Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Tema je glupavo (ne)određena. Mislim da je efektivan rad u smeni od 8h svega pola tog vremena, u Srbiji i bilo gde... pa vi vidite.
Korisnikov avatar
By TauCeti
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467156#p2467156]Ulix napisao:
Nerad vlada možda ako si šalterski radnik ili se baviš nekim od nepotrebnih, birokratskih poslova u državnoj administraciji, pa znaš da te niko neće otpustiti i boli te uvo za sve. Ali to je ipak, rekao bih, manji broj od ukupnog broja zaposlenih ljudi. Mene je iskustvo rada u opštoj praksi (ne ponovilo se) naučilo da često nemaš vremena ni do toaleta da odeš okom smene.
Posebno ako radiš za privatnu ili - još bolja kombinacija - privatnu stranu firmu, ideja da možeš da protraćiš i 15 minuta firminog vremena na nešto osim na posao je uglavnom nesprovodljiva u praksi.
E, upravo to za privatnu stranu firmu.
Moja grbača zna...
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2467173#p2467173]Dirrty napisao:[/url]Tema je glupavo (ne)određena. Mislim da je efektivan rad u smeni od 8h svega pola tog vremena, u Srbiji i bilo gde... pa vi vidite.
Ne znam za prosek u Srbiji, ali efektivno radno vreme zavisi dosta od firme do firme.

Recimo, ja ponekad imam 7h efektivnog radnog vremena, a nekad pola sata. Zavisi od kolicne trenutnog posla.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
50 sati, ali moracu da smanjim, nista ne stizem, nemam zivot, zinulo mi dupe za pare :sigh:
Korisnikov avatar
By V25
Ja sada priželjkujem tih 50 sati...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!