Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Koja je to bre pesma "kao kokain"?

:idenajutjubdavidi:
By Kragi
Meni je prva asocijacija Sunshine i ova pesma, mada nisam siguran

''
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337959#p2337959]Zen napisao:[/url]A i E su zamalo pretukle DJ-a pre neku sedmicu jer im nije hteo pustiti "Kao kokain". Čak su se i potukle sa konobaricom. What goes around, comes around I guess.
Exactly :evilgiggle:

Ne bih da opravdavam nikoga posto nisam bio tamo niti sam upoznat detaljno sa situacijom ali po onome sto sam primetio ranije u tom klubu mnoge od tih devojaka koje izlaze u klub se kad se napiju ponasaju kao pijane kamiondzije koje se guraju po klubu i deluju kao da traze kavgu...tako da me ne bi cudilo da je i u ovom slucaju bilo tako...kurchile se "ribe" pa dobile po pichki :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338458#p2338458]Wilhelmina napisao:[/url]Bahati balkanci. Govorim uopsteno, ne samo o doticnom slucaju.
Muskarci u Novom Sadu ne da samo pravdaju svoju reputaciju njanjavih i pickastih, sad su i nasilni, bahati i bezobrazni. Takve samo pod led, pa niz Dunav.
Aha...za razliku od lezbejki (pojedinih) koje izlaze u taj klub i koje su olicenje finoce i manira :kakodane:...pogotovo kad se napiju (unezvere) pa kao svinje pardon krmache padaju po klubu po ljudima, guraju se i malo po malo se potuku sa nekim i kvare zabavau nama koji smo dosli da se normalno provedemo... :mete:
Tačno tako.
Zaista bi trebalo institucionalno tretirati i obaveznom lečenju podvrgnuti ovakve primerke kao što je Laki.
On i njemu slični sve normative podređuju svojoj klozetiranoj prirodi i dvostrukom životu, što prirodno ostavlja neslućene negativne posledice na njihovu psihu.
Za Lakija i njemu slične je svako iole opušteno ponašanje u gej klubu - provokacija, koja skandalizuje '' normalan pošten svet '' i po njima bi svaki drugi posetilac morao dobiti '' vaspitne batine ''.
Sramotno !
:mete:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338597#p2338597]*deni* napisao:[/url]Tačno tako.
Zaista bi trebalo institucionalno tretirati i obaveznom lečenju podvrgnuti ovakve primerke kao što je Laki.
On i njemu slični sve normative podređuju svojoj klozetiranoj prirodi i dvostrukom životu, što prirodno ostavlja neslućene negativne posledice na njihovu psihu.
Za Lakija i njemu slične je svako iole opušteno ponašanje u gej klubu - provokacija, koja skandalizuje '' normalan pošten svet '' i po njima bi svaki drugi posetilac morao dobiti '' vaspitne batine ''.
Sramotno !
Cekaj o cemu mi picamo.. ovde se radi o dve osobe koje svaki put kad izadju tamo se potuku.. ta ista A.K. je pre ovog incidenta isto napravila sranje tamo, tako sto se potukla sa devojkom koja je u to vreme pustala muziku. I ta devojka je izvukla deblji kraj.. samo me interesuje zasto nju tad nisu prozivali po novinama. Dakle nisam protiv lezbejki.. ali ovde se prica o dve osobe kojima je standard da prave sranja.
A drugo da li neko zivi dva zivota ili ne, to je iskljucivo stvar te osobe.. i da li je outovan ili ne sme to da uradi jer se boji reakcije osoba koje ga okruzuju to je sasvim nesto dugo. A da.. i posto se govoi o tome kako je dosao iz sredine u ns da bi pobegao.. otkud ti znas da li je on outovan ili ne.. I koliko ja znam u Sabcu nema gay kluba... tako da je po mom misljenju jako normalno to sto je on dosao u ns da izadje tu gde je izasao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338623#p2338623]nickNS napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338597#p2338597]*deni* napisao:[/url]Tačno tako.
Sramotno !
Cekaj o cemu mi picamo.. ovde se radi o dve osobe koje svaki put kad izadju tamo se potuku.. ta ista A.K. je pre ovog incidenta isto napravila sranje tamo, tako sto se potukla sa devojkom koja je u to vreme pustala muziku. I ta devojka je izvukla deblji kraj.. samo me interesuje zasto nju tad nisu prozivali po novinama. Dakle nisam protiv lezbejki.. ali ovde se prica o dve osobe kojima je standard da prave sranja.
A drugo da li neko zivi dva zivota ili ne, to je iskljucivo stvar te osobe.. i da li je outovan ili ne sme to da uradi jer se boji reakcije osoba koje ga okruzuju to je sasvim nesto dugo. A da.. i posto se govoi o tome kako je dosao iz sredine u ns da bi pobegao.. otkud ti znas da li je on outovan ili ne.. I koliko ja znam u Sapcu nema gay kluba... tako da je po mom misljenju jako normalno to sto je on dosao u ns da izadje tu gde je izasao.
Ako si očevidac i ako,kao svedok, raspolažeš informacijama koje mogu da rasvetle ovaj slučaj - dobrodošao si u eventualnom sudskom postupku.
:yes:
Hoću da kažem - meni nemaš šta da objašnjavaš ovde, jalovo je, ovo objašnjenje ostavi za sud. :sudija:
By Kragi
E jbg, serem ti se na muskarca koji mlati zene po klubovima :piski:
Takvi po difoltu budu picke koji 'sto dalje od svog sela' odu da se pederisu sa snaznom potrebom za dokazivanjem koja se ispolji i na ovaj nacin. Pickasto :D

