Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By superfly
Originally posted by Dr. M
Originally posted by KgCS3
Pa bilo bi malo degutantno da programska sema bude nesto tipa:

20.00 Cecin koncert
22.00 Izdajnik protiv zločinca
23:00 Talk Show (gost Ceca)
Nesto ne verujem da bi RTS, FOX, Avala ili bilo koja druga stanica to emitovala...
emitovali bi oni kad bi znali za pojam "istraživačko novinartsvo".
ajde za fox i avalu, sklepali bi nešto tek za prelaznu, ali za bastilju... no koment.

:)
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Dominion
vise mi se u ta srebrenica popela na q... kao da je to jedino mesto na podrucju bivse sfrj gde su bili sukobi. a i optuzbe na racun srba, pa majku mu, valjda su tu bili jos neki koji su ucestvovali u ratu. dokle ce zvono biti nad nama? dvoje je potrebno za tango pa tako i u ratu.
Vrlo zanimljiva stilska figura za klanicu.
By Kragi
hahahhahahahahahhahahahahahahha

(izvinjavam se zbog ovako neumesnog komentara na ovakvoj temi, ali jbg)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Do pre par godina ja nisam imao ni pojma da postoji Srebrenica. Nisam imao pojma shta se tamo desilo tokom rata.
Od tada, mrzim i Srebrenicu, i 11. jul i taj narod, koji je izgleda jedini stradao tokom rata u Bosni. Preterali su do bola.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by bigirl
Na ono što nemam su mi se popele izjave naših premijera/predsednika/ministara u kojima se izvinjavaju i klanjaju svima zbog zločina koje smo, je l' te, mi počinili (pritom, nećemo o tome da smo mi ukokavali metkom u čelo, a hrvati i muslimani kopali oči, sekli uši ljudima i terali ih da ih jedu pre nego što ih kao stoku zakolju), dok drugi komšijski narodi datume naših pogibija slave kao nacionalne praznike (koje im, naravno, mi opet čestitamo).
No, nije to ništa novo. Gledajući kroz istoriju, večito smo se klali, pa se onda spajali u jednu državu, konstantno se izvinjavajući (što ide vrlo jednosmerno) i tako naizmenično. Dokle?
I ne, nisam ljubitelj Ratka i Radovana. Radovan je političko govno za koje me boli dupe, i da se ja pitam, sve ih treba spaliti. Ratka mi je žao jer je očigledno sva krivica svedena na njega, a on je samo vojnik koji je sledio uputstva. Ništa nije gori od nekog tamo Johna Smitha koji je 77 dana ispuštao bombe iz svog nevidljivog aviona na nevin narod ove zemlje (ili Avganistana, Iraka, Irana, da ne nabrajam dalje pošto ni sama više ne znam gde su to vajne svetske sile uvodile "mir"). A "zločini" počinjeni pod njegovom direktnom komandom... Uf uf uf... Sve je nešto pun Hag muslimana, hrvata, šiptara, pa im treba Ratko kako bi broj nji'ovi vs. naši bio ujednačen.
Kada neko kaže "izvin'te što smo vas bombardovali/klali/slično", onda ću i ja da kažem "izvin'te i vi što smo vi vas". Pa onda R.M. i J.S. mogu da igraju karte tamo negde u Hagu, a mi ostali konačno da zalečimo rane i nastavimo svako na svoju stranu. Pa nek oni tamo slave svoje dane lijepih njihovih, a mi da gledamo svoja posla, podižemo sopstvene memorijalne spomenike i stojimo pravo. A ne ovako povijeni da nas svako jebe kako stigne i stane, i uz to dobije i osmeh i "hvala, dođite ponovo".
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Burak
Ovdje pojedini imaju 3 razloga za ovakvu bezumnu priču:
1. Nemaju pojma o ratu niti o dešavanjima u istom.
2. Naloženi su na sranja Nataše Kandić i ostalih sa b92
3. Uvalili su se u neku NVO vjerovatno finansiranu od tamo nekih Soroša ili ne znam već koga, pa zbog takve spike uzimaju masne pare.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by the1whowished

''

Dobra pesma.

...

Evo da je svi malo pregledaju & preslusaju.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by burak-BL
3. Uvalili su se u neku NVO vjerovatno finansiranu od tamo nekih Soroša ili ne znam već koga, pa zbog takve spike uzimaju masne pare.
Tako je. A ti si pun znanja o ratu koja izlažeš ovde u formi dubioznih argumenata pa ti se nema šta zameriti, kao što znaš i koliko ko zarađuje i ko koga finansira. Jel ti bre imaš neke dokaze za to što pričaš?

