Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
gorilica napisao:Realno, ko bi od vas rado stavljao glavu u torbu i rizikovao da bude dozivotno osakacen za jogurt, pastetu i 400 dindzi dnevnice? Koja im je motivacija za tako nesto?
kad su policajci za vrijeme milosevica pendrecili studente i aktiviste otpora, nadam se da su bili bolje placeni za to?
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da jesu. Skoro pa kao lekar sa dezurstvima i nocnim radom.
Posebno je pitanje kako je moguće da su ljudi, koji su već prošle godine pokazali jasnu i nedvosmislenu rešenost da drugim ljudima razbijaju glave, čak i da ih ubiju, uopšte u prilici da se i ove godine spremaju na to isto ? Zločin u pokušaju bi ovde trebalo tretirati isto kao i svršen zločin, jer zločinci prošle godine nisu odustali od izvršavanja zločina, već su fizički sprečeni da zločine počine. I, eno ih, opet se spremaju na isto.
Zločin je zločin, bez obzira što veći deo građana Srbije potajno, a i nepotajno, opravdava zločine protiv gej populacije, smatrajući da se oni vrše u ime višeg cilja, odbrane časti i pravoslavlja.
By Glasnik
Sinoć čuh za ovo... :drama:

Ne znam šta da mislim. :shrug:
Korisnikov avatar
By antibiotic
@Deni, nisam obavesten o ovogodisnjim pripremama i "organizaciji" za razbijanje prajda. cini mi se da se prosle godne digla mnogo veca halabuka pederomrzaca.
no, verujem da su dosta njih spremni da svakog casa i iz velikog zadovoljstva krenu da ponove scenario od prosle godine. i ovako nemaju pametnija posla, a nove patike su uvek dobrodosle.

mozda bi pomoc trebala da se trazi van srbije, neka obezbedjivanje prajda bude jos jedan uslov, ocito da im jedino uslovi dopiru do mozgova... ili neka EU plati policiju, neka sakupe belosvetske dobrovoljce, ako nasi nece. siguran sam da bi puno njih iz zadovoljstva tuklo po srpskim usijanim glavama, pa bi jos i platili da to cine :lol:
i ovako ce evropski mediji da prenose dogadjaj, pa neka se onda barem malo uchipe za tu predstavu.
Korisnikov avatar
By IriS
mirth napisao:Pravda za policajce! :up:

Stvarno se ne sme dozvoliti da budu glineni golubovi. Koliko ih je samo bilo povredjeno prosle godine? Vs. koliko pohapsenih huligana? Koliko vidim ovde, nigde oni nisu zagundjali ni na pedere ni na huligane, vec na onog ko im reze platu i odredjuje ovlascenja. I naravno da treba da pritiskaju vladu i bore se za svoju poziciju u svemu tome, jer je stvarno jezivo sta su im prosle godine uradili.
slažem se sa mirthom.
Korisnikov avatar
By *deni*
Drakche napisao:...
i ovako ce evropski mediji da prenose dogadjaj, pa neka se onda barem malo uchipe za tu predstavu....
Pravo kažeš, to je za njih baš predstava. Ceo svet se smeje našim glupostima. Te huligani, te Amfilohije, te '' porodična parada '', te Palmina najava '' parade u narodnim nošnjama u Jagodini '', te Nada Topčagić sa izjavom da '' podržava gejeve, a žali huligane '' ( i još u istom novinskom članku traži nacionalnu penziju, što blage veze nema sa Paradom. )... Strašno !
Ni za šta drugo ne služimo, osim za sprdnju i podsmeh.
Tako nam i treba.
:njuska:
Korisnikov avatar
By Herald
Podrzavam policajce.

Ne treba da dozvole da od njih prave lutke na kojima ce se izivljavati antigej paravojne formacije.

