Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Vel boy
ti da si htio pristojno pokazati mi gdje i kako sam u krivu umjesto shto si pocheo opet majmunisati...
Pa sad... Ponekad su stvari toliko očite da nije pristojno ukazivati na njih čisto da se sugovornik ne bi uvrijedio... :giggle:
Ali dobro, kad već inzistiraš... Ondašnja JNA nije isto što i Milošević. Jel sad bolje? :trep:
Jel sad dovoljno pristojno i za osobu sa specijalnim potrebama :maji: za pristojnošću, jelte... :sesir:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja ni nisam bio rekao da je JNA bukvalno ista shto i smiloshevic ali se jeste bila stavila posredno (kasnije i neposrednije) u sluzbu njegove ideologije i projekata. btw. sem shto je zanimljivo da neko odakle si kaze da JNA nije isto shto i smiloshevic, necu te pitati da onda odgovorish a kome je onda JNA tada bila najbliza.....

p.s. to s "specijalnim potrebama" meni je nastavak i tvog onog shto je npr. Loni juche punim pravom ochitao bukvicu protiv npr. Sprinter-u, Mars-u, deranu, Morrison-u itd.... Valjda takvom trolovskom diskursu (s tipichnom namjerom uvredjivanja na lichnom iliti osobnom nivou) ako nishta drugo a ono bar od juche valja stati na kraj konachno na ovom forumu. isuvishe se je toga vec razmahalo ovdje. ne valja to.
Korisnikov avatar
By 2kune
ja ni nisam bio rekao da je JNA bukvalno ista shto i smiloshevic ali se jeste bila stavila posredno (kasnije i neposrednije) u sluzbu njegove ideologije i projekata. btw. sem shto je zanimljivo da neko odakle si kaze da JNA nije isto shto i smiloshevic, necu te pitati da onda odgovorish a kome je onda JNA tada bila najbliza.....
Dobro, bitno je da ne upadaš sam sebi u usta... :lol:
p.s. i budali je jasno da je ondashnja jna isto shto i miloshevic. nije shija nego vrat. to u vezi ekonomskih malverzacija jna vs. markovic je samo jedan odraz onog shto je bilo u pripremama, prvo u srbiji pa odmah potom u hrvatskoj.
:odbij:
:hvala:
p.s. to s "specijalnim potrebama" meni je nastavak i tvog onog shto je npr. Loni juche punim pravom ochitao bukvicu protiv npr. Sprinter-u, Mars-u, deranu, Morrison-u itd.... Valjda takvom trolovskom diskursu (s tipichnom namjerom uvredjivanja na lichnom iliti osobnom nivou) ako nishta drugo a ono bar od juche valja stati na kraj konachno na ovom forumu. isuvishe se je toga vec razmahalo ovdje. ne valja to.
Ne razumijem... Pa jesi li ili nisi izrazio specijalnu potrebu za pristojnošću? :trep:
Teško je danas ljudima ugoditi... :bj:
Korisnikov avatar
By Vel boy
dakle, ja ne smem reci da smo od bar prekjuche (bukvalno, prekjuche) svi pozvani da se poshtenije ophodimo jedni prema drugima u diskusijama na ovom forumu.....
Korisnikov avatar
By hefestion
Vel boy u pravu si, apslolutno te podrzavam. sa korisnikom -2kune- je besmisleno diskutovati
Korisnikov avatar
By Vel boy
drago mi je hefestion, samo se nadam da si uvazio i neshto od onoga shto sam i tebi ideoloshki bio objasnio a shto se upravo tiche ove teme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!