Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by deran

a tek stipica-fascinira me kako taj čovek pliva... :volinevoli:
ma neeee... prije je plivao, pa se onda usadio... ko fikus... i sad će u penziju... :sladoled:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by erkondisn

bianca se nesto uzjebala, cudi me da je bila samo suzdrzana, a gotovo sam bio uvjeren da ce nastupiti protiv izbacivanja.

eh, politika... :nokti:
jbg izgleda da je kosorka đevojka one tough cookie. eno je (bianca) šibnula demant "nacionalu" koji je napisao da je kukala i naricala za voljenim precednikom. kaže, ne ser'te, ništa ja nisam rekla, ja sve poštujem što se u stranku odluči. :uplasen:
aha. strahovlada.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa nije toliko da je tough cookie koliko je egotrip. i to itekakav... mislim da rijetko tko toliko uziva u premijerskoj fotelji koliko ona sad...
Korisnikov avatar
By 2kune
šta je to sanader? jel se to maže na kruh? :sveca:
bumo videli 15... :vudu:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by erkondisn

pa nije toliko da je tough cookie koliko je egotrip. i to itekakav... mislim da rijetko tko toliko uziva u premijerskoj fotelji koliko ona sad...
jes vala, vidi se da voli žena.
she has that prime minister glow all over.
Korisnikov avatar
By Stripi
15og mu ističe moratorij do pola godine gdje on može aktivirati svoj saborski mandat...pa ćemo viđet hoće li se sad usudit vratit u politiku.
Korisnikov avatar
By Srklet
sanader je uspio i ovim zadnjim potezom nastetiti hrvatskoj: ojacao je poziciju vlade, kao i jadranke kosor, a javnost sada slini nad jacom, bas kao sto je prije nekoliko godina slinila po sanaderu. :roll:
By mythe
Hrvatskoj bi najvise nastetilo, kada bi se kao u nekom ludom snu, dogodilo nemoguce i Vesna Pusic postala premijerka
Korisnikov avatar
By Stripi
Ona nema šanse da postane premijerka jer nema jaku stranku iza sebe. No da, ja bih je volio vidjet na čelu države. Ona smeta samo nacošima i fašistima.
Korisnikov avatar
By 2kune
nemoj tako Stripi, četnici su bili antifašisti :peace:
By mythe
Originally posted by Stripi

Ona nema šanse da postane premijerka jer nema jaku stranku iza sebe. No da, ja bih je volio vidjet na čelu države. Ona smeta samo nacošima i fašistima.
pa da, svatko tko ima drugacije misljenje je odmah "nacista i fashista, tipican nacin razmisljanja onih koji su umislili da
su 'supertolerantni' , 'supermoderni' etc... a ustvari su isto toliko netolerantni kao oni koje osudjuju i protiv kojih se bore. Vec vidjeno...a s obzirom da sam ja tolerantan plus ne gledam na stvari osobno, mogu da kazem da Pusicku i njenu reputaciju treba iskoristiti i mozda joj eventualno dati mesto ministra vanjskih poslova, jer bi to podiglo ugled Hrvatske u Europi
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mythe

....... mogu da kazem da Pusicku i njenu reputaciju treba iskoristiti i mozda joj eventualno dati mesto ministra vanjskih poslova, jer bi to podiglo ugled Hrvatske u Europi
necu ni da pitam pisca kako mu se ovo "Hrvatskoj bi najvise nastetilo, kada bi se kao u nekom ludom snu, dogodilo nemoguce i Vesna Pusic postala premijerka" slaze s kvotovanim postom.......
tolerancija i "ne gledati stvari osobno" su usiljene, licemerne vrednosti........ kod mythe-a.
By mythe
jedna stvar je biti ministar vanjskih poslova kao manjinski partner u Vladi (sto znaci da bi se ista morala drzati pravila igre i koordinirati svoje aktivnosti sa Predsednikom/com Vlade); a drugo ako bi ista bila premijerka i vodila glavnu rec....ona je i sada predsjednica odbora za vanjsko-politicku suradnju za odnose sa EU, sto je vrlo pametno jer ista ima ugled u Europi te isto treba iskoristiti u cilju pribilizavanja EU. Nadam se da je sada jasnije.
Korisnikov avatar
By Vel boy
a poshto je sadashnji glavni cilj Hrvatske konachni ulazak u EU, shto bi to smetalo da je takva Vesna i premijerka/predsjednica?.........
By mythe
na nedavnim izborima Vesna Pusic je ispala jos u prvom krugu. Dakle, nedovoljna podrska gradjana.

