Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Palma optužio pedere za to što u Srbiji ima mnogo samohranih majki, jer su im pederi ukrali muževe

1. Ova tema je baš za Društvo i politiku
5
19%
2. Više je za Zezanje i opuštenciju
8
30%
3. Za Religiju i filozofiju
11
41%
4. Za neki drugi folder
3
11%
*deni* napisao: Ja sam je za početak stavio u Društvo i politiku, jer smatram da ne treba zanemariti mogućnost da mnogi ljudi koji su gledali ovu emisiju zaista poveruju da su Palmine reči Božija istina.
Šta vi mislite ?
Ja mislim da je Palma kreten koji je uveliko u jeku retardacije, koji mnogo toga ne zna, sem da laže, vidi se po rečniku da je seljačina (natucano-zatucan), a ljudi koji poveruju u ovu izjavu su mentalno zaostali... kada bi procentualno znali koliko bi ljudi poverov... ma bojim se saznanja...
speedygonsales napisao:
Vel boy napisao:
speedygonsales napisao:
Палма боље да се држи Јагодине,
zar je i ta Jagodina takva SHTALA, SVINJAC pa da je ovo rashroptano krme zvano "palma" jedino predstavlja?

elem, znachi palmu u nedostatku svega drugog shto je rek'o ili nije rek'o ili bi josh rek'o ili ce josh reci ili nece za "one pedere" brinu zapravo mo'sh mislit' samo'rane majke, odjednom. :wow:

i to bi sve tako bilo smeshno da nije tragichna chinjenica da Srbija obiluje upravo palmoidnim debilima koji ce mu poverovati i sloziti se s njim...... :barf:

p.s. a boli palmu boli shto "oni pederi" u Srbiji imaju srpska imena a ne stranska, zapadna, ha, ha....
vidju :smeh: palma moje je ime ono pravo srpsko-crnogorsko njegoshevsko Velibor a "onaj peder" sam, rashroptani krmche pred klanje! shta'sh sad, rashroptano krme?- ovako s palmom treba razgovarati :yes: ovo je jedini jezik koji palma razume.

edit: btw., koliki je palma debilchina i neznalica pokazuje i to shto misli da je ime Lazar bash pravo srpsko. srpski car Lazar imao to ime, pa, po debilchini palmi- "e-mora da je to samo i pravo srpsko ime". ne zna debilchina da je Lazar doshlo kroz hrishcanstvo preko grchkih misionara koji su opet bili ranije pocheli da usvajaju i shire jevrejsko-aramejska imena iz Biblije jer Lazar je samo srpska verzija grchkog Lazaros shto je opet samo grchka verzija jevrejsko-aramejskog izvornog Eli`azar.
Он је Јагодину препородио. Отворио и радних места и подстицао наталитет и пољопривреду. Ја не улазим у изворе финансирања али он је новац тамо инвестирао. То је труд вредан дивљења у Србији где свако само своју гузицу гледа.
eto, onda, taman za tebe.
Korisnikov avatar
By lazarus
Frojd bi verovatno razmišljao o tome da li je Palmin tata bio peder.
speedygonsales napisao:
Vel boy napisao:
speedygonsales napisao:
Палма боље да се држи Јагодине,
zar je i ta Jagodina takva SHTALA, SVINJAC pa da je ovo rashroptano krme zvano "palma" jedino predstavlja?

elem, znachi palmu u nedostatku svega drugog shto je rek'o ili nije rek'o ili bi josh rek'o ili ce josh reci ili nece za "one pedere" brinu zapravo mo'sh mislit' samo'rane majke, odjednom. :wow:

i to bi sve tako bilo smeshno da nije tragichna chinjenica da Srbija obiluje upravo palmoidnim debilima koji ce mu poverovati i sloziti se s njim...... :barf:

p.s. a boli palmu boli shto "oni pederi" u Srbiji imaju srpska imena a ne stranska, zapadna, ha, ha....
vidju :smeh: palma moje je ime ono pravo srpsko-crnogorsko njegoshevsko Velibor a "onaj peder" sam, rashroptani krmche pred klanje! shta'sh sad, rashroptano krme?- ovako s palmom treba razgovarati :yes: ovo je jedini jezik koji palma razume.

edit: btw., koliki je palma debilchina i neznalica pokazuje i to shto misli da je ime Lazar bash pravo srpsko. srpski car Lazar imao to ime, pa, po debilchini palmi- "e-mora da je to samo i pravo srpsko ime". ne zna debilchina da je Lazar doshlo kroz hrishcanstvo preko grchkih misionara koji su opet bili ranije pocheli da usvajaju i shire jevrejsko-aramejska imena iz Biblije jer Lazar je samo srpska verzija grchkog Lazaros shto je opet samo grchka verzija jevrejsko-aramejskog izvornog Eli`azar.
Он је Јагодину препородио. Отворио и радних места и подстицао наталитет и пољопривреду. Ја не улазим у изворе финансирања али он је новац тамо инвестирао. То је труд вредан дивљења у Србији где свако само своју гузицу гледа.

Preporodio my ass. Tamo se lepo zivi samo na televiziji.
Он на томе, свакако, ради више него било који други градоначелник. Колико видим по демографским графиконима становништво није у дефициту већ се вратило на период од '81 што је свакако позитивно.
Његова промоција сточарства и улагање у образовања стручњака из те области су свакако значајна. Мора да прође одређено време да и ти напори дају резултате.

