- 24 Okt 2011, 13:50
A što se pokajnice Cece tiče, na pravom je putu da jednog dana bude proglašena za sveticu.

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
alexandermagic napisao:Dečko, 'Kad bi znao kako čeznem' iz 1986. je jedna od najpopularnijih i najkvalitetnijih narodnih pesama ikada, ušla je u anale muzičke scene u Srbiji ako govorimo o narodnoj muzici i tu ne vidim ništa problematično.Kragi napisao:Možda bi se Hansiću više dopalo Gagino "Kroz šljivike i livade"?Hans napisao:Ovo se ne dešava...Ne, ne dešava se.
:pustatihogubicu:
![]()
*deni* napisao:http://www.trojka.rs/vesti/19075-ceci-s ... tenik.htmlPička im materina svima.
Hans napisao:Neće biti, Deni.I zatvor je za ljude(što bi Ražna rekla), a psihijatrija za krmeljušu i slične joj(rekla Jelena Bačić-Alimpić)..
Lepo je Karleuša izjavila: Moja deca neće rasti u strahu da će im majku hapsiti svake godine i voditi u zatvor.
*deni* napisao:A što se pokajnice Cece tiče, na pravom je putu da jednog dana bude proglašena za sveticu.Prepodobna i presveta Svetlana mučenica kućnopritvorska!
*deni* napisao:Imala je kćer.Nema tu surovosti, ja sam samo realna. Ako majka ne poznaje sopstveno dete i ako spostvenom detetu ne moze da pomogne da se samo odrzi u zivotu, njen pokusaj da utice na politiku Srbije i zivote miliona gradjana Srbije je ono sto je surovo.
Što se toga tiče - nemojte preterivati. Ko zna zbog čega se ta kćer ubila i da li je uopšte Jankovićka bila u situaciji da to predupredi.
Nemojte biti baš toliko surovi prema toj nesrećnoj ženi, koja je doživela najveću nesreću da sahrani rođeno dete.
Burak napisao:Naravno. Kamo sreće da svaki kriminalac u Srbiji pošteno odrobija svoje, kao Ceca.Hans napisao:Neće biti, Deni.I zatvor je za ljude(što bi Ražna rekla), a psihijatrija za krmeljušu i slične joj(rekla Jelena Bačić-Alimpić)..
Lepo je Karleuša izjavila: Moja deca neće rasti u strahu da će im majku hapsiti svake godine i voditi u zatvor.
*deni* napisao:A što se trajnih snimaka za arhivu državne radio televizije tiče, ima ih i Ceca -nju i slične kurveštije sa estrade najpre bih ošišao, uvaljao u katran i perje, konfikovao im imovinu, pa proterao u bosnu
''''
*deni* napisao:Ne, ne, blento, proterivanje je samo uA šta misliš jel bi to pravilo važilo i za one koji su ranije proterani iz Bosne, mislim, glupo bi bilo da nas vrate.
--------------------> Bosnu !
Ni levo, ni desno ! Samo u -----------------> Bosnu !
*deni* napisao:Razumem te, crni, potpuno...pa dobro... i ja bi njih proterao u bosnu, osisao na celavo, konfiskovao imovinu i uvaljao u katran i perje
Isto tako bi i tebe, kao i ostale ''pederčine '', mnogi u Srbiji ošišali na ćelavo, uvaljali u katran i perje, konfiskovali imovinu i proterali. Nije bitno gde, može i u Bosnu. Mora da si pun razumevanja prema takvim stavovima i namerama.
*deni* napisao:A što se pokajnice Cece tiče, na pravom je putu da jednog dana bude proglašena za sveticu.A kad se to ona pokajala?? Za NESTO??
Dirrty napisao:Deca, ma u kakve skotove izrasli, nisu birala svoje roditelje, i ne vidim poentu njihovog kažnjavanja.argument ti pije vodu, ali samo u slučaju da se deca ograde od njegovih čina, što znači i odricanje od celokupne imovine stečene ratom
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!