Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by zboOi mene ... To stvarno znači da može bilo ko da predaje ....
mene zanima samo na koju foru onaj fashista iz sinocne emisije predaje deci u osnovnoj skoli???
Originally posted by KiWi
Originally posted by zboOi mene ... To stvarno znači da može bilo ko da predaje ....
mene zanima samo na koju foru onaj fashista iz sinocne emisije predaje deci u osnovnoj skoli???
Originally posted by unic0rn
Brankica je u ovoj emisiji bila kao skolarka koja je provalila da se direktor i spremacica kreshu i ad hoc sazvala savet skole, ne bi li, makar iz 50tog puta, nametnula svoj dozivljaj situacije.
Ali se slazem da su raniji Insajderi (kakvi-takvi) bili potrebni i zanimljivi. Pre svega nije bilo toliko pristrasnosti.
Zato je ona za taj tip emisija (sta su to, reportaze, dokumentarci?), a ove uzivo neka ostavi Oliveri Kovacevic koja to ipak odradi sa malo vishe stila i ima kontrolu nad situacijom. (mislim, bilo nekad na Pinku)
Originally posted by zboO
Država će ispitati rad veroučitelja ultradesničara.....
http://www.blic.rs/drustvo.php?id=126153
Originally posted by IriSprimetila.
a jeste li primetili da Brankica jedino sa maloumnom gej ikonom iz Obraza nije razgovarala? pitam se da li je to on zahtevao? verovatno jeste.![]()
Originally posted by PlasticBrainDa, baš. Pre svega, svaka joj čast što je uspela da intervjuiše onaj talog, a da se ne ispovraća po njima, nakon svake rečenice koju bi izgovorili.
A Brankici svaka cast.![]()
Originally posted by sing&dunum...spomenik su joj i obećali-a krst i sanduk nek naruči sama...
Brankica bi trebalo ili da dobije ulicu, ili da joj se negde podigne spomenik!
Originally posted by Zwezdicapost godine
Posekla bih ima svima ta tri prsta i nabila tako posecena u dupe!![]()
Originally posted by Lepa Krepa
bouže, al' ste nasilni.![]()
tačno vam jedan kodeks fali. 'oću reći, navijačka svest.
![]()
Originally posted by Lepa KrepaI ti, a?
isto tako sam primetila pojačanu kiselinu u želucu nakon odgledane sekvence mladen-miša-whatshisname psihotičara. da je potrajalo duže, verujem da bih i tikove zapatila.
Originally posted by blentane brini, niko neće provaliti ... oni ionako jedva slova znaju. Ja sam prisustvovao slučaju u policiji kada dva skiheda popunjavaju obrazce, a jedan pita drugog "Kako se piše Dž ćirilicom?" ...
jel se meni cini (samo sam preleteo preko "kodeksa")
da ne mogu u zadnjem redu pise spojeno?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!