Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
ZlatnaPtica napisao:Barni, samo cu kopirati moj mali filozofski izlet, vezan upravo za to da se svi ostali problemi izbegavaju jer, je li, imamo bitniji problem, a to je Kosovo:

Svaki put kad čujem rečenicu tipa 'Pored ovakvog stanja na Kosovu oni su našli da __________ (u prazno mesto upisati random postupak vlasti, neke javne ličnosti ili organizacije, poželjno da postupak uključuje nekakvu donaciju)', u glavi Hičkokovski izrežiram brutalnu scenu ubistva nad tom osobom.

Kao kad dođeš kod nekog na rođendan, i kažeš 'E ti nisi zaslužio poklone zato što niko nije onom siromašnom Peri kupio išta za njegov rođendan, i sad ćemo svi tebi da otmemo poklone i damo ih Peri!'.

I ta rečenična konstrukcija koja se kosi sa osnovnim načelima logike i racionalnosti je, i pored toga, jedan od osnovnih mamaca i zamki političara da mozgoispranu masu usprotive protiv nečega. Necemo nijedan problem da rešimo, jer imamo bitniji problem; koji takođe ne možemo da rešimo.

aj mi reci jel bi imao ti muda da odes pa da kazes to dole nekoj porodici na Kosovu ili nekom svom vrsnjaku dole, kojeje isto mozda gej? Bas ovako kako si napisao na forumu.
Mozda je krajnje vreme da upoznate zemlju u kojoj zivite.

Da li je moguce da je bitniji polni organ od sopstene zemlje i njenog naroda.Ne mogu da razmumem da nemate ni malo saosecaja sa tim.

odjavljujem se sa ove teme, tako da nista me ne pitajte :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ti mene ne razumes.

Svako bije svoju bitku. Nekoga jednostavno ne zanima Kosovo, a bori se za neke svoje probleme i resava ili pokusava da resi svoje probleme.

To sto je neko uspeo ili pokusava da resi svoj problem ne znaci da treba automatski da mu zabranimo to samo zato sto postoji neki (za nekoga) bitniji problem.

To je moja poenta.

Tako da ti argumenti 'joj na Kosovu je ovako, onako, stoga nemate pravo da pricate o tome i tome' nemaju veze sa mozgom.
Korisnikov avatar
By Laerem
Srbija se opet ponasa kao histericna kucka. Treba ju osamariti da se smiri.
Korisnikov avatar
By spliff
barni011 napisao: Mozda je krajnje vreme da upoznate zemlju u kojoj zivite.
bash sam rad znati da li si ti upoznao zemlju u kojoj zivish?
jesi li bio nekad na kosovu?
Korisnikov avatar
By Sunce
Svima je valjda jasno: SPS i Dacis brane Kosovo, strogi su prema EU, kritikuju EU itd....sve da bi uzeli sto vise glasova radikala i ostalih ogorcenih, a kako bi i dalje parazitirali sa DS-om. To je njihov dogovor.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ZlatnaPtica napisao:Ti mene ne razumes.

Svako bije svoju bitku. Nekoga jednostavno ne zanima Kosovo, a bori se za neke svoje probleme i resava ili pokusava da resi svoje probleme.

To sto je neko uspeo ili pokusava da resi svoj problem ne znaci da treba automatski da mu zabranimo to samo zato sto postoji neki (za nekoga) bitniji problem.

To je moja poenta.

Tako da ti argumenti 'joj na Kosovu je ovako, onako, stoga nemate pravo da pricate o tome i tome' nemaju veze sa mozgom.
Upravo!

@barni011, ne verujem da gej Srbima/Srpkinjama s Kosova smeta shto se gej Srbi/Srpkinje (i ostali gradjani Srbije) bore za svoja prava u Srbiji. niti da gej Srbi/Srpkinje s Kosova misle da su sebichni, nesolidarni gej Srbi/Srpkinje (i ostali gradjani Srbije) koji se bore za svoja prava u Srbiji. to samo antigejni otrovni mozgovi imputiraju te (kvazi)konflikte kad vishe ne znaju shta drugo da lanu da bi opanjkali gej Srbe/Srpkinje (i ostale gradjane Srbije) koji se bore za svoja prava u Srbiji.
istina, gej Srbi/Srpkinje (i ostali gradjani Srbije) koji se bore za svoja prava u Srbiji bi trebali raditi na jachanju solidarnosti s gej Srbima/Srpkinjama Kosova, no, na gej Srbima/Srpkinjama Kosova je takodje da uchine iskorak, da se autuju u javnosti i da im se chuje glas.

