Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, mozda joj to sad nije prioritet .... Sve je danas u senci proglasenja nezavisnosti Kosova.
Korisnikov avatar
By aleka_ns
Uzas! Tamo sam cesto svracala... zao mi je te ljude...
By Hans
Nisam bio...ali je vest sama po sebi tragična.
Korisnikov avatar
By garconxboy
Moze li to imati veze sto je bio gay friendly lokal, pa da je podmetnut pozar? Ej stanje u Srbiji je ludilo, nista me ne moze iznenaditi. Gay zurka u Bgd je zabranjena, snimci spaljivanja pekare... mozda je i Lounge bio na meti huligana!?
Prica li se nesto o tome?
Zao mi je zbog nesrece, lokal u kome sam bio i uvek odlazio kada sam u NS, prijatno mesto!
Zao mi je nastradalih!
Korisnikov avatar
By Paki
Na RTS-u pre par minuta javljeno da su uhapšene dve osobe osumnjičene za podmetanje požara.
Korisnikov avatar
By Paki
Još kaže voditelj kako se još uvek ne zna je li nesreća u novosadskom kafeu nesrećan slučaj ili masovno ubistvo.
Korisnikov avatar
By garconxboy
Ljudi cuvajte se, sad je jebeno za sve manjine... ne znam sta da kazem... pamet u glavu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by andjela
btw...
zet se vratio malo pre sa uvidjaja ... tamo je od pola 3 ujutru

lik se na stepenicama okruzen jambolijom igrao upaljacem.
zapalio i uspanicio se i pobegao.

za njim se traga a njegov drugar je to ispricao.

taj ako se ne ubije sam nije nista uradio.

retard
Meni nije jasno zasto je taj lik pobegao. Posledice njegovog " igranja upaljacem " jesu preko svake mere tragicne, ali on nije, kako sam razumeo, imao nameru da prouzrokuje pozar i usmrti te ljude.
Sta ima da bezi ? Trebalo je da ostane i da se muski suoci sa posledicama koje je prouzrokovao.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by garconxboy
Ljudi cuvajte se, sad je jebeno za sve manjine... ne znam sta da kazem... pamet u glavu...
Lounge nije gay kafic. Gay kafe je samo u istom pasazu gde i Lounge i to od skoro, jer je ranije bio na tvrdjavi.
Da je u pitanju masovno ubistvo gayeva, vatra bi buknula upravo u gay kafeu koji je odmah pored, a ne u Lounge-u.
Korisnikov avatar
By garconxboy
Ma znam da nije gay ali bio je gay friendly...
Ma kazem u globalu je veceras ludilo u Srbiji... evo gledaj sta rade po Beogradu...
Korisnikov avatar
By Paki
Pričam i pišem to već nekoliko dana.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma znam da nije gay ali bio je gay friendly...
Ma kazem u globalu je veceras ludilo u Srbiji... evo gledaj sta rade po Beogradu...
Ma, ne moze covek toliko da se cuva koliko opasnosti vreba.
Ipak, ako mi je sudjeno da poginem, ja bih voleo i zamolio Svevisnjeg da to bude na neki spektakularan nacin.
Ne bih bas da izgorim, vec bih recimo nesto kao u slucaju holivudske dive Dzejn Mensfild, kojoj je u saobracajnoj nesreci bila otkinuta glava.
:giljotina:
Korisnikov avatar
By Paki
Ne verujem u sudbinu.
Verujem u sposobnost svakog (svake) od nas da maksimalno brine o samom sebi, pogotovo u ovom periodu.
Još uvek nije utvrđeno o čemu se zapravo radi, RTS izveštava o dvojici uhapšenih i osumnjičenih za podmetanje požara, neki drugi pre toga o momku koji se igrao upaljačem na stepeništu...
Dok se to ne razreši (ako ikada i bude razrešeno), a i uostalom zbog aktuelnih političkih događaja nije nimalo naodmet da budemo oprezniji i budniji u prostoru van sopstvenog stana, pa bila to ulica ili neki zatvoreni prostor.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Bio sam u soku kada mi je sinoc jedan decko oko 4h u VIP-u rekao da se upravo vratio iz Novog Sada je gde je izbio pozar u nekom kaficu u kojem je sedeo. Kaze da su taman krenuli kada je video decka u plamenu kako istrcava napolje.....

