Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By dukkehjem
nemam ni ja nista protiv tih ljudi, ali imam protiv duplih standarda...
Korisnikov avatar
By *deni*
Problem je u tome što ih nemamo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Popeye

str8 parada je svaki sat svakog dana u godini. zivimo u jednoj velikoj str8 paradi.
yep....

@mmiki, stvarno ne znam shta tebi nije jasno. sheki me nazalost ne chudi.....
niko ne kaze da heterosi ne bi smeli ovo da rade, vec ne bi smeli da LAZU kako oni navodno nikad ne paradiraju kada paradiraju itekako svakog sata svakog dana svakog meseca svake godine po ulicama, bilo na ovaj nachin ili na neki drugi, pa niko im ni de ni bre.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Popeye

ali u cemu je problem biti frustriran zbog nejednakosti? :nesiguran:
pederi ne trebaju biti (karakterno ili kako vec) bolji od bilo koga, pa ni po izostanku frustracije, nego trebaju imati jednaka prava. to nije pitanje pristojnosti.
apsolutno! sva poenta rechena.
By Simor
Pih, palanačka svetkovina.

:duh:
By dukkehjem
Originally posted by Armand
Originally posted by dukkehjem

Pominjao sam i str8 kozmeticku liniju sa onim cuvenim sloganom
Misliš ova linija?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 1803_n.jpg

... drago mi je da je autor fotografiju nazvao "Muškarci znaju zašto"

Što se str8 parade tiče, voleću kroz koju godinu čuti statistiku razvenčanja svih tih paradno venčanih! :vudu:
Dobra fotka... (cale mi je jednom rekao "ako ti je nestalo aftershave-a reci da ti uzmem onaj strejt, mnogo dobar" i ubrzo potom, shvativsi sta je rekao, se zacrvenio hehehe)
anyway, ja svim parovima najiskrenije zelim svu srecu, nemam nista protiv njih.
Korisnikov avatar
By CrniMedved
znam da nije politicki korektno ali Paki ruzna ti fotka :srbin:

nadam se da ce ove godine biti parade!
Korisnikov avatar
By 2kune
bah... parada ko parada... ako je gay onda si peder a ako je str8 onda si latentni... :sise:
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by *deni*

Problem je u tome što ih nemamo.
Sta?Nemamo svi ista prava i nismo svijednaki pred zakonom?
Hoces da kazes da pet stotina gej i lezbo parova ne bi imalo pravo da se prosetaju centrom Beograda kao sto su ovi strejt parovi to mogli?
Da li,barem,istopolni parovi imaju pravo da poput ovih ovde strejtera ozakone svoju vezu gradjanskim brakom ako je vencanje u cetiri zida lokalne opstine?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sheytan
deni, ali to nisu ti koji su se danas venčali. Niti ima smisla jednu tako finu akciju blatiti radi naših frustracija.
Ja prvi opće nisam frustriran zbog toga što ne neko ženi. Ako ti jesi, ne projiciraj na druge.
Problem leži u tome da oni mogu, ko iz pičke, da zatvore promet po gradu, paradiraju u vjenčanicama i trubačima i da to nikome ne upadne u oči a kad neko napravi gej prajd prvo o čemu ti isti borci za pravo da se žene nasred grada prvo što se čuje da šta oni tu imaju da paradiraju, da šta oni tu prave gužvu, da ometaju noramlan život grada, oma se prave "porodične šetnje" a dođu i skins i navijački aktivisti i prebiju te, ko iz piče, ko mečku na sred grada. Nemam ja problema sa svadbama, čak volim ići na svadbe, nemam problema ni sa trubljenjem u subotu kad god proalzi svadbena kolona, nemam protiv niti svadbenih kolona kad zaustavljaju promet da bi prošli svi iz svadbene kolone, nemam protiv pocikivanja ispred zgrade, ali imam problem kada oni u svojoj nadutosti nađu za shodno da nekome prigovaraju što oni, eto jedan dan u godini, rade nekakav Gay Pride, jer njihove senzibilne oči i uši to ne mogu podnjeti. Pa idi u pičku materinu! Ako sam ja ravnopravan građanin ove zemlje u kojoj plaćam porez, normalno radim, ne kršim zakone i ne radim to svaki dan, onda me brate pusti da to napravim!
A ti, stari pederu, ako imaš problema sa samim sobom, i što te pere grižnja savjesti svaki put kad pomisliš na kurac pa u toj grižnji savjesti lomiš kičmu e ne bi li se umilio svim radikalima i onima koji kažu da pedera treba pretuć čim pomoli nos iz svoja četiri zida, onda brate trč u ustanovu da ti pomognu ili piči u crkvu da okaješ grijehe. Eno ti Storfornta pa tamo uživaj do mile volje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma kakva parada? Paradiraju mi svakodnevno pred nosem!

