Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by stefan19
Kiborze, kada bi proputovao koliko su Ana i Jelena proputovale, i video civilizaciju; upoznao obrazovane ljude bez predrasuda i izasao iz tog zagushljivog primitivnog srpskog drushtva koje te davi, tek onda bi shvatio ono sto shvataju Ana, Jelena i vecina nas koji zivimo u demokratskim drustvima. Znas kako... I ja dok sam ziveo tamo slicno sam razmisljao kao ti, ali to je iz neznanja. Jednostavno nisam imao priliku da vidim drugacije i da uporedim. Sve mi je bilo normalno - i SRS na TV-u (jer su tu bili od kad sam rodjen), i Kursadzije, koje otvoreno promovisu diskriminaciju, kao i nebuloze o Americi, srpskom neprijatelju i td...
Ljudi na zapadu prosto ne mogu da razumeju da se stvari tipa Miladin Kovacevic, SPC mesanje u zakone, Korupcija i td dogadjaju. I bombardovali su nas sa razlogom. Milosevic je u to vreme izvsio etnicko ciscenje na Kosovu, ali se to uspesno zataskuje u Srbiji ne bi li se ocuvala ideja kako smo mi jadni a oni zveri sa 666 na chelu sto bi moj cale rekao...
Nema apsolutno nista lose u tome sto se slikala sa g-dinom Bill-om, ali ima loseg u tome sto skoro polovina gradjana Srbije glasa za radikale.
DODJITE SEBI, drogiraju vas tamo!!!
Originally posted by KiborgA još da je u blizini bila Kurva del Ponte? Il nedajbože Sonja Biserko? A Nataša Kandić?
Hoće im se uzeti kao mrlja i to sa razlogom.
Što nisu mogle da ga iskuliraju?
Mogle su i da ga oteraju u PM, kao što je đubre i zaslužilo.
Nego jednostavno ih zabole klitoris, verovatno bi u dupe poljubile i Madlen Olbrajt da su joj se našle u blizini. Ova slika mi je ogavna do daske, one iskežene do poslednjeg kutnjaka sa njim na slici. Iskreno se nadam da je ovo neka fotomontaža.
Originally posted by unic0rnJa bih se mogao složiti sa ovim. Ali više vjerujem u onu da je napad bio isplaniran da bi se mogle nastavit daljnje američke akcije po Afganistanu i Iraku.
To je kao da sad kazhemo, amerika je orgijala po celoj planeti, i zasluzila je 09/11 ...
Originally posted by Stripigluposti do bola, obozavam ove teoreticare zavere, njima nikad nije dosadno:astral2:Originally posted by unic0rnJa bih se mogao složiti sa ovim. Ali više vjerujem u onu da je napad bio isplaniran da bi se mogle nastavit daljnje američke akcije po Afganistanu i Iraku.
To je kao da sad kazhemo, amerika je orgijala po celoj planeti, i zasluzila je 09/11 ...
Originally posted by UlixNe predstavlja.Originally posted by KiborgA nacionalni ponos inace ne predstavlja pokusaj prevazilazenja kompleksa sopstvene nize vrednosti sakrivajuci se iza "nacije"?
'... neki prozapadnjački kompleksi koji vam nacionalni ponos pretvara u krpu za patos.
Originally posted by KiborgOriginally posted by UlixNe predstavlja.Originally posted by KiborgA nacionalni ponos inace ne predstavlja pokusaj prevazilazenja kompleksa sopstvene nize vrednosti sakrivajuci se iza "nacije"?
'... neki prozapadnjački kompleksi koji vam nacionalni ponos pretvara u krpu za patos.
:ne_zanima_me_u_kom_eseju_si_pročitao_tu_glupost:
Originally posted by Kiborg
Misliš na one konformiste kojima se baš sviđa što su nas bombardovali i da to ima neke veze sa gay pravima?
Meni stvarno fasciniraju neke bajkovite asocijacije, nije mi ama baš nikako jasno kako neko povezuje bombardovanje, klintona, anu i jelenu, sa borbom za gay prava i to da li ga neko prima u du*e ili ne.
Stvarno fascinantno.
