Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Stvarno mi se gadi ovo sve.

Ajde provokacije i "politizacije" na drugu temu.

Kad vas neko bude silovao i zlostavljao dinu dana, prvo cemo da pitamo koja je zemlja u pitanju i da li su na ekoloski nacin vodili racuna o potrosnji goriva i redovno zalivali muskatle.
Korisnikov avatar
By svejedno
Hys. napisao:Stvarno mi se gadi ovo sve.

Ajde provokacije i "politizacije" na drugu temu.

Kad vas neko bude silovao i zlostavljao dinu dana, prvo cemo da pitamo koja je zemlja u pitanju i da li su na ekoloski nacin vodili racuna o potrosnji goriva i redovno zalivali muskatle.

indeed.

..

al meni jbt zanimljivo...mislim, ej. hiljadu evra samo kosta ljudsko bice. ej bre.

..

i mojne se tripujete da to sto je bas ova devojcica iz srbije znaci da se ljudi ne prodaju i po amerikama, holandijama etc.

istina je, doduse, da srbija ima mnogo ljudi koji su u bednoj finansijskoj situaciji.

..

ali ljudi se prodaju svuda. i svuda ima ljudi u bednoj finansijskoj situaciji. i svuda...jbt.

hiljadu jebenih evra. ladno.

i kupis ljudsko bice. il nesto jaci komp.
Korisnikov avatar
By *deni*
svejedno napisao:
hiljadu jebenih evra. ladno.

i kupis ljudsko bice. il nesto jaci komp.
Pa ti što prodaju decu za hiljadu evra rezonuju verovatno ovako -
Hiljadu evra im to dete jede svakih nekoliko meseci garantovano.
Prodajom se zauvek oslobađaju redovnog troška, a još i dobiju hiljadu evra.

Svedeno na tržišni, robno-novčani jezik -
Oslobodiš se nečega što ti jede stotine evra mesečno i još ti za to plate hiljadu evra.
Tako oni verovatno rezonuju. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By svejedno
ma da ali... sad razmisljam....nisam znao da je ljudsko bice toliko jeftina roba.

jbt, pa svaki makro moze sebi kupi kolko hoce robova etc....ja msilio da je ipak bar malo to skuplje...malo nepristupacnije... il je bas ovaj cale bas hteo da se otarasi cerke.

..

pa onda moj um pocinje da zamislja mengele fazone itd.... iskesiras soma evra, kupis coveka, radis experimente...ma zju.

nije trebalo ovo da saznam.
zlo.
Pa šta ti misliš, zašto je onaj '' mladoženja '' iz moje priče sa prve strane kupio sebi za ženu Cigančicu iz neprosvećene i siromašne seoske porodice ?
Sigurno ne da bi sa njom zasnovao ravnopravan partnerski odnos, već da bi sebi pribavio životnu saputnicu u poluropskom položaju, sluškinju, ljubavnicu itd.
:ozbiljan:
A ja verujem da ovi Romi iz moje priče nisu tražili za nju ni tih celih 1000 evra.
Srpski MUP traga za ocem koji je ćerku u Švedskoj prodao za evre

Srpska policija istražuje slučaj oca, srpskog državljanina, osumnjičenog da je 14-godišnju ćerku za 1.000 evra prodao mentalno zaostalom muškarcu iz švedskog grada Geteborga, koji je devojčicu više od godinu dana silovao i fizički maltretirao.

Međutim, informacije o tragediji ove devojčice srpski MUP zasad ima samo iz medija, jer ih kolege iz Švedske još nisu obavestile o tome.

- Uputili smo švedskom Interpolu zahtev da nam prosledi sve informacije o tom slučaju, ali još nismo dobili odgovor.

Zasad ne znamo ni da li je dete izvedeno iz zemlje legalno ili je prokrijumčareno, a prema našim informacijama - otac živi u Srbiji, a ona je pobegla iz zatočeništva - kažu u MUP Srbije.

I u našoj ambasadi u Stokholmu napominju da nisu dobili nikakvo obaveštenje i da su zatražili informacije od nadležnih švedskih organa.

