Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
Kad god prođem pored ove teme, očekujem da iz nje zapjeva Mitar Mirić uz: "Žena koja mrzi muške nakon mene postaćeš tiiiiiiiiiii".
Korisnikov avatar
By Vel boy
kako stokholmsko sindromiziranom objektu objasniti da je glup i isprana mozga je jedno od vječnih pitanja.stoga smatram da je najbolje sagledati net štete koju takve žene nanose drugačijim ženama i drugima, s posebnim naglaskom na i drugima jer tu obično spadaju gej muškarci koji su predmet mržnje i diskriminacija od žena koje mrze žene. antifeminizam ide najčešće u paketu s homomržnjom.
Korisnikov avatar
By antibiotic
u tzv. civilizovanom svetu antifeminizam ne ide najcesce sa homofobijom.
mozda zvuci paradoksalno, ali ljudi koji podrzavaju ljudska prava (uljucijuci i lgbt) neretko ce biti protiv feminizma. bilo bi mnogo jednostavnije i jasnije da antifemninizam ide uz rame sa homofobijom, ksenofobijom, rasiczmom itd. u srbiji - da.
Korisnikov avatar
By Vel boy
i u ovom prvom, ipak, ide dovoljno često, iako možda ne tek tu i tamo obavezno, antifeminizam s homofobijom. bar u Americi često sličnije exYu, nego možda u Austriji ili šta ja znam.....
Korisnikov avatar
By *deni*
50 godina imaš, ne sramiš se ?
Korisnikov avatar
By antibiotic
we dealing here with another issue.
vecina ovih zena koje kazu da im ne treba feminizam nisu homofobne,
mozda i vise od vecine, barem se ne bi usudile da se javno deklarisu protiv gejeva,
ali kada je feminizam u pitanju tu imaju slobodu da omalovazavaju koliko god hoce,
jer je ovaj lov na vestice otvoren za sve, bilo gde, bilo kad.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2649169#p2649169]antibiotic napisao:[/url]we dealing here with another issue.
vecina ovih zena koje kazu da im ne treba feminizam nisu homofobne,
mozda i vise od vecine, barem se ne bi usudile da se javno deklarisu protiv gejeva,
ali kada je feminizam u pitanju tu imaju slobodu da omalovazavaju koliko god hoce,
jer je ovaj lov na vestice otvoren za sve, bilo gde, bilo kad.
Edit - pogresila sam post. :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
:roll:
sve je antigej i homofobno
pa cak i kad raspravljamo o zenama koje mrze zene i devalviraju feminizam
opet tu trpe gej muskarci diskriminaciju i ispastaju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!