Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Na stranu moj licni stav o potpisivanju sporazuma ne mogu, ali ne mogu, da se rukovodecih debila ne setim pre par godina.
Svih prica, kampanja, pretnji, smejanja posle Djindjiceve smrti, ulice Ratka Mladica i sl ... i sad gledam Vucica i izjave o pretnjama i njegovoj borbi da primitivizam ne pobedi.
Radovacu se ako ga ubiju jebes mi sve!!! :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535003#p2535003]Sixto napisao:[/url]

Ajd da ti slikovitije objasnim. Valjda ce dopreti do kroz aksone tamo di treba.

Svi zive u zgradi. Svi fala bogu jedu, a bogami i seru.
Zapusila se kanalizacija.
Niko nema petlju da se uvati posla i otpusi cev.
Jedan od stanara se konacno nakani i obavi posao.
Problem je par stanara sa treceg sprata koji vicu ovome odvaznome 'komsija, al smrdite, bog vas mazo'!

;)

Jasnije?
kako ce biti jasnije kad si najvaznije ignorisao i sve izvrnuo?
dok su smiloshevic (dachic)-smradikali (tomavuchic) vladali i kreirali kosovski problem, svi ostali nisu ziveli, pogotovo ne ravnopravno, vec su svi ostali pre(o)zivljavali, bivali progonjeni, zatvarani, ubijani. to nije ravnopravno zivljenje, jelo, pishanje i sranje.
kada su ti neravnopravni konachno doshli na vlast da pokushaju reshiti (znachi, imali su petlju!) otrov (chak i gori od zapushene kanalizacije!) stvoren izivljavanjem, zderancijom, pishanjem i sranjem onih prvih, oni prvi- umesto da se srame i zachepe labrnje bar jednom, vichu i urlichu s pretnjama ovim drugim "izdajice, majku vam vashu, evrokomunistichku, pedersku, ustashku, ubicemo vas, zaklacemo vas..." i to nakon shto su ubili premijera iz reda ovih drugih.
i, sad, se ovi prvi-opet-vraceni-na-vlast vajkaju shto im njihova hitlerjugend preti k'o da ne znaju shta su i s kim su bili.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535210#p2535210]Kragi napisao:[/url]Na stranu moj licni stav o potpisivanju sporazuma ne mogu, ali ne mogu, da se rukovodecih debila ne setim pre par godina.
Svih prica, kampanja, pretnji, smejanja posle Djindjiceve smrti, ulice Ratka Mladica i sl ... i sad gledam Vucica i izjave o pretnjama i njegovoj borbi da primitivizam ne pobedi.
pa, upravo o tom pricham.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534995#p2534995]antibiotic napisao:[/url]

Integrisati u multietnicko drustvo, kao sto je to slucaj sa ostalim srbima i nealbancima juzno od ibra. Svako izdvajanje po nacionalnoj ili jos gore, verskoj osnovi je los omen za demokratiju tog regiona, bilo da je Kosovo ili BiH.

ti stvarno mislish i verujesh da je thaqi-haradinaj-kurti-murti Kosovo multietnichko drushtvo, s druge strane? jadni oni Srbi juzno od Ibra koji nemaju drugog izbora do da zive pod jarmom velikoshiptarskih nacishovinista, moj antibiotic.
kosovski problem je josh gori od bosanskohercegovachkog jer su velikoshiptarski naci-shovinisti na Kosovu pandan rkaradzic-mladic-dodik-sds-ovskim velikosrbima. sve shto rade rkaradzicevci u delu BiH kojim vladaju rade velikoshiptari na Kosovu. umereni Srbi na Kosovu su slichniji drugachijim Srbima u entitetu FBiH te nenaci-neshovinistichkim od Srba u ent. RS kao i boshnjachkim i hrvatskim manjinskim konstitutivnim narodima u entitetu RS. kontash? uz to, BiH ima dejtonsko ustrojstvo koje, na veliku zalost, zapadni ispunjivachi velikoshiptarskih zelja nisu dali ni primenili i na Kosovo a puno vishe potrebe ima da se Kosovo nekako tako reorganizuje, nego BiH. bar u BiH sva tri naroda i svi gradjani dele isti jezik pa i pisma, na Kosovu ni to nije sluchaj.
problem s BiH je shto nacishovinistichke glavonje iz sva tri naroda ne sprovode ni primenjuju slovo i duh dejtonskog sporazuma (koji ima za cilj da poboljsha polozaje svih manjinskih kategorija svugde po BiH) koji nije idealan ali jeste puno bolji i realniji od rata i mrznji te bilo totalne podele BiH bilo centralistichko-unitarne. no, dejtonski sporazum i ustrojstvo postoje za BiH. za Kosovo ni tog nema, a moralo bi, itekako.
i, molim ne vezivati kosovski problem s BiH jer ipak veze s vezom nemaju.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534995#p2534995]antibiotic napisao:[/url]

DS (Djilasa) interesuje samo prikupljanje politickih poena. Slicno mi i Ceda zvuci. Nazalost.
sve i da je tako, nije da im vlast ne daje obilata materijala.....
http://www.e-novine.com/region/region-k ... ovici.html" target="_blank