Mediji u Švedskoj objavili su da je tamošnja policija krajem prošlog meseca oslobodila 14-godišnju devojčicu iz Beograda koja je prodata mentalno zaostalom muškarcu u Švedskoj, koji ju je godinu dana maltretirao i silovao.
west end napisao:...Mediji u Švedskoj objavili su da je tamošnja policija krajem prošlog meseca oslobodila 14-godišnju devojčicu iz Beograda...
Nije je policija oslobodila iz Beograda, već iz Švedske, odnosno iz zarobljeništva u Švedskoj.
By Kragi
@svejedno, evo ovde imas i br telefona pa mozes da pozoves i pitas za cenu slobodno. :jutro:

Slika
*deni* napisao:Konstruktivan predlog :
Otvori temu - west endova hronika, kao što Status ima svoju Crnu hroniku i onda tamo ređaj novinske članke po svom izboru.
predlozih mu i ja isto. ali on je uvjeren da je beskrajno kopipejstanje novinskih clanaka (i to jos bez linka) jako kul i prevazno. :roll:
Popeye napisao:
Otvori temu - west endova hronika, kao što Status ima svoju Crnu hroniku i onda tamo ređaj novinske članke po svom izboru.
predlozih mu i ja isto. ali on je uvjeren da je beskrajno kopipejstanje novinskih clanaka (i to jos bez linka) jako kul i prevazno. :roll:
Čini mi se da sad već to radi namerno, da se inati i prkosi.
Ali, ništa mu ne stoji na putu, sve dok mu moderatori ne zaprete, ili mu uruče kumulativno 2 opomene odjednom, pa da vidiš onda kako će da vrisne.
:eevil:
deran napisao:zaštp-zbog toga što je devojčica iz srbije,ili što se to desilo u švedskoj...?
Zato što si majmun retardirani bez pola mozga u glavi. Video bi kako bi se sprdao da je tebe tako neko prodao sa 14 i zlostavljao par godina.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja ne znam cemu ovoliko iscudjivanje? Nije da je tema nova:

''
*deni* napisao:
Popeye napisao:
Čini mi se da sad već to radi namerno, da se inati i prkosi.
Ali, ništa mu ne stoji na putu, sve dok mu moderatori ne zaprete, ili mu uruče kumulativno 2 opomene odjednom, pa da vidiš onda kako će da vrisne.
:eevil:
ne znam vec me nekoliko puta pominjes ako ti moji clanci smetaju nemoj odgovaratii na njih mnogo si bezobrazan ides mi na zivce :flaming:
west end napisao: ne znam vec me nekoliko puta pominjes ako ti moji clanci smetaju nemoj odgovaratii na njih mnogo si bezobrazan ides mi na zivce :flaming:
Ja bezobrazan ?! E to se zove viktimizacija žrtve. Ja sam ovde, zajedno sa ostalim korisnicima, žrtva tvoje neracionalnosti i neselektivnosti.
Otvarati posebnu temu o svakom događaju koji predstavlja primer jednog fenomena, ili pojave je, u najmanju ruku, neselektivno i neracionalno. OK je da postoji tema o trgovini ljudima, pa da se u nju sortiraju i pojedinačne vesti o konkretnim događajima iz te oblasti, a ne da se otvara tema '' Devojčica iz Beograda zlostavljana u Švedskoj ''. Sutra ćeš, ne daj Bože da se tako nešto desi, otvoriti temu '' Baba iz Čuruga zadavljena u Žablju ''. :njuska:
Na šta to liči ?
Zar si video da se u rubrici '' Sport '' otvara zasebna tema za svaku utakmicu ? OK je da se otvori tema o nekom baš značajnom događaju, kao na primer da je Novak Đoković postao prvi reket sveta, to je na mestu.
Ako baš voliš da objavljuješ na Forumu svakodnevne vesti, otvori si jednu temu '' West end vam prenosi vesti sa teleksa '', pa se igraj do mile volje.
A ako se desi jednom da ona baba iz Čuruga bude zadavljena na Marsu, Plutonu ili na Mesecu, e to će biti kapitalna vest za zasebnu temu.
Eto, gorilica je velikodušno postavio jedan film, pa uzmi, west end, bolje pogledaj tu domaću krimi-dramu, više će ti prijati, nego objavljivanje vesti iz Crne hronike dnevnih listova.
Korisnikov avatar
By deran
...ali "njegovi članci"... :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
aj nemoj da si debil pored toga sto si smarac. svaki dan po dve teme preuzete iz dnevnih novina, ne vidim razlog da otvaras toliko tema. mada, kad vidim kako komuniciras kad napises nesto sto nije tudj tekst/citat, mozda je i bolje da nemamo priliku da citamo tvoje originalne misli.
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni se svidja sto west end otvara ove teme, nekako mi je kao news feed/kajron na forumu (a ja bojkotujem vesti mesec dana a krisom hocu da ih cujem).

