- 11 Nov 2011, 00:55
zaštp-zbog toga što je devojčica iz srbije,ili što se to desilo u švedskoj...?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Mage napisao:Jbt. sledila mi se krv u žilama...
deran napisao:zaštp-zbog toga što je devojčica iz srbije,ili što se to desilo u švedskoj...?
Hys. napisao:Stvarno mi se gadi ovo sve.
Ajde provokacije i "politizacije" na drugu temu.
Kad vas neko bude silovao i zlostavljao dinu dana, prvo cemo da pitamo koja je zemlja u pitanju i da li su na ekoloski nacin vodili racuna o potrosnji goriva i redovno zalivali muskatle.
svejedno napisao:Pa ti što prodaju decu za hiljadu evra rezonuju verovatno ovako -
hiljadu jebenih evra. ladno.
i kupis ljudsko bice. il nesto jaci komp.
west end napisao:...Mediji u Švedskoj objavili su da je tamošnja policija krajem prošlog meseca oslobodila 14-godišnju devojčicu iz Beograda...Nije je policija oslobodila iz Beograda, već iz Švedske, odnosno iz zarobljeništva u Švedskoj.
*deni* napisao:Konstruktivan predlog :predlozih mu i ja isto. ali on je uvjeren da je beskrajno kopipejstanje novinskih clanaka (i to jos bez linka) jako kul i prevazno.
Otvori temu - west endova hronika, kao što Status ima svoju Crnu hroniku i onda tamo ređaj novinske članke po svom izboru.
Popeye napisao:Čini mi se da sad već to radi namerno, da se inati i prkosi.*deni* napisao:Konstruktivan predlog :predlozih mu i ja isto. ali on je uvjeren da je beskrajno kopipejstanje novinskih clanaka (i to jos bez linka) jako kul i prevazno.
Otvori temu - west endova hronika, kao što Status ima svoju Crnu hroniku i onda tamo ređaj novinske članke po svom izboru.
deran napisao:zaštp-zbog toga što je devojčica iz srbije,ili što se to desilo u švedskoj...?Zato što si majmun retardirani bez pola mozga u glavi. Video bi kako bi se sprdao da je tebe tako neko prodao sa 14 i zlostavljao par godina.
*deni* napisao:ne znam vec me nekoliko puta pominjes ako ti moji clanci smetaju nemoj odgovaratii na njih mnogo si bezobrazan ides mi na zivcePopeye napisao:Čini mi se da sad već to radi namerno, da se inati i prkosi.*deni* napisao:Konstruktivan predlog :predlozih mu i ja isto. ali on je uvjeren da je beskrajno kopipejstanje novinskih clanaka (i to jos bez linka) jako kul i prevazno.
Ali, ništa mu ne stoji na putu, sve dok mu moderatori ne zaprete, ili mu uruče kumulativno 2 opomene odjednom, pa da vidiš onda kako će da vrisne.
Mage napisao:hmmm...po rečniku...srbijanacderan napisao:zaštp-zbog toga što je devojčica iz srbije,ili što se to desilo u švedskoj...?Zato što si majmun retardirani bez pola mozga u glavi.
west end napisao: ne znam vec me nekoliko puta pominjes ako ti moji clanci smetaju nemoj odgovaratii na njih mnogo si bezobrazan ides mi na zivceJa bezobrazan ?! E to se zove viktimizacija žrtve. Ja sam ovde, zajedno sa ostalim korisnicima, žrtva tvoje neracionalnosti i neselektivnosti.
*deni* napisao:Deni ti si meni jako simpatican u pisanju, nasmejes me, odmeren si, ma za primer ovde na forumu ....aliwest end napisao: ne znam vec me nekoliko puta pominjes ako ti moji clanci smetaju nemoj odgovaratii na njih mnogo si bezobrazan ides mi na zivceJa bezobrazan ?! E to se zove viktimizacija žrtve. Ja sam ovde, zajedno sa ostalim korisnicima, žrtva tvoje neracionalnosti i neselektivnosti.
Otvarati posebnu temu o svakom događaju koji predstavlja primer jednog fenomena, ili pojave je, u najmanju ruku, neselektivno i neracionalno. OK je da postoji tema o trgovini ljudima, pa da se u nju sortiraju i pojedinačne vesti o konkretnim događajima iz te oblasti, a ne da se otvara tema '' Devojčica iz Beograda zlostavljana u Švedskoj ''. Sutra ćeš, ne daj Bože da se tako nešto desi, otvoriti temu '' Baba iz Čuruga zadavljena u Žablju ''.
Na šta to liči ?
Zar si video da se u rubrici '' Sport '' otvara zasebna tema za svaku utakmicu ? OK je da se otvori tema o nekom baš značajnom događaju, kao na primer da je Novak Đoković postao prvi reket sveta, to je na mestu.
Ako baš voliš da objavljuješ na Forumu svakodnevne vesti, otvori si jednu temu '' West end vam prenosi vesti sa teleksa '', pa se igraj do mile volje.
A ako se desi jednom da ona baba iz Čuruga bude zadavljena na Marsu, Plutonu ili na Mesecu, e to će biti kapitalna vest za zasebnu temu.
Eto, gorilica je velikodušno postavio jedan film, pa uzmi, west end, bolje pogledaj tu domaću krimi-dramu, više će ti prijati, nego objavljivanje vesti iz Crne hronike dnevnih listova.
barni011 napisao: ...Nisi nekada reagovo kada neki forumasi samnom postovanje svedu na licno vredjanje te time ostali forumasi budu zrtve spama i offtopica i tema ostane zatrpana istim, to je daleko gore od west endovog postavljanja tema....Nisam reagovao, jer nisam ni čitao te teme.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!