Sabor balvana u Kosovskoj Mitrovici
Političke vođe iz četiri opštine na severu Kosova organizovali su u ponedeljak takozvani “svesrpski sabor”, na kojem su sa bine ispalili rafale patetičnih fraza o “svetoj srpskoj zemlji” i izvikivanjem odbacili briselski sporazum, ali i odobrili osnivanje takozvane Skupštine Autonomne Pokrajine Kosova i Metohije
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535210#p2535210]Kragi napisao:[/url]Na stranu moj licni stav o potpisivanju sporazuma ne mogu, ali ne mogu, da se rukovodecih debila ne setim pre par godina.
Nije lepo radovati se bilo cijoj smrti...a to prozivanje "sta je ko rekao pre par godina"...jao, pa to je tako uncool, pa zivot tece, dogadjaji smenjuju jedni druge, pametni i uspesni ljudi gledaju u buducnost, ne stalno u proslost...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535652#p2535652]Dark Walker napisao:[/url]http://www.e-novine.com/region/region-k ... ovici.html

Sabor balvana u Kosovskoj Mitrovici
Političke vođe iz četiri opštine na severu Kosova organizovali su u ponedeljak takozvani “svesrpski sabor”, na kojem su sa bine ispalili rafale patetičnih fraza o “svetoj srpskoj zemlji” i izvikivanjem odbacili briselski sporazum, ali i odobrili osnivanje takozvane Skupštine Autonomne Pokrajine Kosova i Metohije
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=707209

Posle ovoga svega Srbiju treba apsolutno da boli uvo sta se desava sa onim narodom dole i kako zive. Dvadeset godina zivis u prakticno drugoj drzavi, ocekujes da te neko finansira sa povlascenim statusom i sad ispada da ti ne zelis da se integrises u drustvo, da ti odgovaraju gomile sljunka na Jarinju i zapaljena burad...

E pa malo ste se opustili. Dnevnica solidarnosti vam bas puno udarila u glavu.
Korisnikov avatar
By Stripi
ali kako su ga iskulirali, to je čudo jedno.
On viče Kosovo a oni Maraton :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dobro da su potpisali...
Da i ta agonija počne već jednom da se rešava.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Vucic je izjavio da znaju koje je slao pretece sms-ove i da ce proci kao sto bi prosli da su pretili Obami u Americi. :hypno:
Naravno, i treba tako, zasto je drugacije ako neko preti Obami a neko Vucicu? Jel to znaci da zivot Obame znaci vise od zivota Vucica?

I moram reci da je srpska vlast nakon dugooooo vremena pokazala da moze i pragmaticno da razmislja, uzmimo smo tacku 14 kao primer (onaj deo sporazuma gdese kaze "Srbija i Kosovo nece jedan drugoga blokirati na putu ka EU) lol Mislim kao da ce i jedni i drugi biti u situaciji da se blokiraju :D Zato i kazem da je lepo sto su to potpisali, jer u praksi ne znaci nista, pa kada je tako, zasto ne potpisati? ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536330#p2536330]Denni85 napisao:[/url]Naravno, i treba tako, zasto je drugacije ako neko preti Obami a neko Vucicu? Jel to znaci da zivot Obame znaci vise od zivota Vucica?

Americke vlasti su ubile osumnjicenog (bez sudjenja, bez priznanja, bez prava na iskaz, odbranu) za napad u Bostonu. Ukoliko sumnjaju da je neko terorista ili da ima veze sa terorizmom sprovode egzekucije bez pravdanja i odgovornosti i ne postuju nikakve konvencije o ljudskim pravima.

Vucicevu izjavu kapiram kao pretnju smrcu

Vucic nije Obama. Ne postavlja se pitanje razlicitog vrednovanja zivota, izjava mu je pretenciozna. Mora da se spusti na zemlju, jer ovo nisu devedesete da moze da zakopa i da preti kome mu drago. Neka pohapse krivce i strpaju ih u zatvor, jer ovako je isti neandertalac kao i svaki taj sms nasilnik.

Osuda za sve pretnje i uznemiravanje upucene njemu i njegovoj porodici, ali ni on nista nije bolji svojom reakcijom na sve to.

Ako izjava nije bila pretnja smrcu, onda neka se ne izrazava dvosmisleno.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536330#p2536330]Denni85 napisao:[/url]

I moram reci da je srpska vlast nakon dugooooo vremena pokazala da moze i pragmaticno da razmislja, uzmimo smo tacku 14 kao primer (onaj deo sporazuma gdese kaze "Srbija i Kosovo nece jedan drugoga blokirati na putu ka EU) lol Mislim kao da ce i jedni i drugi biti u situaciji da se blokiraju :D Zato i kazem da je lepo sto su to potpisali, jer u praksi ne znaci nista, pa kada je tako, zasto ne potpisati? ;)
I to oko pragmaticnosti srpske vlasti su u stvari napori unije za mir u regionu. Srpske vlasti su za pragmaticnost hendikepirane, nismo ni na sta pristali dok nas nisu ispresavijali do pucanja. I naravno da znaci kako da ne znaci? Kako bi mogao da ne blokiras Kosovu bilo kakav put bilo gde ako ga ne priznas kao nezavisnu drzavu?

