Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Dinajel' se ti to salis ili izigravas naivu?
I ovde su pominjali da ima gayeva u okviru spc i da je jedan vladika gay. Da li su mislili na tog ili ih ima jos to ne znam... Strasno je naravno ako siluje decu.
Originally posted by Dinaelem, nadam se da se ovako bolje vidi koliko je ova recenica zavodljiva i opasno ,,sveprimerena".
...
Elem - ljudi su razliciti.
Originally posted by Dinaovde ne govorimo ni o pederima ni o licemerima ni o svestenicima po sebi, vec o muskarcima koji nasrcu na druge decake i muskarce
...
To sto je meni nespojivo da je neko svestenik i gay ne znaci da mora svima da bude nespojivo... meni je mozda nespojivo da bude i gay i hriscanin ali mnogim ljudima je to spojivo. ...
Originally posted by nscNi jedno ni drugo. Tog Kacavendu ne znam a nisam ni pratila ta pisanija (sem o Pahomiju) stoga ne mogu nesto sa sigurnoscu da tvdim o njemu.
Originally posted by Dinajel' se ti to salis ili izigravas naivu?
I ovde su pominjali da ima gayeva u okviru spc i da je jedan vladika gay. Da li su mislili na tog ili ih ima jos to ne znam... Strasno je naravno ako siluje decu.
pa nekolicina je vec po svim novinama prozivana (dokaza naravno nema)
Filaret, Kacavenda, Pahomije, matori Lukijan...
jedan broj njih nije pravio skandale, pa za njih znaju samo oni iz uzih krugova, ili oni koji su sa njima nesto imali
uglavnom, mozes slobodno da racunas da je skoro polovina vladika, igumana i kaludjera gay, a sigurno i izvestan broj popova, pored zene ima i ljubavnika/e
Originally posted by LoniSunce ti krvavo.
...
Ao je vec tako, ako ljudi ne zele i ne smeju da izadju iz tog koncepta, u kome su uronjeni i bez koga su izgubljeni, onda daj barem da u okviru te crkve deluju kao insajderi - kao ljudi, koji ce u tom okruzenju popravljati svest o gejstvu.
...
Originally posted by Orlando the LadyOrlando,
Originally posted by Dinaelem, nadam se da se ovako bolje vidi koliko je ova recenica zavodljiva i opasno ,,sveprimerena".
...
Elem - ljudi su razliciti.
Originally posted by Dinaovde ne govorimo ni o pederima ni o licemerima ni o svestenicima po sebi, vec o muskarcima koji nasrcu na druge decake i muskarce
...
To sto je meni nespojivo da je neko svestenik i gay ne znaci da mora svima da bude nespojivo... meni je mozda nespojivo da bude i gay i hriscanin ali mnogim ljudima je to spojivo. ...
Originally posted by Loni
Medjutim vremenom sam shvatio da je to nemoguce. Ma koliko argumenata davao protiv hriscanstva, nije mi upalilo da ih preubedim.
Originally posted by Lonisilovanjem? figures.
Ako je vec tako, ako ljudi ne zele i ne smeju da izadju iz tog koncepta, u kome su uronjeni i bez koga su izgubljeni, onda daj barem da u okviru te crkve deluju kao insajderi - kao ljudi, koji ce u tom okruzenju popravljati svest o gejstvu.
Originally posted by alexandermagicSa japanske ratne zastave.
Originally posted by LoniSunce ti krvavo.
...
Ao je vec tako, ako ljudi ne zele i ne smeju da izadju iz tog koncepta, u kome su uronjeni i bez koga su izgubljeni, onda daj barem da u okviru te crkve deluju kao insajderi - kao ljudi, koji ce u tom okruzenju popravljati svest o gejstvu.
...![]()
Originally posted by bas bleu
Originally posted by Lonisilovanjem? figures.
Ako je vec tako, ako ljudi ne zele i ne smeju da izadju iz tog koncepta, u kome su uronjeni i bez koga su izgubljeni, onda daj barem da u okviru te crkve deluju kao insajderi - kao ljudi, koji ce u tom okruzenju popravljati svest o gejstvu.
Originally posted by AnhedonieMolim?
![]()
Divim se Loniju koji je u stanju da 10 razlicitih nebuloza strpa u jednu jedinu recenicu![]()
Originally posted by Anhedoniezato ja poceh korsitit glagol "Lonizovati" za "dumbing it down"
![]()
Divim se Loniju koji je u stanju da 10 razlicitih nebuloza strpa u jednu jedinu recenicu![]()
Originally posted by LoniJe l' te feministice držiš i na drugom, gay fejsbuk profilu s lažnim podacima, koji si ovdje negdje naveo da imaš?
...
Ja sam taj, koji na fejbuku ima bar 10-tak istaknutih feministkinja, koje mi redovno lajkuju statuse i s kojima se družim, u kojima se borim za ženska prava...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!