@Laerem, ti trebash pripaziti na izrazavanje!
Korisnikov avatar
By Laerem
Or what, you'll start another war? :roll:

Srbija vec toliko dugo izdrkava ektoplazmu svojih mrtvih nacionalnih snova po citavom regionu da ju je vise nemoguce shvatiti ozbiljno kao naciju-drzavu. Ponasa se kao neki veliki, zapjenjeni balkanski eunuh koji konstantno proizvodi nesnosnu buku jer vise nikoga ne moze da jebe. :shrug:

A gej Srbi/Srpkinje se nemaju sta solidarizirati sa gej Srbima/Srpkinjama s Kosova, tj. nista vise nego s gej Albancima s Kosova. Borba za seksualnu jednakost je univerzalna borba, i kao takva nema sta da podilazi ideoloskim glupostima poput etniciteta, niti teritorijalnim interesima bilo koje nacije. Radi se o kategorickom imperativu, a ne o uzickom kajmaku.
Korisnikov avatar
By svejedno
zar nismo vec ratovali za kosovo?

kazu da je definicija ludila ponavljati iste stvari i ocekivati drugaciji ishod.

..

mislim, jbt, pa cak i u predizbornoj kampanji jebenoj, gde ok, dacic sada cilja na stare musterije, nacionaliste i stare i nove etc.....je. bo. te.

..

mi cemo se bavimo propagandom straha?
uz divnu reputaciju koju smo izgradili u svetu?

da ne pricam o tome da nemamo cime da idemo u rat, koliki nam je br sada profesionalnih vojnika, protiv koga bi se sve borili etc, i kada zanemarimo cinjenicu da dacic ovo sere samo zbog glasova...

...jbt, ne sme, ali ne sme ON, od svih ljudi, ovo da izjavi.

mislim, ne sme niko, al jebeni milosevicev mali.....ja bih ga sada isamarao, kevemigoce.

..

ej bre, ova nasa 'scena' postaje melting pot srbije '90ih i sveta '30ih...uz svetsku krizu umesto samo nase.

ocaj.

..

jednu stvar moram da priznam boti - on se za to kosovo odlicno bori, i to stalno ponavljanje 'srbija je za mir' je naaaajzad jebena drugacija retorika iz beograda i dobra vrsta propagande u ovom svetu, mi sada ispadamo 'good guys' koji nece krv etc.

(ja, inace, mislim da srbija ne treba da prizna kosovo, cak ni ako udje u UN; to je legitimno pravo srbije.
grcka jebe makedoniju za ime, ne mora srbija da prizna kosovo nikada.
lm, po mom misljenju bota odlicno igra tu kosovo igru, i to je otprilike jedino za sta mu skidam kapu....druga je stvar 'i kosovo i EU' ludilo)

..

ali ovaj mali pandur, mnogo se on odomacio...em mi drzi tajne sluzbe vec 20 dina, em je 'najevropljanin', em je nacionalista, em je jebeno i dalje tu.

njega bre treba pretuci.

..

SPS da mi prica o ratu. ej bre.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320232#p2320232]Laerem napisao:[/url]Or what, you'll start another war? :roll:

Srbija vec toliko dugo izdrkava ektoplazmu svojih mrtvih nacionalnih snova po citavom regionu da ju je vise nemoguce shvatiti ozbiljno kao naciju-drzavu. Ponasa se kao neki veliki, zapjenjeni balkanski eunuh koji konstantno proizvodi nesnosnu buku jer vise nikoga ne moze da jebe. :shrug:
ok, whatever, ego-tripichno se razbacujesh kojekakvim izrazima i laprdash.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320232#p2320232]Laerem napisao: A gej Srbi/Srpkinje se nemaju sta solidarizirati sa gej Srbima/Srpkinjama s Kosova, tj. nista vise nego s gej Albancima s Kosova. Borba za seksualnu jednakost je univerzalna borba, i kao takva nema sta da podilazi ideoloskim glupostima poput etniciteta, niti teritorijalnim interesima bilo koje nacije. Radi se o kategorickom imperativu, a ne o uzickom kajmaku.
Ali, GDJE SU gej Kos. Albanci/Albanke, Laereme? Gdje su? Eto ta Kosova je ima vishe od deceniju oslobodjena "srpskog jarma", mlada kos.albanska demokratija vlada Kosova-om, no, neshto ne chujem da ima ikakve slobode za gej Kos.Albance/Albanke chak ni onolike bijedne k'o shto u npr. maloljudnijoj Crnoj Gori ima.
dakle, ja bih stvarno zelio da se pojave i jave javno aut gej Kos.Albanci/Albanke, dobrodoshli su i na ovaj forum, ako ne znaju s-h-b jezike, prichacemo na engleskom. :)

