Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
SnakeCharmer napisao: A tek taj slogan ,,znanje nije roba", ili kako većDobro bre, kako te nije sramota?!!?![]()
walt333 napisao:A da moram još nešto da napišem, vezano za naciste. Nisu nas posećivali samo sinoć nego gotovo svake večeri se motaju oko fakulteta. Takođe interesatno je kako je policija nestala pet minuta pre nego što su neonacisti sinoć navratili.A jelte deco, a zasto vi ne dovucete neke stangle i motke na fakultet pa pripustite nacose da udju i onda iza njih zakljucate vrata pa ih dobro izudarate, a onda pozovete policiju da vas sve uhapsi.
Kada smo već kod desničara dolazio je i Miša Vacić sa svojim gorilama pre tri dana na filološki. Kako je tužno što nas novinari posle nazivaju uličarima i huliganima a takvi idioti se slobodno šetaju gradom.
Popeye napisao:ljudi, počinje.
ili bježite iz srbije ili krenite u organiziranje oružanog otpora.
Mars napisao:A zašto svi - neonacisti, skinski, desničari...pohode sada fakultete?Zato što ih državica čuva za svoje (nacionalne
Ko ih je poslao, sa kojim ciljem, odakle sada ustanova tog tipa i dešavanja u njoj da su njima interesantni?
olga_diktator napisao:Zašto?SnakeCharmer napisao: A tek taj slogan ,,znanje nije roba", ili kako većDobro bre, kako te nije sramota?!!?![]()
SnakeCharmer napisao:to su ueber-kapitalistichke-laissez-faire-nemilosrdna konkurencija-tea-party-jashke-chovek je choveku vuk parole koje vishe ni u desnicharski naherenoj Ajmerici ne prolaze bez replika, pobijanja i challenge-ovanja. s tim "znanje jeste roba" Srbiji i ostalim zemljama Evrope sigurno nece biti bolje vec samo gore.olga_diktator napisao:Zašto?SnakeCharmer napisao: A tek taj slogan ,,znanje nije roba", ili kako većDobro bre, kako te nije sramota?!!?![]()
Znanje jeste roba, na tržištu rada obrazovani ljudi konkurišu znanjem i veštinama.
SnakeCharmer napisao: A inače danas su me zvali neki drugovi da dođem na Filozofski u stilu da pijemo i da se zajebavamo i tako kao malo blokiramo fakultet. Tako se oni bune i traže nemoguće...ako je ovo istina, to jeste problematichno. problematichno jeste kada i ako oni koji najozbiljnije zele progresivne promene se kontraproduktivno i neozbiljno u tom procesu ponashaju.
SnakeCharmer napisao: Znanje jeste roba, na tržištu rada obrazovani ljudi konkurišu znanjem i veštinama.zar je moguće da si toliko promašio poentu slogana?
SnakeCharmer napisao: Naivno je očekivati da školarina na bilo kom fakultetu bude 48000, prosto nije realan zahtev.ali ono što je zaista nadrealno jesu tvoji brabonjci koje ovde prosipaš po topiku, a nisi se ni najmanje informisao o zahtevima studenata, pa mešaš bodove i školarinu.
SnakeCharmer napisao: A inače danas su me zvali neki drugovi da dođem na Filozofski u stilu da pijemo i da se zajebavamo i tako kao malo blokiramo fakultet. Tako se oni bune i traže nemoguće...ovo naprosto nije tačno i to mogu da potvrdim iz prve ruke. u početku su neki unosili, ali je ubrzo postalo zabranjeno unošenje bilo kakvog alkohola i narkotika. ja nisam nikoga video da se opija ili drogira. (što naravno ne znači da neko nije gucnuo ili ušmrknuo na gornjim spratovima ili u veceu, to je naprosto nemoguće sprečiti, ali daleko od toga da se to radi an ženeral, ili da tamo takva atmosfera vlada.)
The Misfit napisao:drago mi je da to nije istina. i ja sam sumnjao u istinitost SnakeCharmer-ovih izjava.SnakeCharmer napisao: A inače danas su me zvali neki drugovi da dođem na Filozofski u stilu da pijemo i da se zajebavamo i tako kao malo blokiramo fakultet. Tako se oni bune i traže nemoguće...ovo naprosto nije tačno i to mogu da potvrdim iz prve ruke. u početku su neki unosili, ali je ubrzo postalo zabranjeno unošenje bilo kakvog alkohola i narkotika. ja nisam nikoga video da se opija ili drogira. (što naravno ne znači da neko nije gucnuo ili ušmrknuo na gornjim spratovima ili u veceu, to je naprosto nemoguće sprečiti, ali daleko od toga da se to radi an ženeral, ili da tamo takva atmosfera vlada.)
