Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by dukkehjemUpravo tako.Svi mi imamo ista prava.
nemam ni ja nista protiv tih ljudi, ali imam protiv duplih standarda...
Originally posted by dukkehjemMisliš ova linija?
Pominjao sam i str8 kozmeticku liniju sa onim cuvenim sloganom
Originally posted by Popeyeyep....
str8 parada je svaki sat svakog dana u godini. zivimo u jednoj velikoj str8 paradi.
Originally posted by Popeyeapsolutno! sva poenta rechena.
ali u cemu je problem biti frustriran zbog nejednakosti?![]()
pederi ne trebaju biti (karakterno ili kako vec) bolji od bilo koga, pa ni po izostanku frustracije, nego trebaju imati jednaka prava. to nije pitanje pristojnosti.
Originally posted by ArmandDobra fotka... (cale mi je jednom rekao "ako ti je nestalo aftershave-a reci da ti uzmem onaj strejt, mnogo dobar" i ubrzo potom, shvativsi sta je rekao, se zacrvenio hehehe)
Originally posted by dukkehjemMisliš ova linija?
Pominjao sam i str8 kozmeticku liniju sa onim cuvenim sloganom
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 1803_n.jpg
... drago mi je da je autor fotografiju nazvao "Muškarci znaju zašto"
Što se str8 parade tiče, voleću kroz koju godinu čuti statistiku razvenčanja svih tih paradno venčanih!![]()
Originally posted by *deni*Sta?Nemamo svi ista prava i nismo svijednaki pred zakonom?
Problem je u tome što ih nemamo.
Originally posted by SheytanJa prvi opće nisam frustriran zbog toga što ne neko ženi. Ako ti jesi, ne projiciraj na druge.
deni, ali to nisu ti koji su se danas venčali. Niti ima smisla jednu tako finu akciju blatiti radi naših frustracija.
Originally posted by CrniMedvedMa neka je, ionako je matora pet godina
znam da nije politicki korektno ali Paki ruzna ti fotka![]()
nadam se da ce ove godine biti parade!
Originally posted by CrniMedvedHohoho
е да само замислите како би изглкедала Жикина шареница са 100 геј парова![]()
Originally posted by Hans_87yep....
I ovu paradu sam gledao kao mali vrlo cesto pa nisam postao straight. Chudi me da nisu obavili i javnu defloraciju nevinih, tradicionalno i patrijarhalno vaspitanih srpskih devojaka.
Originally posted by *deni*dabome da bi tako trebalo kad vec hoce da prde njihovom svetom heteroseksualnoshcu.
A i te bele haljine, takozvane venčanice...
Bela boja je simbol čednosti, netaknutosti, zato su se u drevna vremena mladenke oblačile u belo, jer su u brak ulazile zaista nevine.
Ako se poštuje tradicija, tako mora da bude i danas, pa bih ja uveo propis po kojem bi belu venčanicu i veo imale pravo oblačiti jedino neveste koje kao virgo intacte ulaze u brak. Nevinost bi se dokazivala sertifikatom koji bi izdavao ovlašćeni lekar.
Ostale bi morale da se zadovolje haljinama koje nisu svetlije od najtamnije slonove kosti. Veo ne dolazi u obzir, samo tokica sa mrežicom ( nikako bela, već kakva je i haljina ), ili kakva tamnija šnala za mladenke sa dužom kosom.
Originally posted by Armandyep....
Što se str8 parade tiče, voleću kroz koju godinu čuti statistiku razvenčanja svih tih paradno venčanih!![]()
Originally posted by Vel boyAli da nista ne iscuri napolje!! Molim.. Da nas ima sto vise. A onda svi na Biro!!
yep....
'ocu to, javne hetero-defloracije!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!