Premijerka - mesto predsednika Vlade pripada partiji koja osvoji najvise poslanickih mandata, sto u slucaju Hrvatske znaci ili iz HDZa ili iz SDPa. Dakle, opet ista ne dolazi u obzir.

A sta bi smetalo - pa pored ovih objektivnih okolnosti, tu su i subjektivne. Njena politicka opcija ne vodi dovoljno racuna o pojedinim nacionalnim i ekonomskim interesima, zasnovana je na neoliberalnom shvatanju drzave i drustva, jesmo za trzisnu ekonomiju ali ne i za trzisnu drzavu. Plus naravno njen odnos prema Hrvatima u BiH, to takodjer.
Korisnikov avatar
By Stripi

pa da, svatko tko ima drugacije misljenje je odmah "nacista i fashista, tipican nacin razmisljanja onih koji su umislili da
su 'supertolerantni' , 'supermoderni' etc... a ustvari su isto toliko netolerantni kao oni koje osudjuju i protiv kojih se bore. Vec vidjeno...a s obzirom da sam ja tolerantan plus ne gledam na stvari osobno, mogu da kazem da Pusicku i njenu reputaciju treba iskoristiti i mozda joj eventualno dati mesto ministra vanjskih poslova, jer bi to podiglo ugled Hrvatske u Europi
Ne, ne svako ko ima drugačije mišljenje, nego svako ko ima nešto protiv Vesne Pusić u pravilu jest neki nacoš i fašist. To je jednostvano činjenica. To je prvi političar, pri tome ženski političar, koja je javno rekla da je Hrvatska u jendom momentu izvršila agresiju na BiH. I to je apsolutno točno. I da su se političke snage u HR oko toga složile i riješile to pitanje, ta stvar iz prošlosti bi ostala iza nas i mi bi krenuli barem malo brže prema demokraciji. Istina jest da je Vesna pripadnica jedne stranke liberalnih nazora a to nije plus u hrvatskom izbornom zadrtom biću. Ja jesam glasao za nju u prvom krugu predsjedničkih izbora iz uvjerenja iako sam znao da nema šane da prođe u drugi krug. No, bar sam glasao za kog sam htio i savjest mi je čista.
I sve što pričaš za HNS kao stranku i za šta se zalaže jednostavno nije istina. Da se riješe Čačića još bi i više prosperirali. Osim toga, Stipe Mesić je kao kandidat HNS pobijedio na predjedničkim izborima 2000e godine.
By mythe
a ja joj upravo zameram tu izjavu u Saboru. Jer cak, ako tu i ima nesto istine, to se ne govori javno, ne ogovara se vlastita drzava javno, da svi cuju. Jer smo mozda culi ikada nesto slicno od Francuza, Britanaca, Holadjana, Spanaca...???

Plus sto Vesna uvek kaze rec-dve isuvise...kao u slucaju priznanja Kosova od strane Hrvatske - "Hrvatska je priznala Kosovo jer sledimo politiku nasih partnera u NATO i EU, ali i zato sto to tako treba"..."tako treba" :evilwait: sta tu "tako treba", pa Shiptari su preko terorizma i teroristickim aktivnostima dobili drzavu, to sto su ispali pametniji nego Srbi i uzeli za saveznika Ameriku je nesto drugo, ali da je to kao pravedno :nono:
Korisnikov avatar
By deran
i kako se na kraju završilo sa sanaderom-dal se aktiviro il ostao pasivan :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Vel boy
na mythe-ove postove imam reci samo- oooo, boze :noob:
Korisnikov avatar
By 2kune
Eto, najfriškija vijest: Jaca upravo raspustila zagrebački ogranak HDZ-a... :vijaca:
Što će li sad Milanović izmisliti da bi ponovo učvrstio trusni HDZ na vlasti? :lija:
A što se samog Sanadera tiče, kanda je počela velika čistka njegovih pristaša... A njega samog čuva policija, he he he... Dok se po novinama diže takova atmosfera da ćedu za maškare sigurno njega spalit ko krnju... :uljenavatru:
Ne čini mi se da će još dugo bitisati van zatvora...
Korisnikov avatar
By deran
o,pa kosovka polako stiče rispekt...:hail2:
By XanaX

a ja joj upravo zameram tu izjavu u Saboru. Jer cak, ako tu i ima nesto istine, to se ne govori javno, ne ogovara se vlastita drzava javno, da svi cuju. Jer smo mozda culi ikada nesto slicno od Francuza, Britanaca, Holadjana, Spanaca...???