edit: dodatak- bitno je i to shto ti reche u vezi borbe za seksualnu jednakost i ono shto ja rekoh o istom. bitno je uspostaviti i imati ravnotezu u seksualnoj jednakosti i na medjunacionalnom i na unutarnacionalnom polju!
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320119#p2320119]spliff napisao:[/url]
Da bio sam.
Bio sam i u vojsci sa 20g cistio bombe od nato bombardovanja.Bio u Kraljevo na ubuci za dekontaminaciju, ako ima nekog iz Kraljeva zna o cemu se radi...
Al ne vidim sto je to bitno.I da nisi bio na Kosovu to nije razlog da te ne interesuje deo tvoje drzave.
Da te ne interesuje kako zivi tamo neki, slikao ovoga sto pisem vidi se u tome sto u Beogradu kad biju nekoga na ulici svi zaobilaze trotoar.
Cudan smo mi Srbi narod...verujemo u glad i batine jedino kd nas prebiju i kad nemamo sta da jedemo...a pederi ni tada
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320401#p2320401]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320119#p2320119]spliff napisao:[/url]
Da bio sam.
Bio sam i u vojsci sa 20g cistio bombe od nato bombardovanja.Bio u Kraljevo na ubuci za dekontaminaciju, ako ima nekog iz Kraljeva zna o cemu se radi...
Al ne vidim sto je to bitno.I da nisi bio na Kosovu to nije razlog da te ne interesuje deo tvoje drzave.
Da te ne interesuje kako zivi tamo neki, slikao ovoga sto pisem vidi se u tome sto u Beogradu kad biju nekoga na ulici svi zaobilaze trotoar.
Cudan smo mi Srbi narod...verujemo u glad i batine jedino kd nas prebiju i kad nemamo sta da jedemo...a pederi ni tada

lepo je to shto si bio u kraljevo
ali kraljevo nije na kosovu...
i kosovo nije (vishe) deo tvoje drzave
By Kragi
kontam da je planirao sebe i svoje sinove u prvim redovima fronta, pa onda ostale :kafa:
Korisnikov avatar
By Herald
Puna usta barniju Kosova. Umesto sto sedi za kompjuterom i lupeta u prazno, bolje da je otisao na Kosovo kad mu je do njega tolko stalo. Da dusom i telom odbrani svetu zemlju, kolevku srpstva i se sazivi sa srbima na Kosovu. Sram te bilo barni.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Eh sad, po toj logici, mi koji smo za prava gejeva treba svi do jednog da idemo na proteste, gej parade i ne znam sta? :awesome:

Nije da stajem na njegovu stranu nego eto kazem :D
By Kragi
^ Vazi li to i za one koji npr zive u Svedskoj?
Odnosno, da li je npr jedan Svedjanin 'obavezan' da ode na pride?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa postoje i drugi nacini da se boris za te stvari :) Sirenje propagande po internetu je takodje forma aktivizma, a neko jednostavno nije u prilici da dolazi na skupove iz raznoraznih razloga. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
ZlatnaPtica napisao:Sirenje propagande po internetu je takodje forma aktivizma, a neko jednostavno nije u prilici da dolazi na skupove iz raznoraznih razloga. :)
pa tako se i barni bori za kosovo. ;)
Korisnikov avatar
By west end
@ acid drop super ti je avatar :love: najlepsi na forumu
Policija ispituje uznemirujuću poruku lideru LDP
Pretnje Čedomiru Jovanoviću

Na adresu predsednika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića juče je stiglo preteće pismo, o kome je obaveštena i policija, saznaje „Blic“.

Uznemirujuća poruka ispod koje je potpisano udruženje „Srbi iz Srbije, Vojvodine i Kosova, Srbi svi“ sadrži pretnje smrću Jovanoviću i celoj njegovoj porodici, ali i svim, kako se navodi, „drugim izdajnicima, njihovim ženama i deci“. Pošiljaoci prete i da će uništiti svu pokretnu i nepokretnu imovinu jer, kako ističu, „moraju Srbiju osloboditi tog smrada“.

