Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
neko vreme nisam imao internet...
ne mogu da verujem da niko ne pominje novi serijal brankice stankovitj, posvetjen navijachima slash huliganima
da ne govorim o tome shta se skandira po stadionima i halama u beogradu :cupakosu:

brankica je moj idol

:carica:
Korisnikov avatar
By zboO
mene zanima samo na koju foru onaj fashista iz sinocne emisije predaje deci u osnovnoj skoli???
I posle se ljudi pitaju zasto su sva deca degenerichna...pa roditelji degenerici + nastavnici degenerici (da oprosti Juki, ne mislim na sve nastavnike i profesore)...

katastrofa!
Korisnikov avatar
By KiWi
Svaka čast Brankici.

Što se tiče "navijača" ja stvarno ne znam zašto ih tako oslovljavaju. Ako neko dođe na stadion sa naduvanom gumenom lutkom i transparentima koji nemaju nikakve veze sa utakmicom, on nije tu da navija ... pa samim tim nije navijač.

... a ovamo na SOSu pozivaju roditelje da sa decom izađu na stadione. I šta? Da gledaju transparent "Brankica je kurva!"

A najbizarnije od svega je što su providni. Da većina stvari koje ona govori nisu istina, oni pravdu ne bi tražili na stadionima nego po sudovima ... pa da lepo naplate njeno balezganje ... Ovako, samo su potvrdili sve što je ona rekla ...

Bila je dobra epizoda sinoć ... slatko je što se pred onakvim ljudima oseća sasvim slobodno. Čak se u jednom trenutku nasmejala "pa vi nemate ni jedan odgovor" :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by zboO
mene zanima samo na koju foru onaj fashista iz sinocne emisije predaje deci u osnovnoj skoli???
i mene ... To stvarno znači da može bilo ko da predaje ....
Korisnikov avatar
By IriS
a jeste li primetili da Brankica jedino sa maloumnom gej ikonom iz Obraza nije razgovarala? pitam se da li je to on zahtevao? verovatno jeste. :serlok:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Brankica bi trebalo ili da dobije ulicu, ili da joj se negde podigne spomenik! :sudija:

:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by unic0rn

Brankica je u ovoj emisiji bila kao skolarka koja je provalila da se direktor i spremacica kreshu i ad hoc sazvala savet skole, ne bi li, makar iz 50tog puta, nametnula svoj dozivljaj situacije.

Ali se slazem da su raniji Insajderi (kakvi-takvi) bili potrebni i zanimljivi. Pre svega nije bilo toliko pristrasnosti.

Zato je ona za taj tip emisija (sta su to, reportaze, dokumentarci?), a ove uzivo neka ostavi Oliveri Kovacevic koja to ipak odradi sa malo vishe stila i ima kontrolu nad situacijom. (mislim, bilo nekad na Pinku)

Moram priznati da nisam odgledao Insajder mnogo puta, nemam vise zeludac za takve emisije... :nono: Ne zelim da gledam ni te politicke spektakle u kojima se medjusobno prepucavaju, javno, a svima je vec jasno da su svi oni medjusobno povezani, isprepletani, i da niko nema ni petlju ni interes da smesti onog drugog iza resetaka, gde mu je i mesto (jer je ocigledno svima tamo mesto, mislim na pripadnike svih politickih partija i opcija, ne na bukvalno sve politicare - cast izuzecima)... :bljak:

Bacio sam pogled sinoc na Insajder, a pre 2-3 nedelje i na Oliverinu emisiju (gosti: Vuk Jeremic i Vesna Pesic).

Shvatio sam da je Oliverin "stil" vec prevazidjen. Mrzi me da obrazlazem zbog cega... :giggle: Poceo sam da pisem ali sam odustao... :lol:

Izlazim iz ove teme, ne mogu da se bakcem politikom na forumu... :povez:

:D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by IriS

a jeste li primetili da Brankica jedino sa maloumnom gej ikonom iz Obraza nije razgovarala? pitam se da li je to on zahtevao? verovatno jeste. :serlok:
primetila.
isto tako sam primetila pojačanu kiselinu u želucu nakon odgledane sekvence mladen-miša-whatshisname psihotičara. da je potrajalo duže, verujem da bih i tikove zapatila.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Komentar na goste> :barf:

Da nekome mozak moze biti toliko ispran, necuveno.

"Srbi su vazda bili pravoslavne vere i tako ce ostati". Oni ce da sprovode pravdu. Svega je bilo, samo nikad vernika.