Treba otvoriti posebnu temu sa pitanjem zasto se ekstremistima dozvoljava da unistavaju grad i prebijaju policajce, ko je doneo takvu odluku i zasto se ekstremisti, kao sto je GSA rekla, ne osudjuju, sporo osudjuju ili su osudjujuce presude veoma blage i kratke.
Korisnikov avatar
By Herald
Da. Ja sam za uspavljujuce strelice.
Mora i neka kraća obuka o tome gde gađati razjarenog huligana. Verovatno u debelo meso. I koliko vremena treba da uspavljujuće sredstvo počne da deluje. Šta ti vredi što si ga pogodio, ako on, pre nego što se uspava, uspe da te stigne i izudara ?
Kada bi im vlast dozvolila da koriste oružje za razbijanje masa, sve bi bilo u redu... ali ne mogu političari u isto vreme da se čepe EU i to sa vrlo slabim uspehom, a uz to da gube podršku zatucanih birača.

Slati ih kao prošle godine da stoje i primaju udarce, okrutno je... nisu toliko mutavi da im se to dogodi 2 puta.
Korisnikov avatar
By antibiotic
au, pa ovde se sprema za rat,
spremte se spremte pederi.
a vala i vreme je za jos jedan rat :neoavangardist:
treba sastaviti vojsku sestre i braco.
Korisnikov avatar
By bern
Ne vidim vezu između dnevnica policajaca i gej parade - to su dvije odvojene stvari i tako ih treba posmatrati. A problem je na istoj adresi.
mislim da je stvar mnogo jednostavnija i balkanskija od navedenih 'sofisticiranih' sindikalnih uvjeta rada, bla-truć tehnikalija ili visina dnevnica...
Stvar je u tome da se pandurija usrala, i to ponajprije politički. Ne stoji joj se između klimave vlade nesuvisle i proturječne politike koja niže poraz za porazom i krvoločne nacističke paravojske koju možda pomažu i crkva i armija i koja možda sutra može doći na vlast i skinuti glave onima koji su je slučajno jednom prilikom pogladili pendrekom i protiv svoje volje. Policija hoće jasnu situaciju da bi djelovala pa traži da se napokon formira učinkovita vlast u Srbiji ma kakva ona bila. Ondak će hrabra policija potpuno sigurna u sebe raditi svoj posao i sa drvenim pendrecima i za 300 dinara dnevno ako treba i bez hrane. Vodu će nadoknadit pojeći se krvlju onih koji se usude biti na ulicama suprotno volji prave vlasti, ma tko to bio. Ta oni su oduvijek bili profesionalci! Samo im treba sigurnost u vlastito radno mjesto. Sve ostalo ide samo od sebe.
A pederima nitko nije kriv što su upali u duboku močvaru u kojoj obično najviše najebe onaj koji prvi zatalasa...
Meni je ovaj deo najproblematicniji:"Na pitanje policije da li bi policija obezbeđivala paradu ukoliko bi dobili veća ovlašćenja u primeni sile, u odnosu na prošlu godinu, Vidojević je odgovorio negativno.

- Nije rešenje u upotrebi veće sile, već je bitno da ne dođe do upotrebe sile, jer građani su oni koji napadaju i oni koji se brane, a policija je između - naglasio je Vidojević"

Prema ovome huligani mu dodju pristojni gradjani, koji su uz to napadnuti od strane "nas" napadnuti, jer se jerbo brane.
ma kakva solidarnost s policijom?! oni se ovakvim stavom jasno stavljaju na stranu fašista. doduše, to je prethodno već učinio njihov ministar.
ustav je jasan, sloboda okupljanja je temeljno pravo. bilo kakva priča o paradi ponosa se jedino može kretati u okviru praktične realizacije iste, sve ostalo je podilaženje fašizmu i podrivanje državnog poretka, pa i kada dolazi od najviših državnih službenika.
ovo što sindikat policije priča je najgora demagogija.
green1787 napisao:Meni je ovaj deo najproblematicniji:"Na pitanje policije da li bi policija obezbeđivala paradu ukoliko bi dobili veća ovlašćenja u primeni sile, u odnosu na prošlu godinu, Vidojević je odgovorio negativno.