Btw, nije u pitanju nataša Kandić, nego vlada RS, entiteta čiji si građanin, a koja je priznala ZVANIČNO genocid u Srebrenici. Da ne pominjem forenzičku metodologiju korišćenu u identifikaciji žrtava. Sve to ne ostavlja mesta sumnji, a ponajmanje je izazivaju ovakvi besmisleni postovi.
By mythe
o opciji 3 se radi, dobro si to napisao
Korisnikov avatar
By Burak
@Dušan Maljković
Izvini, a što se to baš ti prvi nađe prozvan? Sigurno se u ovom trećem nisi uopšte pronašao pa se javljaš čisto onako radi reda..
Korisnikov avatar
By Li
Da ne citiram i razvlacim... slazem se sa postovima bigirl.

Ja sa ponosom pricam da sam Srpkinja i za ostale me zabole.

Posto je ovo gay-serbia foruma ostalima kojima to smeta neka odu na neki drugi forum mozda ce nekom drugom njihovo misljenje biti bitno.

A ovim napacenim i osramocenim Srbima sto se zale u svojim postovima savetujem da promene zemlju, veru, babu, dedu,majku i oca . . . pa nek idu gde im je volja.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Li
Da ne citiram i razvlacim... slazem se sa postovima bigirl.

Ja sa ponosom pricam da sam Srpkinja i za ostale me zabole.

Posto je ovo gay-serbia foruma ostalima kojima to smeta neka odu na neki drugi forum mozda ce nekom drugom njihovo misljenje biti bitno.

A ovim napacenim i osramocenim Srbima sto se zale u svojim postovima savetujem da promene zemlju, veru, babu, dedu,majku i oca . . . pa nek idu gde im je volja.
:up: :up: :up: :up: :up:

Btw, pojedini korisnici koji su ovde baljezgarili uzasno su me podsetili na pojedine srpske politicare.... :bljak:
I jednima i drugima su puna usta Srebrenice, a Bratunac niko ni da pomene...I, to je neopevana sramota... :povez:
Ja da sam na njihovom mestu, ja bih se zbog toga stideo sto sam Srbin...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by bigirl
;) Obožavam kad nešto namerno napišem znajući da će se svi kačiti na to, a onda vidim kako se svi kače na to. ;) To mi je ravno onoj priči o Eli i Rodžeru ("Normane, je li Ela ikada imala konja??"). Just for the record, kada gledaš film, zažmuriš na scenu gde neko nekome puca u glavu ili kada neko nekome čupa jezik, a zatim ga kolje?
wow, kako si ti turbocool. Zamisli, ljudi se nakaće na nešto što si napisala? Ne, nakačit će se na nešto što nisi napisala :lol: Čini mi se da u tebi čuči jedan mali Status
Što je i normalno i logično, zar ne? Ovo je gay-SERBIA forum. Većinu forumaša čine Srbi. Ovde pišu o svojim žrtvama, slave svoje sportske pobede, tuguju nad porazima i sl. Ako si očekivao tugu zbog te presude, idi na forum hdz-a. No, kada se saberu sve srpske žrtve, pa izvrši sličan račun, koliko se dobije? 0,0000000000000000006583 dana??
Ne znam djevojko, kako si informirana, uzmi kalkulator u ruke sabiri i dijeli. Valjda si završila neku školu pa znaš čitat i računat?
Ja nisam očekivao tugu zbog presude Norcu (a i ne vidim zašto bi), ja sam samo usporedio kazne. Kad već toliko naričeš kako se samo Srbima sudi u Haagu. Nije to meni ništa novo, tako i ovdašnji nacionalisti nariču kako se samo Hrvatima sudi a Srbi svoje ni ne daju u Haag. Profil nacionaliste je svugdje isti.
I btw ne treba mi da idem na sajt ni jedne stranke, dovoljno mi je da dođem ovde i informišem se kako je ovaj ili onaj pušten iz Haga, a onda sa zadovoljstvom čitam komentare u stilu "ne mogu da verujem... ispada kao da stvarno postoji zavera protiv nas...".
Kako ti imaš čudna zadovoljstva....
Actually, nama nikakva zavera nije potrebna. Sami smo sebi dovoljni da se izvređamo i pokoljemo (pa i ovaj forum, ovakve i slične teme, su dovoljan dokaz toga kako se delimo i radimo protiv sebe).
Mora da tvoja duša pati.
Korisnikov avatar
By Delete
Ova tema je toliko glupa jer se na njoj vise pisalo o ratnim dejstvima, postovanju i cemu sve ne, a o Srebrenici i tom groznom zlocinu, koji se, cinjenica, jeste dogodio i tim mrtvim ljudima koji nisu skoncali zivot kolektivnim samoubistvom, nego su im zivoti prekinuti puscanim metkom.

