Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Gej lezbijski info centar saopštava: "Ako TV Pink odgovorno tvrdi, onda će tu svoju odgovornu tvrdnju morati da dokaže na sudu, tj. da dokaže bez ikakve sumnje da do fizičkog kontakta nije došlo. Ako to TV Pink nije u stanju da dokaže, mora da snosi odgovornost zbog klevete i obmanjivanja javnosti", navodi se u saopštenju Gej strejt alijanse.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=555987
Popeye napisao:meni je najgore sto ja azdejkovicu jednostavno ne mogu vjerovati kad kaze da ga je palma isao vuci za rukav and whatnot. ne jer palma ne bi to ucinio, pa i mnogo vise, nego jer jednostavno ne mogu vjerovati azdejkovicu. :D
da, potpuno se slazem!

postoji ona narodna "od zla oca i jos gore matere" - e to su Palma i taj Azdejkovic
E tako nas zabole za jednog bolesnika tipa P.A. koji izmišlja stvari ne bi li
dospeo u centar pažnje. Mislim, znamo mi njega jako dobro a to sto se posvadjao
sa djubretom i homofobom Palmom, ne znaci da moramo automatski da verujemo u
njegovu pricu. Kao sto Popeye rece, ne zato sto Palma nije to u stanju da uradi,
nego zato što znamo da P.A. cesto laže :smokin:

P.S.
a Sud i P.A. - ja mislim da P.A. treba da dokaže da je doslo do "fizickog kontakta" izmedju njega i Palme, a ne obrnuto
Popeye napisao:
*deni* napisao:@Denni85, Popeye i ostali... Budite oprezni sa izjavama, da ne biste i sami bili pozvani da svoje navode objašnjavate i dokazujete na sudu.
:sudija:
vjerujem da cu moci i na sudu dokazati da azdejkovicu ne vjerujem. :jezik:
Neće tebe Pedžica da tuži. Na šta bi to ličilo da dve tetke idu na sud da dokazuju ko je veća alapača i tetka ?
:tetka: :tetka:
Eto koja je poenta našeg gay aktivizma: odlazak u kokošarnike na kokodakanje sa kokoškama. A kad se pojavi vepar nastane haos.
Tako ti i treba, Predraže, idi ponovo među julovce. :) Da si četnik danas kao što su Hrvati ustaše, gde bi nam bio kraj...Ali nisi. Misliš da tako ne treba jer nije evropski. Eh, dete moje, imaš ti još mnogo da učiš.
*deni* napisao:
Popeye napisao:
*deni* napisao:@Denni85, Popeye i ostali... Budite oprezni sa izjavama, da ne biste i sami bili pozvani da svoje navode objašnjavate i dokazujete na sudu.
:sudija:
vjerujem da cu moci i na sudu dokazati da azdejkovicu ne vjerujem. :jezik:
Neće tebe Pedžica da tuži. Na šta bi to ličilo da dve tetke idu na sud da dokazuju ko je veća alapača i tetka ?
:tetka: :tetka:
I samo za tebe, deni iako idem protiv sebe. :lol:

''
AbortiraniTerorista napisao:Slika

moram da primetim da je u ovoj karikaturi palma nacrtan znatno muzevniji (jake mushke obrve, dlakava glava i cela, sochne mushke usne....) nego shto jeste. a palma je u stvarnosti tako bezoblichno izoblicheno bezvrato krme (uz isprike neduznom svinjskom rodu shto ih moram pomenuti kako bih najbolje opisao dotichnog) koje nema bash izrazene one muzevne atribute nacrtane mu u karikaturi.
ergo, palma je karikaturalniji i od te karikature. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!