edit:

ehhh...sad videh kako izvredja denija :kesa:
Korisnikov avatar
By Hys.
:pucaodsmeha:

ali "smrde ti noge" ...:lol:
*deni* napisao:
west end napisao: ne znam vec me nekoliko puta pominjes ako ti moji clanci smetaju nemoj odgovaratii na njih mnogo si bezobrazan ides mi na zivce :flaming:
Ja bezobrazan ?! E to se zove viktimizacija žrtve. Ja sam ovde, zajedno sa ostalim korisnicima, žrtva tvoje neracionalnosti i neselektivnosti.
Otvarati posebnu temu o svakom događaju koji predstavlja primer jednog fenomena, ili pojave je, u najmanju ruku, neselektivno i neracionalno. OK je da postoji tema o trgovini ljudima, pa da se u nju sortiraju i pojedinačne vesti o konkretnim događajima iz te oblasti, a ne da se otvara tema '' Devojčica iz Beograda zlostavljana u Švedskoj ''. Sutra ćeš, ne daj Bože da se tako nešto desi, otvoriti temu '' Baba iz Čuruga zadavljena u Žablju ''. :njuska:
Na šta to liči ?
Zar si video da se u rubrici '' Sport '' otvara zasebna tema za svaku utakmicu ? OK je da se otvori tema o nekom baš značajnom događaju, kao na primer da je Novak Đoković postao prvi reket sveta, to je na mestu.
Ako baš voliš da objavljuješ na Forumu svakodnevne vesti, otvori si jednu temu '' West end vam prenosi vesti sa teleksa '', pa se igraj do mile volje.
A ako se desi jednom da ona baba iz Čuruga bude zadavljena na Marsu, Plutonu ili na Mesecu, e to će biti kapitalna vest za zasebnu temu.
Eto, gorilica je velikodušno postavio jedan film, pa uzmi, west end, bolje pogledaj tu domaću krimi-dramu, više će ti prijati, nego objavljivanje vesti iz Crne hronike dnevnih listova.
Deni ti si meni jako simpatican u pisanju, nasmejes me, odmeren si, ma za primer ovde na forumu ....ali :)
west end ima pravo da postavlja teme, nikoga ne vredja i cim moderatori ne reaguju znaci da ne krsi pravilik. postavlja vesti koje nekoga interesuju nekoga ne.

a ovo ...

"Ja bezobrazan ?! E to se zove viktimizacija žrtve. Ja sam ovde, zajedno sa ostalim korisnicima, žrtva tvoje neracionalnosti i neselektivnosti"

Nisi nekada reagovo kada neki forumasi samnom postovanje svedu na licno vredjanje te time ostali forumasi budu zrtve spama i offtopica i tema ostane zatrpana istim, to je daleko gore od west endovog postavljanja tema.

Nista licno ti si i dalje meni ovde za primer :bye:
barni011 napisao: ...Nisi nekada reagovo kada neki forumasi samnom postovanje svedu na licno vredjanje te time ostali forumasi budu zrtve spama i offtopica i tema ostane zatrpana istim, to je daleko gore od west endovog postavljanja tema....
Nisam reagovao, jer nisam ni čitao te teme.
Poznato mi je jedino to da već duže vreme postoji spor između tebe i nekih korisnika oko crkve, vere, nacionalnog pitanja i sl.
Izbegavam te teme, zato što sam ih već odavno sit.
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!