Zalosno je sto velike Srbende ovde izrazavaju svoju mrznju i neljudskost, umesto da kazu laka im zemlja, nek` pocivaju u miru, kad vec nisu mogli da zive u miru.

Mozemo otvoriti mnostvo tema o svakom zlocinu pojedinacno, pa da realno procenimo svaciju krivicu, ali tema je u vezi za Srebrenicom i zar je svima ispod casti biti covek i izraziti zaljenje (nikako ne izvinjenje) jer su ubijeni ljudi, kako god njihova imena glasila?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
@Dušan Maljković
Izvini, a što se to baš ti prvi nađe prozvan? Sigurno se u ovom trećem nisi uopšte pronašao pa se javljaš čisto onako radi reda..
A sad si još i psiholog? Jebote, baš si multitalentovana ličnost -- istoričar, forenzičar, političar... Prava reensansna ličnost, Leonardo Da Vinči iz Banjaluke...

Dakle, još jednom -- imaš li dokaza za to svoje "znanje" o ratu, kao i genocidu u Srebrenici, koji je priznala tvoja vlada tj. vlada RS? Imaš li nešto konkretno što dovodi u pitanje forenzičke nalaze? Na čemu ti zasnivaš svoje priče, a da nije spasonosno nacionalističko bleebtanje i rekla-kazala izvori?
Korisnikov avatar
By Stripi
Žalosno je i to, što i svi ti nacionalisti na ovom forumu koji podržavaju humane zločine metkom u glavu usput podržavaju one koji bi rado i u njihovu glavu rado sprašili koji metak kada bi saznali sa kim se jebu. Da se tako nešto i dogodi, moram priznat da mi ne bi bilo žao. Kad ih već toliko podržavaju valjda im nije žao da ih koknu za svetu nacionalnu stvar.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Li
Ja sa ponosom pricam da sam Srbin i za bolesne pedere me zabole.

Posto je ovo Srbija pederima kojima to smeta neka odu u neku drugu zemlju, mozda ce nekom drugom njihovo misljenje biti bitno.
Rekao je Mladen Obradović za Kurir.
Korisnikov avatar
By Delete
I jednima i drugima su puna usta Srebrenice, a Bratunac niko ni da pomene...I, to je neopevana sramota... :povez:
Pricalo se i o tome na forumu, jos odavno.

Spominjala sam ja Bratunac i ranije, cisto da se ne bih stidela sto neko iz tamo neke Srbije ima puna usta prica predrasuda u vezi sa desavanjima u mojoj drzavi.
Dan nakon komemoracije muslimanskim zrtvama u Potocarima je parastos u Bratucu, zrtvama koje su Oric i ini pobili tokom rata. Parastos se sluzi ubijenima (njih 69) na Petrovdan `92. u Bratuncu i okolnim selima. I sve to izgleda kao velika smejurija nakon komemoracije u Potocarima gde se svake godine sahrani drasticno veci broj ljudi od tih 69. Mozemo i o ciframa da pricamo, ako neko ima izrazitu zelju.
A sto se tice hriscanskog sela Kravice, na Bozic 1993. godine, ubijeno je 49, a ranjeno oko 100 Srba. Opet, uporedimo li sa ciframa koje imaju tri nule, posmatrajuci kroz brojke, da li je adekvatna odmazda? Ali...jedna stvar vezana za Kravice, koja se krije i ne spominje u javnosti, su ubistva muslimanskih zarobljenika u hangarima Zemljoradnicke zadruge u selu Kravice, `95. godine. Spominju li se te zrtve kad se spomenu Kravice ili se tada (kao sto i treba) selektivno svaki zlocin posmatra?

Braco Srbi iz Srbije, uz svu vasu dobru volju i patriotizam, raspitajte se malo o pravim zlocinima nad Srbima u BiH, nemojte privatati zdravo za gotovo ono sto vam u medijima plasiraju. Ne sramotite i sebe i nas pricama o nekakvom Bratuncu, za koji su retroaktivno ispredane price i legende.
Pravi zlocini nad Srbima su se desavali daleko od Bratunca i Srebrenice, ali nije tema o tome.