bio sam jednom prilikom u tom kaficu i ucinio mi se kao jako lepo mesto... sve je na svom mestu, lepo uredjeno u nekom svom stilu... uzani hodnici su verovatno i bili problem sto ljudi nisu odmah mogli da istrce napolje i da se spasu.. verovatno su se ugusili od tog dima jer im je nestalo vazduha...

u Novom Sadu je proglasena trodnevna zalost......

sedmoo mladih ljudi......

strasno....

"JEBENI GEJ LJUDI, NAUCITE DA CENITE ZIVOT, NAUICITE DA SE VOLITE, POMAZETE JEDNI DRUGIMA, DA UZIVATE U ZIVOTU, DA SE BORITE... ZIVOT SE DANAS TAKO LAKO GUBI, SEDIS, PIJES KAFU, CASKAS SA DRUSTVOM I IZGORIS U POZARU U CENTRU GRADA"

:uplasen:
Korisnikov avatar
By foolish
strasno!!!
RIP

" Kako „Blic“ saznaje policija je privela M.M. (20) zbog sumnje da je podmetnuo požar u kafiću „Laundž“ i određen mu je pritvor.
Ubrzo nakon požara po gradu su se čule priče da je vatra u kafiću podmetnuta. Ova informacija je stigla i do policije koja je odmah krenula tim tragom.
- Dva lica su privedena u SUP na informativni razgovor - kratko je saopštila Koviljka Đačić, istražni sudija.
Lekari se još bore za život Vladana D., dok se drugi mladić i devojka nalaze u teškom stanju, ali van životne opasnosti. U toku večeri stanje Vladana D. se, prema rečima lekara, pogoršalo i vrlo je nestabilno. Aleksandar A. je u toku večeri, takođe, podvrgnut još jednoj operaciji, dok se Maja M. nalazi van životne opasnosti. Prema prvim informacijama, vatra je verovatno buknula na stepeništu čiji su zidovi tapacirani jambolijom. Vatra je bukvalno zarobila goste koji su se nalazili na spratu, a jedini izlaz je bio u plamenu. Kako „Blic“ saznaje, među stradalima su brat i sestra iz novosadskog naselja Liman.
- Ugljenisan mladić, sa otvorenim ranama po telu je stajao na ulici. Bio je go, a pocrnelo telo mu je bilo bukvalno u živim ranama.
Neko ga je oko struka obmotao majicom i pridržavao dok nije stigla ekipa Hitne pomoći - potreseno priča Nikolina S. koja se za vreme požara u „Laundžu“ zatekla u obližnjem lokalu.
Prema njenim rečima, oko dva sata osetila je dim. Nakon što im je rečeno da napuste kafić, Nikolina se suočila sa stravičnom scenom.
- Sve je bilo u plamenu, gorela je čak i metalna ograda na ulazu u „Laundž“. Ipak, nisam shvatala veličinu tragedije dok nisam ugledala povređene - kaže Nikolina."
By SJH
Ima 20 godina i "igrao se upaljačem" pa je zato slučajno zapalio materijal kojim je obložen zid?

Slika

Lepo je neko napisao - čuvajte se. Taj požar je slučajan kao i svi oni napadi na nadgrobne spomenike, crkve, džamije, rome, strance, pekare, McDonalds, ambasade, gay pride i sve ostalo što nije na klerofašistikoj liniji.
22:49 - Policija je privela dve osobe zbog sumnje da su podmetnule požar u kafeu Laundž (Lounge) u kojem je noćas poginulo sedam osoba, a tri su zadobile povrede opasne po život.

