Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
ovako nesto identicno se dogadjalo nema ni mjesec dana, samo sto su akteri bili navijaci Hajduka i slovacka policija. ma to je sve ista navijacka stoka. najjace su mi bile mame sto su zvale upomoc 'nije moje dite krivo...' a na snimkama se itekako jasno vidi kako se dere policajcu u facu 'pusi kurcinu' :lol:
By deda
Јел вам се свиђа овај десно у зеленој мајици,могу да вас упознам.Или можда неки други:poklon:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by erkondisn
ovako nesto identicno se dogadjalo nema ni mjesec dana, samo sto su akteri bili navijaci Hajduka i slovacka policija. ma to je sve ista navijacka stoka. najjace su mi bile mame sto su zvale upomoc 'nije moje dite krivo...' a na snimkama se itekako jasno vidi kako se dere policajcu u facu 'pusi kurcinu' :lol:
:eureka: ozbiljna :eureka:
ali 'ajde ti to objasni delijama da ovo shto se desilo u Cheshkoj nije nishta antisrpsko ni antizvezdashko vec antihuligansko.
Korisnikov avatar
By Stripi
Da bi nekom objasnio nešto sa druge strane treba biti osoba sposobna da te shvati.
Osim toga, zar vam nije jasno da je čitav svijet protiv Hrvatske i Srbije? Urotili si, majku im jebem antisrpskohrvatsku!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Stripi
antisrpskohrvatsku
srpsko-hrvatskomrziteljsku?
By deda
Originally posted by erkondisn
ХАхахахаха видим да је иста слика о тој причи и код вас.Колико год мрзео торциду морам да кажем да су момци УБИЈЕНИ ОД БАТИНА у Словачкој,да су им жандари стали на сред трга и рекли не можете даље,а онда је кренуло ложљење костију и ухапшено их је 250,и добили су забрану уласка у ЕУ од 5 година,и наравно да су се жалили и да ће то бити поништено.Битно је да се на ТВ каже да су навијачи криви и то је права истина,осим ако нешто не слажу у вези педера,еее онда су лажови..Ја мислим да су навијачи криви и за свињски грип.:vudu:
Korisnikov avatar
By Stripi
Piši kako hoćeš, jasno je šta je na stvari! Najbolje bi bilo da se Hrvatska i SRbija udruže pa zarate sa cijelim svijetom, pa da vide čija majka crnu vunu prede.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deda
Битно је да се на ТВ каже да су навијачи криви и то је права истина,осим ако нешто не слажу у вези педера,еее онда су лажови..Ја мислим да су навијачи криви и за свињски грип. :vudu:
:roll: jesam li ja ovde jedini koji vidi ovde contradictio in adiecto ili .......