I jos da pitam, kad se spomene Bratunac, ne spomenu se o.s. Vuk Karadzic u Bratuncu, skladiste te skole, podrum Express restorana, stadion u Bratuncu...zna li se sta se tamo desavalo sa muslimanima, ili cemo Srebrenicu i Bratunac deliti samo po jednoj veri zrtava i reci da u Srebrenici nije ubijen nijedan Srbin, a u Bratuncu nijedan musliman?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja se izvinjavam, ali ko od forumaša koji smatra Srebrenicu genocidom poriče Bratunac i Kravice? Kao i druge zločine počinjene nad Srbima zato što su Srbi? Ja ne, a imam utisak ni drugi -- jedino važi obratno u nekim slučajevima: neki ljudi u Bosni negiraju srpske žrtve jer su fokusirani na svoje, kao i većina Srba koja vidi samo srpske žrtve.

Dakle, mi tražimo odgovornost za sve i priznajemo sve žrtve. Jer žrtve su žrtve, ma koje nacionalnosti bile.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Dušan Maljković
Ja se izvinjavam, ali ko od forumaša koji smatra Srebrenicu genocidom poriče Bratunac i Kravice?

Nisam rekao da iko porice ali nisam video ni da ga je iko jednom recju pomenuo? Nema ni B od Bratunca na gornjim stranama....

Ali zasto se onda tema ne zove " Zlocin u Bratuncu, da se ne zaboravi "?

Ipak je tamo stradao srpski narod, a ovo je zamlja Srbija i samim tim ako vec pricamo o zlocinima zasto onda ne pricamo o onom koji se desio nad srpskim narodom?Ne, on je ocigledno manje bitan bas zato sto se desio nad srpskim narodom... Licimerno da ne moze gore... :bljak:

Meni to dodje kao da sam otisao na groblje i komsijinoj majci zapalio svecu, a preko groba svoje rodjene majke samo prekoracio bez i da ga pogledam...

Elem, da ne duzim...Ono sto htedoh reci jeste da mi je vec muka od ljudi kojima je tudje govono milije od srpskog hleba koji jedu, a imaju obraza da druge omalovazavaju sto se ne stide naroda kome pripadaju...
By Ulix
nisam video ni da ga je iko jednom recju pomenuo? Nema ni B od Bratunca na gornjim stranama....
Možda zato što je tema Srebrenica. :roll:
By mythe
Originally posted by Dušan Maljković
Ja se izvinjavam, ali ko od forumaša koji smatra Srebrenicu genocidom poriče Bratunac i Kravice? Kao i druge zločine počinjene nad Srbima zato što su Srbi? Ja ne, a imam utisak ni drugi -- jedino važi obratno u nekim slučajevima: neki ljudi u Bosni negiraju srpske žrtve jer su fokusirani na svoje, kao i većina Srba koja vidi samo srpske žrtve.

Dakle, mi tražimo odgovornost za sve i priznajemo sve žrtve. Jer žrtve su žrtve, ma koje nacionalnosti bile.
potpuno se slazem uz dodatak da je glavni odgovorni za zlocine u Bratuncu - Naser Oric pravosnaznom presudom Suda u Haagu oslobodjen svake odgovornosti , dok su svi odgovorni za zlocine u Srebrenice kaznjeni (osim onog jednog koji je u bekstvu). To su cinjenice i to pravi ljude besnim/razocaranim/frustriranim jer nisu svi isto kaznjeni za zlocine koje su pocinili. Isto vazi i za zlocine na Kosovu, svi odgovorni na srpskoj strani su kaznjeni dok se protiv jednog klasicnog bandita i zlocinca Haradinaja donela oslobadjajuca presuda :( (usput 9 svedoka protiv njega je ubijeno od kojih su 3 bila i pod odredjenim zastitnim merama a opet sa druge strane proces protiv Seselja je zamrznut na neodredjeno vreme iz istog razloga iako niko od svedoka nije ubijen vec "samo" zastrashivan).
By mythe

Elem, da ne duzim...Ono sto htedoh reci jeste da mi je vec muka od ljudi kojima je tudje govono milije od srpskog hleba koji jedu, a imaju obraza da druge omalovazavaju sto se ne stide naroda kome pripadaju...
potpuno se slazem, pogodio si u osnovu stvari. Sve im je milije nego svoje, stide se svoga naroda, uvek kritikuju svoje iako losi i zli ljudi postoje svugde a ne samo u Srbiji...