Kako ne biti heterofobican s obzirom sta nam rade bre? Ste vi normalni? Te smo bolesni, te poremeceni, te kvarimo njihovu odvratnu decu, te smo sramota, treba nas pobiti, istrebiti, polomiti kosti, silovati..... :testerica:

Heterofobicna sam do zla boga, S RAZLGOM, jer ti ljudi su spremni da te prebiju zato sto si drugaciji, a oni su homofobicni BEZ RAZLOGA, jer NI JEDAN PEDER, NI LEZBEJKA nisu njih napadali ni fizicki, ni psihicki!

:avalon:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by CrniMedved

znam da nije politicki korektno ali Paki ruzna ti fotka :srbin:

nadam se da ce ove godine biti parade!
Ma neka je, ionako je matora pet godina :)

Prava istočnosrbijanska ;)
By Hans
I ovu paradu sam gledao kao mali vrlo cesto pa nisam postao straight. Chudi me da nisu obavili i javnu defloraciju nevinih, tradicionalno i patrijarhalno vaspitanih srpskih devojaka.
Korisnikov avatar
By CrniMedved
треба мало ђиласа за гушу :vudu:

е да само замислите како би изглкедала Жикина шареница са 100 геј парова :hekla:
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Zwezdica, da. elem, i ja se chesto osetim tako, ali borim se da ne budem heterofobichan. ali sam homofobofobichan, tj. antihomofob do kraja.
By Hans
Originally posted by CrniMedved
е да само замислите како би изглкедала Жикина шареница са 100 геј парова :hekla:
Hohoho :roflmao:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Hans_87

I ovu paradu sam gledao kao mali vrlo cesto pa nisam postao straight. Chudi me da nisu obavili i javnu defloraciju nevinih, tradicionalno i patrijarhalno vaspitanih srpskih devojaka.
yep....
'ocu to, javne hetero-defloracije! :smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ozbiljno, savim se slazem s oviim shto deni reche
Originally posted by *deni*

A i te bele haljine, takozvane venčanice...
Bela boja je simbol čednosti, netaknutosti, zato su se u drevna vremena mladenke oblačile u belo, jer su u brak ulazile zaista nevine.
Ako se poštuje tradicija, tako mora da bude i danas, pa bih ja uveo propis po kojem bi belu venčanicu i veo imale pravo oblačiti jedino neveste koje kao virgo intacte ulaze u brak. Nevinost bi se dokazivala sertifikatom koji bi izdavao ovlašćeni lekar.
Ostale bi morale da se zadovolje haljinama koje nisu svetlije od najtamnije slonove kosti. Veo ne dolazi u obzir, samo tokica sa mrežicom ( nikako bela, već kakva je i haljina ), ili kakva tamnija šnala za mladenke sa dužom kosom.
dabome da bi tako trebalo kad vec hoce da prde njihovom svetom heteroseksualnoshcu.

kao i ovo
Originally posted by Armand

Što se str8 parade tiče, voleću kroz koju godinu čuti statistiku razvenčanja svih tih paradno venčanih! :vudu:
yep....
lako im je u heteroseksistichkom kapricu pokazivati se kada se venchavaju i kada im sistem sve dopushta i ohrabruje ih, ali da vidimo koliko dugo ce ti breeders-i i ostati u tom braku kao i kako dobri i odgovorni roditelji ce da budu......
By Hans
Originally posted by Vel boy

yep....
'ocu to, javne hetero-defloracije! :smeh:
Ali da nista ne iscuri napolje!! Molim.. Da nas ima sto vise. A onda svi na Biro!! :opatica:
Korisnikov avatar
By CrniMedved
sto se tice tih cistokrvnih st8 defilea ja sam mnogo voleo ono kad prolazi vojska u uniformama...tako da mi i ostala ta naklonost ka fetisu uniforme...

:dancing: mada ni ples sa jednim takvim ne bih odbio
By Hans
Ali Crni Medvede, to bi bio opasan ruski rulet. :opacupa:
Korisnikov avatar
By CrniMedved
ja ruski govorim skoro ko maternji tako da se ne brinem uopste :snesko: a i volim kad je ovako hladno pa ta snazna vonicka ruka :peva:
By Hans
Nisam konkretno mislio na ruski kao jezik...No, ako se ti ne brines, ne birem se ni ja. :D
Korisnikov avatar
By CrniMedved
:komp: ja se ponekad brinem samo zbog brzine neta inace nemam vecih briga koje ne mogu lekovi da izlece:napitak:

:mazi:evo H mazim te da se i ti ne brines
Korisnikov avatar
By jukie
Meni je bila zabavna ona epizoda kada dvoje advokata odu na neki hepening venčanja neke sekte (da bi odgovorili neku devojku da se naslepo uda za nepoznatog momka) ali ih onda proglase venčanim kao i sve ostale parove, i oni odu da proglase brak nevažećim ali im kažu da je to legitimna verska zajednica i da su zvanično venčani pred zakonom i mogu samo da se razvedu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!