Plus sto Vesna uvek kaze rec-dve isuvise...kao u slucaju priznanja Kosova od strane Hrvatske - "Hrvatska je priznala Kosovo jer sledimo politiku nasih partnera u NATO i EU, ali i zato sto to tako treba"..."tako treba" :evilwait: sta tu "tako treba", pa Shiptari su preko terorizma i teroristickim aktivnostima dobili drzavu, to sto su ispali pametniji nego Srbi i uzeli za saveznika Ameriku je nesto drugo, ali da je to kao pravedno :nono:
Opet s... kvake, Mythe. Možda Britanci, oni se doduše i najviše pljuju, ali međusobno - no, ostatak... pa nije li se nedavno npr. država Španjolska ispričala svom građaninu koji je zbog homo-spol. orijentacije robovao ili tako nekako... Uglavnom, kontinentalci se posipaju pepelom odavna, a nedavno na ovom forumu i pisalo (i ja ujedno) o famoznom njemačkom "Kniefallu"...

Ostatak posta - i navlačenje Kosova; Pusić će ostvariti još dosta u hrv. i EU politici, ali tvoje mudrovanje o "ispali pametniji jer su izabrali..." pomela bi kao što je svima začepila gubice u Saboru u vrijeme famozne "Junction"-rasprave - rekavši jednostavno: "mi ne idemo u EU, Slovenija je već u EU, luka Koper ostvaruje već godinama daleko veći promet od luke Rijeka...".
By XanaX
Ah, da i ovo je ostalo... pa da riješimo...
Originally posted by Stripi
Originally posted by hefestion

Jadranka kosor je jos veca ustaskinja i od samog Mesica, bas me zabole za njih, pozwleo bi im bankrotstvoi krah,
A ja bih tebi poželeo da naučiš gramatiku vlastitog jezika.
ustaša (m.) - ustašica (f.) ... već me hvata rodoljubni zanos... "Grička vustašica", "Juran i Ustaša" (kao gay varijanta) itd...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by deran

o,pa kosovka polako stiče rispekt... :hail2:
samo u očima onih koji ne znaju za najveću hrvatsku krađu love iz proračuna koja se neprestano odvija iz mjeseca u mjesec sve ove godine... to je ujedno i način kako se HDZ održava na vlasti i zbog čega je osnovni papir tog poduhvata najveća tajna hrvatske države od njenog početka... Kosorka đevojka odavno je glavna i odgovorna za taj velebni poduhvat... sjetimo se, još jučer je bila Sanaderova desna ruka i sveprisutna zapisničarka...
a danas stiče respekt? :lol:
svaki respekt nestaje kada se spomene popis branitelja... :mag:
ona samo mehanički reže suvišne krakove koje smetaju EU da bi hobotnica ostala živa i u budućnosti... :eu:
Korisnikov avatar
By deran
da,stiče rispekt-mislim da smo se svi žešće zajebali kad smo o njoj pisali kao o domaćici sa vrućim krompirima...očigledno ta domaćica,ta suzana ima negde muda malko veća od sanaderovih...

dakle,ne za poštenje i vrline,već za odlučnost i mane...:evil:
Korisnikov avatar
By Stripi
1, nemojte se zavaravati. Ovako je Sanader dolazio na vlast, kada je iz stranke, uz pomoć, gle čuda!, Vladimira Šeksa, izbacio Branimira Glavaš a još se i potiho riješio protukandidata na stranačkim izborima, Maje Freundlich i Ivića Pašalića. I šta se desilo? Ništa. Tada su Sanaderu pljeskali isto kao danas Jaci, što se riješio desničarskih elemenata u redovima HDZ. I stvarno, od radikalnijih ostao je valjda jedino Hebrang, nestalo je i Drage Krpine kojeg smo tako nerado gledali devedesetih godina. Ljudi su voljeli njegovu grandioznu i autoritarnu pojavu, čvrstu ruku, izbavitelja...i gdje smo danas? Došli smo do Jace koja kopira sve što je Ivo napravio prije 8 godina, kada je HDZ u qrcu nakon Vranjine smrti. Drago je meni da se ona tako vispreno bori protiv korupcije, no gdje je ta Jaca, miljenica Vranje bila od 1995e do danas? U SDP? HSS? HNS? SDSS? Ne! Jadranka Kosor je bila svo to vrijeme u HDZu, Vranjo je gladio po umilnim obraščičima, ona Sanadera gladila po kosi i vječno uz njega stajala. I usput nije protiv te iste korupcije ni glasa pustila, čak dapače, uvijek je bila na braniku HDZove nevinosti.
Dakle, čekajte ipak malo prije nego počne sticati vaš rispekt.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!