bez namere da pravim off-post navescu jedan tipican slucaj iz kojeg sve vidi zloba, cinizam i nacin na kako te figure reaguju- pre neke dve sedmice su naselju Mali Rit u Novom Sadu iskljucili struju jer isti mesecima nisu placali racune i nakon sto je Elektrodistribucija nekoliko puta pokusala da nadje zajednicki jezik sa gradjanima tog naselja (uglavnom naseljeno Romima). Onda su ti gradjani romske nacionalnosti jednog ponedeljnika izasli na ulice, dosli do Izvrsnog Veca Vojvodine, tamo graktali i vristali, lupetali o diskriminaciji, cak poveli i malu decu na taj "skup" i onda smo mogli da procitamo mnostvo komentara o "diskriminaciji nad jadnim Romima" i slicne gluposti. U negde otprilike isto vreme, Srbima na Kosovu su iskljucili struju iako su imali dogovor o placanju pausala sa Elektr. Kosova pod izgovorom "da ne placaju struju" iako mnostvo Kosovara od albanske origine isto tako ne placa struju pa im ne seku struju. E onda su ti isti promenili plocu, pa umesto da pricaju o diskriminaciji, cinicno i licemerno komentirali "pa neka plate struju, pa im nece iskljuciti"....Alo, alo - znaci kada Romima iskljuce struju zbog neplacanja onda je to odmah diskriminacija, rasizam itd... a kada se to isto uradi Srbima na Kosovu (ali ne i ALbancima) e onda je to zbog "neplacanja racuna" :(
By mythe
Originally posted by Stripi
Žalosno je i to, što i svi ti nacionalisti na ovom forumu koji podržavaju humane zločine metkom u glavu usput podržavaju one koji bi rado i u njihovu glavu rado sprašili koji metak kada bi saznali sa kim se jebu. Da se tako nešto i dogodi, moram priznat da mi ne bi bilo žao.
vidis, ja mislim da je tu greska koju mnogi prave, pa i ti. Automatski izvodis zakljucak da je neki nacionalista ili sovinista odmah i homofob i slicno. To su za mene ciste predrasude, ne moze se necija politicka opredeljenost odmah povezivati sa homofobijom. Homofoba ima svugde, medju svim politickim opcijama, medju svim zanimanjima itd...

A glede dela tvoje izjave "ne bi mi bilo zao". Wel, meni ne bi bilo zao nekog drugog, onoga koji je npr. na komentarima b92 (vest o ukidanju viza i dodatak da ce licima sa adresom na Kosovu ipak trebati viza) napisao "Srbi sa Kosova treba da traze drzavljanstvo Srbije i srpske pasose u ambasadi Srbije u Pristini i konzulatu u Mitrovici". Davno nisam video veci bezobrazluk, zluradost i zelju za provociranjem i zaista ne mogu da kazem da bi milo zao ako bi se tom P.A. dogodilo ono sto ti govoris za odredjen gayeve (samo drugacijeg politickog opredeljenja nego taj P.A.). Jedino sto ih zamolio tu figuru P.A. je da jasno kaze da je to njegov stav kao gradjanina a ne kao nekog koji nazalost stoji na celu jedne organizacije koje se bori za gay prava.
Korisnikov avatar
By spliff
nisi bash najbolje razumeo post koji si citirao
ako se ne varam
By mythe
Originally posted by spliff
nisi bash najbolje razumeo post koji si citirao
ako se ne varam
kako nisam? forumas Stripi je napisao da mu ne bi bilo zao ako bi neki forumas nacionalisticko/sovinistcke orijentacije dobio metak u glavu od nekog soviniste. Jel tako?
By wilmott
Ipak je tamo stradao srpski narod, a ovo je zamlja Srbija i samim tim ako vec pricamo o zlocinima zasto onda ne pricamo o onom koji se desio nad srpskim narodom?Ne, on je ocigledno manje bitan bas zato sto se desio nad srpskim narodom... Licimerno da ne moze gore... :bljak:

Niko nije merio zrtve ovde. Niko osim tebe, u vise navrata. To je licemerje.
Korisnikov avatar
By Stripi
Da li je neko sprečavao bilo kojeg korisnika da otvori temu o Bratuncu? Ikad? Da li se Dr. M sjetio istu otvoriti? Nije. End of story.
Mythe, još jednom pročitaj šta sam napisao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!