[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557426#p2557426]Laerem napisao:[/url]
Ali i dalje mi nije jasno kakve to veze ima s Egiptom i vama dvojicom ogavnih rasističkih šupčina? Jer zaista nema goreg šljama od rasističkih pedera.
zašto mene povezuješ s rasizmom kada si ti rasista a da toga nisi ni svjestan?
najprije si inzistirao kako je zapad gori od islamističkih režima, pa kada ti samo odgovorih o nedostatku pluralizma pod islamističkim režimima u odnosu na zapad, podsjetio si koga trenutno zapad progoni. pa, kad ti ja rekoh da je to meni itekako poznato i da sam s brojnim drugim ljudima na zapadu angažiran da se ostavi na miru te osobe koje zapad progoni te da se bar jednom od njih dodijeli i Nobelova nagrada za mir, nazvao si to bezvrijednim pišljivog boba te mene spektakularno nebitnom kretenčinom smiješnom. pa, odluči se šta hoćeš reći, laereme....
a zašto si ti laereme zapravo rasista? objasnih ovdje - perpetuiranje stereotipa i banaliziranje da su sekularnost i liberalna demokracija samo "naše" dok nikako ne mogu biti " i njihove" je upravo pristajanje na rasizam. mišljenja sam da se u korisnikovom izrijeku posta na koji se kritički osvrnuh nalazi više rasizma i "tupavo zapadnjački" tj. učmalih i, trebalo bi više, prevaziđenih stereotipa i banalizacija nego što ih je i kanda sam svjestan. na stranu sad i sočno prostački riječnik dotičnog....
dakle, laereme, ti si zapravo rasista a da nisi toga ni svjestan. ili pak otvoreni simpatizer islamističkog fundamentalizma sve i samo dok ga nema u npr. Hrvatskoj?