„Organizovano se spremamo da oslobodimo Srbiju od izdajnika i NATO plaćenika. Imamo dosta spremnih ljudi, dosta oružja, municije, eksploziva, ručnih bombi koje ćemo utrošiti i likvidirati kompletnu porodicu.

Mnogo nas interesuje koliko si ti, Čedo, dobio para od Šiptara, Amerike i NATO pakta da ubeđuješ građane Srbije da predaju Kosovo Šiptarima”, navodi se u pretećem pismu. „Upozoravamo Dačića da povuče sve policajce koji vas obezbeđuju da ne bi i oni stradali. Proverili smo i znamo tačno gde stanujete, gde radite, gde izlazite, u koji ti vrtić idu deca, Čedo. Znamo broj registarskih tablica.

Ovo će biti početak likvidacije NATO plaćenika u Srbiji. Akcija počinje u novembru mesecu ove godine. Već smo se angažovali i pratimo vas svaki dan i biramo mesto i vreme za likvidaciju. Možda će prvo biti likvidirani članovi porodice, a vi na kraju”, stoji u poruci.

U LDP kažu za „Blic“ da pretnje nisu neuobičajene, ali da se sa ovako gnusnim i zastrašujućim do sada nisu sretali. Zamenik predsednika LDP Nenad Milić, inače nekadašnji zamenik ministra unutrašnjih poslova, kaže za „Blic“ da su pretnje posledica kampanje koja se protiv lidera LDP vodi.

- Pretnje Jovanoviću su direktna posledica kampanje koja se godinama unazad protiv njega vodi bez obzira na to da li one svoju bolesnu motivaciju pronalaze u priči o Kosovu ili njegovom beskompromisnom insistiranju na razotkrivanju političke pozadine ubistva Zorana Đinđića. To policija mora da reši. Očekujem jasnu političku reakciju ljudi koji vode ovu zemlju, jer će se pretnje ponavljati sve dok se ne prekine sa političkom kampanjom kriminalizacije Jovanovića - ističe Milić.
Jovanović pozvao Tadića da građanima kaže istinu o Kosovu

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović pozvao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića da građanima saopšti istinu o porazu politike prema Kosovu koja je vođena godinama.

Jovanović je na tribini Preokreta u Novom Sadu kazao da je do 9. decembra, kada se u Briselu odluccuje o kandidaturi Srbije za članstvo u Evropskoj uniji, neopohodna demokratska građanska
mobilizacija drusstva.

"Mi smo strašno pogrešili na Kosovu. Mi smo 1989. godine otišli na Kosovo polje kao horda i sa porukom da, ako i ne znamo da radimo, znamo da se bijemo. Krenuli smo ka nebu, a završili u najdubljoj
rupi. To su činjenice koje treba jasno i glasno reći građanima Srbije", rekao je lider LDP-a.

Jovanović je ocenio da je evropska ideja u Srbiji do krajnosti kompromitovana, jer je postala alibi "za sve i svašta", dodavši da je zato neophodan dijalog u društvu u kojem će učestvovati i politički akteri i institucije i istaknuti pojedinci "zbog katastrofe koja nam se kontinuirano dešava godinama".

Jovanović je naveo da je zbog pogubne i neodgovorne politike koja se u Srbiji vodi i posle 2000. godine Vojvodina došla u situaciju da je od najrazvijenijeg postala nerazvijeni region.

"Moraju se uvažiti činjenice, među kojima je i to da se Vojvodina, koja počiva na evropskoj ideji, gubi i nestaje jer se mi kao društvo sve vreme obračunavamo sa evropskom idejom", ocenio je Jovanović.

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Draškoivć upozorio je da je preostalo svega nekoliko dana da se gradjanima kaže istina o kosovskom problemu, te da je altarnativa preokretu ka evropskim integracijama, zapravo preokret u 90-te godine.

Drašković je kazao da je jedini izlaz iz sadašnje situacije da se ustavna preambula koja govori o tome da je Kosovo neodvojivi deo Srbije, proglasi neostvarivom, a time i neobavezujućom.

"Suverenitet nad Kosovom izgubljen je 1999. godine i nije ga izgubio Tadić, već ondašnji režim koji je Srbiju gurnuo pod NATO bombe", rekao je Drašković.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!