународна заједница тако олако и брзоплето помогла албанској страни као ни да би ти Руси у које се неосновано тако дуго кунемо стајали, баш, по страни!
meni se cini da kad bi sad srbija zapocela rat s kosovom, rezultati bi mogli biti ovakvi:
a) jos jedan poraz srbije
b) moguci gubitak sandzaka, a time i konacnim raspadom teritorijalnog integriteta, sto bi srbiju pretvorilo u europsku palestinu
c) moguce prelijevanje sukoba na BiH zbog RS, koja ne bi valjda mirno prpmatrala kako se vodi rat za kosovo
ne bih se cudo da se hashim thaci svako jutro budi s mislju 'daj boze samo da nas srbi napadnu, to ce srediti sve nase probleme'. 
moram se malo ukljuciti
na ovaj spisak mozes dodati odcepljenje vojvodine
nego ovo pod c nisam bas sigurna da bi se zaista desilo
prekodrinski srbi su platili kosovo kninskom krajinom i vecim delom srpske teritorije republike srpske iz 1995/6.
placali mnogo puta i bili izigrani kao srbija od strane "brace rusa"
nije nama do rata a bogme imamo i dodika da nam sve obezbedi bez puske i ostalih ludovanja (on samo voli da lozi idiote ali za rat nije sigurno)
dali bi svoj doprinos brasnom i uljem kao nama srbija ako ne racunamo dobrovoljce i arkanovu bagru
ustvari vise nam je prodavala nego davala (bila sam u tadasnje vreme "svercerka" kvasca :d pa znam kako je to islo koridorom, kvasac je bilo najlakse preneti a najbolje se prodavao pa lepo trampim za druge namirnice, para ionako nije bilo osim za robu, cak su se i jaja kao nekada trampila u prodavnici za nesto drugo...)
nekako jos nismo zaboravili kako svetli beograd kada dodjes u njega da nakupujes kvasca i bilo cega sto nije kontaminirana EU konzerva
svetli bg kao bozicno drvce a mi 5 godina bili bez struje, dugo su nas oci bolele kad je zavrsio rat i setkaju se dame knezom i onako damski nam dobace vidi izbeglice...
mene jos zuljaju puske i bombe na kojima sam spavala godinama...
politicari koji pozivaju na rat skoluju decu na sorboni i imaju vile i racune na kipru
boli njih djokica za kosovom i onim jadnim narodom dole
zabole njih i za beograd a beogradjane zabole za sve osim bg-a
vojvodjani bi pojeli srbiju da mogu
juzna srbija mrzi beograd i u stanju je da se veseli da zapuca iznad bg-a
a kad kazem iznad bg-a nekako mi tesko za poverovati da bi bg ostao isti
rusene su i vece metropole od njega i niko ne moze da garantuje da bi taj rat bio lociran na teritoriji kosova, kod ludih bosanaca ili svugde samo ne i oko bg-a
pitanje je samo ko i kakav interes ima da do toga zaista dodje i u kolikoj meri
secam se i kad smo bili naivni i mali tj bas glupi pa nam dolazili 1990 cetnici
iz srbije da pevaju o lazaru jebo ih on a mi kreteni isli sa sve trajnama na glavi da gledamo vasar, cirkus, ludilo
naredne godine mi pocinjemo da jedemo g.... a te junacine nase serbske ceo rat nastavile da svercuju sa muslimanima pa pred kraj rata nagulili u svabiju
boze kako li su samo kao u pozoristu vesto menjali kostime
prodju kroz srpska sela sa sve kokardama i bradurinama i nazderu se kao krmad a nama ostave otrovane EU konzerve pa odu kod muslimana obave posao tamo se naravno presvuku u vehabije i meze jagnetinu i ismijavaju se od glupih nas
pa se vrate opet kroz nasa sela i ganjaju nam decu, sisaju na nulu, vezu za banderu
a mi utripovali da je srbija majka a rusija srbiji majka
a ono prc obe kucke jbt nevidjene i sada posle svega tamo neki dacic ocekuje
da mu neko bude topovsko meso
kasno beograd na kosovo stize
nadam se da mi necete zameriti ali secanja o takvim stvarima su neizbrisiva
kao i prvi dozivljaj da te etiketiraju u bg kao izbeglicu
vrlo nalik postupanju nacista sa zidovima
"izbeglice, ciganiiiii idite kuci majku vam je...." pa dodjes u prodavnicu
a kreteni ti ne daju jebeni hleb i mleko jer si trazi kruh i mlijeko
Popeye, mozda ce i ratovati neko za kosovo, mozda ce morati kao gradjani srbije
ali preko drine verujem da ce put kosova samo brasno, ulje i cebad
zalosno je sve to ali eto istini je uvek tuzno lice
nego vi sebi nadjite dodika pa resite sve probleme i pocnite konacno ziveti
meni se cini da je sada u bg zivot kao sto je bio u bosni 1996/7. uzas
kod nas je sve mnogo jeftinije i organizovanije, ovo ovde je haos i kasapljenje
tupim nozem srbije i njenog naroda
bilo da idiot dacic skuplja poene za izbore ili je neovisno o njima lud
meni je ipak narod veci fenomen, narod bira vlast, nisu oni tito pa zaseo cova 50 godina u fotelju i cik ko se pobuni mrsh na goli otok ili te pojede noc tj udba
joj ne smem dalje bicu brutalna ali sa ovcama ne mozes nego da ih sisas kako hoces i ko je narodu kriv sto je ovca
jos samo ovo zao mi je neizmerno srba na kosovu ali molim boga da do rata ne dodje nikada ni po koju cenu
nadam se da ce razum pobediti