kamo srece da to javnost tako tada kaze..
Korisnikov avatar
By Stripi
..Ја мислим да су навијачи криви и за свињски грип. :vudu:
Oink :piggy:
By deda
Јбт пљујете овде људе које не би смели да пљујете а онда тамо стављате своје слике,па човече најебаће невини људи због тебе и теби сличних.Битно је да си ти ту сигуран,а за ове овде....ма ко их јебе,што каче своје слике(а ни мени није јасно зашто),јел тако?
Korisnikov avatar
By Stripi
Aha, najebat će zato što sam ja nešto rekao? Pa jesam ja nešto rekao i 2001. kad su ih navijači prebili?
Korisnikov avatar
By erkondisn
ХАхахахаха видим да је иста слика о тој причи и код вас.Колико год мрзео торциду морам да кажем да су момци УБИЈЕНИ ОД БАТИНА у Словачкој,да су им жандари стали на сред трга и рекли не можете даље,а онда је кренуло ложљење костију и ухапшено их је 250,
i neka su :yes:
jesu li dobili zabranu da u organiziranom obliku dodju na stadion (jer su prethodno radili sranja)? jesu.
jesu li dosli unatoc tomu u Zhilinu? jesu.
i nije tu stvar onoga sto je tv prikazala, na youtubeu su jasne privatne snimke onoga sto su navijaci (koji kao fol organizirano nisu dosli, a preko cijelog trga skupina se urlala navijacke parole) radili i kako su se ponasali. osobno ih nimalo ne zalim, ali kad sam imao uvid u popis uhapsenih, doslo mi je muka jer su to vecinom klincadija prosjecno 86-92 godiste.
takodjer, pojedinci su u kombijima po 5ero, 6ero dolazili (a da im roditelji nisu znali za to). a sve ocito zbog inata (vec su vise puta pokazali koliko 'vole' svoj grad, svoj klub i svoju zemlju jelte) i postavljene im zabrane.
ok, ali sad nemoj misliti da generaliziram... iskreno se nadam da medju njima je bilo i onih koji stvarno vole i postuju klub za koji navijaju i koji ne bi radili sranja, medjutim dobar dio njih ne trazi nista nego nevolju. a zadnje sto nam treba je jos nasilja.
Korisnikov avatar
By Delete
Јел вам се свиђа овај десно у зеленој мајици,могу да вас упознам.Или можда неки други :poklon:
Ako je kojim slu;ajem taj u zelenoj majici, ili neki od onih zgodnih str8, zelela bih ja da me upoznas sa njima. :trep:
Mis`im, ako nisi heterofobican.
By deda
Овај преко баре се много курчи,ти си у тој кифла држави такође сигуран,ал немој пљувати слабије од себе,нервирате људе а кад већ не могу вас,усраће се у живот некоме ко није ништа урадио
Korisnikov avatar
By Vel boy
Јбт пљујете овде људе које не би смели да пљујете а онда тамо стављате своје слике,па човече најебаће невини људи због тебе и теби сличних.Битно је да си ти ту сигуран,а за ове овде....ма ко их јебе,што каче своје слике(а ни мени није јасно зашто),јел тако?
:roll: shta je ovo? :wtf:
By deda
То је оно што видиш,много сереш и вређаш,а преко океана си па си безбедан,зато спусти лопту мало.Нисам вам ја крив што стављате своје слике овде.дебили
Korisnikov avatar
By Vel boy
Овај преко баре се много курчи,
?? kako se to ja kurchim? tako shto kazem da se u savremenom EU-u ne tolerishu vishe ex-Yu ni bilo chija divljashtva??
shta bi trebao/li? lizati dupe navijachima, bilo chijim??
ko i kako s fovog foruma neke druge stavlja u pogibelj??

nishta ne kontam.
Korisnikov avatar
By Delete
deda, pitala sam te nesto. Mozes li da mi odgovoris na moje pitanje, koje je proizaslo iz tvoje ponude?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
То је оно што видиш,много сереш и вређаш,а преко океана си па си безбедан,зато спусти лопту мало.Нисам вам ја крив што стављате своје слике овде.дебили
Mi bar imamo muda da to ucinimo.

A ti?

Pricas Stripiju i Velu kako su oni bezbedni u njihovim drzavama, a sta je s tobom?

Zar se i ti ne krijes?
Korisnikov avatar
By Vel boy
ма где сам ја тебе увредио овде?? зар ниси ти мене на личној основи ПРВИ почео да псујеш и вређаш??
какве слике сада? ја уопште нисам поставио још ниједну моју слику, а колико видим каква је атмосфера, ни нећу ускоро.
By deda
Делете,знам дечка,али је поприлично хомофобичан,као и сви са клипа,тако да не гарантујем безбедност.

Вел бој....да хоћу,оне слике би се у року од 5 минута нашле на свим навијачким и националистичким форумима,али нећу...само сам хтео да видим колико ћеш да се усереш и уозбиљиш одмах...и да докажем да си стварно ПИЧКА,не смем ни да замислим како би реаговао да си одавде и да си поставио слику,јајаро!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Делете,знам дечка,али је поприлично хомофобичан,као и сви са клипа,тако да не гарантујем безбедност.
Delete je str8.