Kako je saopštila policija, određen je pritvor Milošu M. (1987) iz Novog Sada osumnjičenom za teško delo protiv opšte sigurnosti i Bojanu K. (1986) osumnjičenom za pomoć posle izvršenog krivičnog dela. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni istražnom sudiji.
http://radio021.info/radio021new/front/ ... ?nid=45975
By brdja
nije to prvi put u istoriji .. gay-evi i slicni su svim rezimima svih boja i zastava bili smetnja ...

prva ideja koja mi je pala na pamet jel kaic bio gay .. ne bas slucajno ...

i bojim se da ovako ili onako ovo nece biti usamljen slucaj ...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Mislim da pozar NIJE podmetnut, a pogotovo ne zato sto se tu okuplja GAY populacija.... ne dramite bez razloga....

u Flojdu su sve probleme izazivali rednici obezbedjenja...

vecina ljudi zna ko je i zasto bacio suzavac u VIP.....

toliko klubova i nijedan problem do sada a da je izazvan od strane STREJT ljudi i homofoba....

vi zaista ne znate sta je homofobija... da je neko hteo probleme onda bi cekali ljude kada se vracaju i dolaze u VIP pa bi ih tukli i maltretirali... da neko hoce, mogao bi i bombu da baci na neko GAY mesto...eto gde je SMILEY , svako moze da baci molotovljev kotel i da pobegne kroz hodnik umesa se u masu ljudi i da ga nikad ne nadju...

mislim da malo preterujete kada kazete da je ovo napad na GAY populaciju... pre bih rekao da ovakvi napadi nastaju zbog nekih drugih razloga poput nerazjasnjenih imovinskih odnosa, gazda dugovao ovom, onom, ovaj nije platio ovo ili ono..... da je neko hteo da napadne GAY populaciju, drugacije bi to izgledalo.....

sto se tice to gkafica, tamo je radio jedan presladak konobar, lep kao lutka...., barem sam ga ja video, kada sam posetio to mesto
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by *STATUS*
Mislim da pozar NIJE podmetnut, a pogotovo ne zato sto se tu okuplja GAY populacija.... ne dramite bez razloga....

u Flojdu su sve probleme izazivali rednici obezbedjenja...

vecina ljudi zna ko je i zasto bacio suzavac u VIP.....

toliko klubova i nijedan problem do sada a da je izazvan od strane STREJT ljudi i homofoba....

vi zaista ne znate sta je homofobija... da je neko hteo probleme onda bi cekali ljude kada se vracaju i dolaze u VIP pa bi ih tukli i maltretirali... da neko hoce, mogao bi i bombu da baci na neko GAY mesto...eto gde je SMILEY , svako moze da baci molotovljev kotel i da pobegne kroz hodnik umesa se u masu ljudi i da ga nikad ne nadju...

mislim da malo preterujete kada kazete da je ovo napad na GAY populaciju... pre bih rekao da ovakvi napadi nastaju zbog nekih drugih razloga poput nerazjasnjenih imovinskih odnosa, gazda dugovao ovom, onom, ovaj nije platio ovo ili ono..... da je neko hteo da napadne GAY populaciju, drugacije bi to izgledalo.....

sto se tice to gkafica, tamo je radio jedan presladak konobar, lep kao lutka...., barem sam ga ja video, kada sam posetio to mesto
koga i sta tacno ti branis?

ovde je stvar jasna kao dan
Korisnikov avatar
By Vel boy
Status-e, nishta se josh ne zna. Ni da li je ili nije podmetnut kao homomrziteljski chin.
Samo nemoj josh pocheti da pridikujesh kako "gejevi se prave da su zrtve, a zrtve nisu", ovo, ono...
chuli smo odavno tvoj glas i postaje otrcan.