Ja sam long tome ago, sreo jednu budalu od pandura u drop inu u kg-u, iz cacka. Doso lik da nam se kurci kako je opasan frayer koji zahvaljujuci svom poslu ima sve podatke o pederima u cacku i kako im tamo zavodi rezim. :smeh:
I onda mu ja dam moju licnu kartu sa zeljom da me evidentira u svoje pederske dosijee ne bi li me ucenjivao, pretio i sl uz objasnjenje da bih bez problema mogao da ga kao homoseksualac tuzim/prijavim za uznemiravanje.
... I nije hteo :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338654#p2338654]Kragi napisao:[/url]E jbg, serem ti se na muskarca koji mlati zene po klubovima :piski:
Takvi po difoltu budu picke koji 'sto dalje od svog sela' odu da se pederisu sa snaznom potrebom za dokazivanjem koja se ispolji i na ovaj nacin. Pickasto :D

Ja sam long tome ago, sreo jednu budalu od pandura u drop inu u kg-u, iz cacka. Doso lik da nam se kurci kako je opasan frayer koji zahvaljujuci svom poslu ima sve podatke o pederimau cacku i kako im tamo zavodi rezim. :smeh:
I onda mu ja dam moju licnu kartu sa zeljom da me evidentira u svoje pederske dosijee ne bi li me ucenjivao, pretio i sl uz objasnjenje da bih bez problema mogao da ga kao homoseksualac tuzim/prijavim za uznemiravanje.
... I nije hteo :smeh:
Oprosti, Kragi, ali Čačak je presudio :

:kolo:
By Kragi
hahahahahahahahaha, pre ce biti da je punk, hc ali nema veze :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338623#p2338623]nickNS napisao:[/url]
Sramotno !
A drugo da li neko zivi dva zivota ili ne, to je iskljucivo stvar te osobe.. i da li je outovan ili ne sme to da uradi jer se boji reakcije osoba koje ga okruzuju to je sasvim nesto dugo. A da.. i posto se govoi o tome kako je dosao iz sredine u ns da bi pobegao.. otkud ti znas da li je on outovan ili ne.. I koliko ja znam u Sabcu nema gay kluba... tako da je po mom misljenju jako normalno to sto je on dosao u ns da izadje tu gde je izasao.
i još malo psihopatologije ormaruša :party:

lijepo se to kaže: sunlight is the best disinfectant. za sve ukljucene u ovoj prici.

na dvadesetak partyja koje je zagreb pride organizirao od 2008. nikad, ali bas nikad, nije bilo takvih ili slicnih incidenata. a da netko dodje prijetiti DJ-u je nezamislivo. cim ljudima das do znanja da nisu u 4 zida, cim znaju da se party fotografira i da ce fotke biti po svim drustvenim mrezama, ljudi se ponasaju normalno. jednako kao sto nije nimalo iznenadjujuce sto se raspojasaju u klubovima za ormaruše koji se inače na balkanu zovu i gay klubovi.
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte, sta ovde sve necu procitati.
Tog decka je A prva udarila, tj pocela da ga udara, zato sto je usao u zenski WC, a posle je izudarala samu sebe rukama, kako bi "kao" demonstrirala taj njegov napad.
Nije ovo prvi ni poslednji njen slucaj da se potuce sa nekim.
Lako je svaliti krivicu na lika, koji joj je vratio jer ga je prva pocela udarati.
Ovo su informacije iz prve ruke.
Verovatno ce im biti zabranjen ulaz, ili mozda da se vratim na svoje staro radno mesto :evil:
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ma kakvo zapevanje :lol:

A sto Kazino, jesi li ti ormanka ...?! :pucaodsmeha:

:**
By loreenche
Kragi, nemam informejšn o policajcima, nisu mi target.

A ove dve su se nametnule :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^ No, jednom sam razdvajala pedere kada su se davili :lol:
To je bila pisurija :lol:
By loreenche
Nisam imao tu čast da gledam muški fajt. Ali, ribe se tuku na moj očigled ko nenormalne. Jadan moj drug DJ, strahovao za život u pojedinim trenucima :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!