- Nije rešenje u upotrebi veće sile, već je bitno da ne dođe do upotrebe sile, jer građani su oni koji napadaju i oni koji se brane, a policija je između - naglasio je Vidojević"
Izvinjavam se policajcima na pruzenoj podrsci. Barem tom delu. Antigej paravojne formacije ne sankcionisavati, i jos ih opravdavati je golem problem...Kako Popaj kaze, fasizam...
By Ulix
Apsolutno se slažem da ne bi trebalo da budu glineni golubovi. Trebalo bi da bude mnogo povređenih, uhapšenih i mrtvih fašista nakon gej parade, a ne mnogo povređenih policajaca kao prošle godine. Problem je u tome što je policajcima prošle godine (kako čujem od jednog prijatelja) bilo dato naređenje da ne mlate tu gamad već da samo budu "živi zid", pa je jasno da su onda popili batine. A tu je uvek prisutna i činjenica da je često teško uočiti razliku između pandura i fašista, vrana vrani oči ne vadi.

A ako policija nije u stanu da izađe na kraj sa njima, onda smo svi (pederi ili ne) u ozbiljnom problemu.
Belanos napisao:O cemu se ovde prica kad svi znamo da jo ono bio scenski nastup. :puzzle:
sta?

ma ne verujem da se policija stavlja na 'stranu fasista', mrze ih gore od nas, sve bi oni to pohapsili,
vec prosto tvrde pazar, kao sto su to radili drugi sindikati, putari, malinari... jer su u gotovo savrsenoj prilici za to. 'kada ako ne sada'... po toj tradiciji bi postupili i da je srbija vec dobila status kandidata za eu.
nije njima do idelogije, vec do svojih porodica i do svog dzepa.
ne verujem da vecina njih misli da bi im bilo bolje kada bi na sledecim izborima dosli desnicari, sem mozda jedan deo koji svoju priliku vide u kriminalu po modelu iz 90ih*.

*apropos toga; deca pandura-kriminalaca iz 90ih sada sami postaju panduri, jer je to veoma uobicajna pojava u srbiji, a od nekolicine takvih primera koje licno poznajem 90% te dece su neopisive barabe i olos!
I da huligani imaju bilo kakva ozbiljnija primanja kao i policija i da je ova država ekonomski stabilnija, bilo bi njih briga za Pride.
U državama sa stabilnom ekonomijom je decenijama sprovođen spartanski režim i mnogo se radilo da bi se imalo. Ti ljudi su dresirani da rade. Ljudi ovde su dresirani da biju i kolju.

Ali eto, pun entuzijazma sam u pokojnoj 'Piramidi'pre par godna gledao i gospodina Stojanovića koji nije mogao da izađe na kraj sa jednom pojavom kao što je Nikola Hadži Nešto iz grupe 357. Tako ukopanom pred njim ja mu ne bih dozvolio ni kule u pesku da pravi a kamoli da digne glas. Aktivizmu su potrebni govornici a policiji su potrebni oni koji vlasti služe kako bi trebalo. Naša vlast mora da se odluči hoće li konačno na istok ili zapad. Titov princip ne valja. Dakle, više se ne isplati sedenje na dvema stolicama.
Korisnikov avatar
By lav
A da se mi fizicki obracunamo sa huliganima a ?
By Hans
lav napisao:A da se mi fizicki obracunamo sa huliganima a ?
A posle možemo negde na rakijicu. :) :lol:
ZvezdasBG napisao:Culi da dolaze Krmeljusa i Indira Shakira, pa ko vele sta ce vam obezbedjenje :lol:
bez obzira sto mi je muzika koju doticne rade grozna, ukoliko te pjevacice dodju na prajd, pokazat ce vecu gradjansku svijest i odgovornost nego 95% srbijanske LGBT zajednice i 2/3 politicke scene. dakle, RESPECT.

a podrugljivi smijeh je rezerviran za autohomofobne ormaruse poput tebe, delijo. :lol:
Popeye napisao:
ZvezdasBG napisao:Culi da dolaze Krmeljusa i Indira Shakira, pa ko vele sta ce vam obezbedjenje :lol:
bez obzira sto mi je muzika koju doticne rade grozna, ukoliko te pjevacice dodju na prajd, pokazat ce vecu gradjansku svijest i odgovornost nego 95% srbijanske LGBT zajednice i 2/3 politicke scene. dakle, RESPECT.

a podrugljivi smijeh je rezerviran za autohomofobne ormaruse poput tebe, delijo. :lol:
:up:
Ulix napisao:
Popeye napisao:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!