- 01 Avg 2009, 16:19
Ponekad pijem viski sa jednim visokim funkcionerom SPO-a, veoma drag covek, ali te (cetnici/partizani) teme ne potezemo. Nema smisla.
Originally posted by Leon WalrasTi (cetnicki pokret otpora) su mi zaklali pradedu i njegovog 11-ogodisnjeg sina na oci 9-ogodisnje cerke (zato sto su bili i ostali Bosnjaci, ili pre zato sto su bili imucni), posle se cerka udala za Srbina. Nedicevci i Nemci su mi s druge strane strpali dedu i drugog pradedu u logor, i grupno silovali pa streljali dedinu sestru. Doduse i Ustase su mi poslale prababu u logor iz koga nije izasla. Jbt meni su se zamerili svi osim partizana. Vecina rodbine koja je stradala u toku IISR je stradala od ruke domaceg zivlja (osim dedine sestre).
To nije tacno. Srpska drzavna straza je bila regularna vojska pod komandom profasticke vlasti Srbije, koja se borila sa cetnickim pokretom otpora Draze Mihailovica.
Ponekad pijem viski sa jednim visokim funkcionerom SPO-a, veoma drag covek, ali te (cetnici/partizani) teme ne potezemo. Nema smisla.