I "nasi sveti pretci"... Stvarno ne znam sta ih to cini svetima. Razni koljaci su proglasavani svetim ljudima. To mu ga i objasnjava dosta toga... :hand:

A Brankici svaka cast. :klap:
By Ulix
Originally posted by PlasticBrain

A Brankici svaka cast. :klap:
Da, baš. Pre svega, svaka joj čast što je uspela da intervjuiše onaj talog, a da se ne ispovraća po njima, nakon svake rečenice koju bi izgovorili.
By Hans
Brankica ima muda. Izvinite na izrazu.
A mene samo zanima da li je ova drzava kadra da donese dekret, odluku, bilo sta o ukidanju tih Obraza, Dveri i ostalih kvazi prosrpskih tvorevina? Je li to moguce? Meni izgleda da se drzava plasi njih. Dobro, to je chinjenica.
Korisnikov avatar
By blabla54380
i ja pozdravljam brankicin rad i covek najmanje sto moze da uradi jeste da joj skine kapu na hrabrosti, ali vecina stvari iznesenih u insajderu su bez dokaza pa je zato nerealno ocekivati da posle emisija nadlezni organi odreaguju u kratkom roku, sa druge strane tamo gde postoje dokazi crno na belo, kao sto je na primer bilo sad za prajd sto je drzavni tuzilac one izjave okarakterisao "polemisanjem" nam govori da porsto ne psotoji pravna drzava jos uvek, a sto nam dalje jasno govori koliko je i dalje taj lanac policija-tuzilastvo-sud povezan sa kriminalom.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne znam da li imam zivaca da gledam taj Insajder o navijachima.. Uh.. :balon:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Gledam SAMO tri jebena minuta prvi deo i MUKA MI JE, MUKA!

Posekla bih ima svima ta tri prsta i nabila tako posecena u dupe! :mad:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
bouže, al' ste nasilni. :lepeza:

tačno vam jedan kodeks fali. 'oću reći, navijačka svest.

Slika

:sweet:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
btw, šta je "gepekovanje"?
i kako li se skrnave mrtvi navijači? po'araju im grob, šta li?
Korisnikov avatar
By krpica
evo shta reche jedan chova - :indijanac:
" Svakodnevno se detaljno izveštava kako su huligani opet i
opet pretili hrabroj novinarki Brankici Stanković kojoj, hvala bogu i DB92, ne
fali ni trepavica. Nema izveštaja o zdravstvenom stanju lapovskih radnika GIK “Prvi
maj” koji obolevaju i skapavaju od gladi i studeni na otvorenoj pruzi boreći se
za svoje pravo da opsta...nu i prinude tajkunskog gazdu Mišu Omegu Joksimovića da
im plati ukradene plate za godinu dana. "

i ja sam Brankica Stankovic ! :peace:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada vidim snimak gde se Bris Taton u bolnici, neposredno posle prebijanja, grchi i trese plache mi se..
Korisnikov avatar
By blabla54380
gepekovanje ti je kad nekog stavias u gepek od auta i onda ga ili vise nema ili iz gepeka izadje sa teskim telesnim povredama.

inace u ovom slucaju oko navijaca sta mislite na koga javnost moze uperiti prst. nesumnjivo je da je vlast povezana sa kriminalnim klanovima, ali gledajuci emisiju nekako se namece ocigledna krivica tuzilastva. i kako to da u svakom ili vecini slucajeva ucestvuju javni tuzioci, zar je moguce da osteceni ne angazuju advokate. ne razumem.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Znaci, Bris Taton je ubijen ustvari ne zato sto je bio navijac Tuluza, nego zato sto je po beogradskim ulicama pokazivao homoseksualne sklonosti.. :zakljucano:
By Dragonite
Originally posted by Lepa Krepa

isto tako sam primetila pojačanu kiselinu u želucu nakon odgledane sekvence mladen-miša-whatshisname psihotičara. da je potrajalo duže, verujem da bih i tikove zapatila.
I ti, a?

I meni je bilo baš jako muka.

Posebno posle onog 'ja nisam živeo na zapadu zato što sam hteo, nego zato što mi je otac radio u diplomatiji'.
Korisnikov avatar
By blenta
jel se meni cini (samo sam preleteo preko "kodeksa")
da ne mogu u zadnjem redu pise spojeno?
Korisnikov avatar
By Tungi
Predji ponovo,"odmori" ochi:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by blenta

jel se meni cini (samo sam preleteo preko "kodeksa")
da ne mogu u zadnjem redu pise spojeno?
ne brini, niko neće provaliti ... oni ionako jedva slova znaju. Ja sam prisustvovao slučaju u policiji kada dva skiheda popunjavaju obrazce, a jedan pita drugog "Kako se piše Dž ćirilicom?" ... :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!