Usput jos je Djindjic za vreme Milosevica predlagao isti nacin za resavanje pitanja Kosova koji smo sad potpisali.
Poptuno je tacno da Vucic nije Obama , kao i da uloga, znacaj i snaga SAD i Srbije u medjunarodnoj zajednici nisu isti i jednaki. Ali neka onda svi oni (SAD i velike i/ili uticajne drzave EU) to tako i kazu, jasno i direktno, bez prodavanja moralnih prica o "ljudskim pravima" , "demokratiji" i sl...mislim prosle sedmice bila eksplozija u Bostonu, ono zalosno ali neka se SAD i njeni gradjani zapitaju sta je uzrok tome? Mozda cinjenica da oni guraju nos tamo gde mu nije mesto, mesaju se u unutrasnje stvari drugih zemalja a sve sa vec navedenim licemernim pricama. I onda njihove (a i pojedine zapadnoevropske) pune "tuzne" price o "malom Davidu" koji je nastradao u eksplozijiu Bostonu. A gde su bile te iste novine kada kada su njihovi bimbarderi ubili trogodisnju Milicu Rakic, koja se u kupatilu sa medvecim u ruci spremala za spavanje??? Kao sto njih boli briga za nasu Milicu, tako i mene boli briga za njihovog krezubavog Davida.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536336#p2536336]Galadriel napisao:[/url]I to oko pragmaticnosti srpske vlasti su u stvari napori unije za mir u regionu. Srpske vlasti su za pragmaticnost hendikepirane, nismo ni na sta pristali dok nas nisu ispresavijali do pucanja. I naravno da znaci kako da ne znaci? Kako bi mogao da blokiras Kosovu bilo kakav put bilo gde ako ga ne priznas kao nezavisnu drzavu?
U toj tacki sporazuma se ne govori "o bilo kakvom putu bilo gde" nego o pribilizavanju EU! S obzirom da Srbija nije clanica EU, nije ni u prilici da blokira bilo koga, dakle ni Kosovo. Uzgred, bas me zanima kako ce ti isti "ispresavijati" Spaniju ili Grcku da prizna Kosovo, he ;) Ono, verovatno ce oni blokirati bilo kakvo pribilizavanje Kosova ka EU, pa ajde da pustimo njih da to obave umesto nas, a mi ostanemo lepo cistih ruku. Pametno, he ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Da komsiji crkne krava? :srba:

:piski:

Dole zive i Srbi zasto da Kosovo ne udje nikad u EU?
Korisnikov avatar
By Galadriel
Idi proguglaj ako te ne mrzi, ili verovatno vec i znas, kako i kad je Norveska postala nezavisna i kakve odnose imaju Danska, Svedska i Norveska. Da li bi se radije vodio tim ili ovim gore primerom koji si naveo?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536334#p2536334]Galadriel napisao:[/url]
Americke vlasti su ubile osumnjicenog (bez sudjenja, bez priznanja, bez prava na iskaz, odbranu) za napad u Bostonu. Ukoliko sumnjaju da je neko terorista ili da ima veze sa terorizmom sprovode egzekucije bez pravdanja i odgovornosti i ne postuju nikakve konvencije o ljudskim pravima.
joj, kakav off. kanda ti nisi chula da je taj osumnjicheni pucao na policiju, bacao sorte bombi i granata ranivshi jednog, sve to nakon shto je ubio policajca koji je strazario u svom sluzbenom autu pred shkolskim kampusom te oteo auto? ovo samo te noci, tri dana nakon bombashkog terakta i svega nekoliko sati nakon shto objavishe sliku osumnjichenog.

mis'im, stvarno mi se ne gushta sada o tom prichati ali na ovaj off onako izvrnut sam morao da reagujem....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2536339#p2536339]Denni85 napisao:[/url]........Ali neka onda svi oni (SAD i velike i/ili uticajne drzave EU) to tako i kazu, jasno i direktno, bez prodavanja moralnih prica o "ljudskim pravima" , "demokratiji" i sl...mislim prosle sedmice bila eksplozija u Bostonu, ono zalosno ali neka se SAD i njeni gradjani zapitaju sta je uzrok tome? Mozda cinjenica da oni guraju nos tamo gde mu nije mesto, mesaju se u unutrasnje stvari drugih zemalja a sve sa vec navedenim licemernim pricama. I onda njihove (a i pojedine zapadnoevropske) pune "tuzne" price o "malom Davidu" koji je nastradao u eksplozijiu Bostonu. A gde su bile te iste novine kada kada su njihovi bimbarderi ubili trogodisnju Milicu Rakic, koja se u kupatilu sa medvecim u ruci spremala za spavanje??? Kao sto njih boli briga za nasu Milicu, tako i mene boli briga za njihovog krezubavog Davida.
jooooj, :facepalm: mislim da su vremena kada je neki Rvat (ne Hrvat) mogao instant-brzopotezno da se folira da je srpski prijatelj kroz udaranje na emocije tj. pokushaje hushkanja Srba na srpske "neprijatelje", zavrshena.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!