Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Lakiboy_ns
^
E pa hvala Blicu i Zvekiju :D

Znaci Obraz se pederishe sa DSS-aom.
A 1389 se pederishe sa SNS-om. :lol:
Pa stvarno je Blic otkrio toplu vodu. To se zove informacija!? Svašta!

A SPC je tu kao neki navijac sa strane valjda.
Amfilohije je glavni moderator. Kaže da crkva poštuje čak i naše opredeljenje za smrt. On je već mnogo puta izblagosiljao obrazovce i ostalu nebesku policiju da poradi na tome. Paradu je zabranio pa će sad valjda malo preći i na druge državne poslove.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Jel samo meni zapalo za oko da u onom nabrajanju (u Blicu) sta su sve pocinili Obraz i 1389, nigde se ne spominje JAVNO PRETILI SMRCU I POVREDAMA svim ucesnicima Parade?--ispada da, jadni, nista nisu radili izmedju 11. 7. 2009. i 20. 09. 2009. i da je najgore to sto su se okupili na platou uprkos sto im je bilo zabranjeno. Evo, citiram:
11. 7. 2009. Na beogradskom Trgu Republike članovi „Obraza” i „1389” pojavili se na skupu „Žena u crnom” povodom obeležavanja godišnjice stradanja muslimana u Srebrnici.
20. 9. 2009. Članovi „1389” okupili se na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, iako je okupljanje bilo zabranjeno
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by spliff
:hail: @ corax
Bog da ga poživi još sto godina!!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsBeckie
--ispada da, jadni, nista nisu radili izmedju 11. 7. 2009. i 20. 09. 2009. i da je najgore to sto su se okupili na platou uprkos sto im je bilo zabranjeno.
Da, da, da. Una grande farsa, već na samom početku.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Haha....kvocka Kostunica :lol:
Kokoštunica. :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Voli on da koristi kvočke.

Eno u igrici zadah da mi nadju onu karikaturu sa ex ministarkom prosvete, gde je Darwin i majmunče zbunjeno gledaju u šta se pretvara...ne mogu nigde sam da je nadjem.

:D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz
Kokoštunica. :giggle:
oh, how you inspire...

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ovo Talični Tom ili Ludi Šeširdzija?
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Ideja za rad: Koštunica u klasičnom pink kostimu Koko Šanel...

Uprljan ne krvlju Kenedija već nekog drugog...
By RACABG
ako bi aktivisti i nevladin sektor pozvao na gradjansku neposlusnost gde bi se pozvala lgbt populacija kao i oni koji nas podrzavaju da neplacamo porez ja bi se vrlo rado odazvao i podrzao takve pozive .
bar bi bili onda sigurni da od nashih para nije placena policija i ostali jer nisu radili kako treba na zastiti lgbt populacije.

nek placaju policiju oni koji su zadovoljni njenim radom , takodje i ministre i kompletnu drzavnu aparaturu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
sta to znaci?
pozvati na gradjansku neposlusnost?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by nsBeckie

ispada da, jadni, nista nisu radili izmedju 11. 7. 2009. i 20. 09. 2009. i da je najgore to sto su se okupili na platou uprkos sto im je bilo zabranjeno. Evo, citiram:
:yes:

Изгледа да су вам хомосексуалци дошли главе?

Парада је употребљена како би се обрачунали са нама. Шта смо то драматично урадили 20. септембра? Прошетали смо градом, седели у кафићу „Плато“ пола сата, били на литургији. Није им то било довољно да нас осуде, па су полицајци Раде Благојевић и Ивица Ивковић дали лажне исказе да је Миша Вацић био на „Платоу“ до 9.40 иако је у 9 био на литургији у Цркви светог Саве. На основу тог лажног исказа осудили су Мишу, а на основу те лажне пресуде траже забрану 1389. Снимци Фонета и још неких медија доказују да су полицајци лажно сведочили.

Али покушали сте да одржите забрањени скуп?

Забрањен је био педерски скуп, а ми за наш нисмо добили никакаву писмену одлуку. Тек када смо дошли на „Плато“ рекли су да нам је скуп забрањен на основу Уредбе о забрани окупљања од 19. до 27. септембра. Такође, занимљиво је да су педери добили писмено решење и чак им је понуђено да се окупе на другој локацији (Ушћу или палати Србија). Зашто СНП 1389 није понуђено да се окупимо на нпр. Кошутњаку? Није ли то дискриминација хетеросексуалаца над педерима?

jebem ti, bloga!
Korisnikov avatar
By blabla54380
sad sam procitao zahteve bloga, tj. protesta. full izolacija. :roll: da su se dovoljno igrali sa kanticama i lopaticama u pesku, ne bi sad kao matori konji tako nesto zastupali.
Korisnikov avatar
By Mars
Dve reči: pink generacija.

Što opet ne opravdava roditelje ZAŠTO ih nisu bili na vreme (nego na drugom televizoru gutali kasandru).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Lepa Krepa
Није ли то дискриминација хетеросексуалаца над педерима?

jebem ti, bloga!
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel tebi jasno zašto je prva reč pod navodnicima?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zalutali post?

Ne razumem pitanje, ako je uopste upuceno meni... :kgcs3:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa samo tebe vidim a rano mi je za halucinogene još.

„Бивши“ члан Управног одбора Српског народног покрета 1389 Игор Маринковић каже да је прави разлог....

Sa ovog linka gore, o pro-pederskoj vladi i slično.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kliknuo sam taj link, ali nisam primetio.
I dalje ne razumem pitanje :lol:

"Bivsi" samo zvanicno, a nezvanicno je i dalje clan posto je prilicno tup?
Korisnikov avatar
By Mars
Ne razumem. To bi značilo navodno bivši. KAO je bivši, a u stvarni NIJE.

Al ne znam kakve to veze ima sa ostatkom teksta...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sta sad ti ne razumes?!

Ja ne razumem uopste tvoje pitanje u vezi mog razumevanja tih navodnika.

:teletabisi:

Aaaaa... ti ne razumes to, pa si mene priupitao? :lol:

Ja sam tako skapirao, da je covek bivsi (mozda zaista, i zvanicno i nezvanicno), ali ga je dati novinar ili sta je vec, koji ga je intervjuisao, naveo kao "bivseg" posto je ocigledno da je covek retard... sto je zajednicka karekteristika svih clanova takvih organizacija.

Dakle, vrsta prozivke koju bi ostali ljudi trebalo da kapiraju, ali ne i ljudi na koje se odnosi.
Korisnikov avatar
By Mars
Oda radosti!!!

Oh. Apdejt posta.

Verziju 1.0 sam razumeo, sa ovom 2.0 mi opet teže ide.

Nema veze, par navodnika u tekstu manje ili više...

Korisnikov avatar
By Dirrty
Trebalo mi je 3 posta i jos nekoliko sekundi da ukapiram... :povez:

Ja jasnije od toga ne umem :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!