Originally posted by Kulturni JelenNišta manje nije bolno providno od prodavanja nekog kvazi-zapadnjaštva koje se ogleda u bespoštednom pljuvanju po sopstvenom narodu. A i to što si napisao/la nema blage veze sa životom i ne konstruiše nacionalni ponos. To je samo neko tvoje viđenje, ko što rekoh, nespojivo sa realnošću.
Najfascinantnije je pod nacionalnim ponosom podrazumenati
potpuno negiranje sopstvene (nacionalne) krivice, posmatranje svih događanja u kojima smo učestvovali sa perspektive žrtve, imati militantni otpor prema svakoj kritici uperenoj protiv nacije....
tako fascinantno a istovremeno tako bolno providno.
![]()
Originally posted by Kiborg
Ništa manje nije bolno providno od prodavanja nekog kvazi-zapadnjaštva koje se ogleda u bespoštednom pljuvanju po sopstvenom narodu. A i to što si napisao/la nema blage veze sa životom i ne konstruiše nacionalni ponos. To je samo neko tvoje viđenje, ko što rekoh, nespojivo sa realnošću.
Originally posted by deranVel ce "glumiti/ne glumiti advokata" kome god hoce, ti necesh imati nikakvog uticaja u tome!
I ja ne znam šta Vel glumi advokata Klintonu-ko je tu koga pritiskao-koga boli kurac za to...
Originally posted by deranTuzi ga! To ti niko ne brani!
Bio je predsednik kad su nas bombardovali i kriv je.
Originally posted by StripiNapadi islamistichkih terorista su bili dozvoljeni tj. nisu bili namjerno sprijecheni od strane republikanaca i christian right-wing-a kako bi se mogli time sluziti da sljedeci dan scapegoate-uju gej ljude, feministice, liberale, anarhiste, ljevichare, imigrante.... (shto su republikanci i christian right-wing-ovci i uradili) te da bi se tim lazima, klevetama i paranojama posluzili da detruiraju ljudska i gradjanska prava po njima nepodobnih ljudi u Americi shto je bush i radio punih osam godina.Originally posted by unic0rnJa bih se mogao složiti sa ovim. Ali više vjerujem u onu da je napad bio isplaniran da bi se mogle nastavit daljnje američke akcije po Afganistanu i Iraku.
Originally posted by Vel boyI ko je sad opterećen urotama?
Napadi islamistichkih terorista su bili dozvoljeni tj. nisu bili namjerno sprijecheni od strane republikanaca i christian right-wing-a kako bi se mogli time sluziti da sljedeci dan scapegoate-uju gej ljude, feministice, liberale, anarhiste, ljevichare, imigrante.... (shto su republikanci i christian right-wing-ovci i uradili) te da bi se tim lazima, klevetama i paranojama posluzili da detruiraju ljudska i gradjanska prava po njima nepodobnih ljudi u Americi shto je bush i radio punih osam godina.
Originally posted by deranTo nije opterecenost urotama! To su zakljuchci bazirani na svim chinjenicama i indicijama koje su republikanci i christian right-wing DALI! Dan-dva nakon teroristichkih napada, pat robertson, jerry falwell i bratija su bili na televizijama optuzujuci gej ljude, feministice, liberale, anarhiste, levichare, imigrante.... te americhke slobode koje su kao "doprinele labavosti bezbednosti" i ostale lazi. i umesto da je hvatao i konachno uhvatio bin laden-a, bush je svu njegovu energiju i vreme sprovodio mucheci i scapegoate-ujuci nevine ljude bilo americhke muslimane, gejeve, imigrante, liberale, levichare, anarhiste .... To je ono shto je on i njegovi republikanci radio/li.Originally posted by Vel boyI ko je sad opterećen urotama?
Napadi islamistichkih terorista su bili dozvoljeni tj. nisu bili namjerno sprijecheni od strane republikanaca i christian right-wing-a kako bi se mogli time sluziti da sljedeci dan scapegoate-uju gej ljude, feministice, liberale, anarhiste, ljevichare, imigrante.... (shto su republikanci i christian right-wing-ovci i uradili) te da bi se tim lazima, klevetama i paranojama posluzili da detruiraju ljudska i gradjanska prava po njima nepodobnih ljudi u Americi shto je bush i radio punih osam godina.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!