@west end
sto se meni obracas u postu u kome si citirao drugog forumasa?
Dakle, da sad ja ne bi ponavljao isto sto sam napisao, citiraj mene pa onda svoj post ispod, da bi ti bilo jasno sta sam ja napisao, razlika u tvojoj plati i plati koju sam naveo je 200 dolara.Koliko si srecan i zadovoljan sobom vidim kroz tvoje pisanje.Sve sto sam napisao je apsolutno tacno.
Dodacu jos za cene hrane u Kanadi.Ne bih voleo da se ikada u Srbiji prodaje ta jeftina hrana.Hrana koja ima kvalitet je daleko skuplja u Kanadi nego u Srbiji.Pitanje je sta ti jedes i koliko ti je to bitno.Najveca prevara danas je hrana.
Onaj ko zeli da jede organsku hranu, termicki neobradjenu, da je sam sprema..to mora debelo da plati.
Rekao sam ti tu pricu mozes da prodajes nekome ko to sve nije video.
Jedino dobro je otici tamo uzeti novac i pobeci glavom bez obzira.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2327578#p2327578]AngraMaina napisao:[/url]Jao barni, kako si urnebesan...
Taj "sistem koji barni ne podržava" pre svega brani LIČNO DOSTOJANSTVO i LJUDSKA PRAVA, a to treba osetiti da bi se razumelo.
.....U zemlji u kojoj su lične slobode svetinja, gde gej ljudi žive potpuno slobodno i čiji državni sekretar izjavljuje "gde god je gej osoba na svetu, znajte da je SAD uz vas", ti govoriš da se ne zna šta je sloboda?! I to iz Srbije?!.....Jeste, bankari su preterali, ali ovde postoje milioni aktivnih i pametnih građana koji će uložiti napor i pokušati to da promene. Ovo nije prva kriza u koju je upala Amerika i izvoditi zaključke da je SAD sada zemlja trećeg sveta znači ili biti ***, ili se zajebavati, ali neduhovito, a ja tipujem da je ovo prvo............
Ovde gde sam ja, ljudska prava se vrlo poštuju. Ima i Iranaca i ništa im ne fali, naprotiv ovi koje sam upoznao su bili vrlo uspešni i dobrostojeći. Ima žena koje ponosno nose hidžab, ima Indijaca, Muslimana, Jevreja, obligatnih Meksikanaca, Kineza, svih mogućih vrsta zemaljskih, i niko nikog ne dira, a pred zakonom su svi jednaki. Stvari se lako završavaju, nema drndanja s administracijom, nema šaltera, niko se ni na koga ne istresa. Ljudi su organizovani i planiraju na vreme, nema čekanja, nema kašnjenja. Može se naći posao, zaraditi za život, zasnovati porodica, preseliti se u drugi grad.
Ne kažem da je Amerika na bilo koji način idealna, ali ovde stvari prosto funkcionišu. Sa Srbijom ne može da se poredi
ti si klasican primer poimanja slobode i dostojanstva osobe sa predznakom GEJ
kao da samo gej osobe zive u Americi.Mada i to je za diskusiju
ti ni ne znas sta je sloboda
u Srbiji ima preko 30 razlicitih nacionalnih manjina u brojkama to je preko 1 milion na oko 6 miliona Srba(bez Kosova).
I stvari u Americi prosto ne funkcinisu
Ajde evo mozemo da se igramo malo statistike.
Vi koji ste u Americi, navedite koliko ste tamo vremena i kad bi sada napustili Ameriku sa cim bi ste se vratili u Srbiju?Sta ste stekli materijalno tamo koje bi mogli preneti?
Naravno podrazumeva se da budete iskreni.