p.s.
Status-e, voleli bismo da je to kao shto ti kazesh, ali nije
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ja ne branim nikoga, daleko od toga... samo kazem da nema razloga da pola foruma drami kako je ovo jos jedan atak na GAY populaciju.....a sta ako je medju tih 7 zrtava 6 ili 7 strejt ljudi...eto pominje se da su neki brat i sestra navodno bili tako,m tesko mi je da poverujem da je gay sestra povela gay brata na takvo mesto... mozda su neki strejt ljudi... cisto sumnjam da to ima veze sa napadom na GAY populaciju.... ukljucite malo mozgove .... zar sve sto se desi lose ima potrebu dovesti u vezi sa time da su napadnuti gay ljudi..svima je jasno da ako neko zeli da napravi sranje, da ce ga napraviti tamo gde treba...a ne pored .... ::nesiguran:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by *STATUS*
ja ne branim nikoga, daleko od toga... samo kazem da nema razloga da pola foruma drami kako je ovo jos jedan atak na GAY populaciju.....a sta ako je medju tih 7 zrtava 6 ili 7 strejt ljudi...eto pominje se da su neki brat i sestra navodno bili tako,m tesko mi je da poverujem da je gay sestra povela gay brata na takvo mesto... mozda su neki strejt ljudi... cisto sumnjam da to ima veze sa napadom na GAY populaciju.... ukljucite malo mozgove ....
drami i treba da drami, sedmoro ljudi ce biti sahranjeno

dvoje su privedeni zbog podmetanja pozara, zna se da se gay ljudi tamo okupljaju :zacepi:

ili mozda je bolje da se pravimo da nije tako :potapsava:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
gay ljudi se okupljaju na mnogim, mnogim drugim mestima, ito u mnogo mnogo vecem broju pa niko na tim mestima ne izaziva incidente a ispada kao da je tako ....

da se nesto desilo u VIP-u, Smiley-u ili nekom mestu koje je GAY mozda bi mogli da kazemo da je to napad na gay populaciju... a ta mesta su mirna i nema razloga da se svemu tome pridaje atribut "napad na gay populaciju" jer mislim da je to sasvim neopravdano....
By Ulix
Mirna su onih veceri kad u njih ne bacaju suzavce. :kopanos:
Korisnikov avatar
By shishmish
poginuli su 1985. godiste i jedan decko koji je 1989.

:(

RIP
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *deni*
Lounge nije gay kafic. Gay kafe je samo u istom pasazu gde i Lounge i to od skoro, jer je ranije bio na tvrdjavi.
Da je u pitanju masovno ubistvo gayeva, vatra bi buknula upravo u gay kafeu koji je odmah pored, a ne u Lounge-u.
Deni ti stvarno nemaš psihopatski mozak, ili nikada ne gledaš detektivske serije.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I 8 zrtva je umrla nocas :(
Vladan(20) je preminuo nocas u bolnici od posledica pozara :(

Dve devojke koje su jos u bolnici su u stabilnom stanju.
Medju preminulima su bili i brat i sestra a vecina nastradalih su bili 1985 god.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by jukie
Originally posted by *deni*
Deni ti stvarno nemaš psihopatski mozak, ili nikada ne gledaš detektivske serije.
Iako patim od odredjenog broja fobija i prepoznajem kod sebe simptome manjih zivcanih tegoba kao posledicu haosa u kojem svi zivimo u ovoj Srbiji, ipak smatram da moj mozak i dalje dobro rasudjuje.
Zato ne verujem da je pozar podmetnut sa namerom da izazove masovnu pogibiju ljudi. Mozda uopste i nije podmetnut, vec je zaista buknuo zbog nesmotrenog igranja upaljacem.
Da je neko hteo da izvrsi masovno ubistvo, ne bi valjda podmetao pozar u kafeu u kojem sedi samo 12 ljudi ? Taj bi izabrao neki veci lokal sa bar 100 posetilaca u njemu.
Moguce je i da je pozar podmetnut zbog nerasciscenih racuna sa gazdom lokala, ali bez namere da se pobiju ljudi, ili je pocinilac imao nerasciscene racune sa svakim ili bar sa vecinom od 12 prisutnih gostiju, pa je zeleo da im se osveti.
( Ova teorija mi je najmanje verovatna. )
Korisnikov avatar
By decko
Strasno je sto je i ovaj decko koji je uspeo da se spasi na kraju preminuo :(

RIP
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!