Cekaj malo, ti nisi gay?
By deda
нисам матори...ал ако ћеш да ме питаш дал ћу на параду-НЕЋУ.Имам паметнија посла него да бијем педере.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Nisam ni nameravao da te pitam za paradu.

Hteo sam da pitam, cisto informativno, koji razlog tvog pojavljivanja ovde?

Samo da opravdas navijace, ili planiras da ostanes?

I jos nesto, ako su svi toliko homofobicni, zasto pitas da li zelimo da ih upoznamo?
Korisnikov avatar
By Delete
Nema veze, bivsi decko mi je vodja navijaca C. Zvezde u mom gradu, pa ako sam mogla da budem sa njim u vezi, verovatno ni decko u zelenoj majici nece imati nista protiv upoznavanja.
A da mi samo das njegov broj? :D
Korisnikov avatar
By Vel boy

Вел бој....да хоћу,оне слике би се у року од 5 минута нашле на свим навијачким и националистичким форумима,али нећу...само сам хтео да видим колико ћеш да се усереш и уозбиљиш одмах...и да докажем да си стварно ПИЧКА,не смем ни да замислим како би реаговао да си одавде и да си поставио слику,јајаро!
:hyper: ево опет нисам озбиљан.

па види, какав ти је то начин комуницирања?? и ти се вајкаш како те тобоже вређам па види само ово.
ти будало интернализујеш сво силеџијско стање на себе и мислиш да то можеш да наметнеш и другима. али, то ти не пали више. прошла су та времена када си ти и теби слични или и пуно гори и од тебе могли некажњено да то намећете. зато престани с патетиком деда, бабе ти!
By deda
не знам што сам дошао,сморио сам много,али сигурно нисам да бих вам причао како ћу да вас бијем,толико јадан нисам,али не дајем да ме неко зајебава,као нпр ово...
и та УЕФА матер им њихову све се то уротило против светих Србаља, све је то део ватикан-масони-јевреји-америка-циа завере
то нећу да дозволим,и да неко прича о нечему о чему појма нема,само зато што је чуо на тв(која иначе никад не лаже)
Korisnikov avatar
By Vel boy
не знам што сам дошао,сморио сам много,али сигурно нисам да бих вам причао како ћу да вас бијем,толико јадан нисам,али не дајем да ме неко зајебава,као нпр ово...
ако си ти тај којим се представљаш а не онај за ког неки сумњају да јеси, па, ти би нас био кад би МОГАО. но, некако су прошла она времена када си могао без последица да то радиш.
и та УЕФА матер им њихову све се то уротило против светих Србаља, све је то део ватикан-масони-јевреји-америка-циа завере
то нећу да дозволим,и да неко прича о нечему о чему појма нема,само зато што је чуо на тв(која иначе никад не лаже)
како немам појма? зар то није омиљено за рећи код вас таквих и тако? ја то чуо само на тв?? камо среће, камо пусте среће да сам то чуо само на тв..........
ја сам напустио земље бивше Југе ТЕК после рата у ком сам као цивил једва преживео. тако да знам нажалост јако добро какве све демагогије сви ви националисти и шовинисти из било ког бивша Југа народа трабуњате.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa nisi jedini.

Svi koji dodju na forum moraju da prodju kroz ovo.

Bili gay, str8, bi...

Predlozio bih ti, da i ti procitas neke druge teme koje se ticu odnosa homofoba ka gay populaciji, pa ces videti da je zapravo vas odnos prema nama isti kao i odnos policije prema navijacima, koje branis.
By deda
и би нас био кад би МОГАО. но, некако су прошла она времена када си могао без последица да то радиш.
Занимљив дечко.Види се да живиш у АмериКи:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!