SnakeCharmer napisao:Nisam ni pogrešno razumeo niti sam neinformisan, traže 48000 školarinu, nisam mislio na ESPB bodove što je normalan zahtev.Idi, lepo, radi nešto od ranog jutra na tom tvom ozbiljnom fakultetu i prestani da pišeš ove stvari ovde, leba ti.
Ne znam šta ste zapenili toliko što mislim da vam je krš slogan. Možete da se jebeno samozavaravate do prekosutra uber kapitalističko društvo će vas čekati dok se ne probudite.
Evo ja sam budan u ranu zoru jer idem na fakultet da radim nešto. Studiram ozbiljan fakultet i ni dinara nisam dao za školarinu evo čak me i država (skromno) stipendira. Stvarno mislim da nije nemoguća mislija biti na budzetu i lepo ti vrište jaja za školarinu.
blenta napisao: trzisni sistem je tu, kompeticija je tunemam nikakvih iluzija u kakvom sistemu živimo, niti da to može iz korena da se promeni, barem u ovom trenutku i sa ovim, ali glavno pitanje je na šta to liči kod nas i kakav se to proizvod dobija za sve te pare koje dajemo. sada kako je na srpskim fakultetima, ne da ne dobijamo our money's worth, već nas šišaju kao ovce. a svi ti complacent fucks kao SnakeCharmer samo pripomažu da se održi status quo, jer ne vide, pošto ne znaju za bolje.
obrazovanje je proizvod, ili usluga (tehnikalije su manje bitne ovde)
..kapitalizam u svoj svojoj slavi
Hans napisao: Nekako mi se čini da smo počeli previše da se bavimo posledicama dok nam je za uzroke prečesto neko drugi kriv.A zašto se uvek gura u prvi plan priča o lošim studentima koji su previše lenji da sebi obezbede bodove i oslobode se školarine? Mislim, da se ne zavaravamo, naravno da takvih ima, ali prilično je jeftino naduvavati tu priču preko svake proporcije, kao da je to ono glavno, dok se oči zatvaraju po pitanju stvarnih, gorućih problema koji su glavni uzrok svih ovih protesta godinama unazad, a to je da je zapravo fakultet: lenj i loš.
The Misfit napisao:Zato što je vreme da pravi i radni studenti izađu u prvi plan i budu nagrađeni za muku i trud a ne da se svake godine bavimo lenštinama.Hans napisao: Nekako mi se čini da smo počeli previše da se bavimo posledicama dok nam je za uzroke prečesto neko drugi kriv.A zašto se uvek gura u prvi plan priča o lošim studentima koji su previše lenji da sebi obezbede bodove i oslobode se školarine? Mislim, da se ne zavaravamo, naravno da takvih ima, ali prilično je jeftino naduvavati tu priču preko svake proporcije, kao da je to ono glavno, dok se oči zatvaraju po pitanju stvarnih, gorućih problema koji su glavni uzrok svih ovih protesta godinama unazad, a to je da je zapravo fakultet: lenj i loš.
The Misfit napisao:Hans, ostao sam zabezeknut pred količinom slepaštva koju pokazuješ u svojim naporima da se pohvališ akademskim uspehom i upisom doktorskih studija.Ja mislim da se ti drogiraš.
To što si se ti trudio i mučio, i ostvario velike rezultate na fakultetu, za svaku je pohvalu, ali potpuno irelevantno u ovoj diskusiji.
Bilo da je neko marljiv student, ili lenština, i jedna i druga grupa, a i svi oni između - studiraju po istom sistemu koji je loš i koji treba da se menja. To da li je neko ostvario višu ili nižu ocenu po tom i takvom sistemu je u ovom smislu beside the point, jer ovakav program ne valja, a to što ćeš ti da zagreješ stolicu i slepo ideš kroz studije ne pomaže nimalo, a ponajmanje kada ovako slepački i samozadovoljno opravdavaš takav sistem jer od sopstvenih uzda ne vidiš u čemu je problem.
Ali bitno je da si nam se pohvalio. Chin-chin!
The Misfit napisao: To što si se ti trudio i mučio, i ostvario velike rezultate na fakultetu, za svaku je pohvalu, ali potpuno irelevantno u ovoj diskusiji.Naravno da je irelevantno. Bitnije je držati sveću onima koji žive od oktobra do oktobra.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!