Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by andjelaMeni nije jasno zasto je taj lik pobegao. Posledice njegovog " igranja upaljacem " jesu preko svake mere tragicne, ali on nije, kako sam razumeo, imao nameru da prouzrokuje pozar i usmrti te ljude.
btw...
zet se vratio malo pre sa uvidjaja ... tamo je od pola 3 ujutru
lik se na stepenicama okruzen jambolijom igrao upaljacem.
zapalio i uspanicio se i pobegao.
za njim se traga a njegov drugar je to ispricao.
taj ako se ne ubije sam nije nista uradio.
retard
Originally posted by garconxboyLounge nije gay kafic. Gay kafe je samo u istom pasazu gde i Lounge i to od skoro, jer je ranije bio na tvrdjavi.
Ljudi cuvajte se, sad je jebeno za sve manjine... ne znam sta da kazem... pamet u glavu...
Originally posted by garconxboyMa, ne moze covek toliko da se cuva koliko opasnosti vreba.
Ma znam da nije gay ali bio je gay friendly...
Ma kazem u globalu je veceras ludilo u Srbiji... evo gledaj sta rade po Beogradu...
22:49 - Policija je privela dve osobe zbog sumnje da su podmetnule požar u kafeu Laundž (Lounge) u kojem je noćas poginulo sedam osoba, a tri su zadobile povrede opasne po život.http://radio021.info/radio021new/front/ ... ?nid=45975
Kako je saopštila policija, određen je pritvor Milošu M. (1987) iz Novog Sada osumnjičenom za teško delo protiv opšte sigurnosti i Bojanu K. (1986) osumnjičenom za pomoć posle izvršenog krivičnog dela. Oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni istražnom sudiji.
Originally posted by *STATUS*koga i sta tacno ti branis?
Mislim da pozar NIJE podmetnut, a pogotovo ne zato sto se tu okuplja GAY populacija.... ne dramite bez razloga....
u Flojdu su sve probleme izazivali rednici obezbedjenja...
vecina ljudi zna ko je i zasto bacio suzavac u VIP.....
toliko klubova i nijedan problem do sada a da je izazvan od strane STREJT ljudi i homofoba....
vi zaista ne znate sta je homofobija... da je neko hteo probleme onda bi cekali ljude kada se vracaju i dolaze u VIP pa bi ih tukli i maltretirali... da neko hoce, mogao bi i bombu da baci na neko GAY mesto...eto gde je SMILEY , svako moze da baci molotovljev kotel i da pobegne kroz hodnik umesa se u masu ljudi i da ga nikad ne nadju...
mislim da malo preterujete kada kazete da je ovo napad na GAY populaciju... pre bih rekao da ovakvi napadi nastaju zbog nekih drugih razloga poput nerazjasnjenih imovinskih odnosa, gazda dugovao ovom, onom, ovaj nije platio ovo ili ono..... da je neko hteo da napadne GAY populaciju, drugacije bi to izgledalo.....
sto se tice to gkafica, tamo je radio jedan presladak konobar, lep kao lutka...., barem sam ga ja video, kada sam posetio to mesto
Originally posted by *STATUS*drami i treba da drami, sedmoro ljudi ce biti sahranjeno
ja ne branim nikoga, daleko od toga... samo kazem da nema razloga da pola foruma drami kako je ovo jos jedan atak na GAY populaciju.....a sta ako je medju tih 7 zrtava 6 ili 7 strejt ljudi...eto pominje se da su neki brat i sestra navodno bili tako,m tesko mi je da poverujem da je gay sestra povela gay brata na takvo mesto... mozda su neki strejt ljudi... cisto sumnjam da to ima veze sa napadom na GAY populaciju.... ukljucite malo mozgove ....
Originally posted by *deni*Deni ti stvarno nemaš psihopatski mozak, ili nikada ne gledaš detektivske serije.
Lounge nije gay kafic. Gay kafe je samo u istom pasazu gde i Lounge i to od skoro, jer je ranije bio na tvrdjavi.
Da je u pitanju masovno ubistvo gayeva, vatra bi buknula upravo u gay kafeu koji je odmah pored, a ne u Lounge-u.
Originally posted by jukieIako patim od odredjenog broja fobija i prepoznajem kod sebe simptome manjih zivcanih tegoba kao posledicu haosa u kojem svi zivimo u ovoj Srbiji, ipak smatram da moj mozak i dalje dobro rasudjuje.Originally posted by *deni*Deni ti stvarno nemaš psihopatski mozak, ili nikada ne gledaš detektivske serije.
Lounge nije gay kafic. Gay kafe je samo u istom pasazu gde i Lounge i to od skoro, jer je ranije bio na tvrdjavi.
Da je u pitanju masovno ubistvo gayeva, vatra bi buknula upravo u gay kafeu koji je odmah pored, a ne u Lounge-u.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!