Појединци треба да се угледају на тај начин политизовања. Битно је да Ђилас разбацује паре на бесплатне уџбенике у најбогатијој општини а остале немају 'леба да једу.
Korisnikov avatar
By castor
Ma ok.. Idi u Svetozarevo pa uzivaj..
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da bih tumarao tom Jagodinom kao Munkov "Krik" kad bih morao tamo da živim.
Popeye napisao:
speedygonsales napisao:
Појединци треба да се угледају на тај начин вођења општине.
itekako! a palmu mogu i nadmašiti ako kod sebee dovedu beethovena da odsvira koncert. :party:
Нема то везе једно са другим. Човек је необразован као ћускија али ипак има жицу за вођење општине...
speedygonsales napisao:
Popeye napisao:
speedygonsales napisao:
Појединци треба да се угледају на тај начин вођења општине.
itekako! a palmu mogu i nadmašiti ako kod sebee dovedu beethovena da odsvira koncert. :party:
Нема то везе једно са другим. Човек је необразован као ћускија али ипак има жицу за вођење општине...

Ima kes od rudnika iz koga je jedino on mogao da uzima ugalj i da ga prodaje po cenama koje odredi.
Ima kes od reketa koji je lupio svima kojima je mogao.
Ima kes od dilera koji su pohapseni pre dva meseca.
Ima kes od akva parka koji su mu napravili ti dileri.
Ima kes od zoo vrta koji su takodje finansirali ti dileri.
I sad svakog treceg petka ili tako nesto,(bukvalno) donese dzak para i ljudi dolaze i mole ga za 1000 ili 2000 dinara.
By Invigilator
Ako se sposobnost ogleda u kradji i mutljavini, onda je doticni sposoban. Tuzno je sto jos uvek ima ljudi (nazalost vecina u ovoj zemlji) kojima su kriminalci sposobni ljudi. A sto se tice davanja, rec je samo o kupovini jeftinih politickih poena. Lako je davati kada si ukrao, kada nisi sam postenim radom stekao. Ukrades, imas mnogo za sebe, a od ostatka i tudjih para dajes i time pridobijas simpatije. Ne vidim u svemu tome nista pozitivno. Naprotiv, osecam uzasno gadjenje i nepravdu i povremeno ocaj zbog neprepoznavanja svega ovoga od vecine zbog koje je situacija u zemlji ovakva kakva je.
Смешни сте и не читате моје постове. Написао сам да независно од начина финансирања он део тог новца улаже у Јагодину.
Сви краду! Наша власт је трула и покварена и сви гледају само своју гузицу да обезбеде. Цветковић је толико био подмазиван док је био на челу Агенције за приватизацију да је то болно. Питање колико је пара Тадић добио a propo афере Сателит. Посланици задржавају петнаест столица и исто толико плата а народ нема хлеба да једе.
Дакле, сви краду! Похвално је, али и тужно у исто време, што одређен број тих људи део новца и уложи!
Не то је приближније томе да се, рецимо, у Француској, обавља радикална мастектомија код карцинома дојке док се у другим земљама прибегава парцијалној због естетског и психолошког утицаја на пацијенткињу. Дакле, неко мисли и на друге а неко не... :lol:

Мада су обе паралеле прилично глупе... xD
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ironija? to je samo racionalan strah! ne, cek, kako ono bese... zdravo razmisljanje il tako nesto.
U'r funny. :)
And not the sharpest tool in the shed.

Иди ти, благо мени, прво научи шта значи семантика (и значење речи - емпиријски, доказ, експеримент...), па прочитај нешто из физике и филозофије да би научио шта значи критичко размишљање а, на послетку, ако остане времена можемо да дискутујемо и о медицини и мом квалитету у истој...

'Ај у здравље :srbin:
deran napisao:ali kvant intelekta... :awesome:
Ниси разумео?
Покушаћу да ти, пластично, објасним. То је, у овом случају, основна количина (квант - квантитет) интелекта. Иако је он немерљив ово је метафора (стилска фигура - "Ој, Стојане, јабуко од злата") и говори о томе да је потребан бар један квант (најмања количина) интелекта да би се нормално размишљало.
Korisnikov avatar
By spliff
tebi to ochigledno nedostaje...
By Glasnik
Speedy je brzo došao, a čini mi se da će još brže otići odavde. :lol:
By Glasnik
You're just saying that cuz you're bored. :lol:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Glasnik napisao:Speedy je brzo došao, a čini mi se da će još brže otići odavde. :lol:
Само се ти надај...
Korisnikov avatar
By Srklet
Glasnik napisao:You're just saying that cuz you're bored. :lol:
ma sve ce to ici tako da ce speedy za godinu dana pozivati na smrt srbije, slaviti i prakticirati promiskuitet, raditi na rusenju globalnog kapitalizma, hodati fakultetom našminkan, ismijavati pravoslavnu crkvu i imati decka koji je albanac s kosova (s kojim je naravno u otvorenoj vezi). :gatara:
By Glasnik
speedygonsales napisao:
Glasnik napisao:Speedy je brzo došao, a čini mi se da će još brže otići odavde. :lol:
Само се ти надај...
Svašta. Ja volim kad imamo najrazličitije likove po forumu - uvek je zanimljivo čitati prepucavanja.

:kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!